Getafe má nového trenéra, znovu se vrací Sánchez Flores

06.10.2021, 13:11
Aktuality
Quique Sánchez Flores se potřetí v kariéře stal trenérem Getafe. Madridský klub začal novou sezonu mizerně a na špatné výsledky před několika dny doplatil Míchel, 56letý kormidelník dostal kontrakt do konce června 2022...

"Znám prezidenta, respektujeme se a vím, že si váží trenérů. Hodně pro mě znamená to, že se vracím do klubu, kde si mě váží. Zašel jsem do kabiny a hráčský materiál je velmi dobrý," řekl po podpisu kontraktu.

"Budeme si muset pomáhat, ruku k dílu musí přidat všichni. Všechny zbývající zápasy představují jakási finále a ta musíte hrát naplno, chtít vyhrát a nedělat chyby. Během prvních tréninků zapracujeme na morálce, to je aktuální priorita," dodal.

Míchel se do Getafe vrátil před letošní sezonou a prohrál s ním prvních sedm zápasů sezony. Ve funkci ho nezachránil ani poslední duel a v něm cenná remíza s Realem Sociedad.

Quique Sánchez Flores pro madridský celek pracoval v sezoně 2004/2005 a v lednu 2015 se vrátil, tehdy ale vydržel jen necelé dva měsíce. Vedle toho si vyzkoušel angažmá ve Valencii, Benfice, Atléticu Madrid, Watfordu nebo Espanyolu.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
CHONG

Z toho moc nadšený nejsem

Reagovat
Jordi Alba

Zas o moc horší to bejt nemůže.

Reagovat
CHONG

To sice ne, ale nechápu, proč se nezkusilo jít po Martínezovi nebo Mendilibarovi

Reagovat
Kily

Mendilibara bych vzal po sezoně, ten dovede pracovat koncepčně, zatímco Getafe teď potřebuje okamžitý (nebo co nejrychlejší) restart, to samozřejmě neanuluje otazníky nad Floresem

Reagovat
Jordi Alba

Napsal bych, že se třeba s Gironou sejdete v druhý lize, ale zatím to vypadá spíš na sestup z tý druhý ligy.

Reagovat
santini

To ja mu náhodou verím. Nižšie umiestnenie v tejto sezóne nedosiahne a s trochou šťastia ten 18. flek, ktorý som prorokoval pred sezónou, ukope

Reagovat
Greny
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele