GERRARD NECHCE NIKDY OPUSTIT LIVERPOOL

18.02.2007, 10:53
Aktuality
Kapitán a dlouhotelá hvězda FC Liverpool Steven Gerrard v jednom z rozhovorů prohlásil, že si neskutečně váží lásky, kterou mu v jeho působišti dokazují téměř všichni. Nejvíce si záložníka pochvalují a váží fanoušci. Vědí totiž, že bez něho by byl jejich milovaný tým poloviční.

Vůdce Reds uvažoval o odchodu z Anfield Road již v látě roku 2005. Největším zájemcem o jeho nedocenitelné služby byla londýnská Chelsea. Vypadalo to, že Gerrard opravdu odejde, ovšem Steve se nakonec rozhodl zůstat věrný klubu, za který nastupuje již od žákovských kategorií. Podepsal nový kontrakt a od té doby si nikdo v Liverpoolu nepřipouští, že by Gerrard klub opustil.

"Nikdo nemůže s jistotou říct, jaká bude jeho budoucnost, ale naprosto přesně vím to, že pokud budu v klubu šťastný jako doposud, nemám žádný důvod z Liverpoolu odejít," řekl Steven Gerrard.

"Jsem tu naprosto spokojen, klub má jedny z nejlepších fanoušků na světě. Pokud to takto bude pokračovat dál, chci zde ukončit kariéru," prohlásil známý bojovník se smrtící střelou. "V minulosti jsem měl chvíle, kdy jsem to tu chtěl zabalit, ale nyní takové myšlenky nemám."

"Když jsem podepsal nový kontrakt v roce 2005, objevily se zprávy, že je ve smlově zakotvena klauzule, že za určitou sumu peněz mohu odejít. Je důležité říci: nic podobného ve smlouvě není. Pro fanoušky je to dobré v tom, že vědí, že se nikam nechystám a pro mě je to důkazem zájmu klubu o moje služby," uvedl Steven Gerrard na pravou míru spekulace médií.

Autor: Ondřej Štícha / skysports.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ukazuje, že má charakter. Na druhou stranu zase v životě nevyhraje ligu

Reagovat
HOST*

hm..za to beckham charakter zas vuuubec nema...

Reagovat
HOST*Heretic

jasne...a ty si Beckahum nejvetsi kamos, ze ho znas tak dobre? ...nech si srdceryvne vylevy ...do mrtvoly si kazdy kopne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*macca

Už len tvoj nick "david beckham" naznačuje, že futbalu hovno rozumieš! Liverpool vyhrá titul o rok!

Reagovat
smazaný uživatel

Nehádejte se chlapci.Gerrard je pán fotbalista, a je věrný a rád za to co mu kdo dal. pokorný profík.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

oops...no nic,chtěl jsem napsat že tady je vidět jak hráč může hrát pro klub a ne pro peníze nebo pro popularitu...z něj by si hráči jako Ronaldo, Beckham apod. měli rozhodně vzít příklad.

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda borec. Pravy klubista... bez neho by live nebol tym cim je

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele