GERRARD: JEŠTĚ NÁS NEODEPISUJTE!

25.10.2006, 22:27
Aktuality
FC Liverpool prožívá úvod sezóny jako průměrný anglický klub, po devíti kolech mu patří až jedenáctá příčka a na dotažení vedoucího dua by potřeboval dvojnásobek bodů. Kapitán Steven Gerrard však flintu do žita rozhodně nehází a věří v boj o titul.

Reds v neděli nezvládli zápas v Manchesteru, s odvěkým rivalem prohráli 0:2 a na kontě bodů dovezených zvenku zůstává jeden jediný z prvního kola v Sheffieldu. Podle slov Stevena Gerrarda to však nemusí nic znamenat. "Neměli jsme takový start do sezóny, jaký jsme si představovali, ale jsme schopni odehrát deset zápasů bez porážky a to by nás dostalo na úroveň aspirantů na titul," věří Gerrard.

Za výhodu považuje hlavně to, že se dvěma největšími soupeři hrál Liverpool venku. "Byli jsme na Old Trafford, byli jsme na Stamford Bridge. Ještě nás čekají doma, nic není ztraceno. United i Chelsea čekají těžké zápasy, přijdou zaváhání. A my se musíme dostat do takové formy, abychom těch zaváhání využili." Zanedlouho však Liverpool čeká další těžký test, za dva týdny jedou na Emirates Stadium změřit síly s Arsenalem.

"Je teprve říjen a s kvalitou, kterou v týmu máme, nemůžeme být nikde odepisováni," dodává kapitán Reds. Vstup se jeho týmu skutečně nevydařil, jedenácté místo a pasivní skóre se od Liverpoolu, který má každoročně ty nejvyšší ambice, určitě nečekalo. Jistě přijde vzestup tabulkou, ale bude to stačit na stíhání dosud víceméně suverénních Manchesteru a Chelsea?

Autor: Petr Starý

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

AS

Reagovat
Shevchenko

2:2 Full, AC 1:0 Jankulovski ale pokračuje bída útočníků

Reagovat
smazaný uživatel

AS

Reagovat
Shevchenko

Myslím si, že tu formu jen tak nezlepší, a pokud se jim bude (hodně) dařit, tak to bude nejlepší 5. místo

Reagovat
Shevchenko

Myslím si, že tu formu jen tak nezlepší, a pokud se jim bude (hodně) dařit, tak to bude nejlepší 5. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Přecně tak já myslím, že Liverpool to opravdu nezvladne včera hráli doma v poharu z readingem a vedli 3:0 nakonec to skončilo s odřenýma ušima 4:3 Liverpool na to nemá aby bojoval o titul jsou tam lepší týmy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tenhle tym sem odepsal uz pred sedmi lety...

Reagovat
HOST*

Myslim že na titul rozhodně nemají mančaft nedávají goly tak jak chcou vyhrávat, záloha stojí za hovno je tam Gerrard a to je všecko a v útoku je neschopnej Bellamy a Kuyt. Liverpool bude hodně rád, když si příští rok zahraje předkolo Ligy mistrů.

Reagovat
exmafie

Tak nesympatický hráč jako Kuyt snad už nikde nehraje, navíc ta jeho těžkopádná hra, kde ho vůbec vyhrabali???

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně a ta jeho forma fakt se mi ne líbi ale přivedl ho sám pan taktik Benitez takže když za sezonu vstřekí 3 góly tak tam stejně bude hrát protože pan Benitez nedělá chyby

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt je kvalitní útočník, chce to čas a hlavně lepší hru celého týmu. Podle mě je útočná trojice Kuyt, Crouch, Bellamy docela kvalitní, ale z¨áloha je špatná, podle mě hlavně kvůli vystrkávání Gerrarda na její kraj. Rafa v poslední době předvádí šílené věci, to už ani nejde pochopit. Hlavní problém Reds je v záloze a to hlavně na krajích, uprostřed by byla hodně dobrá dvojice Gerrard-Xabi, ale vzhledem k tomu, že kraje zálohy jsou strašné, tak musí Steven hrát od lajny a tam je podle mě hlavní problém. Pennant je nevyrovnaný, stejně tak Luis García. Nicméně, já bych zvolil tuto sestavu: Reina - Finnan, Carragher, Agger, Riise - Luis García, Xabi, Gerrard, Gonzales - Crouch, Kuyt

Myslím, že by to mohlo fungovat, ale chce to na důležité zápasy sestavu trochu ustálit, ne to Benítezovo neustálé míchání, kde ani Gerrard nemá místo jisté...

Reagovat
smazaný uživatel

nevyhrajou nic... ambice to je to jediné co mají...

Reagovat
HOST*Ondrej

Ehmm takze Kuyta vyhrabali z Feynoordu a to proto ze se tam staval dlouhodobe nejlepsim strelcem ligy.Jinak nechapu toho magora,co napsal,ze Liverpool odepsal uz pred sedmi lety.A proc potom vyhral Ligu mistru?Aha uz vim,pamatuju na finále,kdy se hraci AC milan v kabine o polocase uz v oslavach po tribrankovem vedeni bavili a bujaře oslavovali titul

Reagovat
HOST*

Kuyt byl dobrej v holandsku a možná by byl i v Liverpoolu kdyby měl za sebou zálohu která mu bude dávat balóny, ale rozhodně se ho nezastávám protože by si měl umět šance vytvořit i sám. Je prostě fakt že Liverpool je v krizi a může za to především Benitez kterej natahal do anglickýho klubu hromadu španělů a španěli pohromadě nemůžou nikdy ničeho dosáhnout. Jsou to spíš techničtí hráči a Liverpool potřebuje pořádný bijce jako je Gerrard, Rooney nebo Makelele.

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool urobil chybu v tom ze kupoval tzv. "druhotriedych" hracov..(pennant,gonzales atd)nehovorim ze su zly ale potrebuju cas...A oni potrebuju hracov extra triedy ako su gerrard,garcia,alonso....a to s tymi spanielmi s casti aj suhlasim...co je vela to je vela...

Reagovat
smazaný uživatel

Ondrej tz si pekny kkt, ja je neodepsal kvuli vysledkum, ale kvuli predvadene hre..

Reagovat
smazaný uživatel

Ondrej tz si pekny kkt, ja je neodepsal kvuli vysledkum, ale kvuli predvadene hre..

Reagovat
HOST*Ondrej

Haha...To neni pravda...nemyslim si,ze by predvadeli skaredy fotbal./rave ze naopak...Nebylo to sice uplne top,ale coz?v Anglicke lize nemuzes udelat tym s hernim projevem Barcelony.Jinak ale Vivala Valencia!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele