Gerrard: Je to pouze na nás

09.12.2007, 14:14
Aktuality
V ne příliš vhodný moment přišel Liverpool o svou letošní ligovou neporazitelnost. Reds včera prohráli 1:3 s Readingem a nyní se musejí hodně rychle otřepat, protože příští týden je čeká klíčové utkání o postup do osmifinále Ligy mistrů proti Marseille...

"Pokud by mi někdo pět minut po závěrečném hvizdu utkání s Marseille řekl, že v posledním utkání nám postup zajistí jedině vítězství, rád bych mu na tuto nabídku podal ruku. Bylo to ještě horší, když jsme prohráli s Besiktasem. Po posledních zápasech ale víme, že je to všechno pouze na nás. Jsme zcela jiným týmem, který má více sebevědomí než ten, co doma Marseille podlehl," varuje Gerrard.

Liverpool z úvodních třech zápasů základní skupiny vytěžil pouze jeden bod a nevypadalo to s ním vůbec dobře. Pak přišel zlom a díky domácím výhrám nad Besiktasem a Portem stále může postoupit, v posledním kole ho však nečeká nic snadného - do Marseille jede s vědomím, že musí zvítězit.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nevim jak vy ale ja Litrpůl moc nemusim takze fandim marsej.

Ale stejne myslim ze si to pohlidaj a nakonec postoupej.To by Benitez asi letěl..

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám taky... půlitr sou dementi namyšlený třeba jako ten Gerrard... a Marseille určitě dá na tvrdou defenzívu a zahuštování prostoru! to půlitr nedokáže prorazit

Reagovat
smazaný uživatel

Ja osobne Live fandim, je to 1 z mich oblibenych teamu, v posledni dobe rhaji pekny fotbal. Take si myslim ze v Marsejl vyhraji a postoupi.

Reagovat
smazaný uživatel

Chci se zeptat kdyz bude remiza je nejaka sance ze liverpool postoupi??? GO LIVERPOOL GO

Reagovat
smazaný uživatel

teď na to čumím, to je snad nejzamotanější skupina jakou jsem kdy viděl.

Porto 8b 6:7

Liverpool 7b 14:5

Marseille 7b 6:5

Besiktas 6b 4:13

Porto má lepší vzájemné zápasy s Marseille, Liverpool s Portem, a kdyby Liverpool remizoval s Marseille měl by horší vzájemné zápasy. To je hezky propletené, ale směrem k Liverpoolu to moc nevypovídá, skoro vůbec.

Takže mi z toho vychází, že Liverpool musí bezpodmínečně vyhrát jinak je venku, protože zápas Porto-Besiktas nijak neovlivní jejich pozici ve skupině. Pro vysvětlení: Jakýkoliv výsledek ze zápasu Porto-Besiktas posouvá dál jedno z těchto mužstev. Příklad: Porto vyhraje=postup, Porto remizuje=postup, Besiktas vyhraje=postup.. bez ohledu na zápas Marseille s Liverpoolem. Marseille stačí remíza.

Liverpool musí vyhrát!

Já si jen přeju ať postoupí Porto..

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool vyhraje 1:3, takže postoupí ze skupiny a taky vyhraje celou Ligu Mistrů, protože Liverpool je nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite nevyhra celu ligu majstrov.manu je na rade alebo real

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím,že ve Francii to zvládnem a půjdeme dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by postupoval z druhého místa, kdyby Besiktas porazil Porto a Liverpool s Marseille jenom remizoval?

Tabulka by vapadala následovně:

1)Besiktas 9b

2)Porto 8b

Marseille 8b

Liverpool 8b

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se stalo tohle postoupi Besiktas a Liverpool protoze ma nej.skore diky te vyhre 8:0 ale ja hlavne chci at liverpool postoupi a skym to mi uz je jedno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele