GEOVANNI DALŠÍ POSILOU CITIZENS

17.07.2007, 20:42
Aktuality
Manchester City získal svou již třetí letní posilu, po Gelsonovi a Rolandu Bianchim se anglickému klubu upsal také Geovanni. Brazilský záložník přitom měl nekročeno k angažná v Portsmouthu, manažer Citizens Sven-Göran Eriksson však byl nakonec rychlejší...

27letý Brazilec strávil poslední dny na testech v Portsmouthu a nastoupil k přátelskému utkání proti Yeowil Town, v němž jednu branku dal a na druhou přihrál. Už už se zdálo, že ve Fratton Parku podepíše smlouvu, ale chyba lávky. Do jednání se nakonec vložil také Manchester City a s hráčem podepsal jednoletý kontrakt.

Geovanni je odchovancem Cruzeira, odkud v roce 2001 přestoupil za jedenáct milionů liber do Barcelony. Z Nou Campu poté putoval do Benfiky Lisabon a v roce 2005 zklamal fanoušky Manchesteru United, když v utkání Ligy mistrů zaznamenal branku, která znamenala vyřazení Red Devils.

Před rokem s ním portugalský klub přestal počítat a Geovanni se tak na rok vrátil do Cruzeira. Nyní se stal třetí posilou a měl by klubu pomoci k tomu, aby se již neopakovala letošní neúspěšná sezona. Klub má nového vlastníka v osobě Thaksina Shinawatry a s pomocí jeho milionů míří hodně vysoko. "Je to velice reálné," odpověděl výkonný ředitel Alistair Mackintosh na otázku, zda může tým dosáhnout na Pohár UEFA.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*Fabregas

No Citi to taky mysli vazne ze?No pohary by hrat mohli

Reagovat
HOST*

mohli no, ale to dalsich deset tymu taky

Reagovat
HOST*

no tento hrac nie je zly,len uz je moc stary....este moze odohrat par rokov ale city by potrebovali nejakeho mladeho talenta

Reagovat
HOST*Lop

ve 27 starý hm tak to si teda good!

Reagovat
smazaný uživatel

Vymažte to, ještě nám urazíte yardu.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Reagovat
HOST*kolp

mese zdá že letos to v premier league bude pěkně zamotanéa dramatické myslím se že 10 týmu muže hraát na poháry...

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připadá, jak by někdo řekl, že objevil Ameriku v roce 2007.

Každý rok si na Evropu v Premier League dělá zálusk (a kádr nato mají) minimálně deset týmů.

Reagovat
HOST*Parker

Jsem na ně letos zvědavej, poslední sezóna byla katastrofální, zatím koupili Gelsona tj. defenzivní záložník místo Hamanna, Bianchiho do útoku a teď Geovanniho, ještě to chce nějakýho obránce, ale stejně se do první šestky nedostanou.

Reagovat
Shevchenko

skončí tak 10-15.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele