Genesio potvrdil, že s Adebayorem probere příchod do Lyonu

16.09.2016, 19:58
Aktuality
Emmanuel Adebayor dnes dorazil do Lyonu a dle francouzských médií se ještě během dne měl podrobit zdravotní prohlídce, trenér týmu Bruno Genesio je však prozatím zdrženlivý. S volným útočníkem, který má pomoci zacelit díru po zraněném Lacazetteovi, si hodlá promluvit mimo jiné o jeho motivaci a fyzické kondici...

Dvaatřicetiletý tožský forvard je bez zaměstnání po šesti měsících strávených v Crystal Palace, za které ve všech soutěžích nastoupil k 15 zápasům a prosadil se všehovšudy jednou. O deadline day se Adebayor měl ocitat blízko podpisu Fulhamu, nakonec to ale vypadá na návrat do Francie.

Do Ligue 1 by se někdejší kanonýr Arsenalu v případě dohody s Lyonem vrátil přesně po 10 letech, kdy zadarmo opouštěl Monaco. Doposud poslední plodné období třicátník prožil na jaře 2014 pod vedením Tima Sherwooda v Tottenhamu.

I proto Bruno Genesio k případnému Adebayorově angažování přistupuje opatrně. "Přijel do Lyonu a já se s ním setkám, potom uvidíme. Mám plno otázek, zvláště ohledně jeho štace v Crystal Palace. Chci znát jeho současnou herní úroveň, fyzickou kondici, míru motivace," vypočítává 50letý kouč.

"Vždycky říkám, že herní stránka je velmi důležitá, ale ta lidská je podle mě minimálně stejně důležitá," zdůrazňuje Bruno Genesio, že chce Adebayora nejprve poznat i jako člověka. Následně pak francouzský trenér nepřímo naznačil, že tožský forvard není jediným volným hráčem, kterého l’OL zvažuje.

Autor: Tomáš Daníček / soccerway.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
deadlife

A je to tu! Bohužel. Samozřejmě promluvit si s ním může, ale stejně tak mu Adebayor může nakecat cokoli. Jsem každopádně rád, že to Genesio nebere na lehkou váhu. Ovšem nejlepším řešením by bylo, kdyby se Lyon poohlédl jinde.

Reagovat
Langi

Genesio ma rozum...on Ade nemusi byt treba uplne spatna volba, ovsem musi to mit srovnane v hlave...pokud k te staci chce pristoupit jako k poslednimu poradnymu vejvaru pred duchodem, tak at jde do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto vyhaslej hráč a loví ho jeden z největších francouzských klubů Ten by se nechytl už ani v Evianu...

Reagovat
Noustress

to teraz každý vyhoretý útočník pôjde do ligue1 ? zajtra tu bude že nottingham pustil lorda do OM, Torresa kúpi PSG ako náhradu za Ibru , Monaco už má falcaaa tam viac netreba a lille kúpi za 50 bentekeho

Reagovat
Noustress

ešte som zabudol dodať, že najväčší útočný talent všetkých čias Adamko Nemec vytvorí útočný tandem so supermariom

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi vyhořelé útočníky zmínit Torrese a Bentekeho.. je vidět, že máš přehled

Reagovat
Noustress

čakal som podobné pripomienky, sorry teda Torres je mladý perspektívny hráč v najlepšej forme a striela gol za gólom ako za starých čias, u Bentekeho som narážal skôr na tú cenovku preto je ako u jediného zo spomenutých aj cenovka 50mega

Reagovat
Uwe háže buly

Fenin už tam byl taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheMally11

už tam chybí jen Kadlec

Reagovat
Pablos

Svěrkoš tam byl taky

Reagovat
JohnnyDynamite

taky se přidám ...Liborek Kozák

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele