García vyhlíží utkání se Schalke

04.08.2008, 11:54
Aktuality
Záložník Atlética Madrid Raúl García se nijak neznepokojuje faktem, že jeho klub nedokázal vyhrát na své předsezónní tour jediné utkání a plně se soustředí na soupeře ve třetím předkole Ligy mistrů, německé Schalke 04.

Nedávný los závěrečného předkola LM Los Colchoneros přisoudil německé Schalke 04 a půjde bezpochyby o nejatraktivnější duel. Poté, co Atlético v loňské sezoně obsadilo v domácí Primera División čtvrté místo, byl úkol pro příští sezónu jasný - postoupit do základní skupiny milionářské soutěže. Klub se na tento cíl soustředil celé léto a Raúl García ani nepomýšlí na možný neúspěch.

”Na výsledcích v přípravě nezáleží. Musíme do týmu znovu přinést vítěznou atmosféru a na zápas být dobře připraveni,” řekl García pro deník Marca. ”Výsledky se určitě dostaví. Naším nejbižším cílem je nyní 13. srpen, utkání se Schalke 04, na to se nejvíc soustředíme.”

Atlético na svém turné po Mexiku příliš velký dojem neudělalo, ale chuť si spravilo alespoň v zápase s třetiligovým celkem Alcalá, když si připsalo první vítězství. Všichni mluví o tom, že zápas se Schalke bude hodně těžký, ale Raúl García si myslí, že se jeho tým nemusí obávat, kdo proti němu stojí, důležité je vítězství.

”Možná tu jsou horší kluby než oni, ale my si nemůžeme vybírat. Pokud chceme postoupit, musíme porazit každého.”

Autor: Ondřej Holzman / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
One-Real

Určitě z diváckého hlediska zajímavé utkání, no bude nejspíš fandit dobrému fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico musi vyhrat a postoupim do LM

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, som na nich strasne zvedavy ako zahraju v LM, konecne sa tam dostali, tak teraz treba postupit do skupinovej fazy, je to dost sympaticky klub :)

Reagovat
smazaný uživatel

jj presne tak a potom se musi dostat aspon ze skupiny

Reagovat
smazaný uživatel

Postup Atlética vidím na 55-60 %

Reagovat
smazaný uživatel

to máš těch procent docela dost

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Atleti vyhrají, jsou, podle mě, lepší a tu LM bych jim po tak dlouhé době přál.

Reagovat
Arne

Moc se těšim. Jen je škoda, že vypadne jeden z týmů, který by udělaly LM zajímavější a mohly tam něco uhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Postup preji Schalke

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico urcite postoupi a v LM nebude hrat druhy housle

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím, že postoupí Schalke, ikdyž jim šance snižuje nepřítomnost Neuera, ale obrana byla už tak dost dobrá a teď přišel ještě engelaar, útok byl ale žalostnej a to spravili farfanem

Reagovat
smazaný uživatel

no schalke nebude oslabeno jenom o Neuera, ale taky o Krstajice, Rafinhu, Streita a Varelu...na straně Atletica by měl chybět "jen" Aguerro...ale zapas se hraje za 9 dnu a do te doby jeste oba tyma hraji pripravak, takz se muzou marodky rozrust...i tak doufam v postup Atletica

Reagovat
smazaný uživatel

sakra to jo no... varelu bych mezi ztráty tolik nepočítal, v minulý sezoně odehrál dva zápasy a navíc je DZ tam bude engelaar a zřejmě Jones...rafinha bude hodně citelná ztráta...bez streita sou docela zvyklý hrát, takže ho asi nahradí asamoah, altitnop nebo rakitic.....bude to těžký, ale určitě pěknej zápas ...postup přeju schalke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to ma byt co ???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele