Garcia se bojí odchodu Ramiho. Ale byl by jediný, říká

06.04.2010, 11:44
Aktuality
Adil Rami měl loni v létě blízko k odchodu z Lille, nakonec ale zůstal. Po roce se budou ve francouzském klubu o budoucnost své obranné opory strachovat znovu a trenér Rudi Garcia v setrvání Ramiho příliš nevěří. Jedním dechem ale tvrdí, že je jediným hráčem, který může Lille opustit.

O 24letého obránce, který má smlouvu do roku 2012, v létě usilovala především Marseille, přestup byl blízko, ale Lille nakonec jednání ukončilo poté, co do Lyonu prodalo Michela Bastose. V zimě kolem Ramiho kroužily anglické kluby, před létním přestupovým termínem má zájemců mnoho.

"Je jediným hráčem, který může potenciálně odejít," přiznáná trenér Lille Rudi Garcia. "Na začátku sezóny jsme ho přesvědčili, aby zůstal, protože jsme věděli, že můžeme mít skvělou sezónu. Naše plány mu nastíníme opět, ale je jasné, že jeho odchod je možný."

Lille se pohybuje na špici francouzské ligy, přestože na nejlepší týmy nyní trochu ztrácí. Vedoucí trio je nyní vzdáleno o tři body, ztráta se ale může zvýšit, až Bordeaux a Marseille dohrají odložené zápasy. Lille se představilo i v Evropské lize, kde vypadlo v osmifinále s Liverpoolem.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
miguel bain

Hodně schopný hráč, ale to co předvedl proti Live mě moc nepotěšilo. Každopádně anglie volá

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím, že tuhle sezonu odejde akorát Rami.. Odejde podle mě i Gervinho, Marveaux apod. Nečekám, že takoví hráči budou chtít hrát bez LM..

Reagovat
domingo

Marveaux?

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, Cabaye.. Marveauxe mám plnou hlavu po tom Equipu..

Reagovat
domingo

No já to vidím na Ramiho s Gervinhem, Hazarda asi ještě chvíli udrží...ale to jsou hráči, kteří se dají nahradit lépe než třeba takový Balmont nebo Mavuba

Reagovat
smazaný uživatel

O těch se ohledně odchodu ani nijak moc nespekuluje..Balmontův odchod není nijak pravděpodobný, protože hraje nadprůměrně v Lille v ostatních lepších týmech by hrál maximálně průměr a vzhledem k věku už se zlepšovat nebude.. S Dumontem je to v podstatě to samé. Lille má své mladé hvězdy hlavně v ofenzivní části.. Harard by tam ještě rok mohl uzrát.. Ven by mohl Cabaye, Gervinho a Rami, kterým Lille už nemá co nabídnout.

Reagovat
domingo

Právěže nespekuluje, což je pro Lille jedině dobře, vždycky budou snadněji shánět mladýho dravce do ofenzivní fáze než spolehlivý držáky zálohy Koukni, jak dopadlo Rennes bez M'Bii, záloha kaput.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, ale tam věřím, že to nějak zvládnou.. Nehrají nijak špatně, mají v hodně zápasech i dost smůly.. A hlavně. Kdo mohl tušit, že po skvěle odehrané minulé sezoně takhle odpadne stařeček Leroy? Za něj se bude holt muset sehnat náhrada ještě více než za M´Biu.. Ta záloha je taky dost mladá, příští rok to bude snad lepší.. Mám je rád.

Reagovat
domingo

Příští sezona bude zkrátka první velká prověrka pro opěvovaného Antonettiho, jestli si ten status pomalu nejlepšího trenéra v lize zaslouží. Musí vhodně doplnit mužstvo a dovést ho do pohárů. Jsem zvědavej, taky bych je tam viděl rád, navíc za ně hraje můj snad nejoblíbenější útočník v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Briand? To já vždycky radši Bangouru..

Antonetti si s tím poradí.. Ale to by opravdu na lavičce Rennes musel zůstat.. Obranu a útok může zůstat beze změn, popřípadě se může Briand( ) prodat za slušný peníze a koupit konstruktivní CM..

Reagovat
domingo

Brianda nikdo nekoupí, vždyť je furt zraněnej. Ale útočník je to geniální, lepší než Bangoura, kdyby vydržel celou sezonu zdravej, může klidně napodobit loňskou jízdu Gignaka, třeba i s podobným koncem .

Antonetti zůstane, letos s kádrem s ambicema na LM skončí nejlíp sedmej. To není zrovna ideální vizitka. Vsadil bych se, že ho pár let nechají pracovat a skončí to nějakým velkým úspěchem.

Reagovat
smazaný uživatel

Briand má nápadníků, že by ses asi divil.. Takový Arsenal by dalšího maroda zrovna potřeboval. (fakt o něj mají zájem, zdá se)

Rennes bych to i přál, mám je rád.. Letos jim odešla záloha s tím Antonetti fakt nic moc dělat nemohl, tohle nejde jen tak naplánovat a hlavně kdo viděl minulej rok hrát Leroye a viděl ho hrát letos, tak si ´tuká na čelo... Škoda jen, že po odchodu Blanca nevidím jinde než v Antonettim náhradu.

Reagovat
domingo

Fernandez hraje s jedním záložníkem celej rok

Pokud si řeknou za Brianda o míň než 10 mega, tak jsou to volové, protože on je vážně třída. A ty za něj nikdo nedá. Arsenal neber vážně, tam chce polovina L1, kdybys dal na řeči, tak mají příští sezonu útok Chamakh - Remy - Briand - Gignac

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandéz má hlavně "štěstí", že mu to tam Jeleń takhle zvedá a že mu funguje obrana..

za Brianda by bylo dobrých i těch 8-10.. zase takovou cenu nemá, je fakt pořád zraněnej a tu genialitu taky ukazuje maximálně každej 3. zápas, kterej odehraje.. Bangoura, Gyan i Sow ho dokážou v pohodě nahradit, když za nima někdo bude dobře tvořit hru..

Reagovat
domingo

10 mega cenu má, s prstem v nose.

Sow ten ho nenahradí. On je unikátní útočník, jeho herní přínos by šlo nahradit fakt strašně těžko. Vem si, že on si tu šanci vytvoří klidně sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Koupit k Lovrenovi a máme vystaráno. Pokud by náhodou vedení nesáhlo po už osvědčeném jméně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele