García rezignoval na pozici trenéra Mallorcy

22.03.2022, 21:34
Aktuality
Mallorca hledá nového trenéra, nováčka španělské nejvyšší soutěže opustil Luis García. Devětačtyřicetiletý kouč po sérii šesti ligových porážek v řadě rezignoval...

García převzal ostrovní celek v létě 2020 a hned záhy se s ním vrátil do LaLigy, když Mallorca pod jeho vedením vybojovala 82 bodů, což je rekordní zápis v historii klubu.

Mezi elitou však nováček po nadějném začátku stále častěji ztrácel, což vyvrcholilo sérií šesti po sobě jdoucích porážek, po nichž se Mallorca ocitla až v sestupovém pásmu. García na neuspokojivé výsledky zareagoval a po necelých 20 měsících se rozhodl odejít.

Podle informací deníku "Marca" by mohl uvolněné místo zaujmout ostřílený Javier Aguirre, jenž ve Španělsku působil v Osasuně, Atléticu Madrid, Zaragoze nebo Espanyolu Barcelona. Po únorovém odchodu z mexického CF Monterrey je třiašedesátiletý trenér bez angažmá.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de, rcdmallorca.es

Komentáře (4)

Přidat komentář
Mass

Každí 31. člověk ve Španělsku se jmenuje García

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ináč, sranda :) tak ako u nás za komoušu sa každý volal Buď Jozef alebo Jan :D

Reagovat
Mass

Tak pořád lepší než Klement nebo Gustáv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele