García na vlastní žádost opustil Olympiakos

03.04.2018, 21:41
Aktuality
Olympiakosu Pireus se nedaří, vedení klubu došla trpělivost a to samé platí i pro trenéra Óscara Garcíu. Španělský kouč, jenž na lavičku usedl v lednu, nedokázal zlepšit výsledky, načež se rozhodl svoji funkci opustit...

Úřadující řecký šampion prožívá hodně nevydařenou sezónu, během které již třikrát změnil trenéra, ovšem ani to nepomohlo a Olympiakos je aktuálně až na třetí pozici.

Prezident klubu Evangelos Marinakis se proto rozhodl zaměřit na hráče, když pak nepomohla pokuta, začal hrozit propuštěním s tím, že sezónu dohraje s dorostenci.

Nakonec ale nebude mít ani trenéra, neboť kouč Óscar García, jenž byl ve funkci tři měsíce, se rozhodl na vlastní žádost rezignovat. Sezónu na lavičce řeckého velkoklubu přitom zahájil Besnik Hasi, jehož místo následně zaujal Takis Lemonis, ani jeden z nich ale neuspěl.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co je to tam za cirkus v tom řecku? Šílený věci se tam teď dějou, Btw dobrá fotka, to se modlí nebo dostal nějakým předmětem do ksichtu?

Reagovat
Jandak

možná oboje

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě to je jak ho fanoušci PAOKu trefili tím toaleťákem

Reagovat
ttopi

Skoro smrtelně

Reagovat
Irek

Už jsi někdy dostal zákeřným toaletakem? :D ty svině útočí ve skupinkách :D na dotek jemný, ale přes držku přesný opak :D

Reagovat
Mononukleoza

Prej jemný na dotek !!!! Možná tak doma , ale všude jinde je to šmirgl nejhlubšího zrna!!!!!

Reagovat
Irek

Reagovat
Mustang™

Byla to rulička papíru do pokladny, která je podstatně těžší. A je to jak dostat šutrákem do hlavy. Takže nic příjemnýho.

Reagovat
ttopi

Tak to mění situaci. Toaleťák asi neudělá nic, ale je fakt, že když se vezme do ruky nová role papíru do pokladny, tak jak je malá, tak je sakra tvrdá. Tou bych fakt dostat asi nechtěl

Reagovat
Mustang™

Reagovat
JarousFCB

Za mistrovské na Baníku tím dostal každý druhý... :) Fakt nic příjemného

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

vůbec nechápu jak někoho mohlo napadnout že to je rolka od toaletáku...jasně jde vidět že jde o ty rolky do pokladny a ty jak píšeš jsou dost tvrdý

Reagovat
arsavin

Řecká liga je skutečně jedinečná. Hlavně v téhle sezóně, co se tam děje by nikoho nenapadlo

Reagovat
ttopi

Jinak od majitele Olympiakosu hrozný amaterismus s tou dovolenou. Našlo by se desítky případů, kdy někdy za 4 kola dokázal promrdat 6 bodů náskoku. Dost labilní přístup, když už tomu nevěří.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

jj kdyz je tohle amaterismus tak to pak nevim jak bys nazval deni v nasich nejbohatsich a historicky nejuspesnejsich ceskejch klubech

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele