Gameiro byl na operaci s třísly a zmešká úvod nové sezony

29.06.2017, 13:08
Aktuality
Se zpožděním začne ligovou sezonu 2017/2018 Kévin Gameiro. Francouzský útočník ve službách Atlética Madrid v uplynulých měsících laboroval se zraněním třísel a v průběhu tohoto týdne se podrobil operaci...

Třicetiletý fotbalista do hlavního města Španělska přišel před rokem za více než třicet milionů eur ze Sevilly a v 45 soutěžních zápasech nastřílel celkem šestnáct branek, k nimž přidal šest gólových přihrávek.

Aktuálně před sebou pak má poměrně dlouhou pauzu. S běháním bude moci začít za dva týdny, další měsíc pak bude trvat, než se bude moci připravovat s míčem. Celkem se tak délka jeho absence může vyšplhat na dva měsíce.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (19)

Přidat komentář
popltak

Who cares..

Reagovat
smazaný uživatel

11 minút po pridaní už reaguje nejaká socka, takže asi to niekoho zaujíma.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Murtago

nějakýho polijptáka

Reagovat
smazaný uživatel

O ničom, zase bez prípravy to nebude ono a Torresovi už túto sezónu vôbec neverím...a sme opäť v prdeli, za 4. flek budeme radi

Reagovat
CHONG

Třetí místo uhrajete s prstem v nose.

Reagovat
smazaný uživatel

No túto sezónu to tak nevyzeralo a len neforma SEvilla v 2. polke sezóny nás zachránila, tento rok pôjde hore Valencia a tí majú na to skončiť 3., najmä keď neposilime, Villareal, Socky a Bilbao zachrajú klasiku 5.-10., Sevilla je neznáma, tí by nás mohli predbehnúť tiež, ďalej Espanyol a Malaga sa oproti tejto sezóne asi zlepšia, len my budeme stagnovať, nevidím to ružovo, snáď ten Costa vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

No ikdyž vyjde, tak stejně hrát bude až od ledna ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, vlastne máš pravdu, liga a aj ostatné súťaže sa hrajú vlastne len do januára

Reagovat
smazaný uživatel

Neber to jako hejt, ale proč fandíš klubu jako je Atlético? Na ten fotbal se koukat opravdu nedá a Simeone je na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Simeone je v klubu od roku 2011 ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No že pochybuju když má nick Atlético a je to jeho srdeční klub tak že mu fandí jen 6 let.

Reagovat
popltak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético je mi sympatické od čias Forlána, bližšie ich sledujem od dôb Floresa, ale len posledné 4 roky sledujem pravidelne aj La ligu proti slabším týmom, predtým som sledoval len šlágre, derby a zápasy v Európe.

Reagovat
Mateo16

Ceballos dohodnuty.

To uz je uplna konecna pre Jamesa. Sialenost ako vyhorel a mozno aj celkom spravne prirovnal by som ho k Ozilovi. Pochybujem ze bude s jeho hrou v inom muzstve niaky Top hrac a nehovoriac ze v kazdom muzstve maju plno tak to zrejme pojde z lavicky na lavicku.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele