Galatasaray oznámil příchody Mertense a Torreiry

08.08.2022, 22:46
Aktuality
Dries Mertens a Lucas Torreira se stali posilami Galatasaraye. Zkušený belgický útočník podepsal roční smlouvu s opcí, zatímco šestadvacetiletý záložník se dohodl na kontraktu do roku 2026...

Bývalý dlouholetý kanonýr Neapole přichází jako volný hráč, druhého jmenovaného Galatasaray vykoupil z Arsenalu, jemuž má zaplatit šest milionů eur.

Mertens se v Neapoli nedohodl na prodloužení končící smlouvy a po devíti letech se loučí jako historicky nejlepší klubový střelec s bilancí 148 gólů ve 396 soutěžních zápasech

Rodák z Leuvenu bude mít v Istanbulu k dispozici dům včetně řidiče, součástí dohody má být rovněž 30 letů do Neapole a Bruselu. Jestliže se Galatasaray kvalifikuje do Ligy mistrů, opce se aktivuje automaticky.

Torreira přišel do Arsenalu před čtyřmi lety ze Sampdorie za necelých 30 milionů eur, neprosadil se však podle očekávání a posléze hostoval v Atléticu Madrid nebo ve Fiorentině. Uruguayský reprezentant od Galatasaraye dostane 2,75 milionu eur ročně čistého.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de, galatasaray.org

Komentáře (21)

Přidat komentář
Furia Ceca

Ten melír mu jde k dresu

Reagovat
Elliasson

Letošní posily jsou pro Galatasaray nějak dost velké. Škoda, že nebudou hrát v Evropě.

Reagovat
Gunner14

Neskutečný co Torreira a jeho agent předváděli, přitom to na začátku vypadalo, že jsme konečně našli zase svého buldoga do zálohy, hrál skvěle, fans ho milovali a pak to šlo do kytek. Emery tomu taky moc nepomohl, když ho potom začal stavět více vepředu.

Tak aspoň díky za ten gol proti Spurs a ty pěkné nůžky

Reagovat
SunFells

Francouzského buldočka možná, Emery ho postavil v jeho systému na jedinou možnou pozici. Teď by u nás zahrál přinejlepším beka, ale mentálně na to neměl.

Reagovat
merlick

Reagovat
Golasso

Podle dřívějších vyjádření Torreiry bych čekal, že půjde do Bocy nebo si vybrečí nějaký klídek ve středu tabulky španělské/italské ligy. A on jde do Turecka . No jsem zvědav, jak dlouho mu vydrží psychická pohoda ...

Reagovat
Remt

Tak se bude určitě víc cítit jako doma

Reagovat
Pipo123

Evidentne o neho nikto nemal záujem, pritom hernú kvalitu má

Reagovat
smazaný uživatel

Musí být důvod, proč couvla Fiore a nakonec po něm nikdo z top 6 nesáhl, Inter vzal radši Aslaniho, AC bude raději hrát Pobegu, my budeme radši na DM alternovat Cristanteho, Neapol věří, že Anguissa zůstane zdravý. Lazio taky mlaďocha.

Reagovat
SunFells

Anooooooo Není možné snad ani

Reagovat
rel7

To hrál ve Florencii tak špatně že to nebylo na lepší tým v Sérii A?

Reagovat
herbage

zájem by i byl, ale italské kluby by nejraději hráče zadarmo, což by jim ke konci přestupáku nejspíš i vyšlo. Stačilo, kdyby Lucas Gala odmítnul, což asi 2 týdny rozmýšlel

Reagovat
Stannis Baratheon

Naopak, byl výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Mertens zrádce, měl jít do Lazia.

Reagovat
mastakillah

Tohle mě bude sr*t hodně dlouho ....

Aspoń, že si vyjednal takové podmínky, jaké si zaslouží

Reagovat
afc

Konecne je prec a teraz podme si este po nejake CM.

Reagovat
Nikikrew

Škoda zo začiatku sa javil veľmi dobre ale psychika a jej nastavenie je na prvom mieste. Nie je prvý ani posledný juzan ktorý sa neadaptoval.

Každopádne díki za tvoj gól proti Spurs čo som videl live zážitok na nezaplatenie

Reagovat
Nizzie

To muselo být hodně super. Čistá závist toto zažít na vlastní kožu.

Reagovat
Nikikrew

Nedá sa popísať . Myslím si že lepší zápas asi už neuvidím

Reagovat
Trand

Škoda, hráč to byl první půl rok super, i na hřišti se rval a nechal tam všechno, dal gól v NLD. Hlavou byl bohužel jinde no.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně, na začátku mu vyšlo asi 5 zápasu, ale jinak to bylo synonymum pro gibbse, nic navíc nepridaval

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele