Galatasaray musí šetřit, odejít mají Falcao a Feghouli

04.08.2021, 15:54
Aktuality
Galatasaray se podobně jako řada dalších klubů dostal do finanční tísně a řešením bude úspora peněz vydávaných na platy zaměstnanců. Nové angažmá si mohou hledat například útočník Radamel Falcao a křídelník Sofiane Feghouli, vedení tureckého celku v jejich případě čeká na nabídky...

"Mluvil jsem s Falcaem a Feghoulim. Odvedli zde vynikající práci, ale máme novou finanční strategii a nemůžeme si dovolit hradit jejich platy. Chceme, aby si oba našli nový klub," prohlásil prezident istanbulského celku Burak Elmas.

"Doufám v pozitivní odpovědi a že si oba rychle najdou nového zaměstnavatele. Rozcházíme se v dobrém. Jedná se o rozhodnutí vedení, pro novou sezonu s nimi nepočítáme," dodal.

Falcao strávil v Istanbulu dva roky a i přes zdravotní problémy zvládl nastřílet devatenáct ligových branek. Kontrakt má ještě na jednu sezonu, během níž mu vedení má vyplatit sumu 5,2 milionu eur. Feghouli v minulosti oblékal dresy Valencie nebo West Hamu a v Turecku odkroutil čtyři sezony.

Galatasaray přišel o finance na základě koronavirových opatření, další zásah do rozpočtu znamenal krach ve druhém předkole Ligy mistrů, kde selhal s PSV Eindhoven a prohrál 1:5 a 1:2.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vždyť takhle musí skončit všechny tři velké Istanbulské kluby. Nebo stojí na pevných základech i v téhle době?

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny ty tři kluby rozhazovaly peníze za vyhaslé hvězdy, tohle by přišlo tak jako tak, Covid to jen urychlil.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak tyhle ty tři týmy jsou vedený od deseti k pěti. Furt jen nějaké příchody černochů nebo jiných žoldáku, rok co rok obměna kádru a nic nezůstane kámen na kameni. Bud příchod vyhaslých hráčů a nebo těch, co měli jednu dobrou sezonu někde a šli zahrabat prachy. Potenciál těch tři týmu je vyšší, ale neumí to robit.

Reagovat
Muffi

Fener a besiktas meli financni prolemy uz pred coidem, takze museli setrit, fener snad kvuli ffp jeden rok vykopli z poharu.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Trabzon taky nemohl hrát poháry minulou sezónu jestli se nepletu.

Reagovat
stas87

LASK by nemusel byt bez šance, ak prejde cez Vojvodinu. Besiktas pár rokov späť mali na lopate ale gol Negreda z 89.minuty ich vyradil.

Reagovat
Seydou Doumbia

Turci jsou labilní idioti. LASK co jsem pochopil je týmový a koncepčně vedený, tedy vše co Turci nejsou. Ted dostali pořádnou deku od PSV, takže šance je více než solidní.

Reagovat
RadekVonCZE

Jako chápu, že Turecko je velká země a Gala, Fener a Besiktas jsou zatraceně velké značky v Turecku, ale prostě tolik prachů

Reagovat
dinss

A stejně k hovnu… Škoda, že tenkrát nešel z toho Turecka pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sú tie časy, keď tam kraľoval Hagi...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele