Galatasaray dotáhl příchod Derdiyoka

05.08.2016, 15:04
Aktuality
Eren Derdiyok se stal oficiálně posilou Galatasaraye. Osmadvacetiletý Švýcar do istanbulského velkoklubu přestupuje z Kasimpaşy, načež ve svém novém působišti uzavřel tříletý pracovní dokument...

Odchovanec Basileje dlouhé roky působil na německé scéně, kde nejprve nastupoval za Leverkusen, odkud se následně přesunul do Hoffenheimu a ještě jednou do Bayeru.

Před dvěma lety se pak Derdiyok stěhoval do Turecka, kde se dohodl s Kasimpaşou, za kterou však během první sezóny, vinou zranění kolenních vazů, odehrál jen sedm utkání.

Během minulého ročníku už však urostlý kanonýr patřil k oporám a celkem 13 přesnými zásahy si řekl o věhlasnější angažmá, načež se za 4 miliony eur stěhuje do Galatasaraye.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Svajciar .

Reagovat
REPLIKATOR

Návrat do vlasti.

Reagovat
FC Porto FC

z Kasimpaşy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Trilety pracovni dokument

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je něco hroznýho

Reagovat
pawelFCB

Galatasaray Celkově Turecko

Reagovat
smazaný uživatel

Derdiyokova kariéra snů:

nyní-2017 Galatasaray

2017 - 2019 LA Galaxy

2020 - 2023 Barcelona

Trenér(!!):

2030-2033 Basilej

2034-2039 Tranbzon

2040-2050 Man Utd

2051-2052 Man City

2052-2054 Chelsea

2055-2061 Hull

2062-2068 PSG

2069-2074 Senica

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe to fakt baví?

Reagovat
Tigerinho

splněný sen

Reagovat
Rudnevs

Mal by ešte na BL? Inak fajn prestup.

Reagovat
Rudnevs

Ešte len 28? Som ho považoval za úplného starca.

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě hodně individuální, on jako stařec vypadá, třeba Torres bude v 50 vypadat mladší než on ve 28.

A když hrál za Kasimpasu, tak na tom dobře nebude, je tam jen trochu jméno.

Reagovat
Rudnevs

Torres vyzerá podĺa mňa celkom fajn, ale to je moc subjektívne ... inak máš pravdu.

Nechcem sa chváliť, ale BL pozerávam a poznám jeho príbeh (keby niekto chcel, môžem to tu popísať) a nebola to jeho vina. Naopak, v Kasimpase sa celkom reštartoval a našiel si lukratívnejšie miesto + bol na EM a myslím, že aj hral. Či?

Reagovat
smazaný uživatel

Popis.

Reagovat
Rudnevs

V sezóne 2009/10 prišiel nahradiť Patricka Helmesa ktorý sa žiaľ zranil, Helmes prišel v pred sezónou 2008/09 z Kolína a bol jeden z najlepších strelcov v BL, ktorý sa dostával do reprezentácie. Derdiyok mal teda čo vyrovnávať, on sa ale v Leverkusene presadil a bol lepší ako Kießling. Po sezóne 2011/12 si ho vyhliadol Hoffenheim, ktorý nechcel byť stále na 11. mieste (11. skončili myslím tri sezóny po sebe) a kúpil tak Derdyioka, Wieseho, Delpierreho a ďalších. Lenže v klube panoval chaos a tvrdo sa nedarilo, čo prinieslo následky a tak bohatý klub preradil do Béčka napríklad Derdiyoka, Delpierreho, Wieseho (ktorý ešte donedávna poberal luxusný plat, pritom už sa dávno venuje wrestlingu), Weisa a Jaissleho. O Derdiyoka sa začal zaujímať Hamburg, lenže to nevyšlo (čo mi je doteraz moc ľúto). Nakoniec ho získal Leverkusen na ročné hosťovanie, kde mal robiť dvojku Kießlingovi - nehral úplne zle, ale Kießling bol jasná jednotka. Potom prišiel prestup do Kasimpasy - tam bol v prvom roku zranený, ale druhý rok hral výborne a vo forme čím si vyslúžil tento prestup. Len chcem dodať, že to v Hoffenheime nie je jeho vina, v klube vládol chaos a nepríjemná atmosféra.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvadlý ako lafatovo péro

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele