Gakpé se po sezóně přestěhuje z Nantes do Janova

05.02.2015, 17:59
Aktuality
Posledních pět měsíců v dresu Nantes má před sebou Serge Gakpé. Tožský reprezentant odejde z francouzského klubu jako volný hráč a jeho další kroky povedou do italské Serie A, kde se křídelní útočník již domluvil na angažmá s Janovem...

Sedmadvacetiletý ofenzívní fotbalista byl i v hledáčku Turína či nejmenovaných španělských a anglických klubů, od včerejška má ale definitivně jasno. Jeho novým zaměstnavatelem se stane Janov CFC, s nímž uzavřel tříletý kontrakt.

"Klub zatím zažívá skvělou sezónu a já doufám, že v tom bude pokračovat a kvalifikuje se do Evropské ligy. Zajímalo se o mě několik týmů, ale projekt Janova mě lákal nejvíce. Je to pro mě velká příležitost," prohlásil Gakpé. "Navíc moji přátelé Ménez, Dramé, Đorđević a Mangani mluvili o Itálii dobře," dodal.

Gakpé, který oblékal i dresy Standardu Lutych a Monaka, působil v Nantes od ledna 2011. V mládežnických výběrech reprezentoval rodnou Francii, na seniorské úrovni ale hraje za Togo.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to je ten co ma piercing v nose?

Reagovat
smazaný uživatel

Ses podíval na jeho profil a teď děláš blbýho?

Reagovat
bloodonor

skoda v NANTES jsem ho mel rad

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem od jeho kariery víc. Jsem rád že jde teď aspoň do Janova do trochu většího klubu, ale roky nezastaví

Reagovat
smazaný uživatel

To AS má fakt smůlu na ty zranění

Reagovat
Il Architetto

PL Darts na Nova Sport.

Reagovat
snuff24

Massimo Moratti byl povolán jako svědek k soudu, kde se setkal s Luciano Moggim. Při setkání si překvapivě potřásli rukou. Fanoušci Juventusu se pak na to Moggiho ptali na twitteru a ten jim odpověděl: "Nebojte, hned jsem si pak umyl ruce." Reakce Morattiho přišla brzy přes SportMediaset: "Pokud je to skutečně pravda, tak to můj názor na něj ještě zhorší. Tímto chápete, jak dobrý vztah jsme měli." ...... no bylo to nějaký podezřelý

Reagovat
Jajinek

Výzva fanoušků Mauritovi:

"Pokud se přiblížíš k tribuně s výrazem na tváři někoho, kdo nám nechce dát hovno a hodí svůj dres s tím, že vše je urovnáno, pak nerozumíš ničemu. My se staráme o tento tým naším srdcem. Chceme, aby ses nám podíval do očí a řekl, co je špatně. Pokud tě máme rádi, odměníme tě potleskem i přes jakýkoliv výsledek. Ale pokud prohraješ se Sassuolem takovýmto způsobem, musíš urážky přijmout a odejít přemýšlet, jak moc si nás a všechny fanoušky Interu zklamal."

Fanoušci poslední dobou mají mezi sebou i chytřejší jedince. S tímto souhlasím.

Reagovat
10

Reagovat
CubONE

Reagovat
Yanek

Nevím, jestli je to z italštiny, ale všeobecně don't give a shit nemá doslovný překlad.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak ...něco jako "s výrazem absolutního nezájmu, hodí svůj dres s tím, že je vše urovnáno..." by bylo asi výstižnejší. Každopádně souhlas s fanoušky. A k tomu navíc ta reakce po hození dresu zpět

Reagovat
Pipo123

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele