Füllkrug odejde z Hannoveru a vrátí se do Brém

25.04.2019, 19:27
Aktuality
Brémy oficiálně získaly staronovou posilu. Dres severoněmeckého klubu bude znovu nosit Niclas Füllkrug, jenž na Weserstadion zamíří za 6,3 milionu eur z Hannoveru...

Füllkrug se poprvé do Werderu přesunul ještě během žákovského věku a postupně se probojoval až do prvního týmu, natrvalo usadit do sestavy se mu ovšem nepodařilo.

Nakonec Füllkrug před necelými pěti lety přestoupil do Norimberku. Zde se po zahřívacím ročníku 26letý útočník rozkoukal a v sezóně 2015/16 vstřelil 14 druholigových gólů. Z postupu se však s "Der Clubem" neradoval, to se mu povedlo až po odchodu do Hannoveru.

Dolnosaskému klubu pomohl Füllkrug loni čtrnácti brankami k záchraně, letos se však 96kám nedaří a to platí i pro útočníka, jenž vinou zdravotních potíží odehrál pouze 13 utkání. Zatímco však Hannover směřuje do 2. Bundesligy, Füllkrug se dohodl na přestupu do Brém.

"Niclas během posledních let dozrál a stal se pravidelným bundesligovým hráčem. Jsme přesvědčeni, že v naší ofenzivě může hrát důležitou roli. Jsme potěšeni, že jsme ho mohli přivést zpátky do Werderu," řekl ke staronové posile sportovní ředitel Frank Baumann.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (10)

Přidat komentář
FC Porto FC

letos staty bída koukám

Reagovat
RadekVonCZE

Byl celou sezónu zraněnej

Reagovat
smazaný uživatel

Super pro Werder, určitě posun proti Yutovi

Reagovat
smazaný uživatel

Yuyovi

Reagovat
Euphael

ani hovno....posun mozna, ale ne tak velky

Reagovat
Stannis Baratheon

Nasrat si do huby v takto krátkém příspěvku Umění

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Sievers - Tarnat, Haggui, Mertesacker, Cherundolo - Huszti, Šimák, Bruggink, Addo - Skoblar, Štajner

Reagovat
LeonardoUžoa

A toto je co?

Reagovat
smazaný uživatel

nomen omen - opsal pěkný kruh na trase Brémy-Hannover-Brémy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele