FRINGS: TITUL VYHRAJEME MY

09.05.2007, 12:11
Aktuality
Už jenom dvě kola zbývají do konce letošního ročníku Bundesligy a na titul stále zbývají tři kandidáti. Tabulku zatím vede Schalke o jeden bod před Stuttgartem, další bod zpět je poté Werder Brémy a právě ten se nakonec podle záložníka Torstena Fringse bude radovat...

"Jsme vyčerpaní, ale víme, že stále můžeme něco získat," připomíná německý reprezentant fakt, že jeho tým letos bojovat v Lize mistrů a především v Poháru UEFA, kde došel až do semifinále.

"Pokud vyhrajeme, budeme moci zapomenout na všechno ostatní, avšak musíme ukázat, že jsme stále tady," říká dále Frings.

Brémy nemají vše ve vlastních rukou a potřebují zakolísání obou svých soupeřů. To by mohlo přijít v Dortmundu, kam ve vestfálském derby zavítá Schalke.

"Nemáme to ve vlastních rukou, ale nejsme pod tlakem. Pod tím jsou kluby nad námi, to ony si nemohou dovolit prohrát. Jsem přesvědčen o tom, že vyhrajeme poslední dva zápasy a budeme německými šampiony," věří Frings.

Werder se v závěru sezóny utká s Frankfurtem a Wolfsburgem a tyto dva zápasy mohou být pro Fringse posledními v dresu brémského klubu. Velký zájem o něho totiž má především Juventus Turín a sám Frings se v italské metropoli dokonce již byl podívat.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele