FRINGS SE ROZHODL PRO WERDER

09.05.2007, 17:03
Aktuality
Fanoušci Werderu Brémy mají další důvod k úsměvu, poté, co se v jejich klubu rozhodl i nadále zůstat Miroslav Klose, dospěl ke stejnému rozhodnutí také Torsten Frings. Německý reprezentační záložník tak dal košem Juventusu Turín...

"Měl jsem skvělou nabídku z Juventusu, ale Werder je pro mě srdeční záležitostí. Přemýšlel jsem o tom a bojoval jsem s rozhodnutím, hodně dlouho," prohlásil třicetiletý záložník.

Frings měl původně s německým klubem platnou smlouvu ještě na jeden rok, poté by se stal volným hráčem a mohl by odejít zdarma. To už ale nyní neplatí, protože dnes podepsal nový kontrakt s platností do léta 2011.

Ještě před Fringsem se nedávno rozhodl spojit s Werderem svou další budoucnost také Miroslav Klose. Ten však novou smlouvu nepodepsal a dá se očekávat, že ani nepodepíše. V tom případě bude moci za rok odejít bez náhrady.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*

Je to parada.Protoze takovehleho hrace by Werder stezi nahradil.WERDER FOREVER

Reagovat
HOST*ital

Vy tomu fakt věříte?Všichni zůstanou tam,kde jsou a nic se přes léto nestane...Nesmysl,letos se právě budou škatulata hýbat a to pořádně.A zrovna Werder těžko udrží Fringse,Diega a Kloseho,spíš bych tipl,že ani jednoho z nich.

Reagovat
HOST*Ondras

A proc by je jako mel prodavat ty joudo??vzdyt Werder hraje kazdy rok LM,stadion ma dobry,verne fanousky...co vic chtit...dost penez vydelaji na ucasti v LM a na vstupenkach.Nemaji potrebu nekoho prodavat.Zalezi jen na hraci...ty ňoumo :-)

Reagovat
HOST*

Povíme si v létě...

Reagovat
HOST*Ondras

OK frajere..doufam ze myslis toto leto muj tip je ze odejde max. jeden z te trojce Klose,Diego,Frings..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele