FREY BUDE TŘI MĚSÍCE MIMO

11.01.2006, 23:13
Aktuality
Opora italské Fiorentiny, francouzský brankář Sebastian Frey, bude po zranění způsobeném v úterním pohárovém zápase, které hrála Fiorentina na Delle Alpi proti Juventusu, přibližně tři měsíce mimo hru.

Ke zranění došlo v posledních minutách zápasu, když Frey zabojoval o míč s dotírajícím Marcelem Zalayetou. Podrobné lékařské vyšetření ukázalo, že má brankářská jednička klubu z Florencie natržené vazy v levém koleni, což se podle klubového lékaře pravděpodobně neobejde bez operace.

Pro Fiorentinu je zranění tak klíčového hráče, jakým Frey je, jistě komplikací. V současné době zaujímá v ligové tabulce čtvrté místo a celé mužstvo čeká jarní boj o udržení této pozice, která by zajistila toskánskému klubu účast v předkole Ligy mistrů.

Fiorentina bude s velkou pravděpodobností hledat náhradu, dvojka, Sebastian Cejas, odešel do Trevisa a třetí v pořadí Marco Roccati je prakticky bez ligových zkušeností. První jméno, které se ve spekulacích objevilo, je zkušený Francesco Toldo. Ten není v Interu příliš spokojený a návrat do klubu, kde v minulosti působil, by zřejmě uvítal.

Autor: Aleš Ratzka

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Uha velka strata..Ale Tolda by som tam nedal ma dost skusenosti a prial by som mu lepsi klub ktory by z urcitostou hra LM..

Reagovat
smazaný uživatel

Toldo za Bojinova. To by nebylo špatné...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt je to pre fiorentinu velka strata a neviem, ze ci budu aj v lete bojovat o priecku pre Ligu majstrov.

Reagovat
smazaný uživatel

No strata to je, ale jeden hráč mužstvo nerobí, takže pohár z toho môže byť.

Reagovat
HOST*dalibor

já na mém místě bych se podíval po nějakém brankáři např

dobré výkony podává Kamil.Čontofalský ze Zenitu-Petrohrad nebo Kameniho z Espynolu Barcelona.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele