Frei: Dortmund mě potřebuje

10.01.2008, 09:41
Aktuality
Borussia Dortmund vstoupí do jarní části Bundesligy z desáté pozice. K posunu tabulkou směrem nahoru by měl pomoci útočník Alexander Frei, který si vinou dvou vážných zranění v této sezóně ještě nezahrál.

Celkem osm měsíců byl Frei nucen strávit bez fotbalu. Postupně se totiž podrobil operaci lýtka a kyčle, nyní už však trénuje s týmem a vyhlíží jarní boje. "Zatím jsem tak z 80 procent fit, ještě nemůžu dělat se spoluhráči všechna cvičení. Ale to se bude postupem času zlepšovat," hlásí.

"Byl jsem hodně spokojený, když jsem si znovu mohl nasadit kopačky a konečně si kopnul do míče," neskrývá. "Je skvělé být znovu součástí týmu. Ale ten správný pocit přijde, až znovu nastoupím v lize nebo poháru."

Dortmundu se na jaře příliš nedařilo a patří mu až desátá příčka. Návrat švýcarského střelce však týmu hodně pomůže. "Vím, že tým mě potřebuje. Když se na podzim nedařilo, tak jsem vysvětloval, že tým postrádá mě," říká Frei. "Ve druhé polovině sezóny chci udělat vše pro to, abychom byli úspěšní."

"Jsem přesvědčený o tom, že sezónu zakončíme na takové pozici, o které si každý řekne, že je to úspěch," dodal.

Autor: Radim Šantrůček / bundesliga.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Frei je asi nejlepší útočník Dortmundu,tak bodejť by nechyběl,jeho návrat už asi všichni v klubu nappjatě očekávají

Reagovat
Arne

nezní to od něj moc skromně, ale mám naprostou pravdu

podle mě je Frei jeden ze tří nejlepších útočníků Bundesligy

Reagovat
Arne

*má

Reagovat
smazaný uživatel

na euru bude nepříjemnej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele