Franz si přetrhl vazy v koleni a sezóna pro něj skončila

04.12.2011, 14:57
Aktuality
Maik Franz může pomalu začít přemýšlet o příští sezóně. Zkušený obránce berlínské Herthy se zranil ve včerejším zápase na hřišti Kaiserslauternu a dnešní podrobnější vyšetření odhalilo, že kvůli zpřetrhaným vazům v pravém koleni bude chybět do konce této sezóny...

Třicetiletý stoper či pravý bek zůstal bez cizího přičinění ležet na trávníku ve 37. minutě a okamžitě gestikuloval, že dál už to nepůjde. ”V tuto chvíli to vypadá na zranění vnějšího nebo zkříženého vazu,” uvedl hned po zápase trenér Herthy Markus Babbel.

Dnešní magnetická rezonance nakonec diagnostikovala trhlinu předního vazu, s nímž během příštího týdne půjde Franz na operační stůl. ”Beru to tak, jak to je. Budu se muset šest měsíců kousnout, abych se vrátil,” prohlásil rodák z východoněmeckého Merseburgu.

Franz přišel do německé metropole teprve v létě po skončení smlouvy ve Frankfurtu a okamžitě se stal oblíbencem fanoušků, byť ve většině utkání dostávali ve středu obrany přednost kapitán André Mijatović a Roman Hubník. Právě český reprezentant včera vsítil svůj premiérový bundesligový gól, ke své smůle ale do vlastní sítě. Hertha posléze vyrovnala díky Raffaelovi a remízu 1:1 udržela až do konce.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (14)

Přidat komentář
Honza Matoušek

Dobře mu tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

si vymetený idiot, takéto zranenie je hrozné

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš fakt ko*ot...

Reagovat
smazaný uživatel

Honza Matoušek: jsi vážně idiot, to že nepřeješ nějákému týmu, ještě neznamená, že přeješ někomu zranění. Vůbec nechápu tenhle druh myšlení

Reagovat
smazaný uživatel

uffff.... doufám, že aspoň proti tomu Lauternu před Vánocema postaví Neumanna

Reagovat
Filip12

uff už sem se lek že je řeč o Strakovi nicméně tohle zranění není nic příjemného přeju hodně zdraví Maiku

Reagovat
jv

Neuvěřitelnej pecháček... Hlavně pro něj to musí být už ubíjející, ale tak snad se z toho dostane co nejdřív.

Reagovat
JimBob

Vypada jak David Huff.

Reagovat
jv

Podobnost tam je.

Reagovat
Filip12

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele