Frankfurt přivedl Sowa a překonal transferový rekord

27.06.2019, 17:10
Aktuality
Djibril Sow se vrací do Německa. Nadějný záložník se z Young Boys Bern vydal do Eintrachtu Frankfurt, který za něho s možnými bonusy může zaplatit až 12 milionů eur...

Rodák z Curychu už to jednou v Německu zkoušel, když během dorosteneckého věku zamířil do Borussie Mönchengladbach, ovšem tehdy se do nabitého kádru neprosadil.

Následně si 22letého záložníka vyhlédl Young Boys Bern, kde trénoval Adi Hütter, pod jehož vedením švýcarský klub získal mistrovský titul. Devětačtyřicetiletý kouč se posléze stěhoval do Frankfurtu, kam nyní zamířil i Sow, jenž podepsal kontrakt do roku 2024.

"Djibril Sow byl na přestupovém trhu velmi žádaným hráčem a tím potěšující je, že si vybral Eintracht Frankfurt," pochvaloval si sportovní ředitel Fredi Bobic. "Jsme přesvědčeni o jeho potenciálu," dodal na adresu mladého záložníka, jenž se stal vůbec nejdražším nákupem "Orlů".

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Frankfurt hrozně sympatický tým teď

Reagovat
Jardman

Reagovat
Abstinence

Taky se mohl trochu líp oblíknout, když jde podepsat smlouvu

Reagovat
valloire

nemá tam žádný tygry a jiná zvířátka, to je skandál

Reagovat
Marv

Podívej se, jakou šílenost tam má Ndombele.. I kdyby šel bez trika nebo v potrhanym špinavým s koláče a v podpaží, furt to bude lepší..

Reagovat
smazaný uživatel

To je katastrofa ten Ndombele

Reagovat
Bandita_Harry

Vsak to triko Ndombeleho je paradne

Reagovat
Pilsnersfaust

hroznej kyc

Reagovat
Losinho

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
formic81

balenciaga, co chces vic

Reagovat
stas87

OT:

Mittelstadt Baumgartl ach jaj, takto posadiť Rumunov na kona.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý tvůj příspěvek čtu s velikým nadšením.

Ale teď nechápu... :D

Reagovat
Rudnevs

K zápasu ME U21 Nemecko - Rumunsko.

Reagovat
twelwer

Asi u21 semifinale ci ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tento transfer mě velice těší a doufám že se mu bude u nás dařit a naváže na výborný sezony z YB.Prostor dostane a myslím že zrovna tohle je typ hráče který nám ve středu pole hodně chyběl.Ted ještě vykoupit Hintiho a Rodeho a budu spokojenej

Reagovat
Rudnevs

Ako reálne to vyzerá s tými dvoma? Obaja mali u vás super sezónu a bola by škoda, keby Hinti musel ostať hniť v Augsburgu (u Rodeho to asi nehrozí, tam BVB chce spolupracovať).

A čo Trapp?

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče Hintiho tak tam se mlží a přijde mi že nyní probíhá pokrova partie ......Augsburg ho nepustí jen tak ale věřím že se nakonec dohodnou tak aby to všem stranám vyhovovalo.Sam Martin prohlásil že se vracet nechce a jeho jediný přání je zůstat ve frankfurtu.Nicmene Eintracht nechce dávat horentní sumy za nákupy a jede si svoji politiku nákupu tak jsem zvedavej jak to ještě dopadne ....přál bych si a ne jen kuli sobě že bych ho rád u nás viděl i v příští sezoně ale hlavně kuli němu aby vyhrál rozum a sportovní stránka věci bo je to skvělej hráč a člověk ....uvidíme No a co se týče Sepla tak tam je to asi nejspíš uzavřena věc že by ho měl BVB pustit za nějaký 3 m. Tuším coz by bylo na jeho kvality velice dobrá částka

Reagovat
smazaný uživatel

Trapp by měl být taky podepsán.....PSG s ním nejspíš nepočítá takze by měl být uvolněn...je jen opět otázka za jakou sumu....na transfermarkt je částka Neco kolem 10m.

Reagovat
Rudnevs

S Hintim súhlas, ja ho mám stále rád, je to veľký sympaťák a stále si myslím, že ten koniec v Augsburgu bol dosť nešťastný. Možno to od neho bolo tvrdé, ale ako sa neskôr zistilo, tak Bauma kritizovali i iní a nakoniec aj tak po pár kolách letel. A podľa mňa to nemal vypočítavo naplánované kvôli tomu, že chcel ísť za lepším. Fans Frankfurtu ho majú radi, určite si už počul tú “jeho” pesničku Hinti army now. A v SGE sa fakt chytil a šlo mu to, takýto hráč proste nesmie byť zahrabaný v Augsburgu, veď proti Chelsea bol jeden z najlepších na ihrisku, len tú penaltu potom kopol jak slon v porceláne. Inak 3 Mio. za Rodeho by bola dosť v pohode cena, ten sa tiež pekne chytil.

Reagovat
Mex88

Nebyl nejdražším přestupem Frankfurtu Fenin?

Reagovat
smazaný uživatel

Fenin občas jezdí na domácí zápasy eintrachtu ....minulou sezonu sme měli domluvený sraz ,chteli sme ho protahnout do kotle ale nakonec z toho sešlo chvili pred zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně stále potkávám fans s dresem fenina a tu byl a stále je celkem oblibeny

Reagovat
smazaný uživatel

tak hattrick v prvním zápase dá za Eintracht někdo možná za 50 let, to byl tehdy slušný unikát

Reagovat
dave30

Tady ty ceny s bonusy mě trochu štvou. Obzvlášť u mladých hráčů ty bonusy mohou být i více než 50% uváděné částky. Kdo se potom v těch cenách má vyznat?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zagadou prý pořádal o přestup, kvůli tomu že přišel Hummels a že tím pádem přišel další konkurent do obrany Ach jo, zrovna on mohl z těch zkušeností Hummelse těžit asi nejvíc. Toto mě bude celkem mrzet, jestli teda odejde.

Reagovat
Centrofixka

Jeho odchod bude fail, keby aspoň hosťovanie

Reagovat
Kejza

Jako já chápu, že se spousta slov přejímá, ale "transferový" rekord? To už mi to spíš přijde jako typická derformace slovenčiny než češtiny

Reagovat
Rudnevs

Kruse sa zbláznil, ne? To mohol radšej ostať v Bremen než ísť do toho Kebabsporu...

Reagovat
stas87

Písalo sa o Liverpoole, to by pre beho bolo dobre. Ako žolík by im mohol pomôcť. Generuje je sklamanie, z pohladu toho, že urobil krok späť. Pozitívne je, že nešiel do iného BL tímu. Aj v takom Salzburgu by som si ho vedel krásne predstaviť. Na druhu stranu na Fener zvuk, majú ambície a môžu zasa usilovať o postup do CL. A on dostane gaplatene a bude na ňom, či si vybuduje pozíciu ako mal u nás. Inak z Feneru by som okamžite bral toho macedónčana. Za Brandta do Bayeru, keďže Werder na neho nemá peniaze.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele