Frank se dohodl na prodloužení smlouvy s Brentfordem

23.01.2022, 11:09
Aktuality
Brentford jakožto nováček Premier League prožívá vydařenou sezonu, manažer Thomas Frank se proto dočká zasloužené odměny. Obě strany se dohodly na prodloužení smlouvy do roku 2025...

Frank začínal v londýnském klubu na pozici asistenta, od roku 2018 je manažerem a v uplynulém ročníku s Brentfordem postoupil přes play off mezi anglickou smetánku.

Zde sice nováček aktuálně čtyřikrát za sebou prohrál, celkově vzato si ale vede nad očekávání a po 23 kolech získal stejný počet bodů. Na kontě má skalpy Arsenalu, West Hamu, Wolverhamptonu nebo Aston Villy.

Dánský manažer se proto dočká odměny v podobě nové smlouvy. Obě strany se dohodly na prodloužení kontraktu do roku 2025, ještě se však čeká na oficiální potvrzení.

Autor: Jiří Vojík / theathletic.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pěkně PoloLampard

Reagovat
Jkb

Jsem netušil, že je to Dán. Dělá celkem zajímavou práci v Brentfordu, celkově se ten klub se vydal zajímavým směrem, hodně specialistů na různé části hry jako standartní situace, rohy, k tomu práce s daty.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí ten fotbal trochu sledovat a příště už ti neunikne, že je to Dán.

Reagovat
Jkb

Fotbal sleduji celkem dost, bych řekl. Brentford je v lize jen krátce a i když mě už loni některé informace o tom klubu zaujaly, tak národnost trenéra to nebyla.

Jsem docela zvědavý na toho Eriksena, to by měl shodou okolností být taky Dán, stejně jako dalších 7 hráčů Brentfordu, možná to má trochu spojitost s tím, že jejich majitel vlastní i Dánský FC Midtjylland, ale asi ten fotbal nesleduji dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, tímto příspěvkem si dokázal, že máš neskutečný přehled. Snad tě studio ČT nemine. Ve dvojici s Karochem budete perlit

Reagovat
Jkb

Dík za uznání, od někoho kdo má slepice v oblíbených toho člověk většinou moc nečeká, stejně jako se nečeká, že slepice někdy získají nějakou trofej, ale v klidu, není důležitý vyhrát ale zůčastnit se, potom prodat hrníčky a propisky s tím, že jste byli ve finále Carabao Cupu a žít z toho úspěchu 10 let.

Přeji ti pěkný den a výhru Chelsea dneska samozřejmě.

Reagovat
Ingimir

jeeeej, Turbo je späť...

Reagovat
Gazdo

Kily prosim strielaj uz je tu zas

Reagovat
Zark

proč zrovna guidolin tvle?

Reagovat
Stannis Baratheon

To bude shodou okolností no

Reagovat
jk

Shodou okolností mají jeho rodiče dánské občanství a i Eriksen se narodil v Dánsku.

Reagovat
Agent z Melmacu

vyzerá ako ten čo sa hral na sailora v himym

Reagovat
FUnk

tak on je to dán, proto tam nalákal Eriksena Ale snad se jim bude dařit i nadále.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele