Fousek: Šilhavý má nadále důvěru. Cílem je postup na Euro 2024

28.09.2022, 10:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (117)

Přidat komentář
nani92

vymeníme za Calzonu

Reagovat
giannicheda

Za co důvěru?? dojebal Euro s Dánama , teď je ho styl bez koulí v Lize národů a prosazování svých koňů čínských, no hnus! ŠILHAVÝ VEN!!

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
xhejl

Jojo, totálně dojebal euro postupem do čtvrtfinále :D

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
giannicheda

No a co v tom čtvrfinále předvedl si nepamatuješ?!

Reagovat
DieryVonry

Pravda, máme zrovna úplně zlatou generaci a hrajem takhle... Samej Rozehnal a Ujfaluši! Máme i v záloze aktuálně mnohem víc z čeho brát.. oproti dřívějším nekopům jako Nedvěd, Poborský, Galásek, Šmicr, Berger, kováč, Jarošík, Polák, Rosický, Heinz, Plašil...

Dnes nemáme žádný kopyta ze zahraničí, máme opravdové vyhlášené star, kteří se nebojí svůj talent potvrzovat u těch největších tuzemských velkoklubů!

Blázne co ma Jarda asi dělat? Hrajem na co máme omezenče..

Reagovat
Rambajstago

Reagovat
xhejl

Pamatuju no. Místo Kadeřábka (kterýmu se na tý pozici celkem povedl JEDEN zápas) tam dal hráče, který byl roky předtím jeho první volba na RB, což je něco, co běžně dělá většina trenérů kdykoli. A Bořil pak nechytil jeden náběh. Totálně prokaučovaný mistroství a Šilhavý je totální nýmand

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JFT97

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera to byl opravdu smolnej zapas. Ale proste nema na to, aby posunul narodak dal. Vaclik dostane ctyrku a chyta dal. Ve forme Stanek sedi, nepovolani Trmala, Havlika. Silhavy ven

Reagovat
Selänne

Nepovolaní Trmala, který za poslední rok odchytal snad čtyři zápasy.

Ludvo, ty seš opravdu hlava.

Reagovat
Shevchenko

Trmal který nechytá v nejhorším týmu portugalské ligy

Reagovat
Vrubozubec

A kdo ho posune dál? Neznám tým, kde by odepisovali jedničku po jednom špatnym zápase

Reagovat
Vrubozubec

A Trmal je fakt vtip

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Shevchenko

Co pořád máte s těmi Dány? Že Bořil jeden slušný náběh po parádním centru?

Reagovat
Shevchenko

*neuhlídal

Reagovat
mistr129

Reagovat
Hurrikane

Hložek je čínský kůň?

Reagovat
Salfovic

Paskův.

Reagovat
hodjohn

on je pořád předseda?

Reagovat
kilobyte

Co jsi čekal? Že v té hromadné čistce, kterou sliboval před volbou, vyhodí i sám sebe?

Reagovat
hodjohn

tady jde spíš o to, že vůbec není vidět

Reagovat
kilobyte

Tak když má práci s tím okamžitým vyhazováním.

Reagovat
Tromas

Upřímně postup na EURO s 24 účastníky musí být povinnost a nekvalifikovat se na něj by byla ostuda, která by měla zapříčinit okamžitý vyhazov trenéra, který tento úkol (celkem lehký) nesplnil. Šilhavý svůj úkol v reprezentaci splnil, to bylo zvednout reprezentaci potom co to přebral po Jarolímovi, pod kterým bylo nároďák v nejhorším stavu od počátku jeho existence. Šilhavý zažil s reprezentací vrchol na EURU a od té doby to stagnovalo, nebo šla forma nároďáku dolů. Šilhavého sestava včera mě příjemně překvapila jen tam mohl radši dát Staňka místo Vaclíka a nasazení Kúdely byla Šilhavého klasika. Jinak to včera postavil dobře (formaci a hráče v základu). Portugalsko ho probralo v pozitivním smyslu slova. Proti Švýcarům to včera nebylo špatné. Rozhodla smůla (3 tyče) a efektivita Švýcarů. Zlomové momenty zápasu byl 2. gól Švýcarů (to posral Kalvach) a neproměněná penalta, kdy to kopal hráč s nejhorší kopací technikou z týmu a podle toho vypadala výsledná penalta (ano kopnul to nejhůře, jak to šlo a asi i Staněk by tu penaltu zahrál líp) Souček to prostě zlomil definitivně. Jinak si myslím, že Šilhavý není špatný trenér, pokud bude pokračovat v trendu, který nastavil proti Švýcarům jen prosím už ne Kúdelu (metafora pro hráče, kterého v základu nikdo nechápe další příklad by byl třeba Král a zároveň jeho nesmyslné nominace). Jinak mi setrvání Šilhavého nijak zvlášť nevadí, jen si myslí že by nároďák potřeboval svěží vítr (změnu), která by to posunula ještě o level výš a třeba by nás konečně dostala na MS (úspěšná kvalifikace). Tuhle změnu bych hledal v zahraničí a angažoval bych zahraničního trenéra, protože z Česka jediní vhodní kandidáti jsou Trpišovský a Svědík, u kterých to vypadá, že z klubů se zrovna moc nechystají odejít.

Reagovat
Selänne

V čem byla u Krále nesmyslná nominace? I proti Portugalsku patřil k nejlepším na hřišti. To se tady zase našel obětní beránek, do kterého se bude při každé příležitosti bodat? Jarda Plašil 2.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Španělsku patřil k nejlepším a s Portugalskem taky. Ale lidi si vždycky někoho vyberou a dělají z něj úplnýho ubožáka ať mají důvod nebo ne. Novináři tomu podléhají taky.

Reagovat
giannicheda

Reagovat
r.mrazik

proti Portugalsku pres nej sly dva goly a na treti malem nabil...

jestli byl nejlepsi na hristi,tak to potes koste...

Reagovat
Pablos

Vypadal na oko aktivně, přitom se vysral na kde co tak, že to viděl i Šilhavka do další sestavy na příští utkání a to je co říct.

Reagovat
r.mrazik

takovy Kalvach zahral mnohem lepe

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že nahrál na gól soupeře, jenom malý detail

Reagovat
Salfovic

Ale jinak nehrál špatně, na to, že to byla pomalu premiéra.

A tu přihrávku sice kardinálně posral, ale normální obránce to mohl ještě zachránit. Jenže Kedel před Embolem couval, jak kdyby měl Ebolu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
giannicheda

přesně tak Král co nehraje od Ruska nikde,, bože to je DNO!

Reagovat
Selänne

Všechny čtyři přes něj šly. Teď jsem to opravil za tebe.

Reagovat
Pablos

A bylo by to pořád více k pravdě o tom jak zahrál.

Reagovat
Selänne

no jakože ne

Reagovat
r.mrazik

opravovat to nemusis, hral spatne a ty goly sly pres nej

ze nekdo beha po hristi jeste neznamena,ze je tam co platny

Reagovat
Selänne

Šel přes něj druhý gól, kde to vypustil. Stejně jako Coufal a Kúdela. Jaký další branky šly za ním?

Do mezihry byl nejlepší z celý zálohy. Laťka byla nízko, to je fakt, ale tvůj komentář je snůška nesmyslů.

Reagovat
r.mrazik

tak to me tesi,protoze jestli pro nekoho byl tragicky kral nejlepsi,tak je fakt totalne mimoň a neni duvod dal pokracovat

Reagovat
KnoxXx

bol uplne tragicky, lenze u Krala plati, ze po tom, co predvadzal v poslednych rokoch (ultratragedia), je aj podpriemerny vykon (ze nie je najhorsi na ihrisku) brani za uspech a hodny pochvaly; a ako to moze byt Jarda Plasil 2.0, ked ho Slavisti neustale ospravedlnuju, resp. ked sa mu podari 1z10 veci, dokonca chvalia?

Reagovat
smazaný uživatel

Prd. Hledáte tam to co není. To že ze stoperů nikdo nenaváže jednoho nabíhajícího není gól Krále. S Portugalskem hráli špatně všichni. Ale Král patřil k těm lepším. Kdyby hrál včera místo Kalvacha, tak bychom neprohráli. Kritizovat se má podle skutečných výkonů a ne podle toho jakou má kdo reputaci. Kdyby byla podobná přísnost na Součka, tak by si vůbec nezahrál.

Reagovat
r.mrazik

nabihajici mel prave navazat kral

stejne jako u prvniho golu sel dalot mezi nim a hlozkem,kde kral byl pozicne uplne mimo

na reputaci ti prdim,hral spatne a kdo rika opak,tak je blazen

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře nehrál, všichni hráli blbě, ale rozhodně patřil k těm lepším.

Reagovat
r.mrazik

no...ne a i proto ted proti svycarum sedel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tolik bych Franca nepřeceňoval. Král proti Švýcarům seděl, protože ho kritizovali novináři a fanoušci, ne kvůli výkonu v zápase s Portugalskem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá zpráva. Útlum bude mírně pokračovat a vzestup přijde konečně v kvalifikaci na MS s novým trenérem.

Reagovat
vanGomm

Tak nepostoupil na MS a sestoupil z LN.To by mělo k výměně většinou stačit Dávat si za cíl postup na EURO,když tam hraje už půlka Evropy je hodně málo.Nepostopit za těchto podmínek na EURO to už by totiž byl vrchol všeho.

Reagovat
xhejl

Jakože náš tým objektivně patří mezi třeba top 10 týmů Evropy, aby byl zásadní neúspěch nepostup na MS (13 týmů z Evropy) nebo sestup z elitní skupiny LN (16 týmů)?

Kvalda na MS žádná hitparáda nebyla, úplně tragicky to taky neskončilo. V LN jsme sehráli několik slušných zápasů (včetně toho včerejšího) v extrémně těžký skupině.

Mi přijde úplně neskutečný za tohle chtít vyhazovat.

Reagovat
vanGomm

Takže u nás se bude sahat k výměnám jen v případě nepostupu na EURO?To potom za těchto "podmínek" už ten národák může vést kde kdo

Reagovat
Pablos

Reagovat
xhejl

Tak asi jde i o to jak ty postupy a nepostupy vypadají? Když s odřenýma ušima postoupíme na EURO a tam skončíme ve skupině se skore 0:10 a prohrou s Makedoncema, tak ho budu klidně kritizovat. Ale kvalda na MS nebyla nějaký totální provar a teď v LN už taky ne. Vůči tomu jaký máme materiál dělá spíš nadprůměrný výsledky objektivně...

Reagovat
bartes

mezi 10? Kdybys napsal mezi 15, tak s odřenýma ušima jo. Ale pokud mezi 10, tak tam nemá Šilhavý co dělat, protože by pravidelně měl hrát o play off v LN A.

Reagovat
xhejl

No však já si nemyslím, že patří mezi top 10.

Reagovat
giannicheda

Ještě že tu jsou ti,co mají rozum v kondici

Reagovat
OTASi

Reagovat
Nuno čomes

No a za odměnu ještě bude na tom Euru trénovat.

Reagovat
xhejl

V tomhle jsme fakt narod kverulantu. Šilhavý je objektivně nadprůměrný trenér, který má za sebou s nároďákem jeden velmi úspěšný cyklus a jeden průměrný. I teď v LN bylo několik zápasů proti ultra těžkým soupeřům relativně dobrých. Český fotbal je v objektivně lepší kondici než 10 let zpátky, ale abychom nesmlouvavě vyhazovali každýho kdo nepostoupí na MS, kam jde 13 týmů z Evropy. Trochu soudnosti.

Reagovat
giannicheda

Víš kdy jsme byli naposledy na MS? to pro fotbalovou zemi má být základ hrát na MS a ME a taky kdo se dostal s Evropy na MS? to si myslíš že jsou lepší týmy? vyloženě se uspokojíš že porazí Kazachy asi..

Reagovat
kilobyte

Asi nebudeme zase tak fotbalová zem, když jsme se na MS dostali 1 ze 7 pokusů.

Reagovat
Pablos

Ale vždy se to hodnotilo jako neúspěch a né, že si budeme říkat, že to v pohodě… což se naštěstí neděje, takže pořád tam nějaká fotbalová ambice je.

Reagovat
kilobyte

Neúspěch to je, ale zase si nemůžeme hrát na to, že na MS patříme.

Reagovat
Pablos

Ale ten odpich by měl být od toho, že tam chceme patřit.

Reagovat
Selänne

My tam chceme patřit. Ale pokud se na MS světa nedařilo dostávat ani naší zlatý generaci, nemůžeš přece u téhle čekat, že se jí to podaří při každým pokusu. Ještě ke všemu, když ta cesta na MS je dneska ještě o něco složitější.

4 roky zpátky jsme si sáhli na dno. Dneska už se pro změnu čeká, že si to s každým týmem rozdáme jako rovný s rovným. Takhle daleko zase nejsme.

Reagovat
Pablos

Vzdyť já proti tomu nic nemám… píšu i výš, že naštěstí to pořád bereme jako neúspěch. To jestli se posouváme anebo né, že tam opravdu chceme patřit, ať zhodnotí jiní.

Reagovat
bartes

Šilhavý tam nemá co dělat už jen z toho důvodu, že to je stará konzerva. Sám si jede x let ten svůj nekoukatelný autobus a jiné to nebude. Min. 5 trenérů je nad ním. Klidně je vyjmenuju, ať se můžou někteří smát. Trpišovský, Vrba, Priske, Horejš, Holoubek, Svědík, Kotal, možná Kozel, Suchopárek. A to jsou jen trenéři z české ligy.

Reagovat
Fakt

Reagovat
Selänne

Reagovat
Bakary3

Já bych se tedy smál i bez těch jmen, ale takhle je to top, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Prickske

Reagovat
kilobyte

Proč se směješ zrovna na jméně Priske? Vyhrál dánskou ligu a dostal Midtjylland poprvé v historii do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kejza

Reagovat
Kepy_FCB

Jebat euro chci na MS už konečně kua

Reagovat
hodjohn

ME>MS

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitou fotbalu na závěrečné akci ano, ale prestiží ne. Mimo Evropu se ani neví, že fotbalově existujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Chape vubec Silhavy, ze uz netrenuje Cinu?

Reagovat
smazaný uživatel

Cíl je postup na ME, kam se už dostane prakticky každý, kdo dá dohromady jedenáctku profesionálních fotbalistů... tam pak zas nějakou haluzí postoupí ze skupiny, takže ho nechají dojebat i další kvalifikaci MS tím, že bude stavět hráče jako Souček, Král nebo Masopust, kteří by momentálně neměli na základ ani v Teplicích. Aspoň toho Kúdelu už snad po padesátce brát nebude.

Reagovat
Pablos

Jinak za mě největší zklamání tohohle srazu byl asi Barák, byť můj oblíbenec. Trošku u něj čekám větší ambice a roli v týmu. A vlastně ještě Souček, tam jsem tedy očekával horší formu, ale že to bude až tak mě celkem překvapilo a taky zklamalo a to do toho nepočítám tu penaltu ani.

Reagovat
bartes

souček hrál několik let fakt top, takže se dal čekat určitý útlum. WHU je dle mně jeho strop a když se tam udrží, tak se zase zvedne. Horší bude, když s ním přestanou mít trpělivost.

Reagovat
Pablos

Hlavně Šilhavý nemá za celou dobu u repre nic odzkoušeného bez něj, vždyť ten kluk hrál i přáteláky 90min A až bude k dispozici Holeš tak ho stejně nedá místo něj, ale mrdne ho bud k němu nebo na stopera (podle situace). Takže nám ani nezbývá, než se modlit, aby se z toho co nejdříve dostal, alternativu u Šilhavého nečekejme.

Reagovat
Nuno čomes

Na Baráka se pekně kouká. Ale výkony nic moc.

Reagovat
FCSL

Hoodně chyběl Sadílek, ten je momentálně úplně jinde než Král nebo Kalvach. Největší slabina je na stoperu. Strašná škoda, že nemáme žádnýho fakt dominantního stopera, kterej by nám tu deffenzivu dostal na jinej level

Reagovat
Pablos

Mně příjde Kalvach netechnický průměrný hráč v Plzni a celkem si myslím, že ho repre ani nepotřebuje…. Dalšího šedého kopáče jen.

Reagovat
John Obi Mikel

Kalvach je všechno možný jen ne netechnický. Však jim rozehrává veškeré standardky.

Ale třeba v LM hoří jako papír, nevím proč ho všichni cpou do základu před Součka.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

Postup na ME je povinnost, pád do béčka LN není žádná ostuda...jen prosím žádnou posranou skupinu s finskem, albánii, islandem a podobnýma hovnama...klidně at hrají v béčku pravidelně, ale at je to trošku atraktivnější skupina, třeba s nory nebo gruzii

Reagovat
Salfovic

No, jestli budeme hrát díky Součkovi pořád v deseti, tak možná nezvládneme ani postup na ME.

Ale díky tomu bychom možná mohli konečně postoupit na MS, tři kvalifikaci za sebou snad neposereme.

Reagovat
Seydou Doumbia

Kdyby tebe trenér nasadil do sestavy, je tvá vina že stojíš za hovno nebo trenérova? Souček hraje piču, ale sám se do sestavy nenominoval chápeš.

Reagovat
Salfovic

Nechápu tvůj příspěvek. Šilhavý je Součkem úplně posedlej a pokud bude zdravej, tak bude hrát.

Reagovat
Seydou Doumbia

Pořád to je primárně chyba trenéra ale chápu jak to myslíš

Reagovat
OTASi

Jasně, cíl postup na EURO, na který postupuje každej druhej tým nechme ho dokurvit další kvaldu o MS.. joo kdyby mi tehdy řekli, že MS 06 je na x dekád poslední šampionát, kde bude náš tým, tak bych si tehdy nečutal za barákem když jsme hráli s Ghanou

Reagovat
Pablos

Buď rád, to bylo na druhou stranu pro mě osobně až ponižující zápas, že nás takhle někdo přejíždí na 10:0 skoro (kdyby toho více proměnili)

Reagovat
OTASi

to byl dobrej fail no, měl jsem ghaňany za kopáče kterým dáme bůra, a oni tam furt chodili 2 na nikoho

Reagovat
Pablos

I tady myslím za téhle situace rozšířeného Eura a případnou výpomocí z LN, že by se mohl vyhlašovat nějáký souběžný cíl i třeba k postupné stavbě týmu k dalšímu cyklu během tohohle cyklu. Páč já úplně vidím jsk se to teď pojede na tu jistotku postupu všech zasloužile-nezasloužilých i a po Euru se to zase začně jebat a kvalda MS zase v prdeli.

Reagovat
mistr129

A co má teda dát za cíl, na to EURO nepostoupit?

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě se ukázalo, že Liga národů skupina A je pro nás stále velké sousto, když to shrneme ,tak jsme nadprůměr mezi průměrem a podprůměr mezi elitou.

Reagovat
Mönchengladbach

Tak ono ho hlavně není kým nahradit, pokud nepůjdeme mimo Česko.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak v hokeji jít mimo Česko zatím u repre vychází a dnes to je úplně normální jev i ve fotbalu, tak proč ne ?

Reagovat
Mönchengladbach

Klidně, nejsem proti. Jen jsem konstatoval, že v Česku není kde brát.

Reagovat
vanGomm

Při pohledu na tu naši konečnou tabulku LN,tak je vidět,že jsme skončili poslední celkem s "přehledem"

Reagovat
JFT97

snad se rozehrajou nejaky stoperi. S timhle budem mit co delat i se vubec kvalifikovat.

Reagovat
John Obi Mikel

Se Švýcary vyrovnaný vzájemný zápasy, rozhodlo to, že Švýcaři umí líp proti favoritům. Naše repre v současnosti nemá na to, aby pravidelně brala o body Španěly/Portugalce, kteří budou bojovat na MS o nejvyšší příčky.

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám si říkat, jestli je Fousek ta správná volba...

Reagovat
smazaný uživatel

Není. To bylo jasný už při jeho kandidatuře. A tím nechci říkat, že správná volba by byl Poborský.

Reagovat
Sosi

Byl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele