Fousek nadále počítá s tím, že reprezentanti nastoupí v play off ve Švédsku

01.03.2022, 11:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (37)

Přidat komentář
Jacks11

Putin si brzo musí uvědomit že touto agresivní válkou navždy poškodil ruský obraz ve světe, zničil "obyčejné lidi v RF ekonomicky" nikdo s nimi nebude chtít mít nic společného a každý si nad slovem rus odplivne! sankce díky SWIFT začínají být opravdu hodně tvrdé a vidíme že s nimi nechcou mít nic společného ani na sportovní úrovni. De facto budou izolovaní jako v Severní Korey.......čeho se však bojím je že Putin dočista ztratil rozum, je nestabilní, je mimo realitu, nečekal tak tvrdý odpor Ukrajinců a tak tvrdé sankce. Je zahnaný v koutě, tuto válku nemůže vyhrát........ bojím se aby nepřeskočilo a neposlal taktické jaderné zbraně.......byl by to konec nás všech i RF

Reagovat
smazaný uživatel

zoufalí lidé dělají zoufalé činy, jenom aby mu nepřeskočilo úplně

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak .. Rusko je soucasti BRICsu tj. Brazilie+Rusko+Indie+Cina+Jizni Afrika .. to do kupy pokud si udelaji vlastni menovou politiku zlikviduje dolar a ekonomiku US Cina prihlizet nebude a pokud se rozdelime na 2 bloky tak jsme v tom co prohrava nejen na pocty .. Chvili budou dojebani ale pak vrati uder i s uroky .. "Zapadni" politika ma vliv na ruskou ekonomiku z 16% pokud si nekdo mysli ze to skrz Cinu a Indii nenaberou tak je naivnejsi nez Hurvinek .. Pro Putina je to navic skvela prilezitost vyseloktovat sve oponenty a opozici - jen to chce koukat i na horizont a ne jen na to co je Vam predkladano jednostrannou propagandou

Reagovat
Shevchenko

A tuhle pohádku si vymýšlel jak dlouho?

Reagovat
Jordi Alba

Jestli tak dlouho, že jí i sám věří, tak EF by mělo jednat a udělovat sankce stejně postiženým uživatelům a zakázat jim komentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

pockej rok a uvidis sam jak bude Rusko vyrizene

Reagovat
Shevchenko

Na to nemusím čekat rok

Reagovat
bobis21

Tyhle z ničeho vycucané moudra mám nejradši

Reagovat
Benfica

Reagovat
kilobyte

Se mi libí, jak po každé sankci ze západu, přijdou chytráci s "Tohle jim jenom pomůže."

Reagovat
San Iker

Proč SSSRusko doteď neprosperovalo a jsou tam nižší důchody, průměrná mzda či medián atd.? Když doteď jim nebyl uzavřen svět? Proč to doteď pořádně neroztočili se svými spojenci z tebou jmenovaných zemí?

Reagovat
bobis21

Ty příjmy ze exportu ropy a plynu do Evropy je prostě brzdí. Bez toho by byli dávno nejbohatší na světě

Reagovat
Benfica

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Neon

Reagovat
Benfica

Som snad necital v komentaroch vacsi drist

1. Cina sa na nich vyjebala uz teraz, KCS s Ruskom do nicoho nepojde ak z toho KSC nebude mat nejake jasne vyhody a momentalne Rusko nema co ponuknut..

2. Vazne sa chces ohanat menou Brazilie, Indie a Juznej Afriky? Ani spolu s Ruskou a Cinskou menou nemaju taku hodnotu ako USD, Euro alebo libra

3 Rusku dnes ostali len spojenci v podobe Bieloruska, Syrie, Kuby, Venezuely, Nicaraguy a Nauru.. asi nemusim vysvetlovat, ze to neni ziadna ekonomicka a vojenska sila..

4. 16%, to kvoli 16% sa tak smiesne kazdemu vyhrazaju a skryvaju sa v bunkroch?

A posledne vies co je vobec horizont?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
h8_sfatto

myslíš tu silnou libru, kterou málem poslal na smetiště dějin Soros ?

Reagovat
bobis21

Tohle je zase co za výmysl?

Reagovat
Benfica

Reagovat
Shevchenko

Soros tu nesmí chybět

Reagovat
smazaný uživatel

dlho som necital takyto dobry vtip

Reagovat
Y.N.W.A

BRICS ta dá do kupy a zlikvidují dolar, jo?

Reagovat
bobis21

Přitom největší čínské banky už naopak omezují financování nákupů z ruska

Reagovat
cink

Jižní Afrika

Reagovat
ttopi

Pro 3 týmy se těžko vymyslí nějaký formát. Mohli by se spolu utkat všichni 3 vzájemně, ale to by vyžadovalo 3 herní termíny namísto nyní plánovaných 2.

Reagovat
Cotton

To by nedávalo smysl, protože ten, co má 2. zápas volný los, bude mít dvakrát delší dobu mezi zápasy než ti ostatní. Největší smysl by podle mě dávalo doplnit tam Maďary.

Reagovat
ttopi

O tom by rozhodl los, s tím nic nenaděláš. Furt ale lepší hrát ve 3 každý s každým, než aby Polsko čekalo na soupeře už ve finále. Někoho doplnit zní taky dobře. Prostě toho, kdo byl po skupinách první pod čarou.

Reagovat
Cotton

Jestli nebude příští rok v pohárech Rusko ani Ukrajina, tak jsme vlastně 15.

Reagovat
Shevchenko

Ukrajina hrát bude.

Reagovat
Cotton

Doufejme že ano

Reagovat
h8_sfatto

budem 15. jen nebudem na mapě světa už

Reagovat
johan14

Turnaj troch na neutrálnej pôde, každý s každým a nech ho hrajú v júni ak sa nebudú schopní dohodnúť ináč. MS sú až v zime, tak žiadny problém s termínom nevidím, keď sa finále LM 2020 mohlo hrať na konci Augusta.

Reagovat
Mariano13

Po vzore Eura 92 by sme teoreticky mohli Rusov nahradiť my ako ďalší tím zo skupiny. Ale skôr to vidím na automatický postup Poľska.

Reagovat
Radek Voltr

Ale Dánové nahradili Jugošku protože byli nejlepší nepostupovej tým, ne že za nima skončili v grupě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele