FORTUNA:LIGA - souhrn 28. kola: Sparta se vrátila na první místo

13.04., 17:01, aktualizováno 14.04., 19:58
Komentáře a souhrny
Pavel Šulc (© Viktoria Plzeň)

Sparta otočila derby s Bohemians 1905 a vrátila na čelo tabulky, Slavia totiž ve šlágru kola podruhé v sezoně nestačila na Plzeň.

Viktoria Plzeň - Slavia Praha 1:0

14.04.2024 18:00

Góly: 87. Pavel Šulc

Fotbalisté Slavie prohráli ve 28. kole Fortuna ligy v Plzni 0:1 a znovu přepustili vedoucí pozici Spartě. Sešívaní dostali první varování v 59. minutě, kdy se z gólu radoval Pavel Šulc, ale jeho zásah rozhodčí anuloval pro předcházející hru rukou. Stejný hráč se nicméně prosadil i v samém závěru, čímž připravil o čisté konto novou slávistickou jedničku Jindřicha Staňka, dlouholetou brankářskou oporu Viktorie. Gólová rána produktivního záložníka byla paradoxně tou jedinou v podání aktivních Západočechů v celém utkání.

Předešlé dva ligové duely nevyšly Viktoriánům podle představ, před pár dny se jim nicméně povedlo uzmout další skvělý výsledek na evropské scéně. Plzeň totiž remizovala s Fiorentinou, což vyneslo český pohárový koeficient na kýžené 10. místo. Z výsledku Západočechů tak jistě měli radost i sešívaní, kteří se v minulém kole po dalším zaváhání Sparty propracovali do čela tabulky.

Slavia vstoupila do utkání nebezpečnou střelou Václava Jurečky. Pokus dosud nejgólovějšího hráče soutěže ale s mírnými problémy vyrazil Martin Jedlička. Chvíli nato bylo pořádně horko také před bránou Pražanů. Tomáš Chorý se uvnitř malého vápna propracoval k dorážce, míči však cestu do sítě zatarasil skvělým obranným zákrokem Tomáš Vlček. Další příležitostí nepřibývaly. Střelecky aktivnější byli sice viktoriáni, jenže přes kvalitně blokující defenzivu hostů neprocpali jediný balon na připraveného Staňka. S blížícím se závěrem poločasu se naopak znovu přesouvalo těžiště hry před Jedličku, jehož ve velké šanci nepropálil obráncem tísněný Conrad Wallem.

Krátce po návratu ze šaten vybízel Jan Kopic stříleným centrem k zakončení Šulce, ale Vlčkův kostrbatý zákrok znovu překazil Plzni koncovku. V 59. minutě se sice Západočeši gólu dočkali, skórující Šulc si však při zpracování pomohl rukou, což neuniklo pozornému videorozhodčímu. Ani odvolaná branka s aktivní Viktorií nezamávala a pořád měla optickou převahu. Jejím snahám ovšem stále scházel střelecký pokus mezi tři tyče. Toho se ale nakonec Plzeň, stejně jako regulérního zásahu, dočkala. Chorý vyhrál důležitý hlavičkový souboj, z nějž následně těžil zakončující Šulc, který napálil míč prudce pod břevno.

Viktoria po měsíci obrala o všechny body i druhý pražský velkoklub, a do čela tabulky soutěže se tak vrátila Sparta. Další utkání čeká Plzeň 21. dubna proti Slovácku, Slavia se ve stejný den střetne s Olomoucí.

Více informací k zápasu

FC Zlín - FK Pardubice 1:1

14.04.2024 15:00

Góly: 18. Vukadin Vukadinović - 48. Michal Hlavatý (pen.)

Fotbalisté Zlína remizovali ve 28. kole Fortuna ligy v souboji dvou klubů bezprostředně ohrožených sestupem s Pardubicemi 1:1. Střelecký zápis utkání otevřel v 18. minutě po skvělé individuální akci Vukadin Vukadinovič. Východočechům spadlo do klína vyrovnání zkraje druhého poločasu, když penaltu nařízenou po ruce bránícího hráče nekompromisně proměnil Michal Hlavatý. Tým z města perníku si tak udržel na 13. příčce čtyřbodový náskok právě na Moravany.

Pardubice držely poslední pozici, která zaručovala jistotu udržení se mezi českou elitou a v případě výhry nad Ševci by se jim barážová hrozba výrazně vzdálila. Východočeši ovšem neměli na Zlín příliš dobré vzpomínky, jelikož s ním dvakrát za sebou padli. Do skvělé formy se navíc rozehrál domácí Tom Slončík, jenž se podílel na nedávné výhře Moravanů dvěma góly a asistencí.

Vyrovnaný úvod utkání okořenil v 10. minutě dalekonosnou ranou pod břevno Vojtěch Patrák, brankář hostů byl ovšem připravený. Chvíli nato musel na druhé straně poprvé zasahovat Antonín Kinský, když po rohovém kopu zastavil balon směřující k levé tyči. V 18. minutě šel už Zlín do vedení. Vukadinovič zakončil svůj sebevědomý úprk do šestnáctky zkušeně mezi nohy gólmana. Nedůraz pardubické defenzivy mohl potrestat i Martin Cedidla, který mířil vedle tyče.

Východočeši dostali krátce po návratu z kabin dárek v podobě pokutového kopu. Ten si vzal na starost Hlavatý, jenž poslal balon nekompromisně do levé šibenice. Ševcům mohl vedení vrátit Alexandr Bužek, jeho nenápadnou odraženou hlavičku ale Kinský vyrazil do zámezí. Chvíli nato se propracoval do zakončení také střídající Nigerijec Kenneth Ikugar, zamířil však jen do náruče pardubického strážce.

Zápas tak skončil remízou. Další utkání Zlín odehraje 20. dubna v Jablonci, Pardubice o den později vyzvou Mladou Boleslav.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Jablonec 1:0

14.04.2024 15:00

Góly: 74. Juraj Chvátal

Olomouc zvítězila ve 28. kole Fortuna ligy nad Jabloncem 1:0 a před domácím publikem slavila triumf po více než půl roce. Utkání předcházely pokračující protesty fanoušků, kteří v noci na sobotu přinesli před stadion prasečí hlavy a hlavní vstup potřísnili krví. Příliš se nevyznamenal ani záložník Jiří Spáčil, který svůj tým oslabil chvíli před půlhodinou hry. Severočeši však přesilovku nevyužili, naopak sami inkasovali z kopačky Juraje Chvátala.

Hanáci se třetí prohrou v řadě výrazně vzdálili pohárovým příčkám, a navíc se nebezpečně rychle blížili účasti ve skupině o udržení. Právě v ní se nacházel Jablonec, jenž na bodový zisk čekal taktéž tři zápasy. V domácím prostředí byla mírným kurzovým favoritem Olomouc, která zelenobílé před svými fanoušky naposledy smetla jasně 3:0.

Před nepříliš důstojnou prvoligovou návštěvou toho oba celky v první půli moc nepředvedly. Už tak prořídlé hlediště se navíc ve 20. minutě takřka vyprázdnilo, jelikož fanoušci na protest proti vedení klubu opustili tribuny a před stadionem odpálili ohňostroj. Sektor ultras zanedlouho následoval i zraněný Jiří Sláma, kterého nahradil Jan Fortelný. Odchody neustávaly, protože Spáčil prošlápl nohu Alexise Aléguého a po červené kartě se odebral do kabiny. Krátce po půlhodině hry se domácí příznivci vrátili, a tak byli svědky prvního hezkého momentu, když krásnou ránu Tomáše Hübschmana z halfvoleje vytěsnil Tadeáš Stoppen.

Druhý poločas měl k profesionálnímu fotbalu o poznání blíže. Jako první nebezpečně vypálil Fortelný a míč ukryl v rukavicích Jan Hanuš. Na druhé straně pořádně trápil defenzivu aktivní Hübschman, jenž dokonce i skóroval, ale asistent rozhodčího si všiml ofsajdu. O pohledný moment se postaral také talent z hanácké akademie Filip Uriča, proti němuž se zaskvěl jablonecký gólman. Nevýrazný výkon zelenobílých nakonec ztrestal Chvátal, který se prosmýkl do vápna a střelou po zemi rozradostnil přítomné diváky. Od dalšího inkasovaného gólu pak uchránil demotivovaný hostující tým brankář Hanuš. Severočeši v závěru přece jen zvýšili tlak, v největší šanci však selhal Matěj Náprstek.

Olomouc si tak upevnila pozici ve skupině o Konferenční ligu. Další duel ji čeká 21. dubna na hřišti Slavie, Jablonec o den dříve přivítá Zlín.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - MFK Karviná 2:2

14.04.2024 15:00

Góly: 19. Ewerton, 74. Ewerton (pen.) - 63. Martin Regáli, 80. Andrija Ražnatović

Baník Ostrava nepotvrdil senzační formu a ve 28. kole Fortuna ligy jen remizoval s poslední Karvinou 2:2. V regionálním derby jej k jistotě čtvrtého místa po základní části nasměrovala fantastická branka Ewertona, jenž se trefil z vlastní poloviny hřiště. Hráči v bílých dresech však v průběhu duelu vyprodukovali několik chyb v rozehrávce, přičemž jednu z nich ve druhé půli potrestal vyrovnávacím gólem Martin Regáli. V 74. minutě to vypadalo, že se hrdinou utkání přece jen stane 27letý Brazilec, který proměnil pokutový kop, v závěru ovšem rozjásal hostující fanoušky Andrija Ražnatovič.

Baník hostil Karvinou ve skvělém rozpoložení. Ostravané okupovali čtvrtou příčku a výrazně se hlásili do bojů o pohárovou Evropu. Zelenobílí měli opačné starosti, jelikož ztráceli na první nebarážovou pozici sedm bodů. Při posledním představení na vítkovickém stadionu ale Karviňáci zanechali slušný dojem, když třemi góly za půlhodinu rozhodli o svém triumfu.

Domácí fotbalisté se postarali o první vzruch před bránou Dominika Holce už po čtyřech minutách. Jiří Klíma odcentroval před šestnáctkou na zakončujícího Abdullahiho Tanka, který upadl na malém vápně. Přitom se mu balon otřel o ruku a zapadl do sítě. Gólovou radost ovšem brzy vystřídalo zklamání, neboť se ukázalo, že nigerijský útočník skóroval z ofsajdového postavení. Na druhé straně se v ideální pozici objevil Patrik Čavoš, svoji střelu z úrovně penaltového puntíku ale namířil pouze do břevna. V 19. minutě zvedla diváky ze sedadel neskutečná trefa Ewertona, jehož pokus z poloviny hřiště zapadl za vyběhnutého Holce. Šikovný Brazilec mohl vedení Baníku zdvojnásobit po další zajímavé situaci, jeho centr od rohového praporku však na poslední chvíli vyhlavičkoval z brankové čáry jeden z bránících hráčů.

Na další gólový okamžik se čekalo až do 63. minuty, kdy se prosadil hostující Regáli. Baník ve druhé půli znatelně polevil v ofenzivní snaze, čehož nováček nejvyšší soutěže dokonale využil právě díky slovenskému útočníkovi, který se prosadil obstřelem na zadní tyč. Ostravané si vedení vzali zpět v 74. minutě, kdy byla po faulu Momčila Raspopoviče nařízena penalta. K té se postavil Ewerton a svůj povedený výkon korunoval druhým zásahem. I na tuto trefu však našli hráči Karviné tu nejlepší odpověď. Ražnatovič si na hranici pokutového území počkal na přihrávku proti noze a nechytatelnou pumelicí nedal Jiřímu Letáčkovi žádnou šanci.

Baník si tak ze slezského souboje odnesl jen bod. Další zápas jej čeká 20. dubna proti Spartě, Karviná ve stejný den vyzve Bohemians.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - 1. FC Slovácko 1:0

13.04.2024 18:00

Góly: 77. Štěpán Harazim

Hradec Králové porazil ve 28. kole Fortuna ligy tápající Slovácko 1:0 a upevnil si před nadstavbou pozici ve skupině o evropské poháry. Domácí měli několik možností strhnout utkání na svou stranu, což se jim nakonec podařilo v 77. minutě, kdy se prosadil Štěpán Harazim. Díky němu se tak Východočeši posunuli na osmé místo a připsali si první triumf nad celkem z Uherského Hradiště od roku 2017. Zároveň prodloužili kouzlo svého stadionu, na kterém ani v pátém jarním duelu nenašli přemožitele.

Slovácko s Hradcem neprohrálo už v sedmi po sobě jdoucích vzájemných zápasech, jenže aktuální forma mu k prodloužení této série příliš nenahrávala. Jihomoravany neposadila zpátky na koně ani změna formace v Liberci, kde nastoupili se dvěma vysokými útočníky. Hradec naopak pod vedením Davida Horejše vzkvétal a dvě výhry v řadě ho posunuly mimo nadstavbovou skupinu o udržení.

Hradečtí na začátku utkání tahali za delší konec. Měli převahu v držení míče a nepouštěli Slovácko ke své brance. Ofenzivně to ale bylo horší, a diváci tak v úvodních 20 minutách mnoho útočného vzrušení neviděli. To narušil Daniel Vašulín ve 28. minutě, kdy se mu povedlo setřást bránícího hráče a tváří v tvář gólmanovi těsně netrefil pravý dolní roh brány.

Ve 36. minutě se prezentoval zajímavou ranou na vzdálenější tyč Ladislav Krejčí, vychytal ho však pohotový Tomáš Fryšták. Na druhé straně se pár vteřin nato mohl po úniku a povedeném centru prosadit Filip Vecheta, který ale svou střelu směřoval do míst, kde se nacházel Adam Zadražil.

Fotbalisté domácího celku měli poměrně drtivý nástup do druhé půle, kdy hýřili aktivitou zejména Vašulín a Václav Pilař, kteří pronikli za obranu. Bývalý reprezentant nicméně selhal v zakončení a prvního jmenovaného zastavila defenziva. Fanoušci skoro zvedali ruce nad hlavu v 75. minutě, kdy nebezpečně vystřelil Jakub Kučera. Fryšták se však natáhl a ránu k tyči zneškodnil. Na hlavičku Harazima po centru o dvě minuty později byl ovšem již krátký. Vašulín následně v 86. minutě napřáhl a mohl pojistit tři body, nicméně míč se po zemi doklouzal jen vedle brány.

Hradec tak zvítězil potřetí za sebou a přiblížil se svému soupeři na rozdíl tří bodů. V příštím kole se představí 21. dubna v Liberci, Slovácko přivítá tentýž den Plzeň.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Sparta Praha 1:3

13.04.2024 15:00

Góly: 40. Lukáš Hůlka - 45+2. Martin Vitík, 48. Veljko Birmančević, 74. Veljko Birmančević

Bohemians neudrželi ve 28. kole Fortuna ligy vedení nad Spartou a po sedmi dnech prohráli také druhé malé pražské derby, tentokrát poměrem 1:3. Na rozdíl od vystoupení na hřišti Slavie si však Klokani mohli v zaplněném Ďolíčku dělat naděje na bodový zisk, neboť je třetím gólem v posledních třech zápasech poslal do vedení kapitán Lukáš Hůlka, slibný náskok ale neuhájili. Ještě před pauzou totiž srovnal Martin Vitík a po změně stran zařídil alespoň dočasný návrat Letenských na špičku tabulky nejproduktivnější hráč soutěže Veljko Birmančević.

Zatímco v úvodu angažmá Briana Priskeho ve Spartě bylo pozápasové kolečko s rozezleným kapitánem Ladislavem Krejčím uvnitř běžné, na jaře se jej fanoušci dočkali až po nepovedeném utkání s Mladou Boleslaví. Zarážející výkony Letenských z poslední doby totiž vyvrcholily domácí remízou, jež pustila do čela tabulky Slavii. Na této rošádě se svým způsobem podíleli i Bohemians, kteří nezvládli derby se sešívanými.

Sparta mohla potvrdit dlouhodobou formu v Ďolíčku už v páté minutě, jenže Birmančević z nadějné pozice mířil pouze doprostřed brány. Zanedlouho zakončoval i kapitán Krejčí, jeho hlavičku ovšem zlikvidoval gólman domácích. Další obrovskou příležitost měl na kopačce Jan Kuchta, nicméně z otočky levačkou trestuhodně minul bránu. Všechny neproměněné šance pak v závěru prvního dějství potrestal přesnou hlavičkou po standardce Hůlka. Spartě se ale podařilo ještě před přestávkou vyrovnat. Výtečně kopnutý rohový kop si našel mladík Vitík, který uklidil míč do odkryté brány.

Po změně stran už se štěstí usmálo i na Birmančeviće, jenž v první půli selhal hned v několika šancích. Na obstřel srbského křídelníka po přihrávce Kuchty už Lukáš Soukup nedosáhl. Letenští pak i nadále kontrolovali hru a nedovolovali Klokanům žádné vyložené gólové šance. Naopak střídající Lukáš Haraslín měl na noze pojišťující trefu, avšak v těžké situaci míč netrefil ideálně. Výhru Sparty tak nakonec zpečetil Birmančević, když se po skvěle zahraném signálu u standardní situace dostal k dorážce.

Hosté tak v nevyzpytatelném utkání odčinili minulou remízu a získali všechny body. V příštím kole přivítají 20. dubna ostravský Baník, Bohemians se představí tentýž den v Karviné.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Teplice 1:2

13.04.2024 15:00

Góly: 88. Marek Suchý - 69. Daniel Trubač, 78. Daniel Fila

Hráči Teplic porazili ve 28. kole Fortuna ligy domácí Mladou Boleslav 2:1 a vzdálili se skupině o udržení na rozdíl čtyř bodů. Úvodní trefu obstaral Daniel Trubač, jenž se v nejvyšší soutěži prosadil poprvé od konce července. Hosté si následně výhru zajistili zásluhou rozjetého Daniela Fily. Skláři se tak dočkali prvního venkovního vítězství po zimní pauze a zároveň triumfovali na stadionu Středočechů poprvé od roku 2020.

Fotbalisté z města automobilů o uplynulém víkendu překvapili mistrovskou Spartu, kterou dohnali k remíze. Duel sice dohrávali v asi půlhodinové přesilovce, přesto v závěru tahali za kratší konec a za bod museli být rádi. To potvrdil v pozápasovém rozhovoru David Holoubek, jenž v roli kouče Mladé Boleslavi prohrál dosud jen jedinkrát. Teplice přicestovaly se dvěma porážkami v zádech, přičemž k té nejčerstvější vedla hrubá chyba Tomáše Grigara.

V první půlhodině si oba soupeři v rámci slušného tempa hry vyměňovali polovičaté šance, nicméně horké jarní odpoledne jako by otupilo střelecké smysly útočníků a na vyloženou příležitost se v úvodu čekalo. Nejzajímavější herní situací se tak bezpochyby stal pokus teplického Michala Bílka z půlící čáry, který však i s přispěním gólmana skončil několik metrů vedle brány.

Ve 32. minutě se hlavou do centru opřel hostující Daniel Fila, ale také on prostor mezi třemi tyčemi o hodně minul. Solomon John na druhé straně předvedl před pauzou průnik po levém křídle, jenže jeho zakončení z osy hřiště bylo rovněž nepřesné, a do kabin se tak šlo za smírného stavu.

Prakticky okamžitě po pauze měla Bolka šanci odskočit ve skóre. Andrej Kadlec si na pravé straně vápna naběhl do dobré střelecké pozice, avšak jeho pokus vytěsnil pozorný Richard Ludha. Teplice kontrovaly vyloženou šancí Fily, který pronikl do vápna, avšak jeho pokus na zadní tyč nakonec ani netrefil branku. Po hodině hry se hosté dožadovali penalty kvůli domnělé hře rukou, rozhodčí však i po konzultaci zůstal k jejich požadavkům neoblomný.

To Severočechům vadit nemuselo, protože už v 69. minutě je Trubač střelou z hranice vápna dostal do vedení. Skláři se po devíti minutách dostali do trháku, když si balon ve vápně našel Fila a uklidil ho křižnou ranou do sítě. Jiskru naděje pro domácí ještě vykřesal dvě minuty před koncem základní hrací doby Marek Suchý, který se trefil odrazem o tyč.

Teplice balancující na pomezí skupiny o udržení a té prostřední přesto získaly důležité tři body. V příštím kole přivítají 20. dubna České Budějovice, Mladá Boleslav se představí o den později v Pardubicích.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Slovan Liberec 3:2

13.04.2024 15:00

Góly: 45. Patrik Hellebrand, 68. Zdeněk Ondrášek, 90+6. Jan Suchan - 6. Jan Žambůrek, 90+3. Florent Poulolo (vl.)

Liberci se už poněkolikáté v sezoně stalo, že na solidní výsledek navázal nečekaným selháním, a ve 28. kole Fortuna ligy prohrál v Českých Budějovicích 2:3. První gólovou radost přitom prožili právě hosté, avšak v závěru první půle srovnal Patrik Hellebrand. Důležitý moment pak nastal v 54. minutě, kdy byl nejprve vyloučen útočník Severočechů Luka Kulenovič, ale na základě zhlédnutí videa byl tento trest odvolán. Dynamo se i za vyrovnaného počtu hráčů na hřišti dokázalo prosadit, vítězství znamenající posun z poslední příčky tabulky ale nakonec znamenal až přesný zásah Jana Suchana z 96. minuty. Favorit se přitom radoval z vyrovnání jen o chvíli dříve.

Nová éra po stvrzení změny v majitelské struktuře začala na výbornou, když Liberec porazil v důležitém klání Slovácko. Další tříbodový úspěch už by ho mohl posunout do skupiny o titul, v níž by reálně bojoval o evropské poháry. České Budějovice zápolily v jiných patrech tabulky, a to těch nejnižších. Z poslední příčky je nedostala ani remíza z Pardubic, kde bylo Dynamo jednoznačně horším celkem.

A dobře nevstoupili do utkání ani tentokrát. V první šanci totiž Kulenovič posunul míč přesně na kopačku Jana Žambůrka, jenž přesnou ranou k tyči skóroval. Na druhé straně zahrozil ve 22. minutě střelou na přední tyč levačkou Vincent Trummer, nicméně skvěle zasáhl brankář Olivier Vliegen.

Přestože se domácí oproti úvodu klání herně zvedli, další příležitost měl Kulenovič, jehož pokus pod břevno vychytal gólman Dávid Šípoš. Před odchodem do šaten mohli domácí srovnat, v obrovské šanci však z bezprostřední blízkosti selhal Suchan, když trestuhodně přestřelil. Jeho neúspěch vynahradil ve 45. minutě Hellebrand, který si nachystal míč na hranici šestnáctky na levou nohu, ze které vyslal nechytatelný projektil do dolního rohu branky.

Druhé dějství načal Jan Mikula, jehož pokus levačkou pod břevno nadvakrát vychytal Šípoš. Poté předvedl zbytečný zákrok na útočné polovině Kulenovič, po kterém byl vyloučen. Po zhlédnutí videa nakonec rozhodčí trest zmírnil na žlutou kartu. Klidnější pasáž zápasu ukončil v 67. minutě Wale Musa Alli, jenž přešel od postranní čáry s míčem až do vápna, kde svou střelu namířil ještě do Zdeňka Ondráška, od něhož se míč odrazil do sítě.

Severočeši se ještě snažili zvýšenou aktivitou zvrátit stav utkání, což se jim nakonec podařilo v nastaveném čase, kdy balon srazil do vlastní brány Florent Poulolo. Nakonec však přece zápas zvrátil na stranu Jihočechů v samotném závěru Suchan.

České Budějovice si tak zpříjemnily boj o záchranu cenným ziskem tří bodů. V příštím kole se představí 20. dubna v Teplicích, Liberec přivítá o den později Hradec Králové.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
28
22
4
2
62 : 22
70
2
Slavia Praha
28
21
5
2
58 : 20
68
3
Viktoria Plzeň
28
18
4
6
63 : 32
58
4
Baník Ostrava
28
13
5
10
43 : 33
44
5
FK Mladá Boleslav
28
11
7
10
47 : 44
40
6
1. FC Slovácko
28
11
6
11
36 : 37
39
7
Slovan Liberec
28
10
8
10
44 : 44
38
8
Sigma Olomouc
28
10
6
12
37 : 39
36
9
FC Hradec Králové
28
9
9
10
31 : 36
36
10
FK Teplice
28
9
8
11
29 : 35
35
11
Bohemians Praha 1905
28
7
10
11
26 : 38
31
12
FK Jablonec
28
6
10
12
34 : 44
28
13
FK Pardubice
28
7
7
14
27 : 38
28
14
FC Zlín
28
5
9
14
36 : 60
24
15
Dynamo České Budějovice
28
6
4
18
30 : 58
22
16
MFK Karviná
28
5
6
17
28 : 51
21

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (245)

Přidat komentář
Pablos

Liberec Do toho prohra MB, večer remíza Slovácka, zítra remíza Baníku a souboj kriplů je zase na svých vrcholu

Reagovat
ratusek

dnes Slovácko prohra a Baníček zítra náskok 6 bodů

Reagovat
Pablos

Může být… ale to už by mi pak tak dramaticky všichni na kripla nevycházelo

Reagovat
Pablos

A vlastně počkat… tebe koef. nezajímá, ale mlsat pak ovoce to jo

Reagovat
ratusek

Jo mlsat ovoce to já jo

Reagovat
ratusek

Teda

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
kilobyte

To vypadá, že konečně někomu (Baníku) došlo, že to 4. místo je lepší než 7.

Reagovat
ratusek

snad to zítra potvrdíme

Reagovat
icemike

Anebo ne, no

Reagovat
oli9

Slovácko už na 6ku jebe na jaro je vše špatně 4 body. Ten tým je v pici.. Sám Svědík řekl že se musí přehodnotit plány.. Že se počítá s tím že se bude hrát ta skupina do 10 místa a musí se priroabit na další rok..

Letos by jsme byli v nadstavbe za otloukanky..

O to smutnější je že tým který získá na jaro 4 body a v zimě nemá prakticky žádný náskok... Je 2 kola před koncem stále v šestce

Reagovat
kilobyte

To je jak loni Plzeň. Ale ta měla ten náskok.

Reagovat
podnebný

Tak Spartě už to zase půjde? Kvituju s povděkem, že asistent trenéra postavil do základu sedm českých hráčů, což je po dlouhé době rekord. Doufám, že na většinu si vzpomene i Hašek před ME (Vitík, Ryneš, Sadílek, Kuchta, Panák). A taky doufám, že Slavia padne v Plzni 1:0 a Sparta vyhraje zbytek aspoň do 30. kola.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kilobyte

Jasně a příště místo Birmančeviče Pešek, místo Tuciho Karabec, místo Vindahla Vorel a místo Kairinena Pavelka a budeme v topu.

Reagovat
ratusek

S tím Tucim ale pravda ne? nebo se dnes zlepšil? Jinak totiž nechápu, proč místo něj nehraje doopravdy Karabec

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
dantetomas

Presne tak Horste

Reagovat
St. Pauli

Toho Sadilka bych teda klidne sundal.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Mass

Vzpomene si, ale povolá jen Zelenýho

Reagovat
Mass

Tak schválně jak dlouho jim to vydrží. Taky je třeba možný, že jim nedocházely výplaty nebo chtěli sestřelit starýho trenéra, na takový zmrtvýchvstání ve fotbale moc nevěřím.

Reagovat
C-M@ster

ok

Reagovat
John Obi Mikel

Vrátil se jim po zranění Igor Žofčák

Reagovat
kilobyte

On ještě hraje?

Reagovat
John Obi Mikel

Vrátil se po těžkém zranění prý.

Reagovat
guzman

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Riquete s čupřinou
Reagovat
ACSeRw!n

Olomouc podobny akce jako ta jejich zabijacka zafungujou vzdycky

Reagovat
Pablos

Beztak se zesral hlavně Jablonec, když viděl ty uřezaný karikatury Peltovo hlavy.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
ratusek

Běžte do prdele s výpomocí Karviné. Jinak si ten grc nedovedu vysvětlit. Taktika spoléhat se na Ewertona je fakt super. Hapal ven

Reagovat
Kepy_FCB

To jim už mohli pustit za 3b když už, bod jim moc nepomůže

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mass

On fakt Spáčil původně nedostal ani žlutou?

Reagovat
5PUR5

Jj, taky jsem nechápal, ale holt tolerantní Rouček...

Reagovat
Franta Jetel

Předměstí. Do baráže prosím!

Reagovat
Salfovic

Její účastníci jsou už jasní.

Reagovat
fabec1222

A ono je to stejně jedno, protože z druhé ligy nebudou chtít účastníci baráže ani postoupit, ale spíše si vydělat tím, že ty zápasy prodaj.

Reagovat
Salfovic

Ta druhá liga je letos šílená. Z ní by neměl postupovat nikdo.

Reagovat
Imos

ta Dukla by mi zas po čase ani nevadila

Reagovat
Grupma

Dukla je tradiční tým s tradičním trenérem.

Reagovat
Imos

Čekám že Lampas skončí, ale přesně tak

Reagovat
PBLead

Koubek zase Trpiše vyškolil

Reagovat
Salfovic

Koubek je Trpišova nemesis.

Reagovat
Miguel19

To je mrdka ten Koubek. Nejen že proti Slavii nasadí silnou sestavu, ale ještě si dovolí vyhrát.

Snad dostane trest.

Reagovat
Martin9719

Ten už dostal, zkušeně vykartován na Karvinou.

Reagovat
jsemdement

Bílek už volal, ale nedovolal se. Prej linku drží Nezmar.

Reagovat
Salfovic

Dostane, ve čtvrtek pěknej világoš.

Reagovat
doshcz

Zafeiris dobra forma

Reagovat
Greny

Trpis ma stesti, že Koubek trenuje vzdy jen jeden tym, kdyby si ho pujcovali souperi vzdycky na zapas se Slavii tak ma Slavia velkej problem

Reagovat
kilobyte

Zítra pojede Tvrdík znova do Plzně, aby Koubek vyndal Trpiše z kapsy a vrátil jim ho.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Cotton

Reagovat
Pablos

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Cotton

Reagovat
Martin9719

ŠULC, ŠULC..PAVEL ŠULC!!!!!!!!!

Reagovat
_Franklin_

To jim to prvni misto moc dlouho nevydrzelo

Reagovat
Grupma

Tak hlavně že my jsme Plzeň vysloveně vyškolili.

Reagovat
Bex5

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
Salfovic

Křéťa Šádkovi vyškolil slavíka, aby dneska poslal plnou palbu.

Reagovat
_Franklin_

To tady nikde netvrdim

Reagovat
Grupma

Dyk sranda, ne? Já jen, že my máme co rejpat asi ze všech nejmíň.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Fakt

Koubek na Jindru by stačilo i béčko.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Jeden z nejhorších jarních výkonu jsme si schovali do Plzně. Bezradnost...bez kombinace, ind. kvality, pomalý.

Plz nebyla nijak zvlášť lepší, ale rozhodlo, že všechny naše centry sesbirala obrana Plzně. Chory naopak souboje nekdy i vyhrával. A rozhodující vyhrál.

Reagovat
Bex5

Hranac neskutecnej, Cerv bojovnik, Kalvach opora, Jemelka slunsnej, Chory vybornej ... ale az na Hranace zadnej ultramega vykon.

Reagovat
Mirek na tenisu

Hranáč míří do základu na ME.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Cotton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

vypada to tak, snad neposere prestup

Reagovat
mrtvej ofsajd

Jo, je dobrej, to bez debat.

Jestliže jsme se dnes nezmohli na nic jinyho nez na (nepřesný) centry do vápna, tak mel Tijany přijít dřív.

Reagovat
ratusek

Plzeň spravedlivě Slavia totální sračka, na urovni toho, co hrála Sparta v Plzni.

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Salfovic

Jak spravedlivě? Slavii sebrala 6 bodů a Spartě jen 3 Ale tak může to ještě napravit. I když šance, že Trpiš porazí Koubka jsou prakticky nulové.

Reagovat
Martin9719

Že by už konečně zbytek ligy uznal, že za naše úspěchy nemůžou rozhodčí?

Reagovat
Salfovic

Naivko

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Bex5

Na, Ivko

Reagovat
GabrielBatistuta

Žer, děvko!

Reagovat
Mass

Plzeň-Sparta 4-0, střely 15-4, na bránu 8-1, držení 59-41, rohy 7-2

Plzeň-Slavia 1-0, střely 10-10, na bránu 1-5, držení 44-56, rohy 5-8

Reagovat
_Franklin_

No jooo, jenze od 52. minuty proti 10 Takze ty statistiky tam Plzni naskakali logicky

Reagovat
Mass

Do vyloučení Krejčího v 52. minutě 2-0 na góly, 7-0 na střely. 5-0 ná bránu.

Reagovat
pingla

Reagovat
Bex5

Reagovat
_Franklin_

Pan statistik Takovy statistiky si cucas z prstu prosimte

Reagovat
Mass

z livesportu

Reagovat
John Obi Mikel

Taháš do toho fakta

Reagovat
Grupma

Reagovat
ratusek

ty vole dyt Slavia neměla absolutně nic. Nevybavuji si žádnou šanci. a ty střely z dálky nebo tak, tak to hned naskáče ta statistika. Prostě to neokecáš ničím. Ještě tady vytáhni ten nesmysl xG. Hráli jste totální nedůstojnou sračku. Zafeiris totálně mimo, jen se vztekal. A to je hráč s potenciálem převyšovat ligu, nevím co jste s ním udělali.

Reagovat
Grupma

Nic s ním neudělali. Nakazil se virem české ligy

Reagovat
ratusek

Reagovat
Freedo

Souhlasím, že ten výkon byl strašnej. Na druhou stranu bych neřekl, že Plzeň toho do ofenzívy předvedla tolik, až na ty 2 góly taky skoro nic neměli, jen v první půli tu střelu, jak vykopl Vlček. Za mě spíš remízovej zápas. I bod by pro nás bylo ale málo, máme co zlepšovat.

Reagovat
ratusek

no přišlo mi, že Plzeň má více energie, byla svěžejší, což i vzhledem k sestavě a snad i přístupu Slavie viz Vlček, nečekal nikdo. Plzeň byla trpělivá, nikam se uplně nehnala (neměla důvod) a čekala si na tu jednu šanci, kterou proměnila. Slavia absolutně nevěděla co hrát a neměla ani tu jednu šanci.

Reagovat
Freedo

Reagovat
_Franklin_

Reagovat
pobody's nerfect

Plzeň má jednoho Šulce. Ve Slavii jsou šulci všichni

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
Sosi

Reagovat
icemike

Reagovat
kilobyte

Na otázku proč Plzeň neudělala žádný faul Trpiš řekne, že v tom zápase bylo málo faulů. Počet faulů Slavie 16.

Reagovat
doshcz

trpis teroristball klasika

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Marisic

Reagovat
HonzaKoller

Ten Rajnoch v tý tv nemá co dělat. V tiki taka mluví o psychickejch problémech fotbalistů, který leckdy končí sebevraždou. To je taky narušenej? Furt si tam snaží vydobít pozici, kdy mluví jen on i za cenu skákání do řeči. Se divim, že ho tam trpěj..

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Hranáč TOP a Chorý taky tyvole, co on udrží a uskáče míčů, podrží...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Sosi

Rajnoch ve studiu jak ozraly...

Reagovat
St. Pauli

Takze jako obvykle.

Reagovat
Mirek na tenisu

Protažené ksichty Houšteckého, Búřila, Tecla, Řeháka, Vlčka... k nezaplacení. Na vše ostatní je MasterCard.

Reagovat
Bex5

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Firkraag

Trenér sezony s 12 bodovou ztrátou na 1. místo jo ?

Reagovat
Martin9719

Tak on hlavně v nominaci té frašky ani teď nebyl na prvních příčkách, přitom za práci na podzim v Plzni a ještě na jaře předtím s Hradcem se jednoznačně umístit měl.

Reagovat
Salfovic

Měl vyhrát. Stejně jako když skončil s Hradcem v mistrovské skupině.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Blasphemer

Ještě že jsme se šetřili jak všichni říkali. Jinak by Slavie dostala tak bůra.

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Greny

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Manik...

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Cotton

Reagovat
St. Pauli

Neopic se, kamo.

Reagovat
icemike

Reagovat
martin1

Reagovat
$dolar$

Byl někdy v lize lepší stoper, než Hranáč? To je něco neuvěřitelného.

Reagovat
h8_sfatto

chvilku se tak tvářil Hovorka a jiní, ale na legendy 90.let to stále bylo daleko

Reagovat
Blasphemer

Dnes úplně top výkon.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Dneska vypadal vážně skvěle.

Reagovat
Greny

Hranáč momentalne nejlepsi ceskej stoper a zaklad na EURO by mel mit jasny pokud vydrzi zdravotne a s touto formou

Reagovat
Braunau-jihozápad

milan bortel, róbert cicman

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Salfovic

Legendy Řebíčkovské Slavie

Reagovat
Martin9719

Ono k tomu přispívá i Dweh a po minulé sezoně podceňovaný Jemelka. Defenziva je práce všech, ne jednotlivce, byť Hranáč exceluje. Ty udržené nuly jsou i výtečnou prací Červa a Kalvacha a nesmí se zapomínat ani na Chorého. Je to prostě týmová práce.

Reagovat
dave30

Reagovat
Bex5

To je fakt delo ten kluk

Reagovat
havrys99

Reagovat
St. Pauli

Hlavne, at mu to vydrzi.

Reagovat
DieFohlenBMG

Milan Škoda šampión

Reagovat
KingMaster13

Je úžasnej, doufám že bude v základu na EURU

Reagovat
meno

Kedel

Reagovat
ACSeRw!n

Honza Simunek

Reagovat
h8_sfatto

Hašek nemá nad čím váhat, složení nároďáku vítězná mentalita Leverkusen a Plzeň, plitké časy West Ham + Slavie končí

Reagovat
$dolar$

Jo a škoda že v lize nehrajeme jenom se Spartou a Slavii..

Reagovat
John Obi Mikel

To teda, kdybyste neztráceli s Karvinejma atd., tak hrajete o titul

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tak "Karvinejma" je už celkem extrém

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

A to jako nemyslím vůbec nijak útočně, jen pro nás ze Slezska to zní prostě fakt šíleně

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
h8_sfatto

v Plzni se vyhrávat nemá, proto tohle smrdělo leda sázkařským podvodem,když všichni čekali ,že Plzeň bude odpočívat

Reagovat
Infeld Prácheňský

Viktorka vs. Sparta a Slavie = 5:0

Viktorka vs. Liberec a Karviná = 1:3

Z týhle matematiky zcela jasně vychází, že příští rok jde LM Liberec anebo Karviná.

Reagovat
Fakt

Karviná z druhý ligy těžko

Reagovat
Coutinho10

no nic, co k tomu napsat....pokud by to skončilo 0:0 a měli jsme z toho bod, tak je to stejně málo, je jedno, jestli ztráta na rudý je 1 bod nebo 2 body...tak či tak tam v nadstavbě musíme vyhrát, takže se nic nemění, na bod tam hrát nemůžeme, pokud nedojde k něčemu neočekávanýmu

jak řekl Trpiš, od nás dnes slabota, tohle na titul je opravdu málo...sice jsme tam nedostali čtyřku jako oni, ale je to v podstatě jedno, protože 3 body bysme si dnes nezasloužili a ono je nebylo pomalu ani z čeho získat, takže tak

Reagovat
Greny

Sparta pristi tyden pro jistotu ztrati doma s Banikem to je uplne jasny, Banik dneska plichtil doma s Karvinou, tak pristi tyden nejak vyhraje na Sparte

Reagovat
Marisic

bez legrace s tou jejich venkovní formou a nahodilejma výkonama mě Baník docela děsí. Tanko se dobře vyspí a nějakej expert z tý naší pomalý obrany (tip Krejčí) se vykartuje.

Reagovat
Greny

vsak ja to myslim naprosto vazne to je uplne jasny ze to tak nejak dopadne

Reagovat
Marisic

musim teda říct že jestli nás o první místo po základní části obere buďto rozložená Sigma nebo Hapalball tak budu dost nešťastnej

Reagovat
doshcz

Reagovat
Salfovic

Buď v klidu, na Letné si hráči Baníku mění bezpečnostní spodky ještě před výkopem.

Reagovat
C-M@ster

Minulou sezónu tam remizovali. Ale je to už rok a půl.

Reagovat
guzman

Stačila jim k tomu jedna dobrá střela

Reagovat
Salfovic

To vím. Tehdy byla na vrcholu krize pod Priskem, ale i tak hrál Baník strašně připosraně.

Reagovat
ratusek

ti jsou připosraní už u Prostějova. Uvidíme. Baník má venkovní formu, ale Sparta bude psychicky posílená z prvního místa a pochybuji, že 2x za sebou doma ztratí

Reagovat
Coutinho10

neztratěj doma 2x za sebou

Reagovat
Mirek na tenisu

Pokud tam Hapal zase nacpe Blažka nemá Banik šanci.

Reagovat
KnoxXx

Blazek je vykartovany, bohuzial

Reagovat
Mirek na tenisu

Neměl stopku nějaké kolo předtím?

Reagovat
KnoxXx

Blažek F.

(Nešportové správanie, Vynechá ďalší zápas)

Mne to udrelo do oci na livesporte, po vlastnej ose som to neskumal a neoveroval.

Reagovat
guzman

Bohužel mám taky takové tušení

Reagovat
Bex5

Lip se naladit na Fio takhle nez kdyby dostalo becko 1:4

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Mass

Bude zajímavý sledovat opory Plzně, jestli přece jen ten dnešní zápas nebudou mít v nohách.

Reagovat
St. Pauli

Pro Fio to bude "jen" dulezite utkani, pro Viktoriany zivotni duel. Pokud je ted Plzen v laufu, muze z toho tezit. Navic ta jeji sestava je az na vyjimky relativne mlada. Uvidime. Prejme.

Reagovat
delfin

Vypadá to, že Plzeň našla fakt styl fotbalu, který ji sedí. Příští rok může Slavii se Spartou prohánět ve hře o titul.

Reagovat
Salfovic

Pokud udrží stávající opory a Vydru s Klimentem vymění za použitelného útočníka, proč ne.

Reagovat
C-M@ster

Klimenta bych nezatracoval.

Reagovat
deporpepa

Hráč je to vynikající, ale nějak mi nesedí do našeho stylu, hlavně mi přijde i dost kyselej. A taky ted už je před ním i Metsoko.

Reagovat
C-M@ster

Mně naopak do toho stylu nesedí tolik Vydra.

Kliment mi sedí tou bojovností.

Reagovat
ACSeRw!n

ze by to umlatili klackama podruhy za sebou? kvuli LM budou S nechutne utracet, ale tentokrat uz smysluplnne

Reagovat
doshcz

tomu "smysluplne" moc neverim

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
doshcz

u vas je to asi jistota, hodne bych se divil kdyby neprisla naka dalsi tvrdikovina

Reagovat
deporpepa

Přijde Lingr, Coufal, Souček,...

Reagovat
KingMaster13

A do Sparty Hložek

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
kilobyte

Reagovat
delfin

No jasně, jedem teď many, many, poháry. Chce to, aby investovali to určitě, příští titul bude hodně důležitej. Pro ligu jen dobře, že to bude zajímavější.

Reagovat
Mönchengladbach

Zima za sto mega je první vlaštovka.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Nuno čomes

Smysluplná.

Reagovat
Miguel19

Pro koho?

Reagovat
Nuno čomes

Pro Spartu.

Reagovat
Sosi

Reagovat
delfin

Plzeň bude mít teď prachy z poháry taky slušný. Jim bude stačit, když teď nebudou moc prodávat. Ideálně když udělají pár podobných posil, jako třeba s Dwehem.

Reagovat
Bex5

Gimme Sloncik and I'll move the Earth

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kang & Kodos

Tam záleží, jestli udrží Šulce, Hranáče atd. Pak jestli bude hrát Durosinmi. A pak můžou udělat 2018 revival, kdy místo posil na půl miliardy přitáhli Dana Koláře, kterej byl pak nejlepší hráč ligy. Akorát to teď bude Darida.

Reagovat
Bex5

Ten prej postavil u Hradce (??) barak, tak by to mel asi na treninky daleko, navic jeste nestoji bechovicka cast obchvatu, takze to se zamrdas na tom okruhu.

Ale ja bych ho bral.

Durosinmni buhvi

Reagovat
Kang & Kodos

Proč zrovna u Hradce?

Reagovat
Bex5

Tvl me se ptej jestli neni nejak zasadne zabouchnutej do Krkonos, tak nevim.

V Hradci jsem parkrat byl ... pekny mesto, zajimava stredoveka i novoveka architektura, slusna nemocnice, ted uz i slusnej stadion. Najit tam ale 3 poradny pivnice, to bys chtel moc. Skoncil jsem naposled Na Hrade, tam jsme me vozrali a slo se domu (Okresni dum, pekny).

Reagovat
ratusek

Tak proti Skám se nahecuje každej, v ostatních zápasech mívají výpadky i výsledkové. Na druhou stranu v lize jim už o nic nejde, takže tomu mohou odpovídat ty ztráty

Reagovat
ACSeRw!n

chceme Plzen v prvni lize

Reagovat
Salfovic

Konečně se to vyplatilo.

Reagovat
St. Pauli
Reagovat
Mass

Pilař, Fillo

Reagovat
DieFohlenBMG

Legendary Krbeček brothers

Reagovat
Firkraag

Tyvole Hašek si jednou stěžoval, že dostal pokutu, i když tvrdil, že nehrál.

Reagovat
Grupma

Kolář, šplhoun, dal góla proti svému budoucímu zaměstnavateli... Kdyby to jen tušil.

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně ta návštěvnost je super. 5k v květnu na ligu vs. 11k na přátelák v lednu letos

Reagovat
r.mrazik

koukam na sestrih a teda Zima musel byt hodne rad,ze mu nepiskli to drzeni Choreho

Reagovat
ratusek

Ona i jeho chyba začala ten gol. (v sestřihu vidět není) Prostě stoper za všechny prachy

Reagovat
Nuno čomes

A teď si ho představ na EURO v základu..

Reagovat
Sosi

Reagovat
r.mrazik

aha, to tam opravdu neni

Reagovat
Miguel19

Reagovat
deporpepa

pokud by ji písknul, tak by se níkdo divit nemohl

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kang & Kodos

Ta klidně bejt mohla. Ale zase Chorý tomu šel hodně naproti

Reagovat
r.mrazik

jj, tak ono kdyz hrac nespadne,tak to rozhodci nepiskne

Reagovat
Freedo

Hodně okatě ho objímal. Chorý má nevýhodu v tom, jak je vysokej a ještě jakou má pověst, někomu jinému by to pískli spíš.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
C-M@ster

Který myslíš, oni ho drželi skoro každej centr stejně a všimni si, že i při gólu.

Reagovat
r.mrazik

koukal jsem jen na sestrih na isportu a tam to drzeni teda bylo uplne jasny

Reagovat
C-M@ster

Bylo. Ale drželi ho pořád a pískl to jen jednou na půlce - ve vápně si netroufl.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Bex5

No, kazdopadne bude nadstavba fakt zajimava. At uz bude mit skutecnej naboj a kvalitu, nebo to bude jen standardni souboj kriplu, tesim se.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele