FORTUNA:LIGA - preview 28. kola: Plzeň - Slavia

13.04., 08:54, aktualizováno 14.04., 09:20
Previews
Doosan Arena (© FC Viktoria Plzeň)

Plzeň na jaře doma sestřelila Spartu a nyní si brousí zuby i na Slavii. Pro tu přichází duel v ideální dobu, jejich soupeře ve čtvrtek hrál s Fiorentinou a příští týden Západočechy čeká odveta čtvrtfinále Konferenční ligy.

FC Zlín - FK Pardubice

neděle 15:00

Čistě záchranářský souboj uvidí fanoušci ve Zlíně. Ševci před týdnem našli recept na Olomouc a teď znovu v domácím prostředí hostí tabulkového souseda z Pardubic.

Zlín na Pardubice doma umí, dvakrát za sebou je před vlastními příznivci porazil a nyní ho dopředu požene i vidina dotažení se v tabulce, před vzájemným soubojem činí rozdíl mezi oběma týmy čtyři body.

"Situaci v tabulce vnímáme a bereme ji tak, že nám začíná nová soutěž. Doma jsme silní, což chceme potvrdit i v neděli. Není to pro nás úplně životní, spíš hodně důležitý zápas. Hrajeme podruhé za sebou doma a čeká nás podobné mužstvo jako Olomouc. Také Pardubice hrají kombinační a technický fotbal a možná jsou ještě ve větší herní pohodě. Viděli jsme jejich zápas s Budějovicemi. Důležité bude pokrýt jejich stěžejní hráče, útočné výpady a najít nějakou skulinku v jejich zadních řadách. Pardubice mají do ofenzivy větší sílu než směrem dozadu," upozorňuje asistent trenéra Lukáš Motal.

Pardubice jsou letos překvapivě úspěšnější ve venkovních zápasech, doma jsou nejhorším týmem ligy a potvrdily to i proti Českým Budějovicím. V souboji s Jihočechy sice byly lepší, deset minut před koncem ovšem neuhlídaly standardní situaci a braly jen bod za remízu 1:1.

"V domácím prostředí máme problémy a nedokážeme tam vítězit. Věřím, že teď budeme lepší. Z každého zápasu musíme urvat, co nejvíc bodů půjde. Zlín dává hodně branek, zároveň ale i dost inkasuje. Máme jim co vracet, to jednoznačně. Jedeme do Zlína vyhrát. Dva zápasy beze mě jsme zvládli velmi dobře, těším se ale zpátky na lavičku," uvedl trenér Radoslav Kováč, který si odpykal disciplinární trest.

V domácí sestavě by neměl chybět Antonín Fantiš, který v neděli slaví 32. narozeniny. V týmu Pardubic je pro změnu jeden jubilant, sté ligové utkání by si na své konto měl připsat Kryštof Daněk.

Zlín bude postrádat vykartovaného Bartošáka, zraněné Janetzkého se Žákem a otazníky se vznášejí nad starty trojice Holík, Ikugar, Nombil. V hostující sestavě by mohli absentovat Brdička a Zlatohlávek.

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Simerský, Černín, Pidro - Bužek, Didiba - Vukadinovič, Slončík, Fantiš - Schánělec.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Kinský - Mareš, Kukučka, Ortiz, Surzyn - Solil, Icha, Hlavatý - Daněk - Patrák, Krobot.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.61 - 3.77

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Jablonec

neděle 15:00

Olomouc a Jablonec se trápí a v neděli odpoledne nastoupí ke vzájemnému zápasu. Oba týmy hodlají ukončit své série tří po sobě jdoucích ligových porážek.

Minulostí je v tuto chvíli doba, kdy Sigma bojovala o evropské poháry. Hanáci zažívají nepovedené jaro, vyklidili pozice v první šestce a propadli se na osmé místo. Nepomohla ani výměna trenéra a nástup Jiřího Saňáka, pod nímž Olomouc prohrála s Mladou Boleslaví, Pardubicemi a naposledy ve Zlíně.

"Co se týče postavení v tabulce a bodového zisku, čeká nás mimořádně důležitý zápas. Všichni si to uvědomujeme. Připravujeme se ale jako vždy s naprosto nejlepším vědomím jako na jiné zápasy. V tom se příprava neliší. Jablonec má ve svém středu dostatek kvalitních hráčů. Tvoří silný tým a jsou schopni porazit v podstatě kohokoliv. Jako obvykle se však musíme soustředit především na vlastní výkon, od něj se vše odvíjí," nechal se slyšet kouč Saňák.

Na dřívější výsledky vzpomínají i v Jablonci. V polovině března to už už vypadalo, že Severočeši míří do středu tabulky, poslední zápasy je ale vrátily zpět na zem a přišly čtyři soutěžní porážky. Jablonec je dvanáctý a hrozí mu, že se bude muset znovu spokojit se skupinou o záchranu.

"Nějací hráči jsou vykartovaní, takže nejsme v plné síle. Jedeme s tím, co máme k dispozici. Na hřiště nastoupí zdraví a odhodlaní hráči a budeme bojovat o co nejlepší výsledek. Olomouc taky hraje o hodně, taky se jim jako nám nepodařilo pár kol vyhrát. Bude to zápas o důslednosti, dobrém bránění a třeba jednom gólu," tuší trenér Radoslav Látal.

Na domácí straně nejsou stoprocentně fit Beneš, Křišťál, Macík, Navrátil a Růsek a o jejich startech se teprve rozhodne. Jablonci nepomohou potrestaní Hurtado, F. Souček a Martinec, na marodce navíc jsou Drchal, Krulich, Nebyla a Pleštil.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Stoppen - Pokorný, Vraštil, Novák - Chvátal, Breite, Pospíšil, Sláma - Vodháněl, Zorvan - Juliš.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Tekijaški, D. Souček - Černák, Kratochvíl, Houska, Polidar - Hollý, Čanturišvili - Chramosta.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.63 - 3.54

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - MFK Karviná

neděle 15:00

Baník naskočil na vítěznou vlnu, posunul se na čtvrtou příčku tabulky a tu bude hájit v neděli odpoledne. Ostravští budou favority, doma v derby přivítají předposlední Karvinou.

Svěřenci Pavla Hapala porazili Pardubice, Teplice i Jablonec a rázem bojují o evropské poháry. Na Mladou Boleslav mají k dobru tři body, potřebují ale zlepšit domácí výsledky, posledně před vlastními fanoušky vyhráli poprvé po sedmi zápasech.

"Do utkání jdeme v dobrém rozpoložení. Tři vítězství po sobě, nálada je dobrá, je to vidět i v tréninkovém procesu. Ale nejpodstatnější bude to přenést do zápasu. Karviná je určitě nepříjemné a pracovité mužstvo, některé zápasy, které prohrála, prohrát nemusela. Musíme se mít na pozoru. Navíc je tam spousta hráčů, která Baníkem prošla a budou mít o motivaci postaráno. Ale věřím, že navážeme na minulé zápasy a dokážeme se prosadit jak herně v poli, tak střelecky," říká Pavel Hapal.

Karviná se od prvního kola pohybuje u dna tabulky a jedním z důvodů jsou špatné výkony na venkovních hřištích. Karviná venku v lize 6x za sebou nezvítězila, vyhrála tam jediný z posledních 18 duelů a získala tam jen 6 z celkových 20 bodů v ročníku, ke zlepšení nepomohly ani opakované změny ve funkci trenéra.

"Osobně jsem slezské derby zažil, když jsem hrál za Opavu a ta atmosféra byla úžasná. Člověka to úplně pohltí. Věřím, že se naši kluci oprostí od nějaké nervozity a naopak je ta atmosféra vyburcuje ke skvělému výkonu. Moc bych nespoléhal na to, že Baník doma příliš neboduje, poslední utkání s Teplicemi zvládl velice dobře po výsledkové i herní stránce. Když se podíváme na tabulku, mohlo by se zdát, že zápas favorita má. Ale v derby tato pravidla neplatí. Věřím, že to v neděli potvrdíme," doufá asistent trenéra Radim Grussman.

Na marodce Ostravy se nachází Takács a nejistý je start Šína. Karviná se musí vypořádat s vyšším počtem absencí, zranění jsou Bederka, Čurma a Doležal, disciplinární trest si odpykává Memič a kvůli dohodě klubů nemůže nastoupit Fleišman.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Blažek, Frydrych, Lischka - Buchta, Rigo, Boula, Kpozo - Klíma, Ewerton - Tanko.

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Krčík, Svozil, Bergqvist - Raspopovič, Moses, Boháč, Ražnatovič - Čavoš, Regáli - Akinyemi.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.39 - 8.57

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Slavia Praha

neděle 18:00

Slavia se se Spartou přetahuje o mistrovský titul a důležitou roli sehraje i Plzeň. Západočeši nedávno smetli Letenské a nyní hostí sešívané, jejich priorita ale aktuálně je jinde.

Viktoria stále reprezentuje český fotbal na evropské scéně a v prvním čtvrtfinále Konferenční ligy doma hostila Fiorentinu. Italský celek měl častěji míč na kopačkách, branku ale nedal a na Apeninský poloostrov si odvezl remízu 0:0. Plzeň přitom vinou karetních trestů a zranění postrádala řadu hráčů.

"Účinná taktika na mužstvo, jako je Fiorentina, byla životní nutností. Vždy se mi líbí, jak se někdy říká, že si to s nimi rozdáme na férovku, a pak ten zápas skončí všelijak," prohlásil po utkání trenér Miroslav Koubek.

"Bylo potřeba ubrzdit skvělého soupeře, který je v Serii A nejsilnější na míči. Uzavřít mu prostory. Myslím, že se nám to podařilo. Vytvořili jsme soupeři z hlediska defenzivy nepříjemné prostředí. Vážím si, jak mužstvo zvládlo věci, na kterých jsme v týdnu pracovali. Byli jsme dnes určitě schopni dát gól, pokud bychom lépe zvládli přechodovou fázi. Tam byl deficit. Věděli jsme, že uspět můžeme, pokud soupeře ubrzdíme a povedou se nám akce z přechodu, případně standardka. To byla naše naděje. Bohužel jsme tu jednu šanci, která byla velmi dobrá, neproměnili," dodal.

Plzeň má v české nejvyšší soutěži své jisté, ze třetího místa ztrácí na druhou Spartu dvanáct bodů a stejně velký je její náskok na čtvrtý Baník Ostrava. V neděli se i díky tomu dají očekávat taktické změny v sestavě.

"Vzhlížíme k zápasu s očekáváním, těšíme se na něj. Přijede další evropské mužstvo. Dostaneme se doprostřed evropského týdne, je to šichta, kluci s Fiorentinou vydali obrovské množství sil. Ale jsme schopni nasadit čerstvé síly. Budeme moci postavit hráče, kteří proti Fiorentině nemohli nastoupit," vyhlíží Koubek šlágr kola.

Slavia už vypadla z MOL Cupu i Evropské ligy a může se koncentrovat výhradně na ligovou scénu. Tři body brala čtyřikrát za sebou a posunula se na první místo. Prohru přitom zaznamenala jen jednu, na podzim doma nestačila právě na Plzeň.

"Plzni vyhovují zápasy se silnými týmy. Čím náročnější zápas je, tím lépe oni dokážou zahrát. Tým pracuje velmi dobře takticky. Mají výbornou soubojovou stránku hry, standardní situace. Nahoře spoléhají na silné duo, které doplňují ostatní hráči. Musím vypíchnout jejich defenzivu, která jim po celý rok skvěle funguje a dovedla je k řadě zajímavých výsledků v této sezoně. Známe složitost evropských týdnů, Plzeň nemá tolik času na přípravu. My ale hlavně chceme, aby to byl zápas o nás. Abychom byl nachystaní dobře v hlavě i takticky a dotkli se svého stropu," prohlásil Jindřich Trpišovský.

Hostující kouč v české nejvyšší soutěži oslavil 191 výher a na čele historických statistik dorovnal Pavla Vrbu, v neděli dostane první možnost se na prvním místě tabulek osamostatnit.

Plzni ve šlágru kola nepomohou zranění Durosinmi, Jirka, Sýkora a Valenta a nejistý je start Mosquery. Sparta postrádá Koláře, stoprocentně fit nejsou ani Bořil, David Pech a Schranz.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hranáč, Hejda, Dweh - Kopic, Červ, Traoré, Souaré - Šulc, Vydra - Chorý.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Staněk - Vlček, Holeš, Zima, Zmrzlý - Ševčík, Oscar - Douděra, Provod, Jurečka - Chytil.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.30 - 3.98 - 1.65

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Sparta Praha

sobota 15:00

Bohemians 1905 před týdnem nestačili na Slavii a nyní před sebou mají další pražské derby. K dispozici tentokráte budou mít domácí prostředí, proti sobě pro změnu Spartu.

Klokani si na začátku sezony vyzkoušeli evropské poháry, na úspěšnou minulou sezonu ale nenavázali a tři kola před koncem základní části jim hrozí, že za několik týdnů budou muset proskákat skupinou o záchranu. V tabulce jsou až jedenáctí a v sobotu odpoledne budou stát i proti statistice - se Spartou prohráli posledních šest vzájemných zápasů.

"Po zápase se Slavií se nám vracejí minimálně tři hráči, takže v tomhle ohledu budeme více konkurenceschopní. Víme, že nejsme favoriti, víme, o co hraje Sparta. Ale budeme za sebou mít vyprodaný Ďolíček, naši fanoušci nás poženou a nedáme kůži lacino," burcuje svůj tým i fanoušky trenér Jaroslav Veselý.

Ani na Letné aktuálně nemůže panovat spokojenost. Svěřenci Briana Priskeho měli sezonu velmi dobře rozehranou, v uplynulých týdnech ale jejich soubor opakovaně zahrál falešně a výsledkem byla řada nejistých výkonů.

Sparta sice je ve finále MOL Cupu, v Evropské lize ovšem vyhořela s Liverpoolem a daleko k dokonalosti mají i ligové výkony. Po těsných výhrách nad Hradcem Králové a v Českých Budějovicích naposledy přišla ztráta s Mladou Boleslaví, s remízou 1:1 byla navíc spojena i ztráta prvního místa.

"Pořád v nás je zklamání ze zápasu s Mladou Boleslaví. Ale museli jsme se oklepat a zaměřit na prvky, ve kterých máme rezervy. Na tom jsme přes týden pracovali. Na Bohemce nás čeká velmi těžký zápas, ale vše bude rozhodně snazší, když se budeme soustředit na náš herní plán," říká asistent trenéra Lars Friis, který zaskočí za Priskeho, ten si musí odpykat trest za žluté karty.

Nejdiskutovanějším hráčem Sparty v průběhu tohoto týdne jednoznačně byl Angelo Preciado. Ekvádorský reprezentant si po odpykání disciplinárního trestu znovu neodpustil výstřelek, po ohnání se loktem po protihráči inkasoval další červenou kartu a disciplinární komise mu pozastavila činnost na čtyři zápasy. Vedle něho bude chybět i zraněný Pavelka, nejistý je start Laciho.

Bohemka na Spartu neumí a vedle již zmíněné šestizápasové série porážek se pokusí ukončit jednu ještě hrozivější statistiku - v nejvyšší soutěži porazila Spartu v jednom z posledních 33 vzájemných duelů. Týmu s nejhorším útokem budou chybět zranění Jánoš, Necid, Novák a Smrž, stoprocentně fit navíc nejsou ani Jindřišek, Köstl, Matoušek, Petrák, Reichl a Valeš.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Soukup - Hůlka, Křapka, Hybš - Dostál, Beran, Hrubý, Kovařík - Prekop, Hála - Ristovski.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Sörensen, Panák, Krejčí - Wiesner, Kairinen, Sadílek, Ryneš - Birmančevič, Haraslín - Kuchta.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.42 - 4.21 - 1.61

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Teplice

sobota 15:00

Mladá Boleslav začala pravidelně sbírat body a může směle pomýšlet na umístění v elitní šestce. Před týdnem svěřenci Davida Holoubka obrali Spartu, nyní budou favority proti Teplicím.

Mladoboleslavští zakončili mizerně rok 2023 a ideální nebyl ani úvod druhé poloviny sezony, od poloviny února ale neprohráli a rázem jsou pátí. Naposledy bodovali na Letné a jejich vyhlídky jsou o to světlejší, že je vedle Teplic na závěr základní části čekají souboje s Pardubicemi a Jabloncem, tedy týmy ukotvenými ve skupině o záchranu.

"Teplice jsou silným soupeřem s dobře organizovanou defenzivou a dobře připravenými ofenzivními hráči. Hrají poctivý fotbal, který určitě bude bolet. Klíčem k našemu úspěchu budou maximální odhodlání a koncentrace, především však navázání na náš výkon v prvním poločase na Spartě, kde jsme byli kompaktní a houževnatí. Jenom tak domácí utkání proti Teplicím zvládneme," říká asistent domácího trenéra Jan Jelínek.

Teplice prožily vynikající únor a rovněž Severočeši měli šanci na první šestku, poslední zápasy ovšem přinesly několik zklamání. Vysoká porážka na Slavii za ztrátu neplatí, ze zápasů proti Slovácku, Baníku Ostrava a Hradci Králové si ovšem trenér Zdeňko Frťala představoval více, než jeden bod.

"Dostali jsme se do výsledkové a částečně i do herní krize. Hned v dalším zápase se ukáže, jak na tom jsme mentálně. Nebudeme fňukat, stěžovat si, měli bychom se vzchopit a být pro soupeře znovu nebezpeční. Proti Mladé Boleslavi se zároveň musíme vyvarovat chyb, hlavně v defenzivě. Nesmíme podlehnout tomu, že na nás padá deka. Je to hlavně záležitost psychiky a morálky," myslí si Frťala.

Domácím nepomůže vykartovaný Kušej a mimo hru je i zraněný Suchomel, na poslední chvíli se navíc rozhodne o tom, zda bude moci nastoupit Trmal. V teplické výpravě budou scházet zranění Cykalo, Gning, Havelka, Hora, Hronek a Knapík.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Kadlec, Suchý, Karafiát, Fulnek - Sakala, Matějovský - Kostka, Ladra, Jawo - Hilál.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Kričfaluši, Chaloupek, Mičevič - Bílek, Mareček, Jukl, Labík - Trubač - Fila, Jásir.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.74 - 3.74

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Slovan Liberec

sobota 15:00

České Budějovice nevyhrály pětkrát za sebou, v tabulce zůstávají na posledním místě a jejich situace je tak i nadále kritická. V sobotu odpoledne navíc na jih Čech dorazí sebevědomý Liberec.

Dynamo posbíralo jen devatenáct bodů a bude doufat, že mu sebevědomí dodá poslední zápas v Pardubicích. Východočeši byli lepším týmem, svou převahu ovšem gólově vyjádřili jen jednou a v závěru za vše zaplatili, po rohovém kopu se hlavou prosadil útočník Zdeněk Ondrášek a zařídil remízu 1:1.

"S remízou s Pardubicemi jsme spokojeni. Zvlášť v naší situaci, že jsme zvenku dlouho nic nepřivezli, je bod z Pardubic cenný. Víme, že Liberec má formu, ale věřím, že jsme dobře připraveni. Uděláme maximum pro to, abychom doma uspěli a získali důležité body," nechal se slyšet trenér Jiří Lerch.

Liberec je na tom o mnoho lépe, Slovan vyhrál tři z posledních čtyřech zápasů a může si dělat zálusk na první šestku. Svěřenci Luboše Kozla minimalizovali manko na Slovácko, ze sedmé pozice na šestou příčku ztrácejí jen jeden bod.

"Čeká nás velice nepříjemný soupeř. V zimě změnili trenéra, měli tam i nějaké problémy, co se týče majitele. Na podzim hráli poměrně hezký fotbal, bohužel pro ně nedělali výsledky. Teď se snaží hrát trochu efektivněji a malinko víc odzadu. Takže trošku jiný soupeř než na podzim. I na podzim to tady s nimi bylo velice těžké utkání, vyhráli jsme 1:0 a nebyli jsme o moc lepší. Takže těžký zápas, Budějovice mají řadu nebezpečných hráčů, ale věřím, že to zvládneme," říká asistent trenéra Liberce Josef Petřík.

České Budějovice doma získaly 16 ze svých 19 bodů a v sílu domácího prostředí budou doufat i proti soupeři, který se naopak venku trápí - Liberec si ze svých letošních výjezdů přivezl pouhou jednu výhru. Domácím není k dispozici Dejanovič a otazník se vznáší nad startem Havla, na marodce Liberce jsou Frýdek a Plechatý.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Sladký, Poulolo, Králik, Trummer - Čermák, Suchan, Hellebrand - Šigut, Alli - Ondrášek.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Mikula, Chaluš, Purzitidis - Penner, Žambůrek, Prebsl, Ghali - Višinský, Tupta - Kulenovič.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.37 - 3.72 - 2.09

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - 1. FC Slovácko

sobota 18:00

Slovácko prožívá mizerné jaro, pravidelně ztrácí body a hazarduje s umístěním v elitní šestce. Tuto příčku bude bránit v Hradci Králové.

Východočeši stále nemají jistotu, že se vyhnou skupině o záchranu, poslední zápasy jim ale dávají velkou naději. Z osmi jarních zápasů prohráli jen jednou a nezdar na Spartě se za ztrátu označovat snad ani nedá, jinak pravidelně bodují a naučili se i vyhrávat, doma zdolali Pardubice i Karvinou a naposledy si přivezli body z Teplic.

"Utkání se Slováckem je pro nás hrozně důležité. Od návratu do ligy jsme tohoto soupeře neporazili. Je to zkušený tým, se kterým trenér Svědík dobře pracuje. Mají skvěle sehrané mužstvo. To, že aktuálně nemají nejlepší formu, bych vůbec nepřeceňoval. Dobře vím, že si s tím umějí rychle poradit. Každá série musí jednou skončit, myslím, že k tomu nazrál správný čas," prohlásil asistent trenéra Stanislav Hejkal.

Slovácko naopak ve druhé polovině sezony vyhrálo jen jednou a díky řadě porážek se rozplynul jeho náskok na konkurenci. Minulostí je boj o třetí pozici, svěřenci Martina Svědíka naopak jsou šestí s pouhým jednobodovým náskokem na Liberec.

"Pohled na naše jarní výsledky ukazuje, že na nás leží nějaká deka, naším cílem je ji sundat. Něco jsme v přípravě změnili, šlo hlavně o to nastavit hlavu. Do konce základní části chybějí tři kola, pořád máme dobrou výchozí pozici, ale musíme k ní správně přistoupit. Musíme být důslednější a zodpovědnější. Hradec má nyní formu, je sebevědomý, věří si. Pro nás bude na prvním místě vlastní výkon, ten musíme zlepšit a z něj vycházet. Chceme se vrátit na vlnu, která nás zdobila na podzim," říká asistent trenéra Tomáš Palinek.

Hradec neporazil Slovácko v šesti po sobě jdoucích zápasech a ve snaze o ukončení série mu nepomohou zranění Čihák, Heidenreich, Kaštánek a Leibl, na marodce hostí jsou Doski a Kadlec.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zadražil - Klíma, Kodeš, Spáčil - Harazim, Kučera, Dancák, Krejčí - Čmelík, Pilař - Vašulín.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Hofmann, Daníček, Blahút - Trávník, Havlík - Petržela, Kohút, Juroška - Vecheta.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.21 - 3.49

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
27
21
5
1
58 : 19
68
2
Sparta Praha
27
21
4
2
59 : 21
67
3
Viktoria Plzeň
27
17
4
6
62 : 32
55
4
Baník Ostrava
27
13
4
10
41 : 31
43
5
FK Mladá Boleslav
27
11
7
9
46 : 42
40
6
1. FC Slovácko
27
11
6
10
36 : 36
39
7
Slovan Liberec
27
10
8
9
42 : 41
38
8
Sigma Olomouc
27
9
6
12
36 : 39
33
9
FC Hradec Králové
27
8
9
10
30 : 36
33
10
FK Teplice
27
8
8
11
27 : 34
32
11
Bohemians Praha 1905
27
7
10
10
25 : 35
31
12
FK Jablonec
27
6
10
11
34 : 43
28
13
FK Pardubice
27
7
6
14
26 : 37
27
14
FC Zlín
27
5
8
14
35 : 59
23
15
MFK Karviná
27
5
5
17
26 : 49
20
16
Dynamo České Budějovice
27
5
4
18
27 : 56
19

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (457)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele