FORTUNA:LIGA - souhrn 19. kola: Velká trojka nezaváhala

11.02.2023, 17:01, aktualizováno 12.02.2023, 20:08
Komentáře a souhrny

Slavia zvládla souboj s Brnem a i po tomto kole bude na čele tabulky, díky úspěchu s Českými Budějovicemi ji ovšem nadále stíhá Plzeň. Vyhrála také třetí v pořadí Sparta, která v derby rozstřílela Bohemians 6:2. Slovácko odvezlo body z Liberce a posílilo pohárové ambice. Zlín zvládl záchranářský zápas a doma porazil Teplice, důležité tři body si z trávníku Baníku Ostrava veze Jablonec a z Mladé Boleslavi zase Pardubice...

Bohemians Praha 1905 - Sparta Praha 2:6

12.02.2023 18:00

Góly: 48. Aleš Čermák, 70. Aleš Čermák (pen.) - 15. Ladislav Krejčí, 56. Lukáš Haraslín, 60. Ladislav Krejčí (pen.), 67. Tomáš Čvančara, 81. Jan Kuchta, 90+3. Martin Minčev

Po předchozích dvou zápasech měli fanoušci Sparty k výkonu svého oblíbeného mužstva jistě řadu připomínek. Avšak po pražském derby s Bohemians musela většina kritiky utichnout. Letenští totiž v Ďolíčku vsítili šest branek a gólovým koncertem především po změně stran nedali "Klokanům" šanci.

Do vedení se hosté dostali již v prvním poločase, a když těsně před přestávkou přežili pokutový kop, měli utkání 19. kola velmi dobře rozehrané. Bohemians sice krátce po změně stran vyrovnali, avšak Letenští si vedení rychle vzali zpět, načež jej navýšili až na rozdíl tří branek. Poté se domácím podařilo skóre korigovat, na což ovšem Sparta odpověděla dalšími dvěma zásahy do černého.

S chutí hrající družina kouče Priskeho si hned v prvních deseti minutách duelu vypracovala dvě slibné šance. V obou měl prsty Kuchta, jenž nejprve z voleje pálil nepřesně, v deváté minutě zase dorazil za záda domácího gólmana Jedličky střelu Haraslína, avšak kvůli postavení mimo hru tato branka ještě neplatila.

Veselo bylo v táboře hostů až v 15. minutě. Kairinenův centr z levé strany prodloužil Zelený hlavou na zadní tyč, kde balón do sítě dorazil kapitán Sparty Krejčí - 0:1. Blízko další úpravě průběžného stavu byl ve 37. minutě Čvančara, jenž ale trefil břevno. Skórovat mohli též domácí. V nastaveném čase první půle zahrál rukou ve vlastní šestnáctce sparťanský stoper Vitík, jenže Puškáč nařízenou penaltou pohrdl a trefil pouze nohy brankáře hostů Kováře.

Po návratu z kabin na trávník však Ďolíček přece jen vybuchl radostí. Akci Vršovických na levé straně zakončil Čermák střelou, za níž se opařený Kovář pouze ohlédl. Jindy by ztráta vedení Spartu dost možná opařila, tentokrát se tak ale nestalo. Místo toho se v 55. minutě odrazil míč příhodně do Haraslína, který parádním volejem překonal Jedličku a Spartu opět dostal na koně.

Následující gólové představení ukončil v podstatě až závěrečný hvizd. Prosadily se při něm obě strany, avšak Letenští jednoznačně tahali za delší konec. Na 3:1 v jejich prospěch upravil Krejčí, který na rozdíl od Puškáče potrestal soupeřovu hru rukou. Horní končetinou zahrál před vlastní bránou Dostál. Bohemians v jeden moment moc nepodržel ani Jedlička, který si po rohovém kopu nepočínal důrazně v souboji s Čvančarou, jenž hlavou přidal čtvrtý gól svého týmu.

Alespoň malou jiskru naděje vykřesal pro domáčí Puškáč. Ten se místo exekuce penalt zaměřil na jejich vyrábění a nechal se ve vápně faulovat Krejčím. Následně zahrávání pokutového kopu přenechal Čermákovi, který se trefil k tyči a v zápase se prosadil podruhé.

Jenže do konce střetnutí inkasovali Bohemians ještě dvakrát. Nejprve obraně "Klokanů" pláchl Kuchta, který při zakončení prostřelil Jedličku. V nastaveném čase pak skóre mače uzavřel Minčev, jenž si naběhl za defenzivu protivníka a Jedličku přelstil ze strany.

Sparta tak zvítězila stejně jako Slavia a Plzeň a dál zůstává v ligovém tabulce na třetím místě. Dvojici zmíněných mužstev před sebou však pořád nestahuje a o ligovém titulu tak její fanoušci mohou dál pouze snít. Bohemians, kteří na jaře poprvé ztratili body, klesli o jednu pozici na pátou příčku za Slovácko. Na Moravany ztrácí jediný bod, ten mají naopak k dobru před olomouckou Sigmou a Hradcem Králové.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FC Hradec Králové 2:2

12.02.2023 15:00

Góly: 25. Denis Ventúra, 82. Jan Vodháněl - 8. Michal Leibl, 63. Matěj Koubek

Gólové utkání bylo k vidění v přímém souboji o první šestku v Olomouci. Domácí mužstvo tam přivítalo Hradec Králové, který se dostal dvakrát do vedení díky Leiblovi a Koubkovi. Srovnat ale dokázali Ventúra a v závěru i Vodháněl, konečný výsledek tak zní 2:2.

Hned z první výraznější příležitosti se Votroci radovali. Přímý kop do vápna byl tečován domácím hráčem přímo k Michalu Leiblovi, jenž prokázal dobrou orientaci a překonal brankáře Trefila. Ještě během úvodní čtvrthodiny se zajímavou střelou předvedl Gabriel, gólman musel vyrážet na roh.

Okolo dvacáté minuty přišla řada zajímavých příležitostí v podání domácího celku. Chytilovu ránu zblokovala obrana, Navrátilovu dorážku zase zneškodnil Reichl. Jen o pár desítek sekund později skončila Breiteho rána rohovým kopem, po němž ze zajímavé pozice hlavičkoval Ventúra. Střela doprostřed ale pro brankáře nepředstavovala sebemenší problém.

Po čtvrtině utkání už se Hanáci dočkali vyrovnání. Centr z pravé strany našel Denise Ventúru, jehož volej skončil za zády bezmocného Reichla. Sigma se nespokojila s jediným gólem a pokračovala v tlaku. Fortelný hledal v ještě lepší pozici Ventúru, jenže akce nakonec úspěchem neskončila. Totéž platilo i o Zmrzlého přízemním pokusu.

Podobný obrázek hry byl vidět i po pauze, kdy zmíněný Zmrzlý tentokráte centroval na hlavu Beneše, od níž balón putoval mimo prostor tří tyčí. Jako rána z čistého nebe tak přišel vedoucí gól Východočechů. Gabriel poslal přízemní centr do nebezpečného prostoru, který si Matěj Koubek našel a s přehledem uklidil na místo určení.

Sigma se tak namísto honu za třemi body snažila ukořistit alespoň jeden. Remízový výsledek si zajistila ve dvaaosmdesáté minutě, kdy se k centru dostal Jan Vodháněl, jenž se stal hrdinou okamžiku.

V samotném závěru už si ani jeden ze soupeřů nevypracoval vážnější příležitost a nerozhodný výsledek tak platil až do finálního hvizdu. Obě mužstva tak zůstávají na stejném bodovém zisku, Olomouc je na šestém místě o skóre před Hradcem Králové.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Pardubice 0:1

12.02.2023 15:00

Góly: 23. Dominik Janošek

I ve třetím jarním zápase zanechali pardubičtí fotbalisté dobrý dojem a tentokrát se jim poprvé dostalo odměny v podobě vítězství. Tři body si odvezli z Mladé Boleslavi, která se tak i nadále trápí a od barážových pozic není zase tak daleko...

Úvodní desetiminutovka nabídla zajímavou podívanou. Nejprve Škoda hlavičkoval do břevna soupeřovy svatyně, následně Nita musel zneškodnit Ladrův pokus. Na opačném konci hřiště Šeda vychytal Hlavatého.

Jako první se nakonec po čtvrtině utkání radovali Východočeši. Dominik Janošek to zkusil z velké dálky, a byť střela sama o sobě neměla zrovna gólové parametry, díky teči se za ní Šeda nakonec jen marně ohlížel.

Domácí se po pauze snažili vyrovnat, avšak velké množství šancí si nevypracovali. Bezprostředně po návratu ze šaten Nita vytasil skvělý zákrok proti Marečkovi, Žitného následně zablokoval Vlček.

A jelikož po necelé hodině hry ani Kušej zavírající situaci na zadní tyči neuspěl, nerozšířili Středočeši svou sbírku o další body a nadále jsou desátí.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Dynamo České Budějovice 2:1

12.02.2023 15:00

Góly: 12. Roman Květ, 57. Roman Květ - 61. Václav Jemelka (vl.)

Poprvé od zimního příchodu do Štruncových sadů se Roman Květ prosadil v lize jako hráč Plzně. Proti Budějovicím skóroval dokonce dvakrát a zásadní měrou se podepsal pod výhru Viktorie nad Českými Budějovicemi. Jihočeši nepředvedli nedaleko soutoku Mže a Radbuzy špatný výkon, přesto na první jarní body dál čekají.

Stejně jako v prvním jarním domácím zápase před dvěma týdny šla Viktoria rychle do vedení. Zatímco obranu Hradce Králové prolomili Západočeši z rohového kopu, tu budějovickou pokořili po rychlém protiútoku. Ten táhl nejprve Kopic, finální přihrávku pak z levé strany adresoval Bucha na Květa, který zakončením do odkryté brány vstřelil svůj první soutěžní gól v plzeňském dresu.

po 20 minutách hry se k nebezpečné hlavičce dostal útočník domácích Chorý, jehož centrem oslovil Havel, avšak brankář Dynama Janáček spolehlivě zasáhl. Další rychlou a přímočarou akci sehrál tým kouče Bílka ve 29. minutě. Odkop gólmana Staňka prodloužil Chorý hlavou ke Kopicovi, jenž přízemní ránou donutil Janáčka zasáhnout.

Herním stylem si ovšem Plzeň spíše hlídala žádnou vrátka. Na kopačkách tak více casu drželi balón v první půli hosté, avšak vyjma hlavičky Škody, kterou zneškodnil Staněk, si žádnou zajímavou příležitost nevypracovali. Aktivně vstoupily Budějovic také do druhého poločasu, na jehož začátku prověřil Staňka střílející Hellebrand.

Následující minuty patřily křídelníkovi Viktorie Mosquerovi. Ten nejprve tribuny ve Štruncových sadech moc nepotěšil, neboť jeden brejk zakončil nepřesně, druhý zase spackal nevyvedenou přihrávkou na Chorého. V 57. minutě se ovšem Mosquera revanšoval, když vybojoval míč v rohu hřiště. Akci následně zakončili Kopic s Květem: první jmenovaný prostrčil merunu na svého spoluhráče, jenž tváří v tvář nedal šanci Janáčkovi.

O čtyři minuty později už ale Západočeši zase vedli jen o gól. Centr Čoliće totiž za Staňkova záda srazil Jemelka. A v 66. minutě mohl dokonce vyrovnat Čermák, jenže poté, co Staněk vyboxoval pás Škody, pálil nad břevno. Tato neproměněná šance mohla Jihočechy dost mrzet. Další velkou příležitost už si totiž do závěrečného hvizdu nevypracovali.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Zbrojovka Brno 2:0

11.02.2023 18:00

Góly: 58. Ewerton, 85. Mick van Buren

Slavia porazila v 19. kole Fortuna ligy na vlastním stadionu Zbrojovku 2:0. Sešívaní měli po většinu duelu jasně navrch, dlouho se jim však nedařilo procpat míč za záda dobře chytajícího brankáře soupeře. Rozhodující gól utkání zaznamenal ve druhém dějství po pouhých čtyřech minutách na hřišti Ewerton, jehož pokus z přímého kopu prošel skrze rozestoupenou zeď. Druhou branku Pražanů přidal v závěru Mick van Buren, jenž 11. trefou v sezoně srovnal na čele tabulky střelců brněnského Jakuba Řezníčka.

Slovo dominance bylo pro popis domácích zápasů Slavie stále nedostatečným. Sešívaní v devíti odehraných duelech neztratili ani bod a nastříleli úctyhodných 40 branek. Zbrojovka však ve Fortuna Areně naposledy, tedy před více než dvěma lety, dokázala remizovat, když v závěru senzačně vyrovnal Jakub Šural. Pro zopakování podobného výsledku museli hosté předvést něco lepšího než v úvodním vzájemném klání této sezony, které hrubě nezvládli a padli 0:4.

Slavia své fanoušky nechtěla napínat a ofenzivní kolotoč roztočila už v úvodu utkání. Zejména razantní hlavička Ibrahima Traorého doprostřed brány nadělala Martinu Berkovcovi plné ruce práce. Pražané pokračovali v útočném dobývání, ze kterého ovšem místo gólů vytěžili jen 13 rohových kopů za úvodní dějství. Hostující brankář se v nastavení první půle předvedl ještě efektní robinzonádou proti střele Davida Douděry z hrany šestnáctky.

Pevná brněnská defenziva tak padla až před hodinou hry. Střídající Ewerton totiž z přímého kopu na hranici vápna propasíroval balon přes mezeru ve stínicí zdi až za záda gólmana Berkovce. Obrovskou příležitost na vyrovnání skóre měl v 70. minutě Michal Ševčík, jenž však z výborné pozice nad malým vápnem zamířil jen do dobře postaveného brankáře. O chvíli později musel zmatky v brněnském předbrankovém prostoru hasit pohotovým zákrokem až dobře chytající Berkovec. Krátce před závěrečným hvizdem potvrdil výhru Slavie dalekonosnou ranou van Buren.

Slavia tak ani na 10. pokus na svém stadionu neztratila body a opět vyhrála. V příštím kole se 18. února představí v Teplicích, Zbrojovka tentýž den přivítá Baník Ostrava.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Jablonec 1:2

11.02.2023 15:00

Góly: 90+3. Srdjan Plavšić - 29. Jiří Klíma (vl.), 83. Václav Sejk

Fotbalisté Jablonce v 19. kole Fortuna ligy zvítězili na hřišti Baníku 2:1. Po necelé půlhodině hry se po rohovém kopu prosadil Tomáš Hübschman, a ve 41 letech a 5 měsících překonal rekord Pavla Zavadila coby nejstaršího střelce v historii české nejvyšší soutěže. Po změně stran Severočeši navýšili vedení a soupeř se zmohl na snížení až v závěru. Svěřenci Pavla Hapala tedy neudrželi svou domácí formu ze závěru podzimní části sezony a vůbec poprvé pod vedením svého nového trenéra na vítkovickém stadionu v rámci ligového střetnutí prohráli.

Slezany čekal po dvou výletech na stadiony soupeřů první domácí zápas po zimní přestávce. Vyzval je v něm Jablonec, kterému se na půdě Baníku dařilo jako málokomu. Mezi lety 2010 a 2017 tam držel dlouhou sedmizápasovou sérii bez porážky a ačkoliv od té doby v Ostravě nevyhrál, vždy se jednalo o velmi vyrovnaná utkání. Rozpoložení Severočechů ovšem nebylo ideální. V minulém kole pouze remizovali se Zlínem, a odmítli tak možnost posunu z velmi nelichotivé 14. příčky.

Příliš dobře navíc nezačali ani tentokrát. Už na začátku čtvrté minuty si na hranici šestnáctky přebral míč Nemanja Kuzmanovič a následně zkoušel chytře obstřelit Jana Hanuše, ten se ale hned zkraje duelu vytasil s výborným zákrokem. Baník i nadále hýřil aktivitou a svého soupeře přikoval k vlastní šestnáctce, k vyloženým šancím to však nevedlo. Ve 29. minutě pak solidně zaplněný vítkovický stadion naprosto ztichl. Na rohový kop si naběhl Hübschman a šikovnou tečí ho za přispění baníkovského Jiřího Klímy dostal do sítě. Vstřelená branka výrazně změnila obraz hry a hosté mohli ještě do přestávky svůj náskok navýšit. Jan Chramosta si před vápnem zpracoval dlouhý míč, prošel s ním až do šestnáctky, posléze ale vystřelil těsně mimo.

Také návrat ze šaten zastihl ve větší pohodě hráče v černých dresech. Rána Vladimira Jovoviče ze zhruba 20 metrů pořádně prověřila Jana Laštůvku, domácí obrana však zvládla uklidit odražený míč do bezpečí. Ostravanům se nedařilo najít ztracené tempo z úvodu zápasu a v jejich hře se začaly kupit nepřesnosti, kterých Severočeši s oblibou využívali. Jedna taková situace nastala zhruba 20 minut před koncem, kdy se po domácí ztrátě a následném brejku dostal do zakončení Chramosta, ten však těsně minul. Další díru v obraně Baníku už ale hosté využili stoprocentně. Davis Ikaunieks táhl situaci dva sami na gólmana, předložil míč Václavu Sejkovi, a ten pohodlně stvrdil vítězství Jablonce. Na něm nic nezměnila ani fantastická rána Srdjana Plavšiče z nastaveného času, která znamenala jen konečné snížení.

Návrat na vlastní stadion tak Baníku vůbec nevyšel a prohrál. V příštím kole se 18. února představí v Brně, Jablonec bude o den později hrát na stadionu Sparty.

Více informací k zápasu

FC Trinity Zlín - FK Teplice 2:1

11.02.2023 15:00

Góly: 5. Filip Balaj, 17. Martin Fillo (pen.) - 60. Tadeáš Vachoušek

Zlín si v 19. kole Fortuna ligy zapsal důležité domácí vítězství 2:1 nad Teplicemi. Po pěti minutách hry si na českých trávnících otevřel gólový účet Filip Balaj, host z polské Ekstraklasy. Převahu Ševců stvrdil ještě v první půli z penalty Martin Fillo. Zlín tak sice pod koučem Pavlem Vrbou ukončil šestizápasovou ligovou sérii bez výhry, z předposledního místa soutěže se však zatím nevymanil. Teplice odešly potřetí za sebou bez bodu a padají tabulkou stále níž.

Teplice návrat po zimní pauze vůbec nezastihl ve formě a obě dosavadní utkání prohrály. Předchozí zápas s Baníkem však odehrály bez úderného dua Abdallah Gning - Filip Žák, když první jmenovaný chyběl kvůli karetnímu distancu a druhý pro lehké zranění. Do sestavy pro záchranářský duel se Zlínem se vrátil alespoň senegalský autor šesti ligových branek. Ševcům naopak kvůli disciplinárnímu trestu scházel vysoký útočník Libor Kozák, kterého s oblibou využíval kouč Vrba.

A právě nový trenér Zlína mohl na konci páté minuty slavit úvodní zásah svého celku. Balaj se dostal k balonu odraženému od břevna a přesnou hlavičkou si připsal premiérovou trefu v moravském klubu, kam ho na hostování propůjčila polská Cracovia. Zlín pokračoval v postupném tlaku, který v 17. minutě po zmatcích soupeřovy defenzivy vyústil v pokutový kop. Ten si vzal na starost Fillo a bez problému jej proměnil do levého spodního rohu. Ševci byli aktivnější i po zbytek prvního poločasu, další gól ze svých šancí však nevytěžili.

Severočeši se po změně stran probudili a začali lépe využívat svůj ofenzivní potenciál. Zlepšený výkon přinesl ovoce po hodině hry, kdy Tadeáš Vachoušek využil hrubky domácího obránce a zblízka zakončil do pravé části branky. V 81. minutě se na druhé straně předvedl Balaj, jehož hlavička po rohovém kopu skončila těsně vedle levé tyče. Teplice se i přes dlouhé nastavení do závěrečného tlaku nedostaly.

Veledůležitý souboj týmů ze spodní části tabulky tak ovládl domácí Zlín. Ten se v příštím kole 19. února představí na novém stadionu v Pardubicích, Teplice o den dříve přivítají Slavii.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - 1. FC Slovácko 0:1

11.02.2023 15:00

Góly: 90+3. Ondřej Mihálik

Liberec podlehl v 19. kole Fortuna ligy Slovácku 0:1. Domácí sice byli střelecky aktivnější a několikrát sahali po gólu, skvěle chytajícího Filipa Nguyena, jenž dříve na severu Čech působil, ale nedokázali překonat. Brankář s vietnamskými kořeny tak třetím čistým kontem v řadě výrazně přispěl do diskuse o správnosti rozhodnutí Martina Svědíka, který se ho v lednu rozhodl i přes lukrativní nabídku neprodat. Jeho zákroky navíc v samém závěru podpořil jedinou trefou utkání Ondřej Mihálik.

Liberecký stadion byl až do července 2021 pro Slovácko zakletým. V 19 odehraných duelech na něm nedokázalo nikdy zvítězit, až právě před necelými dvěma lety tam těsnou výhru vystřelil Milan Petržela. Oba soupeři dosud po zimní přestávce získali čtyři body, v překvapivého tahouna ofenzivy Severočechů se proměnil Lukáš Červ. Ten proti Českým Budějovicím obstaral vítěznou trefu a s Pardubicemi nahrával na jediný gól.

Už ve třetí minutě měli domácí velké štěstí, když Petr Reinberk napálil poskakující míč a jeho přízemní ránu konečky prstů vyrazil na tyč Olivier Vliegen. Krátce nato předvedl jistý zákrok také gólman Slovácka proti hlavičce Denise Višinského z bezprostřední blízkosti. Další dramatický moment přinesla 12. minuta, kdy pohotové zakončení Červa skončilo na břevně. Po půlhodině hry provětral obranu moravského celku individuálním průnikem Matěj Valenta, jenž následně předložil balon před bránu Dominiku Preislerovi. Ten však ve velké šanci selhal a Nguyena nepřekonal. V závěru poločasu ztroskotali na hostujícím brankáři z nadějných pozic střílející Christian Frýdek i Ľubomír Tupta.

Po změně stran o sobě konečně dala vědět také ofenziva z Uherského Hradiště. Odražený míč si v šestnáctce zpracoval Filip Vecheta a pohotově vypálil, prostor u přední tyče si však výborným zákrokem pohlídal Vliegen. Ve druhém dějství sledovali diváci U Nisy výrazně opatrnější souboj. Jeden z mála zajímavých okamžiků přišel v 67. minutě, kdy z hranice vápna o kousek přestřelil bránu Slovácka Marios Pourzitidis. Rozhodnutí tak přišlo až v nastaveném čase, kdy razantní hlavičkou rozvlnil síť Mihálik.

Po nekonečném čekání na výhru v Liberci se tam tak Slovácko dočkalo druhého triumfu v řadě. V příštím kole přivítá 19. února Plzeň, na stadion Severočechů o den dříve zavítá Olomouc.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
19
15
1
3
60 : 15
46
2
Viktoria Plzeň
19
14
3
2
40 : 14
45
3
Sparta Praha
19
11
6
2
41 : 19
39
4
1. FC Slovácko
19
8
5
6
22 : 27
29
5
Bohemians Praha 1905
19
8
4
7
33 : 35
28
6
Sigma Olomouc
19
7
6
6
28 : 21
27
7
FC Hradec Králové
19
8
3
8
23 : 24
27
8
Slovan Liberec
19
7
4
8
24 : 23
25
9
Baník Ostrava
19
6
6
7
33 : 27
24
10
FK Mladá Boleslav
19
6
5
8
27 : 29
23
11
Zbrojovka Brno
19
6
3
10
28 : 39
21
12
FK Jablonec
19
5
5
9
27 : 35
20
13
FK Teplice
19
5
4
10
24 : 44
19
14
Dynamo České Budějovice
19
5
3
11
18 : 35
18
15
FC Trinity Zlín
19
3
8
8
20 : 34
17
16
FK Pardubice
19
4
2
13
15 : 42
14

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (235)

Přidat komentář
božský John

S kratochvilem 1:6

Bez nej 4:2

I havluv gulas je lepsi nez kratochvil

Reagovat
Selänne

Reagovat
FCB1922

Honzi, uzij vyhru, zcela zaslouzene.

Reagovat
lampas

Kozel musí skončit, tohle je fakt k pláči. Zápas byl remizovy, ale jak jsme nedali ty šance v první půli, tak mi bylo jasné, že to skončí průserem. Slovácko nebylo lepší, ale k výhře gratuluji.

Reagovat
KingMaster13

To je celej on ale. Sice to na pohled není tak špatný ten fotbal ale on neudělá výsledky. Svědík naopak když ten tým má krizi a potřebuje nutně výsledkem nakopnout tak to dokáže, viz dnes. Kozel nemůže trénovat klub s ambicema.

Reagovat
lampas

Ten fotbal špatný je, ale na oko se snaží hrát progresivně.

Reagovat
KingMaster13

Jako jasný, vidíš tam nějaké držení balonu, kombinace.... na oko to špatně nepůsobí ale Kozel je šíleně nevýsledkový trenér.

Reagovat
lampas

Podle mě by třeba ve Slavii nebyl hrozný, ale kdo ho k tomu pustí, když předvádí takový hovna u Baníku a u nás.

Reagovat
KingMaster13

Já bych se přesně bál toho že by neuměl vyhrát takové ty klíčové zápasy kde by Slavia nebyla lepší a kde se to musí fakt občas urvat silou takže klasicky třeba na Slovácku, v Liberci, v Ostravě atd.

Reagovat
lampas

To by fakt neuměl, on neumí absolutně přizpůsobit hru jak týmu, tak už vůbec průběhu zápasu.

Reagovat
Remt

Tak on taky netrenuje ale klub s ambicema, takže v klidu

Reagovat
KingMaster13

Liberec chce hrát Evropu. Tam právě když se to neplní tak se trenéři vyhazují celkem za to

Reagovat
BaggioRoberto

To jsi zamrzl 5 let zpatky, nez z neho udelali becko Slavie.

Reagovat
lampas

Ambice v naší lize mají oficiálně tři týmy + Baník, který je jako jediný ještě víc k smíchu jak my

Reagovat
Salfovic

Přidal bych tam už i Slovácko.

Reagovat
lampas

Slovácko mi nepřijde, že má oficiální ambice, proto si na sebe nepouští takový tlak a jsou v klidu.

Reagovat
Slavia10

Slovácko kdyby skončilo 6-8 tak se určitě nebude psát, že to je úplný výbuch a ostuda. Na Slovácku pořád není ten tlak, že cokoliv než poháry je ostuda.

Reagovat
Salfovic

To máte pravdu.

Reagovat
lampas

Reagovat
doshcz

Reagovat
Imos

Reagovat
FCSL

Vliegen – Prebsl, Plechatý, Purzitidis – Fukala, Červ, Valenta, Preisler – Višinský, Frýdek – Olatunji

Hlavně chybí kvalita, však tohle je děs. Z týhle sestavy na to má možná tak Vliegen a Frýdek ve formě, jinak je to bída. Prebsl, Purzitidis, Fukala, Preisler, Olatunji... Slabota.. Od Plechatýho s Valentou bych čekal o dost víc

Reagovat
Imos

Olatunji je fakt v pohodě hroťák, ten zbytek je wabank

Reagovat
FCSL

Mě teda moc nezaujal zatim. Jinak nevim, kolik našich hráčů by hrálo třeba ve Slovácku nebo Baníku a to jsou týmy kolem nás. Moc ne. Kozel mě taky sere s tím 3-5-2, ale tabulkově si prostě na ten materiál vede slušně podle mě. Hlavně mě nebaví vedení. Půlka hráčů na hostování, na druhou půlku maj týmy předkupní právo... Čekat s tímhle boj o poháry je naivní. Za střed tabulky a klidnou záchranu budem muset být rádi

Reagovat
Imos

Dneska nic extra souhlas, ale obrana Slovácka je fakt dobrá, ten systém co Luboš vymyslel je k hovnu proti všem v lize

Reagovat
Imos

bohužel, máme slušný kádr a vole Luboš hraje nefunkční 3-5-2 bez nasazení, ťukec nikam a každý je všude a nikde, to není normální že se ten člověk drží nefunkčního stylu furt dokola když je jasný že to nefunguje, já jsem ho dlouho obhajoval ale takhle fakt mrhá tím potenciálem co tam máme, měli bychom hràt 4-2-3-1, každý by znal svoji pozici a snad by i presovali, fakt nechápu jak je možný hrát 3-5-2 bez presinku to je absurdní úplně

Reagovat
Salfovic

Baníkovskej rozjetej válec se zastavil na padesátiletém Hubschmanovi, kterej dal svůj osmej ligovej gól, včetně Šachtaru.

Reagovat
PavlíčeQ

prvnich 10-15 minut katastrofa, ale postupne jsme se do toho zapasu dobre dostali, ve vysledku bych rekl i zaslouzeny 3 body, domaci opravdu jalovy a jeste meli hrat o deseti, diky a za tyden loupime na sparte

Reagovat
KingMaster13

Horejš na ně docela umí Tak snad alespoň bodík

Reagovat
tnt03

Reagovat
lichna.

Na základě čeho zaslouzene?

Reagovat
PavlíčeQ

na to v jakych jsme srackach, tak to byl dobry, zodpovedny vykon od vsech nasich hracu, ve vysledku i tech velkych sanci jsme meli vic nez vy, od vas to proste nebylo dobry, hubschman - povazanec jasne nejpomalejsi stred v lize a nebyli jste se schopny pres nej poradne prosadit, vylouceni lisky uz jsem zminil

Reagovat
doshcz

Reagovat
lichna.

Jo tak zodpovedny výkon to byl, o tom žádná. Vy jste mělo větší šance, hlavně díky brejku. My zase byli mnohem více na balónu jen to nebyli schopni dostat do vápna pořádně. Přišlo mi to jako zapas na remízu spise.

Reagovat
PavlíčeQ

tak drzeni mice nevypovida v dnesnim fotbale vubec o nicem, to jako fanousek bayernu vim moc dobre, staci si vzpomenout treba na nedavny zapas proti kolinu, drzeni mice pres 70%, presto vykon katastrofalni, pred tydnem jsem koukal na thfc proti city, city taky vic na mici a bylo jim to k prdu, vykon neslany nemastny

Reagovat
lichna.

Btw ten Jovovic je vždy taková herečka?

Reagovat
bobis21

na jedné straně padá když se na něj křivě podíváš, na druhé pak sám rozdává lokty. Takový Chorý pro chudé

Reagovat
PavlíčeQ

nesmysl, jovovic chodi do vseho naplno, ale zakerny hrac to rozhodne neni, ani proti baniku tam zadny takovy zakrok nemel, plavsice dohral, ale ten tomu taky znacne pridal

Reagovat
bobis21

Měl tam 2 jasné lokty, které mu nesmyslně prošly.

Reagovat
PavlíčeQ

ok

Reagovat
PavlíčeQ

jovovic je porad stejny, aspon neni na hristi nuda a je tam nekdo komu na vysledku jablonce zalezi, navic snad jako jediny ma odvahu a sebevedomi na to neco vymyslet a i dozadu pracuje prikladne

Reagovat
pingla

Parádní výsledky

Reagovat
Whitemedia

Vrba záchranář.

Reagovat
Slavia10

Vrba snad se Zlín udrží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

PVVCD

Jinak my jsme vzali výhru z Teplic, zmačkali a spláchli do hajzlu a prý že zlepšení

Reagovat
Neon

OT: Ahmed, co se neprosadil v béčku sparty, už dal dva goly v zápase o bronz MS klubů.

Reagovat
Salfovic

To je vidět, jakou to má úroveň.

Reagovat
ratusek

Reagovat
oli9

Slovácko

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Slovácký trojboj

Reagovat
Kepy_FCB

Moc chybí Laco a naopak ten Chorvat je k hovnu úplně + Liška je Frydrych

Za týden to Brno odskáče jak Teplice

Reagovat
Mirek na tenisu

Brno doma bude pro Baník těžkým oříškem

Reagovat
Kepy_FCB

Vím, hecnou se na nás většinou jak na pražská S, dost je tlačí publikum které je hodně nepřátelské vůči Baníku ale musejí už bodovat, ten tlak už na ně bude až příliš velký.

Reagovat
BaggioRoberto

Asi poprve jsem videl tu euforii Baniku, ze jim verila cela republika a tesila se na fotbalove hody a dopadlo to takhle.

Reagovat
oli9

Já bych řekl, ze jsem to tady na podzim četl každý 3 zápas.. To je.... Titul, top4, pak bída, vyhazov trenéra a hráči jsou totálně mimo... Pak zas tepwte akorát o titulu už se nepíše

Reagovat
ratusek

No jen od některých a spíš jen fakt jeden dva jedinci, tak není důvod si zapřehánět, že to tady píšeme všichni. Ale souhlas s tím, ze po Teplicích tady byla euforie zas. Přitom 3 zápasy, kde mělo být 9 bodů a máme 4, paráda. A prý, že se zvedáme. No níž už to nešlo, taky mohlo být těch bodů nula nebo jeden

Reagovat
oli9

No hlavně vy ten los máte celkem těžký posledních 5 kol... Já bych vás reálné viděl na tom 6. 7.miste přelom té skupiny tam budou rozhodovat bod, dva...

Reagovat
ratusek

Osobně si myslím, že rozhodující nebo hodně vypovídající už bude příští zápas. Jak ho zvládneme, tak si myslím že o tu nejlepší skupinu budeme hrát a jak píšeš to 6-7. místo bude reálné. Pokud v Brně rpohrajeme, tak klidně můžeme spadnout do poslední skupiny a už se nevyhrabat

Reagovat
John Obi Mikel

Stoprocentní to zdaleka nebylo, ale povedlo se střídání a to rozhodlo o vítězství. Snad se Ewerton chytne.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
delfin

Reagovat
Coutinho10

dnes jsme se celkem nadřeli, ikdyż rohů a celkově tlaku bylo dost, ale nic moc z toho a Koli nás musel podržet, takže i on má velkou zásluhu + samozřejmě střídající Ewe a Mick

Reagovat
Mass

Ty rohy dnes špatný, beru že Brno má asi větší a silnější hráče, ale stejně.

Reagovat
KingMaster13

Naši hráči by to neměli i kdyby měřili 3 metry, velký špatný

Reagovat
John Obi Mikel

Brno mělo, pokud se nepletu, před dnešním zápasem nejhorší bilanci a my jednu z nejlepších. Nechápu, co jsme tam dnes dělali.

Reagovat
Coutinho10

j měli by se na to v tréninku víc zaměřit

Reagovat
Mass

Nebyl tam žádnej signál nebo to bylo všechno špatně kopnutý, twl ze čtrnácti rohů už tam prostě aspoň jeden gól musí být.

Reagovat
soukup

Za Brno dnes nastoupili dohromady jen 2 hráči vyšší než 185cm

Reagovat
Mass

Jo beru, i na tiskovce Trpiš řikal, že to špatně kopali a ani nezkusili žádnej ze čtyř signálů, co měli přichystaný na tenhle zápas.

Reagovat
KingMaster13

Těžké, Brno dalo zabrat ale body jsou a docela v klidném závěru, což cením. Hlavní je, že vyhráváme a soupeře dostáváme pod tlak. Chce to je v tom tlaku držet furt

Příště na tom oraništi v Teplicích Sice to budu mít blízko na výjezd ale poslední roky je to tam hrozně o ničem.

Reagovat
monty25

"Na tom oraništi" dal Baník pět gólů, tak si nedělej alibi...

Reagovat
KingMaster13

Nedělám, však tam jedeme vyhrát ale ta hra bude asi grc

Reagovat
monty25

BTW: Ještě na podzim bylo největší oraniště v Edenu.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale teď ten novej trávník vypadá docela dobře.

Reagovat
monty25

To vypadal i ten starej, než se na něm začalo hrát...

Reagovat
John Obi Mikel

Tak já myslel v těchhle 2 zápasech

Reagovat
monty25

Vždyť já vím, však jsem byl na úplně prvním zápase, co se na tom novém trávníku hrál (Liga mistryň proti AS Řím).

Reagovat
Mass

Ženský většinou ten trávník tolik nerozrubou.

Reagovat
monty25

To je pravda, přesto někteří nechtějí, aby hrály na hlavním stadionu.

Reagovat
Mass

Tak spíš otázka jestli to má smysl a přijde dostatek diváků.

Reagovat
monty25

Tak na Ligu mistryň to smysl má, tu někde v Měcholupech hrát ani nejde. Taky je problém, že na skupinu LM není v Praze kromě Edenu a Letné žádná jiná použitelná alternativa (Julisku třeba Uefa nepovolila), takže pak hrála Slavia v Boleslavi.

V březnu teda bude derby žen na Letné, ale to je asi hlavně díky tomu, že to vychází zrovna na repre pauzu.

Reagovat
Cotton

Pokud tam zrovna není kolize s mužským týmem, tak je dobře, když hrají na hlavním stadionu velké zápasy i ženy. Na Letné třeba bude kromě žen i derby béček ve 2. lize.

Reagovat
ratusek

My hráli grc do druhého golu a pak se rozjel válec akorát se dnes zase zadrhl

Reagovat
Mass

Baník sou taky vidláci, s hnojem si rozumí

Reagovat
John Obi Mikel

Mne přijde, že to kluci v obraně proti Pardubicím, Brnům apod. podceňují a dělají lehkovážné chyby a musí nás zachraňovat Kolář. Snad to nebude stejné i v Teplicích, kterým to teď nejde.

Reagovat
KingMaster13

Taky mám ten pocit a to nás trápí dlouhodobě. Však nejvíc jsme vždy ztráceli s těmito týmy Naštěstí Teplice jsou poslední tým ze spodku proti kterýmu budeme hrát Ještě vlastně Budějovice ale ty jsou tak divný že těm musíme dát trojku

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Žumpisti

Reagovat
ZB 07

Tohle se blbě hodnotí. Na jednu stranu jsme hráli mnohem lépe, než jsem očekával. Na druhou stranu z toho ale zase není ani bod, navíc se bojím, že o moc líp už zahrát v současný době ani nedokážeme. Tak snad dáme aspoň ten Baník za týden.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Místo abychom Jablonci pomohli do 2. ligy tak se s ním budeme trápit asi navždy..... z posledních 26 zápasů jsme brali 3 body jen 3x.

Reagovat
oli9

Jinak Kim zajímavý hráč, půjde nahoru a věřím, že to bude nadstandard naší ligy..to jeho fotbalové myšlení je parádní

Reagovat
Zdechlina

Do roka jde do Slavie a pak šup na hostování

Reagovat
PISTOLERO

Doufám že za ten pojeb s Tomičem, se Slovácko s cirkusákama už o žádných přestupech bavit nebude.

Reagovat
Zdechlina

Když nevezmou Kima, tak koupí jiný talent kterého utopí na hostovacce. Viz Hellebrand třeba....zavedl bych platové stropy, jinak ty mrdky koupí každý nadějný talent ale u nich si stejně nezahraje. Jen kurví ligu

Reagovat
Losinho

Nudnej zápas, hlavně první půle vypadala, jak kdyby se měly počítat jen góly z centrů. Ševčík hodně na pěst, naopak mladej Jurásek nejlepší na hřišti, ale chápu střídání. Ewerton i Mick super. A Kolář další nula

Reagovat
kecipep

Červená karta během zápasu, Použití pohoršujících, urážlivých nebo ponižujících výroků nebo gest, Jdi do prdele, vždyť je to obráceně ty čuráku". Po udělení ČK při odchodu z TZ pokračoval: " Jdi do piči buzerante namáchrovanej." Ty kravo ta byla prisna

Reagovat
Mass

"Ty jsi hrozný chlap," rika paní Novaková manželovi, "všechno děláš obráceně!" "To je pravda, nejdřív jsem si tě vzal a teprve potom jsem tě poznal."

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Dobře mu to řekl

Reagovat
oli9

Reagovat
Freedo

Reagovat
Bakary3

To jako svědik?

Nechápu, jak si tohle trenér může dovolit, za to bych ho nepustil na lávku klidně půl roku

Reagovat
ratusek

Počkej to byl Svědík? Tvl

Pokud ano, tak bych mu dal zákaz působení na lavičce do konce sezony s podmínkou na celou další. To si nemůže dovolit

Reagovat
Nuno čomes

Však nehrajou šachy

Reagovat
oli9

Já bych vám na Baníku zakázal.. Baník Pico.. Kazite tím děcka ale tedy se pohorsujete nad něčím co rozhodčí ani neslyší kdyby mu to nebonzoval 4tý

Reagovat
ratusek

ty vole je rozdíl ve fandění a v adresných urážkách. Navíc trenér má mít určitý nadhled a klub reprezentovat, ne se chovat jako vesnickej vidlák z buranova

Reagovat
Bakary3

Sorry, ale argumentujes úplně mimo a chováš se jak vocas

Reagovat
oli9

No zrovna Trpis techto vylevu měl spousty a neviděl jsem kartu..

Reagovat
Bakary3

Trpis nadával do curaku a buzerantů?

Opět mimo.

A když bude, tak jsem pro stejný trest, co píšu.

Reagovat
oli9

coze jako ze nekomu rekne ... Vzdyt to bylo naopak ty curaku ??? "

si delas prdel ? tohle mu hráči řeknou při zápase 30x

Spíš se bonzovalo do 4. rozhodčího klasicky a pan hlavní si zahrál na důležitého....

Souboj rameno na rameno a on ti 2 minuty před koncem vykouzlí standartku metr za vápnem když se nemusí pískat nic nebo naopak útočící faul...

Ted tu řěšíme jen ,že mu řekl curaku...

Jsem rád ,že tun eřešíme to,že by z toho padnul gol na 1:0.. Komise by uznala chybu a jeo by se dál jako vzdycky

Reagovat
Bakary3

Si děláš prdel ty, ne? Ne, řeším vše, cos napsal, že mu řekl.

Tohle si trenér, který má jít příkladem, absolutně nemůže dovolit.

Jo, dal bych mu klidně půl roku stop a nazdar.

Reagovat
oli9

a já zas rozhodčímu který svou chybou ovlivní zápas tak bych mu zase dal rok zákaz pískat a nazdar, nedotknutelní jsou ...

Reagovat
Bakary3

Úplně stejná situace no, potrestat rozhodčího za pochybení, který často nejsou schopni rozhodnout ani lidí u x zpomalených záběru X trenér nadavajici do curaku a buzerantů

Reagovat
j_mrazik

#slovackosanesudi

Reagovat
oli9

Ale vždyť trest dostal, chybu uznal...

Jen jak to řekl Zelí v dohránu.. 4 rozhodčí tam jen střídá a pak trenér řekne nadávkjmu tak ihned žaluje, přitom to ten zápas...

Jo a tady třeba ani spomaleny záběr nepotřebuješ abys viděl tu situaci

Reagovat
Bakary3

Je mi teď úplně jedno, o jakou situaci šlo, tohle se prostě nemůže stávat a že chybu uznal by ho nemělo jakkoliv vyvažovat z trestu.

A je mi jedno, jestli to byl rozhodčí hlavní nebo osmej, jako tým mají mít jasnou autoritu a není možný se k nim chovat takhle - a samozřejmě to říkám jako člověk, který byl milionkrát na rozhodčího nasranej a který milionkrát cítil nějakou křivdu.

Ale jako když už tohle vyleze ven a nebude to adekvátně potrestaný, tak pak se asi nemůžeme divit, když rozhodčím všude od 2.ligy níž, kde není poradna pořadatelská služba, klidně namlati držku.

Reagovat
oli9

Tak ale trestejme všechny, ne jen Slovácko v Liberci

Reagovat
Bakary3

Tykravo

Jojo, zasedli jsme si na Slovácko !

Až to uvidím o někom jiným, řeknu to samý.

Ale nějak nevím, o co se tu snažíš.

Neboj, Slovácko i Svědik mi jsou opravdu jedno.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Blasphemer

Já teda nevím, ale přijde mi, že tohle z lavičky musí sudí slyšet poměrně často, když tam ty trenéry v TV vidím, jak řvou.

Samozřejmě k sudímu by měla být nějaká úcta, trestat to je v pořádku, ale když už, tak asi všechny. Což se podle mě moc neděje.

Reagovat
KingMaster13

To by Rada nemohl trénovat

Reagovat
Salfovic

Slávisti by tohle radši neměli moc rozmazávat.

Reagovat
KingMaster13

Tak řeč je o trenérovi a Trpišák na rozhodčí nepindá nijak drasticky, samozřejmě občas mu něco málo asi taky uletí. Náš realizák je samozřejmě jiná písnička ale teď je řeč o trenérovi

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Trpi je taky kanál

Reagovat
KingMaster13

Na hráče občas Na rozhodčí je hodný. Však když se něco pískne proti nám tak on většinou v klidu stojí a jako první tam k tý lajně nalítne Řehák, Houšťa tam pičuje z tribuny

Reagovat
Salfovic

,,občas mu něco málo asi taky uletí´´ už není ani eufemismus

Reagovat
KingMaster13

Tak ale to uletí všem. To je prostě něco za co ho nemůže nikdo stíhat. Důležitý je že je dost v chilu. To Houšťa je jiné kafe, toho občas slyším až na protilehlé tribuně

Reagovat
Losinho

Trpiš je na rozhodčí hrozná kunda.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Mass

Proto taky radši Houštecký sedí na tribuně.

Reagovat
Bakary3

Tak ať takový stopky dostávají všichni

Že tam padne nějaká kurva, ok, ale curaku, buzerante a já nevím co, to je totálně za hranou

Reagovat
mistr129

jako 50letý strejda pořvávající na 30letýho kluka "buzerante namachrovanej", to je jak vystřižený z nějakýho vidláckýho derby v IV. třídě.

Reagovat
Bakary3

To je neuvěřitelné, a tady se ještě lidí zastávají, že pohoda, fotbal.

Od hlavního trenéra je to nepripustny

Reagovat
j_mrazik

Tohle se řve všude. I v první lize, já slyšel hrozný šílenosti, když jsem procházel kolem kotle Sparty kousek před koncem zápasu. Vlastním hráčům nakládali jak svině.

Reagovat
mistr129

No u fanoušků s tím nic nejdelas, ale hraci a trenéři by si to vůči rozhodčímu neměli dovolit

Reagovat
j_mrazik

To souhlas.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Freedo

Je to strašný, jak ve společnosti bují homofobie. Jak se musí cítit Jankto, když to B word slyší?

Reagovat
Sosi

Uplne v klidu, v emocich... fotbal neni pro holky...

Reagovat
Bakary3

Tyvole... Kde to jsme

Pak chceme, ať ta liga nějak vypadá...

Reagovat
monty25

Hlavně pěkně kecá, že fotbal není pro holky.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Mass

Jenže ty kdyby si nadávaly do buzerantek, zak by to nemělo efekt, protože půlka z nich je.

Reagovat
Salfovic

Tak do kuřbuřtek.

Reagovat
j_mrazik

To jim právě moc nešmakuje.

Reagovat
Sosi

Hele, fotbalisti jsou taky hovada. S nema se neda pracovat v rukavickach... proste musis do te socialni vrstvy zapadnout a splynout, coz se kemu podarilo. Nehrejme si na to, ze fotbalisti nejsou sprosti a nenadavaji si... a kdyz zacnes volat, hej, pane rozhodci, to jste ale udelal chybu..., tak se ti kazdej vysmeje, pokud te vubec nekdo uslysi...

Reagovat
Bakary3

Ale v pohodě, na to si nehraju, nemám problém s nějakým projevem emocí, "kurva co piskas" atp. bez přímý osobní urážky, v pohodě.

Ale nadávat do curaku, buzerantů, to je doprdele za hranicí všeho pripustnyho.

Jako jestli se nad tímhle budou zavírat oči, tak tam ty rozhodčí ani nemusí být, protože budou akorát za kasparky, kterym se bude každej jen tlemit.

Ne, tohle nemůže být tolerováno

Reagovat
ratusek

Reagovat
Sosi

Ja nerikam, ze je to ok a ze by h to nejak chvalil a daval za priklad. Na druhou stranu to ani nebudu ale hanet a odsuzovat a shazovat jej. Jsou slusnejsi, jsou sprostsi treneri. Kazdy ddla, co umi...

Reagovat
Bakary3

Nechápu, ale ok

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

holt měl s tím buzerantem pravdu

Reagovat
Salfovic

Kdyby měl, tak už dostal doživotní zákaz trénování a dneska by všichni hráli v duhových dresech.

Reagovat
Kily

tohle jsem od něho zažil v přáteláku jako devatenáctiletý kluk, když jsme celý poločas válcovali soupeře a prohrávali 0:1, protože jsme vzadu zaspali a z ojedinělé návštěvy soupeře v našem vápně dostali gól. Jsem rád, že už to schytávají jiní a ne já

Reagovat
pingla

dobře mu tak, Svědík se dlouhodobě chová jako buran

Reagovat
Greny

Já ho na jednu stranu chápu .. se hrálo v Liberci ne ? Na zápasy tam má Slovácko super vzpominky v poslední letech... Podle mě už když tam jedou tak čekají nějaký průser ....

Zajímavý že někteří chcete tresty do konce sezony... Pokud jo tak ať se měří teda všem lavičkam stejně a vlastně může i hráčům ... Je otázka kolik zápasu by se ale dohralo

Reagovat
mistr129

Co znamená měří stejně? Já tedy nevím, možná mám iluze, ale podle mě je normální "to byl faul dopíči, to si děláš prdel" a podobně, ale "ty čůráku, buzerante namachrovanej" (snad) není nic co se děje každý víkend a je reálně na delší stopku (tím nemyslím do konce sezony).

Reagovat
Greny
Reagovat
mistr129

Já tam tedy to o čem mluvím vidím jen jednou T. Radu a to ještě s největší pravděpodobností neříkal přímo rozhodčímu, který to tedy neslyšel, a jednou S. Dostála.

Reagovat
Greny

A tak nejde jen o rozhodčího ne ? Pokud se nepletu pravidla jsou taková že by to nemělo být ani mezi protihraci, lavičkami, k rozhodčímu, dokonce si myslím že by klidně mohl vyloučit i kdyby se hádali spoluhráči a bylo by to úplně v klidu de pravidel...

A uráží se v každým zápase rozhodci, protihráči, střídačky ... Je to úplně normální

Reagovat
Greny

Nebo to můžu dohnat klidně i úplně do extrému... Když půjdeš na fotbal... Neříkej že v emocích nikdy nic sprostyho nekricis na rozhodčího, hráče soupeře ..

Tím vlastně porušuje s návštěvní řád hned bych ti dal zákaz na fotbal aspoň na deset zapasu

Reagovat
mistr129

No jak píšeš, to je dohnané do extrému

Reagovat
Mass

Já sem třeba rozhodčímu ani protiháčům nenadával, a to sem pár karet za kecy dostal. Jednou rozhodčí nařídíl standartku z místa, kde jsem si stěžoval a my sme dostali gól a prohráli 1:0. Spoluhráči mě pak měli rádi Dokonce sem byl vyloučenej za kecy i při basketbalovym utkání, to se jentak někomu nepovede.

Reagovat
John Obi Mikel

Furt se nadává na Houšteckýho přitom Svědík je ještě horší

Reagovat
Mass

Hehe Houštecký se vztekal už v přípravnejch zápasech tak to radši sami Slávisti vykázali na tribunu. Co budou na Slovácku dělat se Svědíkem?

Reagovat
Greny

No on je sice na tribuně ale je normálně v zapíse takže není problém ho vyloučit

Reagovat
John Obi Mikel

Tam jde spíš o to, že tam není slyšet

Reagovat
j_mrazik

Těch pár metrů dělá takový rozdíl? To mi ani nepřijde.

Reagovat
AjaxFans

Jebaaaat

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník. Po hodech sračka. Vína je i na Hapalovi. Vzadu chyběl Fleišman. Jeho schopnost kombinace dopředu. Šehic je spíš pro zápasy venku. Špatně hrál Pojezný. Nesedlo to záloze. Mišković měl jít dolů o poločase, utahali se Kuzma i Plavšic. Nedařilo se Kaločovi. Klíma hrál moc na kraji, na hrotu bylo prázdno. Dříve měl přijít gólový Buchta asi i Tijani. Je třeba ale ocenit výkon Gablonz. Obrana díky tomu vopálenému stoperovi pevná. Hubschman, Považanec, Šulc, Jovovic převyšovali kombinací i pohybem zálohu Baníku. Pro Baník je prohra i výkon proti Jablonci varováním. S chybnou taktikou a na půl plynu se vyhrávat nedá. S nikým.

Reagovat
Salfovic

Držení míče v zápase Plz - ČB 38 % - 62 % To snad musí být chyba.

Reagovat
Pablos

zápas jsem neviděl... tak ať nekřivdím... ale když vidím, že Plzeň dala první gól... tak pod Bílkem už jen tak brání né ?

Reagovat
Salfovic

Venku určitě, ale doma se aspoň trošku snaží hrát pro diváky, navíc ČB.

Reagovat
Tromas

Ne je to dobře a přesto Budějky dopředu nic nepředvedli (gól byl jenom o čistém štěstí) , částečně to dokazuje, jak psal tady někdo přede mnou, že samotné držení míče v moderním fotbale nic extra neznamená, když si z toho nejsi schopný nic vytvořit.

Reagovat
Mass

Když to vlastním fandům vyhovuje, že jejich tým má povětšinu zápasu 8 hráčů ve vlastnim vápně, tak proč ne.

Reagovat
John Obi Mikel

Na držení míče se nehraje.

Reagovat
Mass

Zápas sem viděl a není to chyba. Plzeň dala celkem rychlej gól a potom většinou už měli jen 8 hráčů ve vlastnim vápně a od nějaký 75 minuty měli vepředu jen Chorýho. Hrajou hodně na jistotu vzadu a když vedou, tak už se dopředu moc nehrnou a spoléhají se jen na brejky.

Reagovat
Martin9719

Jenže my ty brejky ani neumíme vůbec řešit a Zápotočný na to možná i sázel když hrál vzadu 1na1. Navíc většinou se hrálo na to, že šel v 2. půli do hry Jirka a teď nic. Mosquera měl snad 3 tutový šance kde ani nevystřelil - totálně mimo po přípravě. A ten střed zálohy kde je kreativní jen Bucha to je taky něco. Vlkanova byl strůjce toho, že jsme otočili v Brně zápas. A Modou který není ve hře a pozičně to DM taky moc hrát neumí by mohl být klidně nahrazen Květem. Hodně borců si myslí že má jistý místo v sestavě ale na lavici jsou 2 útočníci, Sýkora, Vlkanova a Jirka ale už 3. zápas hrajeme s tím stejným což prostě nefunguje ať tam Kalvach je nebo není.

Reagovat
Axelrose

Ani ne, třeba poslední půlhodinu to vypadalo, že hraje druhý s desátým, jenom ten tlak byl spíše ze strany Budějic.

Dost jsem to nechápal, a to ještě, kdyby (dle mého), po chybě Staňka trefil Čermák prázdnou branku (Horvát by to dal) mohla to být krásná remíza.

Tedy, pokud by Pilsner na posledních deset minut znovu nezapla.

Docela mě překvapil Hora, jak to pěkně zezadu řídil.

Reagovat
ratusek

Pardubice dle mě to zvládnou a největší adept dle mě nyní Budějovice či Teplice. Ikdyž Pardubice ještě musí 4 body stáhnout

Reagovat
monty25

Jak jsem byl po podzimu v klidu, tak teď už mám docela nahnáno...

Reagovat
Salfovic

Vzhledem k té záchranářské nadstavbě je to úplné prd.

Reagovat
Imos

snad to spadne na ty Budějky

Reagovat
Kily

v té baráži se pak může stát cokoli, tam klidně může jít šest týmů na stejné bodové a výkonnostní úrovni (vlastně se tam dole už tak nějak seřadily). Ale vypadáme dobře, dnešek musíme potvrdit za týden, pak najednou budeme ve hře i o 13. místo a s tím spojené tři domácí zápasy v baráži

Reagovat
PISTOLERO

Doufám že spadne Zlín, ale tipuju bohužel Teplice nebo Budějky

Reagovat
Nuno čomes

Budějovice a Teplice by byl ideální stav.

Reagovat
Axelrose

Napadají mě spíš ty Tepláky.

Musíme dát doma Zlín a věřit že Slavie v Teplicích vyhraje. To bychom dostali dva týmy docela pod tlak

No, ale Zlín bude oříšek. Navíc bohužel nečekám, že přijde stejně lidí jako na Slavii

Reagovat
ratusek

já myslím, že bude plno. Má být hezky a pro vás klíčový zápas jara

Reagovat
Kily

včera se vyhrálo, hokej je venku a hodinu po fotbale, čtyři tisícovky klidně dorazit můžou

Reagovat
Axelrose

Uvidíme, taky bych si přál plný dům.

Čtyři tisícovky by byly celkem pěkný, no.

Ale radši ať vyhrají před dvěma tisíci, než prdnou před vyprodaným hledištěm

On i bod je málo, chce to tři.

Každopádně, já tam budu.

Reagovat
Kily

koukl jsem na stránky a k prodeji je necelých 1100 vstupenek

Reagovat
Axelrose

Taky jsem mrknul a máš recht

Reagovat
Blasphemer

Proti Budějicím 4 stopeři na hřišti. Bílekball.

Reagovat
czechfant

Co za debila to pískalo v Olomouci? Nic tak hroznýho jsem v profesionálním fotbale neviděl.

Ten člověk prostě totálně neumí pískat a byl extrémně nejistej

Reagovat
Imos

To je letos většina rozhodčích, tragická kvalita

Reagovat
Pablos

vyhodili průvodčí z okna ?

Reagovat
JessePinkman

Teď jsem to sem chtěl dávat. Proč po Budějovicku.

Reagovat
ACSeRw!n

uz vam vratili mobily ?

Reagovat
doshcz

Reagovat
Mass

Reagovat
Freedo

Reagovat
meno

Kolem toho jsem šel, říkal jsem si, co se děje? Máme tu bombu na nádraží? A pak jenom slyším pokřiky. Fakt mozkový trust

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že po dnešním představení Priskeho mašiny je zbytek ligy už jen formalita. 4. tým ligy není zdaleka poslední, kdo si letos odnesl tenisový výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
delfin

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska kromě výsledku byla dobrá i hra. Dneska se bude dobře spinkat

Reagovat
Zdechlina

Jedlička dobrý pedoknír.

Reagovat
dejvikker

Nita Pardubicím vlastnoručně vychytá záchranu.

Reagovat
Greny

Pro někoho z Plzně .. koho k nám do Brna posíláte?? To bude nějakej Míka ne? Nebo někdo lepší?

Reagovat
Greny

Tak nejspíš Tijani, už je zdravej aspoň?

Reagovat
Pablos

Už zítra

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Je už pozdě na letákovou kampaň, nebo je pořád naděje?

Reagovat
Pablos

to už asi nezachrání ani trička a vlaječky

Reagovat
ratusek

vážně ani to ne? ani samolepky na auto?

Reagovat
Kepy_FCB

Petici! Petici!

Reagovat
ACSeRw!n

RIP

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Puskas

Reagovat
kilobyte
Reagovat
Rudnevs

Reagovat
delfin

Reagovat
KingMaster13

Bylo mi tady s vámi dobře

Reagovat
fabec1222

Kdo napíše symbolický poslední příspěvek? Nemělo se o tom dříve nějak hlasovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Udělejme si rychle pár screenshotů

Reagovat
smazaný uživatel

Já se snažím dát do pdf úplně všechny diskuze na EF, zatím jich mám 1700, celkem je to necelých 32 giga, ale nevím, jestli to stihnu před koncem světa udělat všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele