FORTUNA:LIGA - souhrn 1. kola: Neděle ve znamení výher domácích

22.07.2023, 16:59, aktualizováno 23.07.2023, 19:56
Komentáře a souhrny

Liberec přehrál Baník Ostrava, doma triumfovaly rovněž Slovácko, Mladá Boleslav a Sparta. Slavia další zaváhání proti Hradci Králové nepřipustila a do nové sezony vstoupila vítězně. Plzeň stejně jako před rokem na úvod zaváhala v Teplicích, tentokrát Na Stínadlech prohrála nejtěsnějším rozdílem. Bohemians 1905 brzkým gólem uspěli v Pardubicích, zatímco Karviná se do FORTUNA:LIGY vrátila jasnou výhrou nad Zlínem...

Sparta Praha - Sigma Olomouc 2:0

23.07.2023 18:00

Góly: 16. Lukáš Haraslín, 55. Lukáš Haraslín

Sparta Praha zdolala v úvodním kole Fortuna ligy Olomouc 2:0, a vykročila tak úspěšně za obhajobou titulu. O obě trefy domácího celku se postaral skvěle hrající Lukáš Haraslín. Pozdní soutěžní debut v brance Rudých si odbyl 27letý odchovanec Vojtěch Vorel, jenž rovnou udržel i čisté konto. Olomouc tak potvrdila, že se jí na pražské Letné dlouhodobě nedaří, když zde naposledy triumfovala v roce 2012.

Šlágr úvodního kola si česká nejvyšší soutěž schovala až na závěr nedělního programu. Sigma vedená Václavem Jílkem, bývalým koučem Letenských, prožila senzační letní přípravu, jejíž ústřední postavou byl Lukáš Juliš. Další muž spjatý s rudým dresem skóroval v každém ze šesti přípravných utkání. Hanáci toužili využít nejistoty v brankovišti úřadujícího mistra, kterému se zatím nepovedlo dotáhnout hostování Matěje Kováře, a mezi třemi tyčemi se tak objevil Vorel.

Už ve druhé minutě nebezpečně pálil Juliš, ale jen těsně minul levou tyč. Po úvodní hrozbě se ovšem aktivity ujala Sparta, nicméně nedařilo se jí dostat se k přesnému zakončení. To se povedlo až Haraslínovi, který obešel obránce a poté přesně zamířil ke vzdálenější tyči. Navýšit vedení mohl Jan Kuchta, jenž se ocitl sám před brankářem, ale Matúš Macík předvedl skvělý zákrok. Juliš byl proti svému bývalému týmu při chuti. Před koncem poločasu se uvolnil a měl šanci srovnat, to mu ovšem nedovolil Vorel, když pohotově jeho ránu zlikvidoval.

Vstup do druhé půle doprovázela spíše opatrnost na obou stranách, nicméně hned první větší příležitost skončila gólem. Svůj výborný výkon pečetil druhou brankou v utkání Haraslín, který tvrdě propálil blok před sebou poté, co sám došel s míčem až do vápna. Vzápětí na něj mohl navázat Jan Mejdr, ale po šikovné přihrávce od spoluhráče zamířil pouze do míst, kde stál Macík. Nebezpečnější zakončení Mejdr předvedl následně, když pálil zpoza vápna k tyči, olomoucký gólman se ovšem natáhl a pokus vytěsnil.

Šampion loňské sezony tak do té nové vstoupil ideálně a zvítězil. V příštím kole se 29. července představí ve Zlíně, Olomouc tentýž den přivítá Karvinou.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Baník Ostrava 3:1

23.07.2023 15:00

Góly: 19. Patrick Kpozo (vl.), 21. Lukáš Červ, 64. Mohamed Doumbia - 47. Daniel Tetour (pen.)

Vstup do nového ročníku FORTUNA:LIGY vyšel lépe hráčům Liberce, kteří na domácí půdě vybojovali nad Baníkem Ostrava vítězství 3:1. Atraktivní úvod utkání významně ovlivnil vlastní gól, který si kuriózně vstřelil debutant Patrick Kpozo. Baník, jenž šel do kabin s dvoubrankovým deficitem, se po pauze zmohl na odpověď z kopaček Daniela Tetoura. To však byla pouze labutí píseň Slezanů, jelikož pečeť na triumf Severočechů následně vtiskl Mohamed Doumbia.

Luděk Mikloško se již naplno etabloval v čele sportovního úseku Baníku a v létě značně přetvořil kádr. Nejstarší posilou v zástupu 10 hráčů byl přitom 26letý Kpozo, což vyvolalo mezi příznivci Slezanů značně pozitivní ohlas. To fanoušci Slovanu prožívali další z řady nepříjemných přestupových období, když tým opustil například ofenzivní tahoun Victor Olatunji. Trenér Luboš Kozel, bývalý lodivod hostů, se tím však rozhodit nenechal a nahlas mluvil o touze skončit mezi elitní šestkou.

Oba týmy se již od úvodního hvizdu prezentovaly nebojácným výkonem. Nejprve Kpozo v deváté minutě vypálil z bezprostřední blízkosti nad břevno, o pouhou minutu později málem zvedl dychtivé domácí fanoušky ze sedadel obránce Michal Fukala. Severočeši zásobovali vápno soupeře nadějnými centry a v 19. minutě se dočkali. Nabídku Ahmada Ghaliho si totiž nešťastně srazil do vlastní brány Kpozo. I v následujících minutách nabízel zápas zajímavou ofenzivní podívanou na obou stranách, nicméně Slezanům viditelně nefungovala obrana. Lukáš Červ tak mohl těsně před poločasem zvýšit hlavičkou náskok domácích už na dvě branky.

Po změně stran se Slezané téměř okamžitě dočkali snížení nepříznivého skóre. Ve 47. minutě sestřelil Matěj Chaluš nebezpečným skluzem ve vápně prchajícího Kpoza a následnou penaltu chladnokrevně proměnil Tetour. Gól Ostravany povzbudil a do dalších minut jim dodal odvahu ve snaze o vymazání manka.

Tým z města pod Ještědem musel brzdit úniky hostů, často ale nedovoleným způsobem. Veškerou pozornost ale na sebe strhnul v 64. minutě záložník libereckého celku Doumbia, který výstavní střelou do pravé šibenice nedal brankáři Jiřímu Letáčkovi ani tu nejmenší šanci zasáhnout.

Liberec tak dokázal poprvé po více než třech letech ovládnout vzájemné střetnutí. V příštím kole se 30. července představí v Mladé Boleslavi, Baník o den dříve přivítá Slovácko.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Dynamo České Budějovice 4:1

23.07.2023 15:00

Góly: 36. Marek Havlík, 39. Seung-bin Kim, 76. Matěj Valenta, 81. Ondřej Mihálik - 54. Jakub Hora (pen.)

Slovácko v úvodním kole FORTUNA:LIGY porazilo na domácím hřišti České Budějovice 4:1. Moravský tým na konci prvního poločasu zaskočil defenzivu soupeře dvěma slepenými góly v rozmezí tří minut. U vítězné trefy se blýskl zejména Milan Petržela, který pronikl po pravém křídle, přešel přes několik protihráčů a naservíroval precizní přihrávku na Seung-bin Kima. Úspěchu svých svěřenců nebyl přítomen trenér Martin Svědík, a to kvůli zdravotním problémům.

Velký otazník hráčského kádru Slovácka visel v jeho defenzivní řadě. Michal Kadlec sice podepsal prodloužení smlouvy, pohled na věk a počet obránců ovšem budil rozpaky. Ty ofenzivní se vedení klubu pokusilo zažehnat návratem Rigina Cicilii, který Uherské Hradiště opouštěl v létě 2022 za značně kuriózních okolností. Jihočeši se rovněž pokusili o zajímavý krok, když do vedení sportovního úseku angažovali bývalého šéfredaktora fotbalové sekce nejčtenějšího sportovního deníku v republice Jana Podroužka.

Úvod zápasu se odehrával převážně ve středu pole. První fotbalista, který dokázal zaměstnat gólmana soupeře, byl Pavel Osmančík. Odchovanec pražských Bohemians napřáhl z hranice vápna, skvělý zákrok ale předvedl Milan Heča. Do práce následně musel i David Šípoš, když se vytáhl proti střele k levé tyči z kopačky Filipa Vechety.

Gólová radost poté přišla ve 36. minutě. Marek Havlík obral o míč Patrika Hellebranda a z hranice vápna poslal Slovácko do vedení. O tři minuty později vedl tým z Uherského Hradiště už o dvě branky, když se po skvělé individuální akci Petržely trefil Kim.

České Budějovice vstoupily do druhého dějství aktivně a v 54. minutě byly odměněny penaltou po ruce Vechety. K té se postavil Jakub Hora a s přehledem ji střelou k levé tyči proměnil. Po hodině hry se z levé strany opřel do míče Lukáš Čmelík a svým pokusem zpoza vápna pěkně protáhl domácího Heču. V 69. minutě se po zahrání rohového kopu na krátko dostal k hlavičce Zdeněk Ondrášek. Proti němu stál ale opět připravený Heča.

Nakonec to ale byli modrobílí, kteří přidali další gól. Po dlouhém nákopu se v 76. minutě dostal před pokutovým územím k míči Matěj Valenta a pohotovou střelou dopravil míč za Šípošova záda. V závěru ještě skóre navýšil Ondřej Mihálik, který využil hrubé chyby v rozehrávce Jihočechů a trefil se z úctyhodné vzdálenosti.

Slovácko tak ovládlo třetí vzájemný domácí duel v řadě. V příštím kole se 29. července představí v Ostravě, České Budějovice o den později přivítají Slavii.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Jablonec 3:1

23.07.2023 15:00

Góly: 8. Vasil Kušej, 47. Dominik Kostka, 57. Lamin Jawo - 75. Alexis Alégué

Mladá Boleslav vstoupila do nové sezony FORTUNA:LIGY triumfem, když na domácím stadionu přehrála Jablonec 3:1. První gól utkání vsítil mládežnický reprezentant Vasil Kušej po zaváhání obrany hostů při bránění. Na jeho úspěch v úvodu druhé půle navázal krásnou střelou z dálky Dominik Kostka. Z trenérských debutantů na obou stranách tak mohl být šťastnější Marek Kulič, který natáhl mladoboleslavskou neporazitelnost s Jabloncem v lize už na sedm zápasů.

Hráčské kádry obou týmů postihl v létě pořádný průvan. Mladá Boleslav, nově vedená legendárním Kuličem, vsadila na výrazné posílení ofenzivy v čele s Matějem Pulkrabem, opomenut však nezůstal ani prostor mezi třemi tyčemi hájený navrátilcem z Portugalska Matoušem Trmalem. Také v Jablonci došlo ke změně kouče a Radoslav Látal při hledání posil ukázal i na známou tvář z předchozího působiště. Spolu s ním totiž z polské Termalici přišel stoper Nemanja Tekijaški a rovnou zaujal místo v základní sestavě.

Středočeský celek se dostal z počátku utkání do vedení, když se po skvělé přihrávce do vápna ocitl před odkrytou bránou Kušej, kterého obrana hostí nepohlídala při náběhu. Na Kušejův gól chtěl navázat Daniel Mareček, ale proti jeho střele k tyči pohotově zasáhl Jan Hanuš. Aktivita domácích postupně opadla, další příležitost totiž přišla až v závěru poločasu. K zakončení se opět dostal Kušej, ale tentokrát z malého vápna přestřelil bránu.

Úvod druhé půle stejně jako té první přinesl gól a radovali se z něj opět Středočeši. Proti odraženému balonu se opřel Kostka, jemuž zakončení z velké dálky vyšlo náramně. Tvrdá rána zamířila přesně do pravého horního rohu, a Bolka tak zdvojnásobila náskok.

V 57. minutě zakončoval rychlý protiútok povedeným volejem přesně k tyči Lamin Jawo. Rozjetou mladoboleslavskou mašinu se Jablonci nedařilo zastavit. Další zápis na listině střelců málem přidal Martin Suchomel, jenž poslal míč pouze do břevna. Na tuto smolnou akci dokázal skvěle zareagovat Alexis Alégué, který zajistil zelenobílým alespoň snížení.

Souboj dvou výrazně pozměněných celků tak ovládla Mladá Boleslav. Ta v příštím kole 30. července přivítá Liberec, Jablonec se o den dříve představí v Pardubicích.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FC Hradec Králové 2:0

22.07.2023 18:00

Góly: 4. Mick van Buren, 70. Mojmír Chytil

Slavia načala nový ročník FORTUNA:LIGY úspěšně, když v prvním kole porazila na domácí půdě neoblíbený Hradec Králové 2:0. Východočeši, kteří obrali sešívané o body ve třech předchozích ligových duelech v řadě, tentokrát nezačali dobře, když už ve čtvrté minutě skóroval Mick van Buren. Ten, pro mnohé překvapivě, dostal v základní sestavě přednost před nově příchozím Mojmírem Chytilem. Bývalý forvard Sigmy se nicméně objevil na trávníku po změně stran a ve svém soutěžním debutu v červeno-bílém dresu skóroval.

Pražany v letní přestávce poznamenal odchod Davida Juráska, na což trenérský tým zareagoval změnou rozestavení. Na neoblíbený Hradec tak sešívaní vyrukovali se třemi stopery v základní sestavě, přičemž jedním z nich byl mladý Tomáš Vlček, jenž za sebou měl velmi povedené hostování v Pardubicích. Nový kouč hostů Jozef Weber naopak vsadil na zkušenost, když na křídla vyslal nové posily Václava Pilaře a Ladislava Krejčího.

Do utkání ale vstoupili lépe sešívaní. Již ve čtvrté minutě totiž nováček v základní sestavě domácích Vlček vyslal krásnou kolmici na rozběhnutého Ivana Schranze, který zpětnou přihrávkou našel Van Burena, jenž neměl problém skórovat.

Ve 21. minutě propukla radost v Edenu podruhé, když se tvrdou střelou pod břevno z hranice vápna prezentoval Václav Jurečka. Úsměv na tváři komety závěru loňské sezony však následně zkazil videorozhodčí, po jehož intervenci byl gól kvůli ofsajdu odvolán. Ve zbytku první půle se obraz hry prakticky neměnil. Slavia byla lepší, na balonu jasně dominovala, nicméně žádnou další stoprocentní příležitost si již před pauzou nevytvořila.

Zkraje druhé půle tlak domácích poněkud polevil, z čehož vyplynula i šance "Votroků". Ostrý centr z pravé strany si na malém vápně našel Daniel Vašulín, z těžké pozice ale hlavičkoval pouze vedle pravé tyče. V 58. minutě měl největší hradeckou příležitost zápasu Krejčí, jeho pokus z bezprostřední blízkosti však vyrazil skvělým zákrokem Ondřej Kolář.

Z následné dorážky pak ještě Adam Gabriel trestuhodně minul poloprázdnou bránu. O chvíli později pálil na druhé straně Van Buren, nicméně ani tentokrát se skóre neměnilo, neboť tečovaný pokus zkušeného Holanďana pouze orazítkoval brankovou konstrukci. Klid na kopačky domácích tak přišel až v 70. minutě poté, co se nejlépe zorientoval ve skrumáži po rohovém kopu střídající Chytil.

Pražané tak nenapodobili zaváhání z konce základní části loňské sezony a tentokrát "Votroky" v Edenu porazili. V příštím kole se 30. července představí v Českých Budějovicích, Hradec bude hrát tentýž den v Plzni.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Bohemians Praha 1905 0:1

22.07.2023 15:00

Góly: 5. Lukáš Hůlka

Hráči Bohemians vstoupili do nového ročníku Fortuna ligy cennou výhrou 1:0 ze hřiště Pardubic. Jedinou branku utkání vsítil již v páté minutě obránce Lukáš Hůlka, který se prosadil razantní hlavičkou po rohovém kopu. Tým z města perníku se k vyrovnání nepropracoval kvůli obrovské neefektivitě v zakončení zapříčiněné i skvěle chytajícím Michalem Reichlem. Od 68. minuty pak navíc dohrával v početním oslabení, když v pardubickém dresu debutující Jakub Matoušek zfauloval unikajícího Jana Matouška a byl vyloučen.

Oba týmy za sebou měly sezonu, po níž rozhodně chtěly na mnohé navázat. Pardubice se sice zachránily až díky baráži, ofenzivní taktice ordinované koučem Radoslavem Kováčem však tleskala kromě expertů i širší fotbalová veřejnost. Podobným herním způsobem se prezentovali i Klokani, u těch se navíc výrazně lépe promítl do výsledků a Bohemians nakonec oslavili postup až do předkola Konferenční ligy.

Zápas ale začal příležitostí Východočechů. Již ve třetí minutě předvedl povedenou akci Michal Hlavatý, jenž se po narážečce se spoluhráčem dostal do prvního nebezpečného zakončení. Defenziva hostů však stihla pokus hbitého záložníka zblokovat. Chvíli nato mohl pardubický středopolař litovat neproměněné šance dvojnásob, neboť po důrazné hlavičce z rohového kopu poslal Klokany do vedení Hůlka. Ze stejného typu standardní situace mohli domácí ve 20. minutě vyrovnat, avšak ostrou střelu Bartosze Pikula vyrazil Reichl nad horní tyč. Ještě více se gólman Bohemians orosil o moment později, když s obrovským štěstím dokázal udržet míč před brankovou čarou po obrovské skrumáži v malém vápně.

Druhá půle nabídla na svém začátku krásnou individuální akci Daniela Köstla, který prošel obranou Pardubic jako nůž máslem. Sladkou odměnu v podobě gólu ale urostlý obránce nepřidal, neboť jeho zakončení doprostřed brány vyrazil ligový debutant Antonín Kinský. O chvíli později měl obrovskou šanci na srovnání po přihrávce Hlavatého Pikul. "Pardubický Jack Grealish" ale z pozice penaltového puntíku zamířil vedle pravé tyče. Následný tlak domácích přerušil v 68. minutě Jakub Matoušek, který zmařil za cenu červené karty samostatný únik svého jmenovce Jana Matouška.

Obměněná defenzivní složka hry domácích tak v prvním soutěžním testu neobstála a Bohemians vyhráli. Ti v příštím kole 30. července přivítají Teplice, do Pardubic přijede o den dříve Jablonec.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FC Zlín 4:1

22.07.2023 15:00

Góly: 6. Rajmund Mikuš, 27. Lukáš Budínský, 34. Jaroslav Svozil, 53. Daniel Bartl - 48. David Tkáč

Karviná si v prvním kole FORTUNA:LIGY osladila návrat mezi elitu vysokou výhrou 4:1 nad Zlínem. Dominantní představení Slezanů režíroval Lukáš Budínský, jenž před sezonou přestoupil po nepovedeném angažmá v Baníku zpět do týmu, ve kterém zářil mezi lety 2014 a 2019. Kreativní 31letý záložník se už v prvním poločase podílel na třech gólech, když jeden sám dal a u dvou asistoval. "Ševci" se zdánlivě vrátili do utkání díky brance Davida Tkáče z úvodu druhé půle, jejich vzdor však záhy uťal přesnou hlavičkou Daniel Bartl.

Útulný stadion v Karviné se stal hned v prvním utkání po postupu ze druhé nejvyšší soutěže dějištěm důležitého klání. Sílu zelenobílých přijel otestovat Zlín, tedy jeden z potenciálních soupeřů v boji o setrvání mezi elitou. "Ševci" i v loňské sezoně zachraňovali svůj prvoligový status až v baráži a kouče Pavla Vrbu nejspíš čekala další složitá zkouška jeho schopností. Od vedení klubu se mu totiž dostalo minima posil, klub naopak opustili klíčoví muži Vachtang Čanturišvili a Robert Hrubý.

Karviná bleskurychle otevřela skóre střetnutí. Po přesně rozehraném volném kopu ze šesté minuty se v malém vápně dostal k míči Rajmund Mikuš a z první ho poslal přesně na místo určení. Aktivita Slezanů neutichala a v 19. minutě se Amar Memić prezentoval krásnou individuální akcí, finální přihrávku mu však obrana Zlína srazila na roh.

Vedení hostů tak narostlo až o osm minut později. Kapitán Budínský napřáhl ke střele z hranice vápna a s přispěním teče obrany dostal míč do sítě. Ještě před koncem dějství pak zvyšoval hlavou na 3:0 Jaroslav Svozil po další povedené standardce Budínského.

Zlín otevřel druhý poločas ve snaze vrátit se do zápasu hned trojitým střídáním a již ve 48. minutě se dočkal snížení. Nově příchozí Tkáč dostal míč do vápna a nekompromisně prostřelil Jakuba Lapeše. Oživené naděje žlutomodrých však rychle pohřbil Bartl, který po dalších pěti minutách vrátil Karviňákům třígólové vedení. Velkou šanci na další snížení spálil 20 minut před koncem Filip Žák, jenž z malého vápna trefil dobře postaveného záložníka Sebastiana Boháče.

Návrat Karviné do nejvyšší soutěže tak dostal tříbodový punc. V příštím kole se 29. července představí v Olomouci, Zlín tentýž den přivítá Spartu.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Viktoria Plzeň 1:0

22.07.2023 15:00

Góly: 28. Daniel Trubač (pen.)

Premiérový duel Plzně po změně vlastnické struktury nedopadl dle představ nového rakousko-švýcarského majoritního majitele, když Viktoria prohrála v prvním kole FORTUNA:LIGY 0:1 v Teplicích. Severočeši dali vzpomenout na loňský vzájemný duel hraný na jejich stadionu a od úvodu hýřili aktivitou, za což byli ve 28. minutě odměněni penaltou, kterou proměnil Daniel Trubač. Favorita pak probudila až série střídání ze druhé půle, platonický tlak ovšem vedl pouze k minimu nebezpečných zakončení.

Teplický fotbal prošel změnou identity podpořenou například novým logem či sjednocením do té doby rozkmotřených fanouškovských táborů. Úctyhodná práce marketingového týmu však byla podpořena jen minimem hráčských příchodů, a trenér Zdenko Frťala tak musel spoléhat na kostru týmu, která se v minulé sezoně na poslední chvíli vyhla baráži. Proměnou neprošel ani kádr Plzně, přesto nový lodivod Miroslav Koubek sliboval výrazně ofenzivnější herní styl, než ordinoval v předchozím ročníku Michal Bílek.

Západočeši to chtěli prokázat hned v úvodu, když několikrát úřadovali s míčem v pokutovém území "Sklářů", ohrožení brány z toho však nevzešlo. První nebezpečnou střelou se tak prezentoval ve 20. minutě domácí Štěpán Chaloupek, jehož skákavý projektil zpoza šestnáctky prověřil brankáře Jindřicha Staňka.

Severočeši byli nadále aktivní, za což byli odměněni. Ve 28. minutě byl po parádní individuální akci v pokutovém území faulován Daniel Fila a nařízenou penaltu proměnil přízemní ranou doprostřed brány Trubač. Plzeň se ozvala po přímém kopu ze strany, který však Lukáš Kalvach namířil přímo do gólmana Tomáše Grigara.

Hosté si ani po změně stran stále nedokázali poradit s dobře organizovanou hrou Teplic. A přestože se většina druhé půle odehrávala v blízkosti brány žlutomodrých, vážnější hrozba pro domácí stále nepřicházela. Po jednom ze série rohů se k hlavičce prodral Václav Jemelka, jeho pokus však nešťastně zblokoval Rafiu Durosinmi. Tato akce dokumentovala zmar Viktorie, která do závěrečného hvizdu nedokázala vsítit vyrovnávací branku.

Plzeň tak novou éru začala překvapivou prohrou na severu Čech. V příštím kole 30. července přivítá Hradec Králové, Teplice tentýž den zamíří na hřiště Bohemians.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
MFK Karviná
1
1
0
0
4 : 1
3
1. FC Slovácko
1
1
0
0
4 : 1
3
3
Slovan Liberec
1
1
0
0
3 : 1
3
FK Mladá Boleslav
1
1
0
0
3 : 1
3
5
Slavia Praha
1
1
0
0
2 : 0
3
Sparta Praha
1
1
0
0
2 : 0
3
7
Bohemians Praha 1905
1
1
0
0
1 : 0
3
FK Teplice
1
1
0
0
1 : 0
3
9
Viktoria Plzeň
1
0
0
1
0 : 1
0
FK Pardubice
1
0
0
1
0 : 1
0
11
FK Jablonec
1
0
0
1
1 : 3
0
Baník Ostrava
1
0
0
1
1 : 3
0
13
FC Hradec Králové
1
0
0
1
0 : 2
0
Sigma Olomouc
1
0
0
1
0 : 2
0
15
Dynamo České Budějovice
1
0
0
1
1 : 4
0
FC Zlín
1
0
0
1
1 : 4
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (349)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele