FORTUNA:LIGA - preview 23. kola: Frťalova premiéra

11.03.2023, 10:04, aktualizováno 12.03.2023, 09:16
Previews

V sobotu se hrálo o titul a dnes se dostane především na týmy bojující o záchranu. Teplice mají nového trenéra a potřebují bodovat s Brnem, Pardubice vyrazí do Prahy a nastoupí na stadionu, který velmi dobře znají. Kvůli počasí je odložen zápas Jablonec - Slovácko...

FK Teplice - Zbrojovka Brno

neděle 15:00

S novým trenérem vyrukují Teplice na brněnskou Zbrojovku. "Skláři" věří, že svěří vítr jim přivane první jarní výhru. V cestě jim však bude stát soupeř, jenž musí vše udělat pro to, aby si usmířil vlastní fanoušky.

Po poslední porážce na půdě Sparty skončil na lavičce Teplic Jiří Jarošík. Jeho místo následně zaujal Zdenko Frťala. "Bude to hlavně o nás, o realizačním týmu, jak vlijeme klukům do žil nějaký impuls, pozitivní myšlení, že není nic ztraceného. Čeká nás hodně kol, ale věci se nezmění z dne na den, nezmůže to ani příchod nového trenéra," prohlásil nový lodivod na začátku své teplické štace.

V Brně se trenérská rošáda zatím nechystá, i tak ale fanoušci Zbrojovky nejsou s prací kouče Richarda Dostálka zcela spokojeni. Proto by i Moravané měli po třech soutěžních zápasech bez výhry zabrat. "Čeká nás nesmírně těžký zápas. U soupeře došlo ke změně trenéra, proto jsme před utkáním trochu v očekávání a nejistotě, v jakém rozestavení a složení nastoupí. Proto přípravu pojímáme trochu zeširoka. Chystáme se především na to, že nás čeká těžký protivník a bojovný zápas. Impulz v podobě výměny trenéra většinou přináší agresivnější a bojovnější pojetí hry," řekl Dostálek.

V Teplicích si Brňané budou muset poradit bez dvou obránců. Lukáš Endl se zranil v minulém kole proti Zlínu a na marodce doplnil již delší dobu absentující záložníky Filipa Součka a Adama Fouska. Stoper Jakub Šural si zase musí odpykat disciplinární trest za čtyři nasbírané žluté karty v sezoně. Domácím bude pro změnu scházet útočník Abdallah Gning, jenž se před týdnem nechal hloupě vyloučit na Spartě. K tomu zdravotní problémy nepustí do hry dalšího forvarda Daniela Filu ani trio zadáků Soufiana Dramého, Jana Knapíka a Tomáše Vondráška.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Hyčka, Chaloupek, Mičevič, Hybš - Pleštil, Jukl, Trubač, Kučera, Urbanec - Žák

Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Tijani, Hlavica, Granečný - Texl, Blecha - Alli, Ševčík, Hladík - Řezníček

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.66 - 3.56 - 2.58

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec

neděle 15:00

Mladá Boleslav i Liberec zůstávají za svými předsezonními očekáváními, na čemž se ani po zimní pauze zatím moc nemění. Vzájemné utkání by tak rády braly jako můstek, od něhož se mohou odrazit k lepšímu závěru sezony.

O něco lépe jsou na tom před úvodním výkopem Středočeši, avšak ani je průběžné osmé místo nikterak neuspokojuje. "Liberec i Boleslav chtějí být v ligové tabulce výš a mít více bodů, než je současný stav. My navíc hodně dlužíme lidem, kteří na naše zápasy chodí. Proto chceme doma vyhrát," uvedl kouč Boleslavi Pavel Hoftych, který v nedávné minulosti působil také na lavičce Slovanu.

Podobně hovoří i protistrana. "Oba týmy od sebe dělí jeden bod. Oba mají ambice hrát do šestého místa a ne ve spodních patrech tabulky. Všichni si uvědomujeme, jak je tabulka vyrovnaná. Proto musíme udělat všechno pro to, abychom bodovali," řekl asistent hlavního trenéra Liberce Ivan Kopecký, jenž bude mít v Boleslavi výjimečně více pravomocí. Jeho nadřízený Luboš Kozel si totiž musí odpykat trest za čtyři žluté karty v sezoně, a proto bude zápas sledovat pouze z tribuny.

Vedle Kozla se ve městě škodovek ze stejného důvodu nepředstaví ani záložníci Lukáš Červ s Christianem Frýdkem. Kvůli zranění pak Slovan dál postrádá obránce Theodora Gebre Selassieho s Janem Mikulou a Michalem Fukalou i záložníka Denise Višinského.

Poměrně rozsáhlá je též marodka Boleslavi. Jistě se nepředstaví dlouhodobě absentující křídelník Antonín Vaníček, otazníky pak visí nad starty zadáků Davida Šimka s Denisem Donátem a útočníků Jiřího Skaláka s Vojtěchem Stránským. Středopolaři Daniel Mareček s Lukášem Maškem si stejně jako liberečtí Červ s Frýdkem nezahrají kvůli žlutým kartám.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Karafiát, Kubista, Suchý - Tomič, Dancák, Matějovský, Suchomel - Ladra, Kušej - Jawo

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Plechatý, Prebsl, Purzitidis - Ndefe, Valenta, Doumbia, Preisler - Tupta - Rondič, Olatunji

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.03 - 3.51 - 3.79

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Bohemians Praha 1905 - FK Pardubice

neděle 18:00

Ještě na podzim byl vršovický Ďolíček pro Pardubice domácím hřištěm, nyní tam Východočeši zamíří už jako hosté. V rámci jejich vytrvalé honby za záchranou se tam poperou s domácí Bohemkou, která je naopak stále ve hře o poháry.

Klokani po úspěšném startu do jara neprožili zrovna nejlepší období, minulý týden by se ale už opět dal nazvat povedeným. Po třech zápasech bez vítězství totiž nejprve vyzráli na Slovácko ve čtvrtfinále MOL Cupu, následně si přivezli i tři ligové body z Liberce. Tam díky Drchalovi s Matouškem vedli už o přestávce o dva góly, po Prebslově snížení se podruhé prosadil Matoušek.

Pardubičtí se na jaře i díky skutečně domácímu prostředí výrazně zvedli a ze šesti zápasů vytěžili devět bodů. Nyní drží sérii čtyř zápasů bez porážky, po dvou výhrách na přelomu měsíců dvakrát remizovali. Nejprve na hřišti Olomouc, poté i doma s Baníkem. To je do vedení poslal Černý, ještě během první půle srovnal z penalty jejich někdejší hráč Cadu.

Domácí mužstvo se musí obejít bez vykartovaných Matouška s Jánošem, zranění zase nepustí do hry Křapku, Morávka, Petráka a Shejbala, otazník navíc visí nad Čermákem i Puškáčem. Na straně hostí se kvůli zdravotním potížím nepředstaví Jeřábek, Mareš a Solil.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Kadlec, Vondra, Hůlka - Köstl, Jindřišek, Beran, Kovařík - Prekop - Drchal, Mužík

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Nita - Kostka, Vlček, Hranáč, Chlumecký - Vacek - Tischler, Hlavatý, Janošek, Helešic - Černý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.87 - 4.54

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Baník Ostrava - Sparta Praha

sobota 15:00

Prestižní souboje mezi Baníkem a Spartou vychází v posledních letech spíše pražskému týmu. Platí to ale zejména o zápasech na Letné, neboť v Ostravě už se historicky nejúspěšnějšímu českému klubu tolik nedaří. Tentokrát ale sparťané mohou na východě republiky zúročit skvělou formu. Podaří se jim to?

Naposledy Letenští oslavili výhru na hřišti Baníku vloni na podzim. To se ale jednalo o osmifinále MOL Cupu. V nejvyšší soutěži se Ostravanům daří Spartu doma držet na uzdě. Všechny tři body si Pražané zpět do hlavního města naposledy odvezli před více než čtyřmi roky. Od té doby se na vítkovickém stadionu urodily tři remízy.

Nyní ale sparťané věří, že nastal ten správný čas. V kalendářním roce 2023 zaváhali pouze na jeho začátku v Olomouci. Od té doby kosí jednoho soupeře za druhým. Na Letenské postupně nestačili Mladá Boleslav, Bohemians, Jablonec, Zlín ani Teplice. Vedle těchto zmíněných ligových seancí zvládli Pražané také napínavou bitvu ve čtvrtfinále MOL Cupu, v němž oči pro pláč zůstaly pokořeným fotbalistům libereckého Slovanu.

Herní pohodu chce Sparta pochopitelně udržet také v Ostravě. "Máme teď dobrou formu, ale potřebujeme zůstat hladoví a pokračovat s dosavadním způsobem myšlení. To je to nejdůležitější. V Ostravě nás čeká intenzivní atmosféra před plným hledištěm. Musíme se držet našeho plánu bez ohledu na to, s kým hrajeme," prohlásil asistent hlavního trenéra Letenských Lars Friis.

Baník může Spartě její sérii jen a pouze závidět. Sám se topí v krizi a trpělivost fanoušků už zase pomalu vyprchá. Ostatně při posledním domácím utkání proti Hradci, které Slezané nezvládli, se z tribun ozýval pískot. Následně uhráli Ostravané plichtu v Pardubicích, nicméně na ligovou výhru čekají už přes měsíc. Mezitím se v tabulce propadli na neuspokojivé 12. místo.

I tak ale Slezané věří, že rozjetého rivala z Prahy zastaví. "Sparta má formu, vyhrává, ale žádná série není nekonečná. Pokusíme se ji ukončit my. Viděli jsme všechny její jarní zápasy a budeme se snažit nedělat chyby, které dělali soupeři. Sparta je produktivní, střílí góly, má tam kvalitní individuality, které dokáží rozhodnout zápas. Ale věřím, že tím, že budeme pozorní a agresivní, její kvality eliminujeme," řekl kouč Baníku Pavel Hapal.

Tradičně třaskavé střetnutí bude jistě provázet bouřlivá atmosféra. Sparťanští fanoušci při týden starém zápase proti Teplicím vyzývali k co nejvyšší účasti, tudíž bude zajímavé sledovat, kolik příznivců Letenských do Ostravy skutečně dorazí. Jako vždy půjde slyšet také kotel domácích. Ten by se nicméně měl být trochu na pozoru, neboť disciplinární komise Ligové fotbalové asociace podmínečně uzavřela tribunu, na níž sídlí právě hlasití "chachaři".

Baníku, jenž do zápasu nastoupí v retro dresech, budou scházet zranění záložníci Daniel Tetour s Ladislavem Takácsem a stoper Michal Frydrych. Spartě rovněž nepomůže trio marodů. Dál absentují obránci Casper Höjer s Ondřejem Čelůstkou i křídelník Jakub Pešek.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Sanneh, Bitri, Pojezný, Fleišman - Kaloč - Cadu, Kuzmanovič, Šín, Plavšič - Almási

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Vitík, Sörensen, Krejčí - Mejdr, Sadílek, Laci, Zelený - Čvančara, Kuchta, Haraslín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.81 - 4.08 - 1.70

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

FC Trinity Zlín - FC Hradec Králové

sobota 15:00

Už druhý týden v řadě se Zlín krčí v tabulce na posledním místě. Stále se však po jedné výhře může posunout výš. Podaří se to "Ševcům" proti Hradci Králové, jenž nicméně na jaře hraje na cizích stadionech rád?

Pod trenérem Pavlem Vrbou, který k řece Dřevnici dorazil na konci loňského roku, porazil Zlín pouze Teplice. Proč? Problém tkví jak v chabé efektivitě, tak v kupení minel při obranné činnosti. "Pořád se to opakuje. Uděláme jednu dvě malé chyby a soupeř je okamžitě potrestá. My z pěti šancí proměníme jednu, tak jako naposledy v Brně," nelíbí se středopolaři Ševců Marku Hlinkovi.

Zcela spokojeni nejsou ani v Hradci. Zatímco venku sbírají po zimní pauze body pravidelně, ve svém mladoboleslavském azylu jen prohrávají. Naposledy "Votroci" nezvládli utkání proti Jablonci. V něm se navíc nechali vyloučit jak brankář Pavol Bajza, tak také obránce Michal Leibl. Navíc další zadáci Filip Čihák s Ondřejem Ševčíkem mají stejně jako útočník Daniel Vašulín zdravotní problémy. Ve Zlíně tak Východočeši zřejmě budou muset experimentovat se složením defenzivy.

I proto si asistent hlavního kouče Hradce Stanislav Hejkal uvědomuje, že Votroky čeká náročný duel. "Jejich obrana je ustálená. Cedidla je sice mladý hráč, ale už má také pár odkopaných zápasů. Simerský s Procházkou jsou protřelí mazáci, uvidíme, jak na tom bude Bartošák. Hrubý toho má také hodně za sebou, navíc udělali Kozáka, který prošel Laziem Řím. K tomu Slončík, Čanturišvili, Vukadinovič, to je spousta dalších startů v lize, takže jde určitě o zkušené mužstvo," zhodnotila sílu Zlína pravá ruka lodivoda Miroslava Koubka.

Také Ševci se budou muset obejít bez jednoho disciplinárně potrestaného hráče. Je jím pravý obránce či záložník Martin Fillo, který kvůli nedávnému vyloučení proti Spartě musí vynechat ještě jeden duel. Na marodce zřejmě ještě zůstane levý bek Lukáš Bartošák, další zadák Adam Hloušek pak kvůli osobním problémům není s klubem dál smluvně svázán. Středopolař David Tkáč začal po dlouhé absenci nastupovat alespoň za B-tým, jiný mladý záložník Tom Slončík zase dostává pod Vrbou víc a víc prostoru a může se opět objevit v základní jedenáctce.

FC Trinity Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Simerský, Hlinka, Procházka - Kolář - Vukadinovič, Hrubý, Slončík, Čanturišvili - Kozák

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Reichl - Klíma, Kodeš, Čech - Gabriel, Kučera, Pudhorocký, Novotný - Ryneš, Smrž - Kubala

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.33 - 3.18

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Sigma Olomouc - Dynamo České Budějovice

sobota 15:00

Olomoucká Sigma i budějovické Dynamo za sebou mají vydařené kolo. Zatímco Hanáci si odvezli cenný bod z Plzně, Jihočeši si dokonce zdárně vyšlápli na vedoucí Slavii. Jak si oba týmy povedou ve vzájemném střetnutí?

Sigma už by sice jistě ráda ukončila zdánlivě nekonečnou remízovou šňůru, nicméně plichtu z utkání proti Viktorii její hráči rozhodně akceptovali. "Musíme si přiznat, že jsme měli v zápase s Plzní i trochu štěstí. Chtěli jsme vyhrát, ale bod určitě bereme. Plzeň dvakrát trefila tyčku, měla i další gólové šance. Dobře jsme ale zareagovali na inkasovaný gól a jsme rádi alespoň za bod," zhodnotil zápas levý bek Jiří Sláma, který asistoval na vyrovnávací trefu Mojmíra Chytila.

Ještě větší euforie zavládla v budějovickém táboře, která si nečekaně troufla na lídra soutěže. Podobně odvážně se chce Dynamo prezentovat také na Hané. "Do Olomouce jedeme potvrdit dobrý výkon a výsledek se Slavií. Myslím si, že máme sebevědomí, ale jsem obezřetný. Trenéra Jílka znám i ze Sparty, Olomouc má kvalitní mančaft. Byli jsme spolu na hotelu na soustředění v Turecku, už tam nás chválili, že jsou to jiné Budějovice než dřív. Jedeme do Olomouce jednoznačně udělat nějaké body," řekl jeden z dvojice trenérů Dynama Tomáš Zápotočný.

Oba celky řeší absence kvůli žlutým kartám. Sigma si bude muset poradit bez nejlepšího střelce Mojmíra Chytila, Budějovicím zase bude scházet dvojice obránců Martin Králik a Benjamin Čolić. Nejisté jsou pak starty forvarda Dynama Daniela Haise a stoperů Lukáše Vraštila s Vítem Benešem a záložníka Jana Fortelného na straně Olomouckých.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Pokorný, Beneš, Zmrzlý - Navrátil, Breite, Ventúra, Pospíšil, Sláma - Vodháněl, Růsek

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Sladký, Broukal, Havel, Skovajsa - Adediran, Čavoš, Hellebrand, Hora, Potočný - Zajíc

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 3.79 - 5.23

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Slavia Praha - Viktoria Plzeň

sobota 18:00

Ve srovnání s tabulkou po podzimní části si Slavia a Plzeň vyměnily role. Ve šlágru 23. kola to tak budou domácí, kdo bude hájit průběžné ligové vedení. Vezme si jej Plzeň zpět? Nebo se role nebudou měnit? A jak se pořadí promíchá po zápase Sparty?

S dvoutýdenním odstupem se Slavia přece jen dočkala. Už proti Slovácku sešívaní doufali, že se Eden podaří vyprodat. A ačkoliv byl vršovický stadion v zápase s Moravany solidně zaplněn, několik volných míst se ještě našlo. Tentokrát by už se ale Eden měl zaplnit do posledního místa. Pokud tedy dorazí všichni, kdo si pořídili vstupenky. Žádné lístky už každopádně k dispozici nejsou.

Většina diváků bude pochopitelně podporovat Pražany, kteří si domácí atmosféru v probíhající sezoně náležitě užívají. Zatím v Edenu zvládli všech 11 ligových duelů s ohromujícím skóre 44:5. Slavii se navíc ve Vršovicích dlouhodobě daří také na Plzeň. Všechny tři body si Viktoria odvezla ze hřiště sešívaných naposledy před devíti lety.

Z tohoto pohledu tedy drží trumfy v rukou Pražané."Chceme navázat na dobré domácí výkony. Domácí bilance je skvělá, tým si doma věří. Všichni se vždy těšíme na ty nejdůležitější zápasy, když je vyprodáno a plný stadion. Věříme, že předvedeme dobrý výkon, nadchneme fanoušky a půjdeme si za tím, co chceme. Chceme utkání zvládnout vítězně. Plzeň je komplexní tým, bude to o tom najít skulinky, kde bychom mohli mít převahu," uvedl trenér Slavie Jindřich Trpišovský.

Jenže dobrými čísly ze vzájemných střetnutí se sešívaní konejšili i vloni na jaře. A ejhle... Slavia sice ani před rokem Plzni nepodlehla, nicméně konečná remíza 1:1 nasměrovala k mistrovskému titulu Západočechy. Ti také lépe zvládli poslední měření sil. Podzimní zápas v plzeňských Štruncových sadech už na jeho začátku zásadně ovlivnilo vyloučení stopera Pražanů Eduarda Santose. Viktoria následně díky početní převaze vsítila tři branky a svého rivala snadno porazila.

Nyní by Plzeň konečně chtěla uspět také ve vršovické jámě lvové. "Podle minulosti je to tak, že favoritem je Slavia. Ale že bychom to úplně měli v hlavách a jeli do Edenu s tím, že jsme tam dlouho nevyhráli a třepali se, to určitě ne. Už je na čase, abychom to prolomili a odvezli si všechny body. Musíme být odvážní směrem dopředu," burcuje stoper Viktorie a kapitán mužstva v jedné osobě Lukáš Hejda.

Pamětníci loňského duelu v Edenu si jistě vzpomenou na emoce, které střetnutí provázely, a chování takříkajíc za hranou. Tomu se oba kluby nyní chtějí vyhnout. Proto se jejich představitelé sešli ještě před úvodním výkopem a společnými prohlášení vyzvali k slušným projevům jak na hřišti, tak i v hledišti.

Za to však skutečně bude to se uvidí. Oba celky se totiž v posledních týdnech nevyhnuly několika bodovým ztrátám, po nichž se k nim v ligové tabulce přiblížila pražská Sparta. V Edenu tak půjde o hodně, tudíž se snadno může stát, že nervozita bude rezultovat v další výbuchy emocí jakéhokoli druhu.

Slávisté se proti Plzni budou muset obejít bez tria marodů: obránců Davida Hovorky s Janem Bořilem a záložníka Jakuba Hromady. To Viktorii by měl scházet pouze středopolař Lukáš Kalvach, jehož absence je nicméně hodně znát.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
O. Kolář - Schranz, Ousou, Ogbu, D. Jurásek - Holeš - Jurečka, Lingr, Zafeiris, Olayinka - Van Buren

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Hejda, Jemelka, Havel - Bucha, Ndiaye - Kopic, Květ, Sýkora - Chorý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 3.92 - 6.42

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
22
16
2
4
63 : 17
50
2
Viktoria Plzeň
22
15
4
3
43 : 18
49
3
Sparta Praha
22
14
6
2
51 : 22
48
4
1. FC Slovácko
22
10
5
7
26 : 30
35
5
Bohemians Praha 1905
22
9
5
8
37 : 38
32
6
Sigma Olomouc
22
7
9
6
33 : 26
30
7
FC Hradec Králové
22
9
3
10
26 : 29
30
8
FK Mladá Boleslav
22
7
6
9
31 : 33
27
9
Slovan Liberec
22
7
5
10
28 : 30
26
10
FK Jablonec
22
7
5
10
35 : 40
26
11
Zbrojovka Brno
22
7
5
10
32 : 42
26
12
Baník Ostrava
22
6
7
9
35 : 32
25
13
Dynamo České Budějovice
22
7
4
11
22 : 37
25
14
FK Teplice
22
5
5
12
27 : 53
20
15
FK Pardubice
22
5
4
13
20 : 46
19
16
FC Trinity Zlín
22
3
9
10
24 : 40
18

Zbývající zápasy

12.03. 15:00
FK Jablonec - 1. FC Slovácko (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (555)

Přidat komentář
monty25

Jablonec - Slovácko je odloženo.

Reagovat
Greny

To se nebude ve fantasy asi čekat než se to dohraje někdy jindy že?

Reagovat
monty25

Určitě ne.

Reagovat
Coutinho10

určitě se teda těmto týmům vyhnout

Reagovat
monty25

Tak já z toho zápasu stejně uvažoval jenom o Sejkovi.

Reagovat
Coutinho10

j, já ještě úplně nad hráčema neuvažoval, počkám až na sestavy a jelikož hrajou až v neděli, tak asi bych tam stejně nikoho nedal zajímavě se jeví i ten: on na mě šáhnul a to se nesmí , ale naštěstí nemusím přemýšlet nad tím, že bych ho tam toto kolo dával

Reagovat
Greny

Absolutně nevím co koho dát, u vás mě sere Trpisak který losuje sestavu z klobouku to nemůžeš tipnout, u Brna mám strach že se taky hrát nebude ... Tak tam asi rekulerne najebu celou Spartu a budu se modlit ať vyhraji na jaře jsem celkové zatím kolem 15.fleku

Reagovat
Greny

Tak kolem 30. Asi se ještě měnili body

Reagovat
Coutinho10

j, ta naše sestava je těžká, já asi sáhnu po D. Juráskovi a možná Lingr či Olie, ale je to dost složitý vybírat no, možná by mohl pro změnu dostat šanci v základu Mick, uvidíme, ale pro fantu složitý, to souhlas a asi taky ze Sparty tam pár hráčů dám, protože budeme vědět, který přesně

Reagovat
Axelrose

Holeš?

Reagovat
Coutinho10

to jo, ale nevím, jestli to je úplně hráč, kterej vyloženě dá gól nebo bude mít asistenci, aby se do tý fantasy vyplatil

Reagovat
Cotton

Taky jsem ho tam měl, díky za připomenutí

Reagovat
Greny

Jak to vypadá v Teplicích?

Reagovat
monty25

Zatím nikdo nic nepíše, tak snad dobrý. Jak známo, nejsem z Teplic ani okolí.

Reagovat
Kepy_FCB

Baník - Sparta : Tip EuroFotbal.cz: 0

Reagovat
Rothbard

Baník dostane čtyřku.

Reagovat
joshua

Anebo taky ne. Má jaře sice máme formu, ale to mužstvo není moc psychicky odolný. Bylo to vidět ve Zlíně nebo třeba s Olomouci. K tomu se Banik klasicky vyhecuje a najebani chachaři jim pomůžou. Každopádně je to pro Spartu klicovej zapas, jestli chce myslet na titul

Reagovat
Martin9719

Je to jedna z věcí co Priskemu chybí a bylo to nejvíc patrný třeba na těch remízách na podzim. Chvíli dobrý a pak konec a soupeř přebral úplně nepochopitelně otěže zápasu.

Reagovat
joshua

Já nevím, jestli to chybí Priskemu. Podle mě to je mentalitou hráčů, kteří tam jsou. Chtělo by to víc hráčů jako Sorensen

Reagovat
kilobyte

Zase na podzim byl skoro celý kádr nový, takže tam chyběla sehranost a nějaké návyky. Hledala se ideální sestava a formace, což dost komplikovalo zranění Čvančary a pak následně trest pro Kuchtu. Když se koukneš třeba na tu první remízu s Bohemkou, tak bylo v základu jen 5 hráčů, co nepřišli tuhle sezónu. A ani těch 5 toho nemělo moc za Spartu odehráno.

Reagovat
Martin9719

Je to o nějakým procesu. My s Bílkem jsme na tom nebyli o moc líp a v podstatě ten vrchol přišel až někdy po roce. Ono i ten Haraslín vypadal jako někdo kdo v tý Spartě nemá absolutně co dělat. U vás chybí třeba ještě teď Höjer, rozehráli se Vitík a Panák + přišel doprostřed zálohy Kairinen a ze Sörensena je skoro nejlepší stoper ligy po úpadku Hejdy z loňska. A hlavně jste podobně jako my loni vykopali pryč ty průměráky typu Sáčka, Juliše, Krejčího, Pavelky, Součka. Mezeru máte za mě v bráně, Kovář to prostě není ani Bičík nebo Štěch, je to spíš časovaná bomba a potom bych měl pořád otazník u Mejdra, ale přes něj aspoň jen tak někdo nepřejde jako třeba u Wiesnera.

Reagovat
kilobyte

Tak s tím, že už nikdy nebudeme mít pořádného levého beka jsme se už smířili.

Kovář je lepší než Štěch, který ve Spartě vlastně ani pořádně nechytal. Ale prostor pro zlepšení určitě má a doufám, že ho ještě využije. Přeci jenom je mladý a předtím nedostával moc prostoru.

Reagovat
Kiwi-21

Kovář mi tak dobrej nepřijde

Reagovat
meno

Hele já mám na tiketu 10 Věřím, že Baník Sparta jsou spešl zápasy a Chachaři, ať už si o nich myslím, co chci, udělají pro hráče bugr. Jenom doufám, že to nebude třeba 1:0 v 85. minutě a pak to nezajebete nějakou debilní penaltou a redkou a neskončí to 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Půjdu si asi zabrečet na twitter, že je eurofotbal proslávistický.

Reagovat
Kaspar

Co to ze oba slagry se hrajou v jeden den? To uz zitra na ligu nebude koukat nikdo

Reagovat
monty25

Já právě budu koukat hlavně zítra.

Reagovat
Kaspar

Chces videt to utrpeni co vam zpusobi Reznicek?

Reagovat
monty25

No, jestli mu zase TK27 nevyrobí penaltu jako na podzim v poháru, tak bych to neviděl tak zle...

Reagovat
joshua

Na celým Eurofotbalu úplně mrtvá diskuze. Přitom mi přijde, ze je teď na mobilu mnohem snazší napsat příspěvek. Vzhled nehodnotím. Ale funkčně jsou zrovna diskuze dost v cajku

Reagovat
Neon

Všichni se totiž balí na frontu na Donbas. Tobě snad včera nepřišel povolávák od prezidenta?

Reagovat
Martin9719

Diskuze v pohodě, i reakce se zobrazují lépe, ale celej ten web je teď daleko míň přehledný a není vyhledávání. Víc barev znamená vždycky lepší přehlednost, to platilo snad už od studia ze sešitu.

Reagovat
joshua

S přehlednosti souhlas. I když to není moderní, tak to barevný rozlišení a různý boxy měly praktickou funkci. Tohle vypadá čistě a docela hezky, ale já se v tom už tolik nevyznám. Expressky jsou teď skoro jako hlavní zprávy. A články jsou zase dost v pozadí, kromě těch v nepřehlédnete. Diskuze ale podle mě lepší, proto se divím tomu poklesu v komentování

Reagovat
Kily

vyhledávání funguje od včerejšího večera

Reagovat
Blasphemer

Sice sem nikdo nepíše, ale za to si to můžeš počíst na mobilu.

Reagovat
joshua

Ale to psaní na mobilu je pravě ze teď úplně na pohodu. Dřív se mi to různě sekalo a měl jsem problém i trefit i správný emoji. Takže za mě progres. Jinak ale UX šla dolů, a to je ten hlavní problém. Nevím, proč to nemohli preklopit tak, aby design co nejvíc kopíroval minuly web, a přidat funkčnost na mobilu

Reagovat
ratusek

jestli si měl problém na mobilu na staré verzi, tak jsi trouba a nepoužívej mobil

Reagovat
joshua

A ty bez do pici s takovou reakci. Já sem chodím jenom na mobilu a někdy se zaseklo psaní zpráv. Bez ohledu na browser

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Já sem chodím jen na mobilu a psaní příspěvků bylo úplně v pohodě..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Martin9719

Nevím, já byl zvyklý celkem i na mobilu a většinou jsem tady stejně spíš na počítači.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Cotton

Přitom zrovna tohle kolo by to tady mělo žít

Reagovat
ratusek

ne nejsou. je to furt strašně ale strašně roztahané. Tabulku na mobilu nevidím celou, já ji vlastně nevidím ani na PC.

Reagovat
joshua

Protože funguje normálně posuvnik

Reagovat
ratusek

Jo abych viděl celou tabulku, tak musím používat posuvník. Paráda. At žije nová verze

Reagovat
Sosi

Psani do diskuse uplne na pohodu, cteni taky, s vyjimkou ale rozvetvenych diskusi, kde se mi pripevek zobrazuje vpravo ve sloupecku asi par mm sirokem a na 50 radcich... to ale nevim, jestli jde nejak vyresit...

Reagovat
Bakary3

Stejně by ještě prostě pomohlo zmenšení písma a zmenšení mezer.

Chybí mi zpětná šipka odkazující na komentář, ke kterýmu je reakce vázaná, ta šedá linka dobrý, ale když je diskuze rozvětvená, stejně se posunem nahoru za chvíli snadno ztratíš.

Ukotvení horní lišty, abys hned mohl na úvodní stránku, do lupy, menu... Když napíšu třeba 3 příspěvky najednou, musím kliknout zpět asi 4x...

Zlepšení expresek, je jich tam málo a musíš furt rozbalovat...

A ta další články na mobilu (PC nevím, nechodím) jsou úplně blbý, neskutečně disproporčně malý, obrázek by měl být o něco větší a text možná taky. Přitom ty 2 články nahoře máš velký jako krava.

Sestavy u zápasu jsou úplně o hovne s těma fotkama pod sebou, to jen lustis, jaký rozestavení hráli, to bylo tisíckrát lepší jen jména odděleny pomlckama.

A celkově u těch zápasových clanku tu nějakej text tady, v kolik hodin, kde .. pak zas něco .. je to celý jak rozsypana rejze.

Tabulku si nezobrazíš celou ani na délku, ani na šířku, to je neomluvitelný.

A když se ti zobrazují související články, nechápu u toho obrázek (respektive grafiku) stejně jako u fotek hráčů u sestav. Je to tak malý, že to ani nevidíš, přitom to celý obsah natahuje jako prase.

Takže s diskuzi už tolik problémů nemám, ikdyz teda spokojenej nejsem...

Ale těch věcí na zlepšení je tu mraky

Reagovat
ratusek

přesně tak

Reagovat
mistr129

Jména oddělený pomlčkama tady nikdy nebyla pokud vím

Reagovat
Sosi

V pohode, ja jen reagoval na ty diskuse, ze jsou lepsi nez byly... tak podrobne jsem to rozebirat nechtel

Reagovat
bobis21

Ale ony fakt nejsou ani náhodou. Zbytek webu je podle mě úplně v pohodě, ale ty diskuze jsou 10 kroků zpět.

Reagovat
ratusek

No hele i to, že nevidím tabulku na jednom místě ale musím si všelijak posouvat i na mobilu a na PC. Tak to moc v pohodě neni

Reagovat
bobis21

Jo, tabulky jsou taky fail, na ty jsem zapomněl když jsem to psal

Reagovat
Sosi

Hele, mne staci malo nyni... tzn.ze nemusim zvetsovat/zmensovat a ppspuvat doprava a doleva... prizpusobeni velikosti displeje mi prijde jako zasadni krok, zbytek se doladi...

Reagovat
bobis21

"nemusíš posouvat doprava" bych spíš napsal jako "nemůžeš posouvat doprava". I když je diskuze vpravo mimo obrazovku, tak se tam posunout nemůžeš, takže netušíš o čem diskuze je

Reagovat
Sosi

Ale ja to mam cele na displeji, jen treba 2 pismena na radku a pak enter

Reagovat
bobis21

https://i.ibb.co/x7vQxRs/Screenshot-20230311-162819-com-android-chrome.jpg

Takhle to mám já. Diskuze prostě pokračuje doprava, ale já se tam nedostanu...

Reagovat
kilobyte

Si musíš koupit ještě jeden mobil, jako přídavný displej.

Reagovat
Radin

Kdyby to bylo menší a ne tak roztahané ok. Co zkusit nechat nový EF, když to chtějí, ale vrátit staré diskuze..

Reagovat
Kepy_FCB

Na dnešní utkání se Spartou bylo prodáno už 12500 vstupenek! Překonali jsme tak další metu a díky patronovi zápasu, jímž je Radegast tak bude pivo na stadionu levnější o 6 korun!

Reagovat
djiros

Dneska je to počasí opravdu na pivo

Reagovat
Greny

V létě osvěží v zimě zahřeje

Reagovat
joshua

Ostuda tvl. Děláš z fanoušků jen retardy, co čekaj, až se jim zlevní Radek desítka.

Reagovat
Kepy_FCB

To napadlo tebe takžé...

Já chtěl upozornit na trapnej marketing FCB

Reagovat
joshua

Mělo tam byt “delaj”. Kdyby těch 6 Kč za pivo radši pak dali jako příspěvek na mládež nebo něco podobnyho, ne dělat z fans socky

Reagovat
Martin9719

Přijdeš domů, řekneš manželce dal jsem si na fotbale 2 piva, ušetřil jsem 12 Kč. Ona: tak skoč za odměnu pro mlíko..hm, ale to budeš muset ještě přidat mámo!

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Martin9719

Jasný no, typicky po česku. Ale poslat tam řeknu 1-2x ročně 30 sudů na takový zápas zdarma, udělat si na oplátku na stadionu třeba reklamy navíc, to ne.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
ACSeRw!n

to je moc ty pico

Reagovat
Martin9719

Já to myslel původně spíš na Radegast jako firmu, ale co, i kdyby nedali oni, tak těch 30 klacků v nákupce co by stálo klub cca 2000 piv to je hroznej problém. I Adolf kterej pořád nemá na rozdávání tak někam spolu s Tvrdíkem daroval 100k. Samozřejmě že to dali na dobrou věc, ale postarat se o svoje fanoušky v době kdy na fotbal nikdo nechodí je hroznej problém. V týhle republice začínám poznávat, že jsou jen ti kdo mají a ti kdo nemají a krásně to jde poznat i z takových debilních slev čímž z nás dělají k*koty.

Reagovat
Kepy_FCB

Však jo ale vedení mělo Radegasta s tímto hned z první poslat někam

Reagovat
Martin9719

No to je věc druhá no.

Reagovat
Salfovic

A k tomu poukaz na pět Radků.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Cotton

12500 bych teda nečekal, pěkný číslo

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
wwwx

A když bude vyprodáno, tak přepojej pípy z odtoku z pisoárů na sudy.

Reagovat
Tromas

Tam to stejně nikdo nepozná díky tomu, že tam čepují jen Radegast.

Reagovat
wwwx

Reagovat
lichna.

Reagovat
Kiss Me Polka!

s přehledem nejlepší mainstream pivo v cr

Reagovat
ACSeRw!n

jediny co se da pit je Plzen a Radek, tim to konci

Reagovat
ratusek

Radík je dobrej.

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
ACSeRw!n

rozjety rudy valec se uz ted bude tezko zastavovat.. po dnesku se usadi na prvnim miste, ktere uz nepusti

Reagovat
meno

Přemotivovanej Krejčí dostane redku, Kuchta bude jalovej a frustrovanej a Baník tam silou vůle (tím, co vám hrozně chybí) dotlačí 2 šmudli. Plavšič 1+1

Reagovat
meno

šmudly*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

výhra o 17 gólů je naprosto reálná

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Bex5

Panove,

nemate nekdo stream na Six nations?

Hlavne teda Anglie - Francie by me zajimala. Dik. Stara verze EF forever

Reagovat
Lukáš_6

škoda toho Jablonce , to by byl asi dobrej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

V Ostravě dnes 0:4, v Praze 0:2 a všichni budou spokojení.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Cotton

tabulka by zůstala stejně zamotaná

Reagovat
C-M@ster

Funguje vám O2?

Reagovat
ZB 07

Mně jo zatím

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
C-M@ster

Kámo, ale ten novej EF mi extrémně vadí... říkal jsem si, že na to O2 zeptám tady a dopředu jsem byl nasranej, že budu muset jít na tu novou stránku s tou novou jezdící a nepřehlednou diskuzí.

Jinak já šel na O2 (bývám automaticky přihlášenej) - teď su najednou odhlášenej a přihlásit se nejde.

Reagovat
C-M@ster

Už dobrý, asi krátkodobej výpadek.

Reagovat
Rarášek

Příběh

Reagovat
C-M@ster

Uměle nafukuju počet komentářů na novým EF.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

Reagovat
andrew96

VAR jen 3 minuty.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
C-M@ster

Jinak včerejší zápas o čelo druhé ligy Příbram - Líšeň pískal Hocek.

Borec, co v českým zápasu nemá dávno co dělat.

Reagovat
John Obi Mikel

Hocek je v Ostravě u videa.

Reagovat
Martin9719

To Orel taky v podstatě ne. Na mezinárodní scéně ho vyhodili a v lize měl taky super výkony. Asi tak na krajskej přebor.

Reagovat
ACSeRw!n

GoOOooooooool

Reagovat
John Obi Mikel

Kaloč dneska hraje jak divizní hráč. Už asi třetí ztráta.

Reagovat
ZB 07

Ty góly, co Baník dostává to je fakt extrém.

Reagovat
C-M@ster

zbytečný naprosto

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Tak to joo

Reagovat
bobis21

Tohle teda podle mě není chyba Kaloče, ale Laštyho. Rozehrávat na hráče, který má kolem sebe 2 soupeře a není nikým jištěný je nesmysl

Reagovat
doshcz

to je to same co udelal minule Liskovi ne

Reagovat
ratusek

akorát Lišák se na to vysral uplně a nenabízel se

Reagovat
C-M@ster

navíc zády ke hřišti...

Reagovat
John Obi Mikel

To taky. Neměl mu to dávat, ale Kaloč se tam neměl s míčem točit.

Reagovat
kilobyte

Asi viděl zápas United s Betisem a chtěl to udělat jak Martinez, ale zapomněl, že je dřevák.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
Kepy_FCB

Kaloč si hraál na Zidána?

Reagovat
meno

Lašty i Kaloč

Reagovat
JackBlack

Baník dobrá tragédie

Reagovat
C-M@ster

Hmmmm... Baník jede... chtěl bych teď vidět Ondru Novotnýho

Reagovat
ACSeRw!n

EZ

Reagovat
Squinty

Well, that escalated quickly

Reagovat
wwwx

Pětku jim dejte

Reagovat
wwwx

Možná bůr by stačil.

Reagovat
kilobyte

Nasrat potřebujeme 17.

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf Baník

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
bobis21

Cos v naší formě čekal?

Reagovat
John Obi Mikel

Tak jako ale co to bylo za góly Sparta se ani nemusí snažit a vede 2:0.

Reagovat
bobis21

Takhle bráníme celou sezonu, ani jeden z těch gólů mě vůbec nepřekvapil

Reagovat
C-M@ster

tak jedna věc je forma, ale hrajete doma se Spartou v poměrně nepříjemnejch podmínkách...

tak nějak jsem očekával bojovnej výkon, tvrdou hru a třeba těsnou prohru gólem ze 70. minuty po dvou tyčkách

Reagovat
mistr129

Reagovat
bobis21

Já věděl že si dnes místo piva mám dát něco s 40%

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Asi si raději půjdu postavit sněhuláka...

Reagovat
C-M@ster

Baník přitvrdil

Reagovat
ACSeRw!n

choreo

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Kepy_FCB

Jonathan Frakes legenda Baníku

Reagovat
kilobyte

Tipnul bych pravdu.

Reagovat
Kepy_FCB

Pokutovci v podmínce opět v akci...

Reagovat
John Obi Mikel

Zavřou vám tribunu a sleva na Radegast nebude.

Reagovat
Skalda29

Do kotle zdražit vstupenky, když chtějí dělat bordel. Tak ať si to zaplatí. Proč to má klub platit ze svého.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Šín

Reagovat
C-M@ster

mu to sjelo po nártu...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to brzy začne být pro fanoušky ostatních týmů trochu nuda, když už zápasy Sparty nejsou o tom, kdo vyhraje, ale jen o kolik to bude.

Reagovat
C-M@ster

Já nevím, chtěl bych vidět pár ostrejch skluzů, červenejch karet a náběh fanoušků.

Reagovat
John Obi Mikel

Už se perou

Reagovat
dondinho

Haraslín dnes zatím výborný výkon.

Reagovat
C-M@ster

To si myslím, že je proti fotbalu.

Intenzivní tlak Baníku dvakrát naprázdno rozkouskovanej VARem. Takhle to fungovat nemá.

Reagovat
PBLead

Reagovat
doshcz

kdyz se tam VAR snazi furt neco pro Banik najit, tak myslim ze proti tomu Banik nic nema

Reagovat
bobis21

Jasné no, proto třeba hledal důvod pro vyloučení hráče Baníku, že?

Reagovat
kilobyte

No, já bych se nedivil, kdyby zkoumali Čvančaru.

Reagovat
bobis21

No, pokud chtěli najít nějaký kontakt podrážkou, tak to byla jeho podrážka na Klímově noze no

Reagovat
kilobyte

Čvančara byl několik metrů od toho souboje.

Reagovat
bobis21

Aha, tak prostě toho hráče, který byl faulovaný. Čvančara byl vlastně ten, který tam přiběhl brečet.

Reagovat
doshcz

tak to byl uplne jasnej faul kde to jen kontroloval ze po kazdym rohu zastavi hru a neco tam hledaj mi prijde smesny i kdyby to bylo na druhe strane

Reagovat
bobis21

Tak byla tam střela zablokovaná loktem, takže asi není tak mimo se podívat, v jaké poloze ta ruka byla ne?

Reagovat
John Obi Mikel

A jsou v pasti.

Reagovat
cubinho

Tlak v zaveru super. Skoda, ze defenziva v cele s Lastuvkou pusobi tak komicky

Reagovat
kilobyte

Plavšic je určitě rád, že místo Mejdra přišel Wiesner. Bude mít flashbacky, jak z Vietnamu.

Reagovat
bobis21

Tak v live tabulce je teď Vrba jen jedno místo za Baníkem. Je třeba protočit ještě pár trenérů, určitě to je vždycky chyba trenéra

Reagovat
ACSeRw!n

reprezentacni utok

Reagovat
C-M@ster

Takovej Fifa 11 gól.

Reagovat
monty25

Čmelík dobrej vypatlanec

Reagovat
C-M@ster

Na livesportu vidím "rvačka" - stojí to za to?

Reagovat
Neon

Vodháněl za nim přiběhl, něco na něj valil kvůli jeho zákroku proti jinému olomoučákovi a Čmelík mu jednu liskl

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
C-M@ster

Tak jsem si to pustil... říkal jsem si, jak je super, že Vodháněl se jen chytl za ksicht a ustál to... a ten kokot si tam pak lehne...

Být hráč, mám chuť ho jen za to nakopnout do hlavy...

Čmelík vocas... ale Vodháněl je z těch dvou větší ubožák.

Reagovat
monty25

Ani ne, prostě mu vlepil facku.

Reagovat
John Obi Mikel

To bylo rychlý no

Reagovat
monty25

Vodháněl nejdřív dostal facku a pak dal dva góly.

Reagovat
doshcz

Reagovat
John Obi Mikel

Nemohl by dneska večer takhle někdo proliskat naše útočníky.

Reagovat
kilobyte

Jsem myslel, že od toho tam máte Houšteckého.

Reagovat
John Obi Mikel

Buď to od trenérů nefunguje, nebo si na Teclnalda netroufnou

Reagovat
Kepy_FCB

ho probral

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
wwwx

Kde je těch 12 500 lidí? Ty tribuny jsou poloprázdný.

Reagovat
C-M@ster

Na Václaváku.

Reagovat
bobis21

Tam to vypadá jako sraz kotle sparty no

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Freedo

Reagovat
ZB 07

Když se dívám na výkony týmů, který jsou v tabulce pod Baníkem, tak si myslím, že mohou v Ostravě být rádi za Teplice. S podobnou hrou obrany fakt budou rádi za baráž.

Reagovat
djiros

Tam to není momentálně jen o obraně. Vždyť nefunguje nic. Bitri je hráč do 2. ligy. Kde na něj přišli?

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Volejte Franzovi, ať nejezdíme do Varnsdorfu

Reagovat
Squinty

Better call Franz

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
C-M@ster

Jak teď Sparta udeří, může to být ještě ostuda.

Reagovat
bobis21

On vážně nikdo nebyl při přímáku vzadu? Fakt ani jeden člověk? Ty vole já asi budu muset zase změnit flašku na něco s více %

Reagovat
John Obi Mikel

Za chvíli se dostaneš na 110%

Reagovat
bobis21

Moc rezervu už nemám no

Reagovat
AjaxFans

Co piješ spiritus?

Reagovat
bobis21

Jelikož máme aktuálně jednoho zdravého stopera v kádru, pro příští zápas asi budu muset pořídit

Reagovat
AjaxFans

Já mám doma 0.5l, ale je to palba.Je to 96%

Reagovat
Kepy_FCB

Vůdce (Laštůvka) to tak chtěl

Reagovat
monty25

Růsek 1+1, dobrej kup do Fantasy

Reagovat
bobis21

Hrajeeeem, lepší nevidět!

Reagovat
Neon

Produkt

Reagovat
Kepy_FCB

13 090 diváků to převezli turnikety z Peltonce

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
ZB 07

pokud je kapacita něco přes 15k, tak je ta návštěva dobrej výmysl.

Reagovat
bobis21

Tak teď už je víc lidí za tribunou u piva než na tribuně, na začátku to bylo o dost plnější.

Reagovat
HorajzmAmmann

Spíš doma u čaje.

Reagovat
HorajzmAmmann

13000 bylo, ale v průběhu šla tak půlka domů... Ostuda.

Je ale fakt, že sněžilo a do toho hrozně foukalo. Počasí na hovno.

Reagovat
ZB 07

tak fajn, jako kombinace té hry a počasí...to i já zvyklej na ledacos bych měl co dělat, abych se na tý tribuně udržel

Reagovat
Kepy_FCB

Pokuta musí být, Brabec zaplatí

Reagovat
Kaspar

Wiesner je genius

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Na Polsatu teď spekulovali o Jarošíkovi do Baníku

Reagovat
Kepy_FCB

Viděls poslední rozhovor s Mikloškem na Patriotu před pár dny? Jasně řekl že se trenér měnit nebude!

Reagovat
bobis21

Že by Baník zase chtěl hrát fotbal? Asi na 3 měsíce, pak zase změníme trenéra a budeme hrát do září na protiútoky. Pak přijde další trenér a do listopadu hrajeme tiki-taka.

Reagovat
Neon

Tvl. Wiesner totální vocas, a místo něho jen kopyto Mejdr. Vraťte nám Karavaeva.

Reagovat
ratusek

4 body od baráže při tom losu, paráda. Ale třeba už se tam konečně někdo vzbudí ve vedení

Reagovat
monty25

Co teď Hradec nedal...

Reagovat
Martin9719

To je komedie v tom Zlíně, dát v 90. minutě za takový faul druhou žlutou.

Reagovat
Rizek

Baník je normálně na padáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je první

Reagovat
Coutinho10

Oscar Tecl

Sestava: Kolář – Douděra, Ogbu, Holeš, D. Jurásek – Hromada, Oscar, Ševčík – Schranz, Olayinka – Tecl

Lavička: Mandous – Ousou, Masopust, Zafeiris, van Buren, Jurečka, Hronek, Traoré, Kačaraba, Lingr, M. Jurásek

Reagovat
Losinho

Máme málo stoperů

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

asi mu došla trpělivost s Ousem a ten zbytek se úplně neosvědčil taky

Reagovat
Rizek

Mně přijde ta lavička silnější, než základ. Tohle Trpiš vylosoval velmi zvláštně.

Reagovat
Coutinho10

uvidíme po zápase...něco dobrý změny, něco moc ne no

Reagovat
mrtvej ofsajd

Zase strašně změn, Ousu najednou out. No nevím...

Reagovat
Coutinho10

poslední dobou nic moc od něj, já souhlasím

Reagovat
bobis21

Fernando na hrotu. Ty vole vy fakt chcete další titul pro Plzeň

Reagovat
Coutinho10

Sparta si to pohlídá

Reagovat
John Obi Mikel

Hromada

Reagovat
Coutinho10

asi už mu došla trpělivost s Ousem

Reagovat
John Obi Mikel

No možný to je. Ta mne došla už někdy loni

Reagovat
Coutinho10

j mně taky

Reagovat
Freedo

Hromada byl potřeba v tom středu. Bude dobrej. A Teclík dá góla, to si pamatujte

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadíš varle?

Reagovat
Freedo

To zase ne. Ale chápu, že vy Sparťani si s koulema hrajete rádi a nedávno se to i potvrdilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokus odvést řeč jinam zaznamenán

Reagovat
Coutinho10

uvidíme, co to zahuštění středu udělá....jako Ousou posledně taky nic moc, Holešovi asi musíme věřit víc

Reagovat
ratusek

ty vole to je sestava to musí být Mick, Jurečka a další už rekulérně nasraní

Reagovat
Coutinho10

hlavně Mick no

Reagovat
Skalda29

Karviná zpátky do první ligy místo Baníku

Reagovat
Martin9719

Tak Míša nám vrátil sestavu ve který jsme na jaře hráli zatím asi nejhorší z těch jarních zápasů. Se změnou že tedy hraje Jemelka. Ať teda ale potom sedí Hejda, Pernica si lavičku rozhodně nezasloužil.

Reagovat
Blasphemer

Za Kalvacha jsem moc rád, ale snad to s ním neuspěchali. I když zas tak dlouho mimo nebyl, tak to bude snad ok. V té obraně jsou napřesdržku všichni, tam mi přijde skoro jedno, jak to poskládá, i když Jemelka mi teda přijde suverénně nejhorší.

Reagovat
Martin9719

Jemelka měl jediný dobrý zápas s Libercem doma pokud se nepletu. U Hejdy dneska tuším red card, žlutou dostane stopro, takže Perňa se min. příští 2 kola vrací. Kalvach - 1. věc jak říkáš a 2. věc je rozehranost. Poslat ho hned do tohohle kolotoče, nevím no. Mohl tam spíš běhat sem tam Modou.

Reagovat
Blasphemer

Jestli někdo dostane redku, tak kolumbijský nezvladajko. U něj vlastně ani moc nechápu, proč nehraje v základu Sýkora místo něj. Ale asi chceme hrát ještě víc dlouhých balónů, pokud to vůbec jde, tak asi z tohohle pohledu jeho nasazení chápu.

Reagovat
Martin9719

To jsem si přesně říkal. Dlouhý míče jsou jediná cesta, snad si nemyslíš že bychom zvládli získávat území kombinací.

Reagovat
Martin9719

Pokud Trpiš postaví opravdu 4-3-3 tak jediný slabý místo kde by jsme mohli něco uhrát je Douděrova strana. Stejně tak ale po téhle straně může Slavia přečíslit snadno nás. Nevypadá to vůbec hezky, zvlášť když ty nejběhavější a nejbojovnější hráče necháme zase sedět.

Reagovat
C-M@ster

Věří tu dneska někdo Plzni na výhru?

Vidím to dost bledě. Snad překvapí.

Reagovat
Martin9719

Slavie se může porazit jedině sama.

Reagovat
mistr129

Což jí poslední dobou docela jde

Reagovat
John Obi Mikel

Což jsme ukázali v Budějkách, že zvládnem levou zadní.

Reagovat
Freedo

Podle mě to teda nebude tak lehký, jak tu Plzeňáci dělají. Skončit to může jakkoliv, byť věřím v naší výhru.

Reagovat
Rizek

Jako před oznámením sestavy Slávie jsem vám věřil o hodně míň. Teď by mě vaše výhra úplně nešokovala.

Trpiš nakoupí 4 zahraniční stopery a pak dá na stopera Holeše, protože potřebuje líp komunikovat česky? To mě poser.

Reagovat
C-M@ster

Mám O2 zaplý už od zápasu Sparty s Baníkem... najednou odhlášeno a hláška:

K O2 TV se pokouší přihlásit příliš mnoho uživatelů. Zkuste to prosím za 5 minut.

Reagovat
Rizek

Normální. Chvíli počkej.

Reagovat
C-M@ster

Já počkám, ale kluci na hřišti už hrajou.

Reagovat
Salfovic

Čekali na tebe

Reagovat
C-M@ster

Mě ale furt O2 nepustilo dovnitř.

Reagovat
Rizek

tak nečekali

Reagovat
C-M@ster

Má někdo pirátskej stream?

Reagovat
Sosi

A za to ma clovek platit, co...

Reagovat
pingla

eeeeeej zkurvená plzeň

Reagovat
ZB 07

Solidní pyro to zas bude pokuta

Reagovat
John Obi Mikel

Zas ale lepší před zápasem než během něj.

Reagovat
Martin9719

Opět nezklamali, hlavně že se mluví o plotu kotle hostů.

Reagovat
Rizek

A hned jedou "Zkurvená plzeň". Prostě Slavia Yntelectuals.

Reagovat
mistr129

S pyrem jsou to dementi, ale aspoň vědí, jaká Plzeň je

Reagovat
Salfovic

Už i tribuna vemen má Tvrdíka u prdele

Reagovat
smazaný uživatel

50. léta is back - nejdřív ukliďte bordel, abyste ukázali, jak blízko jste pracujícímu lidu a až potom si můžete kopat do míče No divím se, jak dřeli, já bych se jim na to vysral, od sbírání trubiček by tam měli být desítky jiných lidí

Reagovat
Rizek

To mi přišlo na hodně hnusnej loket od Oleje.

Reagovat
smazaný uživatel

rameno

Reagovat
Rizek

dávali jen jednu opakovačku, takže se nebudu hádat, ale naložil mu slušně.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Ejda jasná žlutá

Reagovat
Rizek

Bohužel - tohle bude válka.

Reagovat
Rizek

Douděra simulant.

Chudák sudí. Tohle je přesně ten zápas, kdy by si to tam měli ti kreténi rozhodovat sami.

Reagovat
icka

S takovou se to za chvíli vymkne kontrole.

Reagovat
andrew96

Tvrdíkův koncept pravdy a lásky se nějak sype.

Reagovat
PhilipS

Lingr na lávce je od Jindry pěkná peachovina. Hromada v základu taky

Reagovat
C-M@ster

Hejtrs v rohu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
meno

To i ty Budějce s náma hráli lepší fotbal a stejně prohráváme

Reagovat
smazaný uživatel

přihrávka po zemi projde přes tři hráče v řadě, to je otřesné

Reagovat
andrew96

Hromada wut?

Reagovat
ratusek

ty vole

Reagovat
Salfovic

Za co dostal Kalvach žlutou ?

Reagovat
PhilipS

Slušná comedy od Hromady. Horší začátek snad Slavia předvést nemohla.

Reagovat
smetos

Ruka ne?

Reagovat
Salfovic

Kde ?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Rizek

Hezky Chorý.

A teď jsem zvědav na Trpiše. Čekám střídání ještě před půlkou.

Reagovat
icka

Proč vůbec nehraje Lingr?

Reagovat
Fakt

Nebyl vylosován z klobouku.

Reagovat
Salfovic

Z moudré kšiltovky.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Firkraag

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
kilobyte

Opravdu je ještě moudrá?

Reagovat
lampas

Reagovat
Freedo

Reagovat
Cotton

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Zark

Dělo kšiltovka

Reagovat
ZB 07

Reagovat
jsemdement

Nechce hrát pravého beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl tecluje

Reagovat
andrew96

Co jako Olayinka zkouší? Simulant.

Reagovat
smazaný uživatel

On vždycky padne na záda jak brouček a vystrčí co nejvýš nožičku, aby každý viděl bebí. Tentokrát ale o něj Chorý ale brnknul podle mě.

Reagovat
andrew96

Brnknul, ale určitě ho to tak nebolelo. Přitom předtím si při nesmyslném dojetí Mosquery stěžoval na simulování. Trapná drama queen.

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se, že když se pak vidí za záznamu, že se nepropadne hanbou

Reagovat
ratusek

Je smutný, že se hraje o titul a Plzni stačí tenhle výkon, aby vedla na Slavii a Slavia je ještě horší

Reagovat
mistr129

Reagovat
kilobyte

O titul se hrálo ve Vítkovicích.

Reagovat
ACSeRw!n

nepostavit Zafeirise a dat tam Tecla, no nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už si asi nadává, kam to vlezl, čekal přestupní stanici do top 5 ligy a místo toho snad s výjimkou 1 zápasu sleduje z lavičky na středu zálohy kopyta, co vypadají, že vidí míč poprvé v životě.

Reagovat
KnoxXx

festival sterilnej hry bez akehokolvek napadu a futbalovej kvality

Reagovat
KnoxXx

jeden center za druhym a Tecl na hrote

Reagovat
mistr129

když už chceme hrát takovouhle sračku, tak nechápu, proč tam nejsou inženýr s Lingrem

Reagovat
lampas

Reagovat
Kaspar

Holes na stoperu, proc by ne, zaloze prece nebude chybet Zafeiris s Lingrem jako dva nejtvorivejsi hraci tymu na lavce, Schranz jako nejlepsi utocnik zase na kridle a v utoku tamto, M. Jurarek bude dulezity hrac a bude dostavat hodne prostoru Oscar ktery kdovi proc nedostaval najednou sanci hrat, tak je najednou hozeny do takovyho zapasu a jeste mimo svoji pozici a Trpis ho tam uz jebe a zrejme pujde o polocase dolu

Reagovat
meno

Nejtvořivější je Ševčík.

Reagovat
smazaný uživatel

Hromada

Reagovat
Salfovic

Kdo byl ten odvážlivec, co mu šel pod tělo

Reagovat
Salfovic

Ty vole, větší držení míče měla Plzeň snad i v Barceloně, to je k

Reagovat
meno

Připomíná mi to dobu, kdy byla Barcelona objektivně nejlepší na světě a stejně jsme vyhrávali El Clásica protiútokama

Reagovat
smazaný uživatel

Od gólu je to brutální nuda, snad se ve druhém poločase aspoň budou chtít pozabíjet.

Reagovat
C-M@ster

Klasika. Rozhodčí otočil roh a Slavia málem vyrovnala.

Reagovat
John Obi Mikel

Dostaneme jeden blbej gólik a teď budeme marně bušit do zaparkovaného autobusu, v čemž jsme úplně na hovno. Je to v <->.

Reagovat
PhilipS

Z pohledu Slavie ten výkon není úplně špatný. Nechápu, že Holeš dokáže hrát po zranění takhle skvěle. Nejlepší hráč Slavie o parník. O něho mě mrzí, že mu nevyšel přestup do lepší ligy.

Tecl ofc na piču, to samý Hromada. Nějak nedokážu rozluštit co hraje Oscar. To dostal volnou úlohu ala Messi? Zajímavý.

Vypadá to na remízu dneska. Neumím si představit, že dá Slavie dva góly.

Reagovat
John Obi Mikel

Oscar půjde dolů a místo něj asi Lingr.

Reagovat
mistr129

Nevím, přijde mi tvé hodnocení optimistické. Jasně, jsme na hřišti lepším týmem, ale to je zásluhou Holeše, Ševčíka a křídel + možná Ogbua. Místo ostatních tam mohli být hráči Teplic.

Reagovat
$dolar$

Ten sudí by nemusel Slavii tak tlačit káru

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
$dolar$

Otocenej roh, několik nepisknutych faulu, nebo dokonce otočených..

Reagovat
mistr129

Vzheldem k tomu, že při pohledu do statistik je Chorý bez karty, tak bych na sudího na tvém místě nepoukazoval

Reagovat
John Obi Mikel

Otočenej roh myslíš ten jak odehrál Chorý do zámezí a byl kop od branky?

Fauly píská na obě strany stejně.

Trochu objektivity do toho fandění.

Reagovat
$dolar$

Fanoušci ho dostávají pod tlak. Olayinka měl dostat žlutou za to dojetí Mosquery. Žlutá pro Kalvacha? Směšný

Reagovat
mistr129

vedou a stejně brečí

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle umím taky takhle bědovat.

Hejda měl dostat žlutou za ten faul.

Reagovat
Salfovic

Žlutá pro Kalvacha byla vzhledem k tomu, co rozhodčí předvádí, opravdu směšná.

Reagovat
mistr129

vedou a stejně brečí

Reagovat
mistr129

Reagovat
KnoxXx

a to este nevies, ze v 2.polcase im piskne pecku

Reagovat
$dolar$

Viem

Reagovat
John Obi Mikel

Buďte v klidu, šel by na ní Tecl.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak ne

Reagovat
mrtvej ofsajd

Impotentni nuda

Reagovat
$dolar$

Taky vám tady všude leze reklama na fingo? Už jsem na to omylem 3x kliknul

Reagovat
Salfovic

Ne.

Reagovat
Martin9719

Tak tohle jsem nečekal, kdyby jsme se takhle poctivě vraceli tak na Slovácku např neprohrajeme. Ale druhá půle je dlouhá a 4 góly pořád můžeme dostat. Myslím že už nám to neprojde.

Reagovat
John Obi Mikel

Jestli jsi viděl naše zápasy v EKL, tak můžeš být úplně v klidu.

Reagovat
Martin9719

Ty prohraný snad všechny. Takže vím na co narážíš. Ale pak tam byl i Rakow a vyšťavení totál.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale tam jsme neprohrávali.

Reagovat
Coutinho10

tohle je na nic tahle házená...to akorát utečou do otevřený obrany

Reagovat
C-M@ster

doufám

Reagovat
Rizek

Jako vaše taktika na milion centrů do vápna na Tecla proti Hejdovi je čitelná a docela očekávaně nefunkční.

Reagovat
Kiwi-21

Ta Plzeň fakt pojede na titul

Něco podobného čekám i na Spartě za 3 body

Reagovat
Rizek

Je to dneska o Plzni?

Vždyť ti hrají přesně to, co hrát chtěli a měli.

Jen pro info - kurz na Plzeň byl před mačem okolo 5,6. Takový jste favoriti.

Podle mě to ve druhé půlce minimálně vyrovnáte, protože tam Trpiš narve all-in Lingra, Jurečku a Zaiferise, a Plzeň uvaříte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Kurva, Tecl dolů.

Reagovat
PhilipS

ach to o2 mě sere

Reagovat
smazaný uživatel

Slovo "šturmovat" se používalo, když člověk proflákal pracovní dobu a před koncem to začal honit.

Reagovat
KnoxXx

Ogbu pekny luft(jarda)

Reagovat
Freedo

osmá hanspaulka

Reagovat
mistr129

Olej

Reagovat
John Obi Mikel

Oleeeeeej

Reagovat
meno

Odchod Olího bude bolet stejně jako odchod Stancia

Reagovat
smazaný uživatel

poslední top hráč ve Slavii

Reagovat
meno

:)

Reagovat
Coutinho10

a jestli odejde i Lingr....

Reagovat
meno

No právě. Micka mám rád, ale ten na nás nemá. Výbornej je do týmů, kde na něj není úplně největší tlak a má důvěru. Jablonec, Liberec a podobně. A pak už tam máš jako hecíře, co jde do každýho balónu koho? Bořila, kterej nezvládal souboj béček a Hovorku, kterej se s velkou pompou vrátí, zazáří 2 zápasy a půl a pak skončí, protože nohy zase vypovědí službu...

Reagovat
smazaný uživatel

Neskončí, půjde na další operaci a dostane novou smlouvu. Ještě minimálně dvakrát.

Reagovat
meno

:)

Reagovat
Coutinho10

j, ty vyhlídky nejsou ideální

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaal Olieeeeee

Reagovat
Salfovic

Jemelka chtěl Olejníka požádat o ruku či co

Reagovat
Freedo

Už je máme

Reagovat
C-M@ster

Tohle je jaká výhoda dopiče?

Reagovat
Salfovic

Tak rozhodčí nemůže za to, že Květ nepřihraje na pět metrů.

Reagovat
smazaný uživatel

stačilo vyhodit traktora a hned to šlape

Reagovat
C-M@ster

Kliment, Vydra - pojďte

Reagovat
PhilipS

Jindra přečetl můj koment a sundal dvě největší slabiny. Nevidím důvod, aby Tecl s Hromadou ještě někdy nastoupili v základu. Je tam prostě spousta lepších možností. Jindra musí tenhle fetiš nějak potlačit. Nepochopitelný

Reagovat
mrtvej ofsajd

Fetiš prave potlačit nelze...ale Hromada je platnej hráč, dnes mu nesedlo, hral po zranění.

Reagovat
PhilipS

Douděra je tak strašně ofenzivně neobratnej. Kdyby na něj přišla jakákoliv nabídka, tak prosím okamžitě prodat.

Reagovat
DieFohlenBMG

Jurasek už udělal za 5 vteřin víc než prdeláč

Reagovat
Mervin

Co dělala Slávka v prvním poločase? Zapnul jsem až ten druhý a to je solidní válec.

Reagovat
mistr129

To samý, ale s Teclem

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Mervin

To mi stačí, díky.

Reagovat
ratusek

Reagovat
didosh

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

To však není vtipný, ale pravdivý a smutný.

Reagovat
Cotton

Reagovat
kilobyte

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Zark

Reagovat
didosh

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Blasphemer

Tohle asi nevydržíme.

Reagovat
Imos

Na co čeká s těmi kartami? To mohlo na obou stranách už dost být

Reagovat
Salfovic

Slávisti už zdržujou

Reagovat
monty25

Špoták

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf to samé jako Ousou

Reagovat
Mass

Slavia dostává karty za to, že hráči chtějí hrát

Reagovat
John Obi Mikel

"Máma ho pustila"

Reagovat
Imos

Reagovat
Mass

Jo on tam ale naskočil jak v hokeji z trestný lavice

Reagovat
Imos

co to bylo teďka, jasný aut nebo faul na schranze a on dostane žlutou?

Reagovat
ratusek

to skončí remízou a radovat se bude Sparta

Reagovat
C-M@ster

Slavia po zakopnutí Plzně krz válejícího se hráče nevrátila balón?

Nebo to Staněk kopl do autu omylem?

Reagovat
John Obi Mikel

Lingrdinho

Reagovat
mistr129

Gooool

Reagovat
John Obi Mikel

Jurásek hodně dobře

Reagovat
Coutinho10

Goaaaaaaaaaaaaaal yes

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň tento hnus nemůže získat titul ani bílkovskou haluzí. Lingr

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
mrtvej ofsajd

Gooolll

Reagovat
Freedo

gooooooooooool

Reagovat
mistr129

kdyby gól nepadnul, tak Hejda by měl k penaltě i redku ne?

To Lingr posral pěkně

Reagovat
C-M@ster

Pentle by byla stopro. Redka nevím.

Reagovat
mistr129

Jj, jako nechtěl bych posuzovat jestli měl úmysl hrát balón

Reagovat
ratusek

jenže Plzeň by hrála ještě větší beton sračku než teď, ale to ai už nejde

Reagovat
$dolar$

Jinak se divim, ze hned nepisknul penaltu. Mela byt.

Reagovat
Freedo

Reagovat
C-M@ster

Ach jaj... Lingr faktor

Reagovat
Blasphemer

V mé knize pořád 0:1.

Reagovat
Remt

Nepadnout gól, tak asi penalta na van Burena ne?

Reagovat
Blasphemer

Asi jo.

Reagovat
Mervin

Určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jí písknout, zůstalo by to 1:1.

Reagovat
John Obi Mikel

Lingr

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo by mě to ku*va přestat odhlašovat z EF? Chvíli neobnovím stránku a jsem odhlášený. Prosím prodloužit interval.

Reagovat
Sosi

System to filtruje podle prinosu uzivatelu

Reagovat
mistr129

asi jo, mě to nikdy neodhlásilo

Reagovat
Sosi

Me taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

To by vysvětlovalo, proč je tady tolik věcí nedodělaných, když musí pracovat na takové AI

Reagovat
PhilipS

Doufám, že Jindra nebude příště zas moc přemýšlet a neposadí Juráska zase na lavičku. Je boží.

Reagovat
Remt

Tu klicku směrem ven ze hřiště na fakt dobrou a efektní, to se u hráče v naší lize moc nevidí

Reagovat
John Obi Mikel

Jindro co to děláš?

Reagovat
ratusek

Kačaraba? Jindra sabotuje výhru

Reagovat
Mass

Ne pokud ho někdo nedonutí hrát nohama

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl>Jurásek - podle Trpiše. Nechápu.

Reagovat
Freedo

Vždyť to jsou jiný posty

Reagovat
smazaný uživatel

Na 1. stupni základky by řekli, že Tecl není post, ale kompost.

Reagovat
Freedo

Na zvláštní školu jsi docela kreativní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Reagovat
kilobyte

Možná i jiné sporty.

Reagovat
mistr129

Proč Lingr nezakončuje?

Reagovat
John Obi Mikel

Jurásek

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec odloženo, Chrudim a Varnsdorf odloženo. Čechy jsou proti Moravě a Slezsku prostě zaostalé.

Reagovat
mistr129

To je válec, jen pan Tvrdík zajistil férovost, hned vyhráváme!

Reagovat
meno

Že to byla řehole

Reagovat
Jan Horáček

Zápas byl samozřejmě ovlivněn ve prospěch Slávie. Jasným důkazem je fakt, že pan Schranz nedostal červenou kartu, když po udělení karty žluté opakovaně strkal a tahal rozhodčího.

Připomnělo to tu dvacet let starou korupční záležitost, kdy pan Němec z Viktorie Žižkov neustále nadával rozhodčímu, protože nevěděl, že rozhodčí píská pro Žižkov. Rozhodčí si potom stěžoval panu Horníkovi, že musel dělat, že to nevidí.

Reagovat
Zark

Kde jsou ty zlaté časy, kdy největší starost banikovců byla "ta stará kurwa" Pánik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Já nevím, jako někomu zvenku mi přijde jako horší věc vyhození Smetany. Po Páníkovi to ještě nějak vypadalo a bylo logický, že vedení věřilo, že progresivnější trenér to posune výš.

Ale když Smetana jako třetí trenér v pořadí uhrával solidní body, tak mohlo být jasný, že absence v evropských pohárech je kvůli kádru, ne trenérovi.

Nemluvě o tom, kdyby ho vyměnili aspoň třeba za Horejše, ale oni tam vezmou dva vyčpělý kouče.

Reagovat
kilobyte

Ale pořád to nemá na vyhazov Svědíka.

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Reagovat
Kaspar

Tak Kozel ted nebo az po Slavii?

Reagovat
Imos

snad teď

Reagovat
ZB 07

Od Teplic slušnej antifotbal, takže čekám, že prohrajeme po nějakým haluzáckým gólu.

Reagovat
Kaspar

Koukam, ze je u vas Falta, jsem nevedel ze ho mate To je tam z Plzne nebo vam uz patri?

Reagovat
ZB 07

Nepatří a doufám, že to ani nikoho nenapadne

Reagovat
John Obi Mikel

Ale prý se mu vůbec nedaří.

Reagovat
Kaspar

musi byt fakt zoufaly, kdyz ho zpatky netaha ani Olomouc, ktera to ma ve zvyku

Reagovat
Greny

On a Blecha od vás ... Ty bych zabalil a hned vrátil.. Blecha má občas náznaky ale na hřišti když je on a Ševčík tak mu bere ty míče nabíhají do dost podobných pozic atd..

Jakoze nám dost chybí Souček a nebo aspoň Endl na DZ aby mohl Blecha na lavku

Reagovat
Kaspar

Blecha na Slavii mit nikdy nebude, ale kdyz jsem ho videl obcas hrat u vas, tak mi prislo ze by se mohl chytit

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Blecha je druholigový hráč, toho nechápu, proč jsme brali.

Ale od Falty jako od bývalého reprezentanta bych čekal asi víc.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Blecha byl levnej nákup, od kterého se čekalo, ze se prodá za víc. Cil byl jednoduše zisk. To samý jako Tijany. U něj se to přesně povedlo. Nakup 3m, prodej 10m+slušný procenta. Bílek to takhle vysvětloval.

Reagovat
didosh

Reagovat
Greny

Asi tak je to o tom zda dáme gól a vyhrajeme nebo jednou utečou nebo standardka

Reagovat
ZB 07

Reagovat
John Obi Mikel

Boleslav

Reagovat
monty25

Mám vsazeno na Kušeje a ten zatím nic.

Reagovat
Didier Drogba

To je zase fotbal na pobliti …jinak teda Faltu a Blechu zabalit a vratit, svych kopyt mame dost

Reagovat
didosh

Reagovat
$dolar$

Tak zapas Teplic jsem dostal vyloženě za trest. Tam není nic. Navíc nechápu, že na hrot dají Vachouska a pak na nej akorát nakopavaji balóny.

Reagovat
Didier Drogba

Ty ses ten komentator na O2?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
$dolar$

To naštěstí ne, ale mám nějakou brigadku kolem fotbalu.

Reagovat
Zark

píšeš onlajny?

Reagovat
$dolar$

Nn, ale dělám statistiky

Reagovat
smazaný uživatel

Brno v první půli špatný, ale jasně lepší mělo 3 čistý šance a nic. Toho můžou litovat, ikdyž Tepláci zatím působí jako divisní mančaft.

Reagovat
monty25

Góóól!!! Pleštil poprvé za Teplice

Reagovat
Didier Drogba

To je picus

Reagovat
ZB 07

To je zase katastrofa, už toho Dostálka fakt vyhoďte prosím.

Reagovat
Greny

Klasika Granecny to totálně zajebal .. to neotocime takže hrajeme taky o zachranu

Reagovat
czepelin

neskutečná chyba Zbrojovky v obraně !!!

Reagovat
John Obi Mikel

Co jako dělal Granečný?

Reagovat
Greny

To nikdo neví on byl před ním a najednou se válel na zemi

Reagovat
Didier Drogba

To nevi ani on, ten je tak blbej, ze ani nevi, na jakou stranu se hraje

Reagovat
Kepy_FCB

Stejnak je dost divné až šokující že u vás stále hraje...

Reagovat
Kepy_FCB

Panskotrenérský Kozlomajznaball

Reagovat
John Obi Mikel

Liberec dostává dardu od Hoftycha, už vidim jak s nimi budeme mít za týden venku zas problém.

Reagovat
John Obi Mikel

Vidí za Teplice Babacara Sy a vybaví si Pelého Komentátor pobavil.

Reagovat
monty25

Boleslav čtyři góly a Kušej ani prd.

Reagovat
Coutinho10

trochu jsem nad ním uvažoval, takže uff

Reagovat
monty25

Hned asi v 6. minutě tam běžel prakticky sám na bránu...

Reagovat
Coutinho10

to naštve no...obecně, když ten tým vyhraje vysoko, hodně gólů a ten střelec vybraný nic, tak to je k naštvání...naopak, když ten tým nevyhraje, ale trefíš střelce, tak to potěší o to víc

Reagovat
monty25

Přesně, já právě spíš věřil gólu Kušeje než výhře Boleslavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Už chápu proč se Teplice pořád drží v lize. Větší luckeři se stoprocentním proměňováním šancí neexistují. Naopak Brno snad ani neví, že hraje o záchranu. Žádné nasazení. Bohorovnost a namyšlenost.

Reagovat
Greny

Na první dobrou penalta

Reagovat
monty25

Ty vole, to ještě bude pentle.

Reagovat
John Obi Mikel

To nebude penalta myslim.

Reagovat
John Obi Mikel

Myslim špatně

Reagovat
Firkraag

Tyvole tohle písknout To je ultrazmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to jasná penalta. Zalehl mu nohu. Ten komentátor je z Teplic?

Reagovat
wwwx

Reagovat
PBLead

Reagovat
Greny

Reagovat
monty25

Hm, tak mám zkažený narozeniny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se chtěl pochlubit, že se narodil

Tak všechno nejlepší

Reagovat
monty25

Díky. Bohužel jsem nedostal dárek, co jsem si přál...

Reagovat
smazaný uživatel

Kalendář s nahýma fotbalistkama?

Reagovat
monty25

Vítězství Teplic samozřejmě. Jinak cením tvou bujnou fantazii, ale kalendář v půlce března?

Reagovat
smazaný uživatel

Kalendář si můžeš koupit i v Srpnu.

Reagovat
monty25

To jo, ale za chvíli ho zase můžeš vyměnit.

BTW: Kalendář už mám od Vánoc, stolní i nástěnný.

https://www.eurofotbal.cz/clanky/krasne-vanoce-a-stastny-vstup-do-noveho-roku-595467/?forum=1#post13982797

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
srandamač

Ten Šikšaj se posral nebo je to debil?

Reagovat
mrtvej ofsajd

Pisknout tohle v 93. min...za mě sracka

Reagovat
John Obi Mikel

Na minutě přece nezáleží.

Ale taky jsem čekal, že to na penaltu nebude.

Reagovat
Greny

Vždyť to byla jasná penalta... Borec padá a přilehne Pachlopnikovi kotník ...

Reagovat
monty25

Už jsem teda viděl, že VAR nezasahoval při jasnějších penaltách... Ale to je jedno, prostě to byla penalta a Teplice ztratily dva body, což je na konci sezony může stát hodně draho.

Reagovat
Greny

Jako sorry ale obránce udělal píčovinu jako Granecny on byl před ním kdyby si tam postavil tělo líp nikdy k tomu nedojde pak neudržel rovnováhu a jak padal tak prostě prilehl nohu Pachlopnikovi

Reagovat
monty25

Jasně, ale narážím na to, že rozhodčí přímo na hřišti ji neodpískal. Pak je to o tom, kdo zrovna sedí u videa...

Reagovat
Greny

Jako za mě kdyby chtěli tak jsme mohli kopat penaltu v první půlce jak myslím Granecny vystřelil a Řezníček dorážel prekopl branku a Grigar mu skočil pod nohy a střetli se

Reagovat
monty25

Tak to by museli hodně chtít...

Reagovat
Greny

Tak viděli jsme to v lize už hodnekrat že vystřelil hráč a brankář do něj dojel a byla penalta myslím zrovna třeba zápas Bolka - Plzeň x let zpět když chytal Hruska

Reagovat
Rizek

Řekl bych, že tohle podělal sudí - kdyby to foukl hned a video mu to jen potvrdilo, tak si myslím, že by o tom nebylo moc diskusí. Takhle strašně dlouho trvalo, než vůbec informoval, že to řeší VAR. A pak dlouho trvalo, než se šel kouknout. Mezitím emoce vybublaly. Zrovna Siksaj má docela koule a tady bych od něj čekal, že je ukáže a pískne hned.

Reagovat
Rizek

Bylo to vidět hned z hlavní kamery. Ze záznamu to nebylo tak jasný, ale taky bych ji foukl. Pro Tepláky škoda a mám pocit, že tyhle body by jim na konci mohly chybět.

Reagovat
$dolar$

Penalta to za mě být měla, jenže on ji nepisknul a za mě by tohle VAR měnit neměl, protože se to dalo i nepisknout, tudíž žádný závažný pochybení..

Reagovat
Rizek

Bohužel asi souhlas. Taky bych to neviděl jako závažné pochybení. Ale pentle asi jo, tak buďme rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepísknout zalehnutí nohy, kvůli kterému nemohl hráč pokračovat v šanci, samozřejmě je závažné pochybení.

Reagovat
3M

Vsak fauloval prvni brnak! Dal pred teplicakannohu a podrazil ho, ten pak padal a vzal i brnaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Panenko Marie. Doufám, že nemáš řidičák.

Reagovat
3M

Uz vic jak 20 let. Tohle proste faul nebyl, nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

Taková typická "příhodovština" - penalta být měla, ale nebyla odpískaná, tak to VAR neměl měnit.

Reagovat
John Obi Mikel

Nita

Reagovat
meno

Tam byly 3 chyby za sebou, nebylo to jenom o Florinovi.

Reagovat
John Obi Mikel

To máš pravdu, málokdy je to o jednom hráči, ale tohle prováhal.

Naopak Jedlička zatím klokany dnes docela drží.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele