FORTUNA:LIGA - preview 16. kola: Plzeň a Slavia venku jako favorité

12.11.2022, 09:23, aktualizováno 13.11.2022, 08:43
Previews
Pozici favoritů budou na závěr podzimu plnit první dva týmy - Plzeň se představí v Ďolíčku proti Pardubicím, Slavii čeká duel ve Zlíně. Na předchozí porážky chtějí zareagovat Hradec králové a Slovácko, Brno hostí Olomouc...

FC Hradec Králové - 1. FC Slovácko

neděle 15:00
Slovácko v průběhu celého podzimu bojovalo s náročným programem, účast v základní skupině Konferenční ligy si vybrala únavovou daň a výsledkem je až desátá příčka tabulky. Poslední šanci na vylepšení svého postavení dostane v Mladé Boleslavi, kde hraje Hradec Králové.

Slovácko získalo maximální počet bodů ze zápasů proti Teplicím a Pardubicím, ve středu ovšem přišla další facka. V dohrávce zavítalo do Prahy, nastoupilo proti Spartě a prohrálo vysoko 0:4.

"Musíme se dát po porážce na Spartě hlavně psychicky dohromady. Náš zkušený tým nemohl zapomenout hrát fotbal, takže je to v našich hlavách. Hrajeme poslední ligový duel v tomto roce, musíme ho zvládnout. Trápí nás hlavně koncovka, říká se přece, jak se daří útočníkům, tak se vede celému mužstvu. Hradec bude velmi silný protivník, je v tabulce hned za silnou trojkou, hraje nepříjemný, běhavý a dotěrný fotbal. Bude to těžký duel," uvědomuje si Jan Palinek, asistent trenéra Martina Svědíka.

Hradec překvapoval už v minulé sezoně a letos na to úspěšně navazuje. Východočeský celek může litovat jenom posledních dvou vystoupení, v nichž podlehl Pardubicím a Liberci, i tak je v tabulce na čtvrté pozici.

"Jsme čtvrtí, což je dobré, ale zároveň víme, že poslední dva zápasy nám výsledkově nevyšly. Soupeři nás zespodu dostupují, takže na té pozici chceme vydržet co nejdéle. Se Slováckem se od začátku minulé sezony potkáme už pošesté a ještě jsme je neporazili, takže je potřeba něco změnit. Mně se filozofie Slovácka líbí. Mají to postavené na zkušenostech Hofmanna, Daníčka, Kadlece. Za každou cenu tam nenasazují mladé, i když od nové sezony to trošičku okysličují v podobě Tomiče nebo Duskího," nechal se slyšet asistent trenéra Stanislav Hejkal.

Slovácku to na Hradec Králové jde, vyhrálo čtyři z posledních pěti vzájemných zápasů a na body myslí i v neděli. Pomoci mu může i vyprázdněná marodka, na níž je pouze Reinberk. Na druhé straně budou chybět vykartovaní Rada a Vašulín, zranění Trusa s Urmou a stoprocentně fit nejsou ani Gabriel se Ševčíkem.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Reichl - Klíma, Čihák, Čech - Gabriel, Smrž, Kodeš, Kučera, Ryneš - Kubala, Matěj Koubek.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Tomič, Kadlec, Hofmann, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Trávník, Holzer - Mihálik.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.97 - 3.35 - 2.44

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

FK Pardubice - Viktoria Plzeň

neděle 15:00
Pardubice se letošním podzimem protrápily, podobně jako loni mají nejhorší obranu a pozitivní nejsou ani vyhlídky před posledním zápasem první poloviny sezony. Východočeši naposledy nastoupí ve svém pražském azylu a v Ďolíčku přivítají vedoucí Viktorii Plzeň.

Pardubice zaznamenaly tři výhry, dvanáct porážek a během podzimu vyměnily trenéra. Radoslav Kováč před sebou má spoustu práce a v neděli se pokusí navázat na úvod ligového ročníku. Východočeši tehdy Plzeň překvapili a sahali po bodech, nakonec ale padli 1:2.

"Pro nás to bude po dvou a půl letech loučení s azylem na Bohemce. Klobouk dolů před hráči a fanoušky, kteří tak dlouho dojížděli na domácí zápasy do Prahy. Chtěli bychom se s Ďolíčkem rozloučit dobrým výkonem a samozřejmě chceme urvat nějaké body. Víme, že nás čeká mistr ligy. Musíme si pohlídat hlavně standardní situace a věřit, že budeme bodovat," hledá Kováč cestu k bodovému zisku.

"Plzeň má ve svých řadách výborné hráče. Chorý, Hejda, Pernica - to všechno jsou vysocí hráči, kteří se umí ze standardek prosadit. To jsou individuality, ale Plzeň má komplexní mančaft. Čeká nás těžký zápas. Vím, že Plzeňští se také už těší na volno, protože toho letos odehráli opravdu hodně, nicméně toto bude utkání, které potřebují zvládnout. To my ale máme stejné, taky potřebujeme bodovat," dodal.

Plzeň minulou sobotu podala na její ligové poměry hodně špatný výkon a výsledkem byla domácí prohra se Spartou. Michal Bílek na to se svým týmem zareagoval a Viktoria v dohrávce smetla Brno. V tabulce tak zůstává první se čtyřbodovým náskokem.

"Samozřejmě jsme rádi, že budeme po podzimu na prvním místě, ale ještě to pro nás nekončí, hrajeme poslední zápas s Pardubicemi. Víme, že pokud chceme mít takový náskok, tak zápas musíme zvládnout. Hráči to vědí. Musíme udržet koncentraci ještě do neděle a připravit se na Pardubice úplně stejným způsobem jako na Brno, proti němuž kluci předvedli skvělý výkon. Byli zodpovědní, poctiví a koncentrovaní. Tohle v neděli nesmí chybět," varuje Bílek.

Pardubicím kvůli dohodě klubů nepomůže Hranáč, na marodce jsou navíc Jeřábek, Solil a Šimek. Plzeň se obejde bez zraněné pětice Kaša, Kliment, Sýkora, Tijani a Řezník.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Icha, T. Vlček, Chlumecký, Helešic - Tischler, Janošek - Kostka, Hlavatý, Vacek - Černý.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Havel, Hejda, Pernica, Jemelka - Bucha, Kalvach - Jirka, Vlkanova, Mosquera - Chorý.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.77 - 4.43 - 1.49

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Zbrojovka Brno - Sigma Olomouc

neděle 15:00
Zbrojovka Brno prohrála poslední dva venkovní zápasy, na závěr ligového podzimu se představí doma a bude chtít navázat na úvod sezony. Tehdy hostovala v Olomouci a domů si odvezla všechny body za výhru 2:0.

Domácí měli skvělý start a vysokou laťku podle očekávání neudrželi, i tak mohou být spokojeni. Nováček posbíral dvacet bodů a je na osmé příčce, na hlavní cíl v podobě záchrany tak má solidně zaděláno.

"Chtěli bychom podzimní část sezony zakončit vítězstvím a rozloučit se s našimi diváky. Ale v cestě stojí velmi dobrý soupeř, který z devíti zápasů prohrál jen jednou. Olomouc je favoritem, my ale máme sílu na to, abychom je porazili. Bude to ale jiný duel než na začátku sezony, kdy jsme tam vyhráli. Pro nás je měřítko spíš poslední domácí zápas s Libercem, který jsme zvládli a vyhráli," řekl Jozef Dojčan, asistent trenéra Richarda Dostálka.

Olomouc v polovině srpna nabrala vynikající formu a od té doby prohrála jenom jednou, když nestačila na Teplice. Naposledy si snadno poradila s Jabloncem a poskočila na šesté místo tabulky.

"Máme Zbrojovce co vracet za domácí zápas. Chceme ligový podzim zakončit výhrou, aby se nám lépe šlo na dovolenou, a samozřejmě se chceme udržet v šestce. Takto odvetu v Brně bereme. Jejich silné stránky jsou dobře známé. Ať je to Řezníček nebo Ševčík, kterým vyšel zápas tady v Olomouci. Především si budeme chtít udržet chuť a nastavení, se kterými jsme v poslední době vstupovali do domácích zápasů, včetně posledního s Jabloncem. To nám ve venkovních utkáních chybělo," podotkl asistent trenéra Milan Kerbr.

Domácím bude chybět pouze vykartovaný Šural. Olomouc přijede bez zraněného tria Macík, Ventúra, Greššák, nejistý je start Vaněčka.

Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Endl, Štěrba, Granečný - Texl, Souček - Hladík, Ševčík, Alli - Řezníček.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Trefil - Chvátal, Beneš, Vraštil, Zmrzlý - Breite, Spáčil - Zifčák, Růsek, Navrátil - Chytil.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.70 - 2.57

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

FC TRINITY Zlín - Slavia Praha

neděle 18:00
Slavia cestuje do Zlína a to s vědomím, že přezimuje na druhém místě tabulky. Šestnácté kolo nabídne souboje dvou nejhorších týmů se dvěma nejlepšími, sešívané bude hodně zajímat i to, jak si povede Plzeň v Praze proti Pardubicím.

Slavii se nepovedla první polovina října a ztratila kontakt s vedoucí Plzní. V nejvyšší soutěži aktuálně vyhrála čtyřikrát po sobě, po středeční dohrávce Viktorie s Brnem činí rozdíl mezi ní a lídrem čtyři body. A pokud nedojde k nějaké senzaci, tak se na tom v neděli nic nezmění.

"Jako každý rok chceme pro Slavii titul. Víme, že máme manko. Musíme se soustředit na svoje zápasy, které potřebujeme zvládat. Chceme potvrdit zisk z posledních zápasů," vyhlíží nejbližší utkání trenér Jindřich Trpišovský.

Zlín představuje pro Slavii prakticky ideálního soupeře, rozdíl v kvalitě obou kádrů je obrovský a promítá se i do posledních výsledků. Pražané naposledy Zlín neporazili 21. dubna 2019, od té doby triumfovali ve všech následujících osmi vzájemných duelech.

Zlín se podle očekávání pohybuje u dna tabulky a jeho psychice nepomáhá ani fakt, že prohrál poslední tři utkání. Na záda mu pomalu začínají dýchat poslední Pardubice, ty ztrácejí tři body.

"Zkraje týdne jsme se museli dostat ze šoku z minulého kola, kdy jsme nedotáhli k bodům vedení 2:0 v poločase na Bohemians. Teď nás čeká ještě těžší kalibr. Slavia prohání vedoucí Plzeň, kvalita jejího kádru je známa. Ale cítím v týmu odhodlání se na závěr podzimu porvat o dobrý výsledek. Uděláme vše pro to, aby Slavia měla u nás špatný den. Porážet se nedá, ale porazit ano," říká trenér Jan Jelínek.

Slavia v průběhu celého podzimu bojuje se širokou marodkou, na níž jsou Bořil, Holeš, Hovorka, Mandous, Schranz, Ševčík a Traoré. Nejistý vedle toho zůstává start Masopusta.

Kompletní nebudou ani domácí. Zranění jsou Cedidla, Fantiš, Hloušek a Tkáč, karetní trest si musí odpykat Procházka.

FC TRINITY Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Reiter, Simerský, Kolář, Bartošák - Fillo, Janetzký, Hlinka, Čanturišvili - Vukadinovič - Jawo.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Douděra, Santos, Kačaraba, D. Jurásek - Hromada, Oscar - Usor, Lingr, Olayinka - Jurečka.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.75 - 4.84 - 1.41

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

FK Teplice - Slovan Liberec

sobota 15:00
Teplice se začaly nebezpečně přibližovat k samotnému dnu tabulky a klidnou zimu si hodlají zajistit proti Liberci. Slovan útočí na první šestku, za Sigmou Olomouc zaostává jenom vinou horšího skóre.

Teplice koncem října otočily duel s Olomoucí, na tříbodový zisk ale nedokázaly navázat a minulý týden jasně prohrály v Mladé Boleslavi. Se šestnácti body jsou čtrnácté, Zlín na ně ztrácí čtyři a Pardubice sedm bodů.

"Proti Mladé Boleslavi nepodali někteří naši hráči dobrý výkon. Nehrály nám ani kraje, takže jsme si nevytvořili ani žádnou velkou brankovou příležitost. Domácí se skvěle připravili na naše útočníky Žáka s Gningem, kterým se v posledních dvou zápasech dařilo. Proti Liberci musíme hrát lépe, abychom zakončili podzim vítězně," ví moc dobře trenér Jiří Jarošík. Pro toho bude mít zápas pikantní příchuť, za Liberec hrál a pod Ještědem působil i jako asistent trenéra.

Liberec v minulém kole naopak slavil, když doma hostil Hradec Králové a vyhrál 2:0. Skóre otevíral už ve čtrnácté minutě Mick van Buren, pojistku přidal po změně stran Imad Rondić.

"Ceníme si výhry nad Hradcem. Zápasy s ním jsou vždy nepříjemné. Bolí to, musíte to odpracovat. Chceme body potvrdit v Teplicích," řekl odhodlaně trenér Luboš Kozel.

Liberci se ve vzájemných zápasech daří a vyhrál čtyři z posledních pěti soubojů s Teplicemi. V sobotu mu nepomohou zranění Doumbia, Ghali a Matoušek, domácí postrádají duo Shejbal, Dramé.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Knapík, Hybš - Hyčka, Kučera, Jukl, Urbanec - Trubač - Gning, Žák.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Gebre Selassie, Plechatý, Talovjerov - Mikula, Fukala, Červ, Valenta, Višinský - Rabušic, Van Buren.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.75 - 3.13 - 2.76

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

FK Jablonec - FK Mladá Boleslav

sobota 15:00
Poslední soutěžní zápas v tomto kalendářním roce před sebou má Jablonec. Dlouhé roky ambiciózní Severočeši se druhým rokem pohybují ve druhé polovině tabulky a reputaci si budou chtít napravit proti Mladé Boleslavi.

Svěřenci Davida Horejše zažili povedené září, následně ale opět upadli do útlumu a tabulkou spadli až na třinácté místo, čtrnácté Teplice za nimi zaostávají jen vinou horšího skóre. Před týdnem přišel nezdar v Olomouci (0:3), jednalo se už o sedmou prohru podzimu.

"Zvládli jsme skvěle zápas s Budějovicemi. Chtěli jsme na to navázat s Olomoucí, ale bohužel jsme to kvůli vlastní nedisciplinovanosti nezvládli. Musíme se zmobilizovat a zvládnout utkání s Mladou Boleslaví. Potřebujeme vyhrát, je to pro nás důležité," ví David Horejš.

Také Mladoboleslavští by se v tabulce rádi viděli výše, než na deváté pozici, na rozdíl od sobotního soupeře se jim ale v uplynulých týdnech začalo dařit. Doma přestříleli Bohemians 1905 a naposledy porazili i Teplice.

"V Jablonci nás čeká velice nepříjemný soupeř, který má v současné sezoně co dohánět a napravovat stejně jako my. Proto se domnívám, že to je zápas podzimu pro oba týmy," myslí si asistent trenéra Marek Kulič.

Mladá Boleslav venku nebodovala třikrát za sebou a k přerušení série nepomohou zranění Ekpai, Škoda a Vaníček, karetní tresty si navíc odpykávají Dancák se Suchým.

Řadu absencí hlásí i jablonecká strana - kvůli červené kartě zůstane jen na tribuně Sejk, společnost mu budou dělat zranění Krob, Martinec, Pleštil a Polidar.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Cools, Heidenreich, Akpudje - Šulc, Kratochvíl, Houska, Surzyn - Jovovič - Chramosta, Malínský.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Donát, Karafiát, Šimek - Pech, Kubista, Mareček, Matějovský, Fulnek - Ladra, Skalák.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.70 - 2.86

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Baník Ostrava - Bohemians Praha 1905

sobota 15:00
Baník Ostrava by rád přezimoval ve středu vyrovnané tabulky a na jednu stranu k tomu má ideální příležitost. Doma bude hostit oblíbeného soupeře v Bohemians 1905, s nímž neprohrává, Pražanům se ale letos daří...

Poslední výhra Bohemians nad Ostravou se datuje do října 2017, od té doby se oba týmy potkaly jedenáctkrát a Baník slavil výhru v devíti případech. Daleko k ní neměl ani v srpnovém utkání v Ďolíčku, kde jeho finiš stačil na srovnání na 3:3.

"Čeká nás bezesporu velice těžký zápas. Bohemka hlavně na hřištích soupeřů vyhrává a dělá body a teď po dlouhé době dokázala vyhrát i doma, když otočila zápas se Zlínem. Jsou běhaví, změnili trochu systém hry, jsou pracovití směrem dopředu, jsou góloví. Dávají opravdu hodně gólů a v tabulce jsou právem, kde jsou. Venku jsou daleko silnější než doma. Vpředu jsou rychlí a těží z toho při hře do otevřené obrany, po zisku míče velice rychle zakončují," upozorňuje trenér Pavel Hapal.

Klokani jsou na vynikající páté příčce a před týdnem dokázali porazit Zlín. Po první půli přitom prohrávali o dvě branky, obrat po změně stran zařídili Antonín Křapka, Lukáš Hůlka a Roman Květ.

"Doma se pod novým trenérem doposud prezentovali dominantními výkony. Do útoku chodí ve velkém počtu hráčů a snaží se soupeře zatlačit. To je pro každý tým nepříjemné. Ještě více to pak umocňuje kulisa, která v Ostravě bývá tradičně na vysoké úrovni. Co se týče věcí, které přinesl trenér Hapal, tak na začátku se soustředil určitě na jednu věc, tu hlavní. Zvednout hráče po psychické stránce. Nyní je na Ostravě už vidět, že má nějaký styl, jímž by se chtěl trenér Hapal prezentovat," prohlásil asistent trenéra Ivan Hašek.

V domácí sestavě se neobjeví zranění Svozil, Takács a nejistý je start Klímy. Bohemians jsou takřka kompletní, mimo hru je pouze dlouhodobě zraněný Necid.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Frydrych, Pojezný, Fleišman - Cadu, Tetour, Kaloč, Kuzmanovič, Plavšič - Almási.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Köstl, Křapka, Hůlka - Dostál, Jindřišek, Květ, Kovařík- Hronek, Prekop - Drchal.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.84 - 3.32

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Sparta Praha - Dynamo České Budějovice

sobota 18:00
Sparta před týdnem porazila Plzeň, ve střetu sfoukla Slovácko a s ligovým podzimem se hodlá rozloučit dalším triumfem, tentokráte nad Českými Budějovicemi. Pro Jihočechy by byl jakýkoli bodový zisk vítanou vzpruhou před zimní pauzou a především přípravou na druhou polovinu sezony.

Sparta i přes protesty fanoušků dává pomalu zapomenout na debakl z derby se Slavií. Díky výhře v Plzni se s ní stále dá počítat v boji o mistrovský titul, zlepšení pak potvrdila ve čtvrteční dohrávce proti Slovácku - účastníka Konferenční ligy rozstřílela 4:0 a podle papírových předpokladů by neměla mít problémy ani s dalším soupeřem.

Letenští se každopádně budou muset mít na pozoru - Dynamo si z hlavního města odvezlo všechny body jenom v jednom z posledních dvaceti případů, na druhou stranu Spartě zde podlehlo pouze jednou z posledních tří zápasů.

"Vstupujeme do druhé poloviny základní části, všechny soupeře jsme už poznali. Budějovice změnily trenéra. Hrajou odvážně. Očekáváme těžký zápas. Pro nás je všechno nastavené tak, abychom získali tři body. Principy naší hry by měly být jasné všem. Věříme, že vyhrajeme," říká asistent trenéra Thomas Nörgaard.

V Českých Budějovicích už došlo na výměnu trenéra, kormidla se ujal Jiří Kladrubský a potěšila ho výhra nad Brnem. Jihočeši jsou jedenáctí, náskok na čtrnácté Teplice ale činí jen dva body.

"Taková výhra jako ta v minulém kole nad Brnem potěší. Zaplaťpánbůh za ni. Utkání s Brnem jsme potřebovali zvládnout. Teď můžeme jet s čistou hlavou příští týden na Spartu," prohlásil Kladrubský, který dres sobotního soupeře v minulosti oblékal.

Sparta slaví 129. výročí založení klubu a při této příležitosti nastoupí v retro dresech, které neobléknou zranění Čelůstka, Fortelný, Jankto, Ladislav Krejčí II, Pešek, Sáček a Vindheim, zdravotní problémy navíc má i Čvančara. Na druhé straně zůstane doma Grič, o startech trojice Čolič, Hais, Škoda se teprve rozhodne.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Vitík, Panák, Sörensen - Mejdr, Sadílek, Pavelka, Zelený - Čvančara, Kuchta, Haraslín.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Sladký, Havel, Králik, Skovajsa - Čavoš, Hora - Čmelík, Hellebrand, Potočný - Zajíc.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.20 - 15.30

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Viktoria Plzeň
15
12
2
1
33 : 9
38
2
Slavia Praha
15
11
1
3
47 : 14
34
3
Sparta Praha
15
8
5
2
29 : 15
29
4
FC Hradec Králové
15
7
2
6
18 : 17
23
5
Bohemians Praha 1905
15
6
4
5
26 : 25
22
6
Sigma Olomouc
15
6
3
6
22 : 16
21
7
Slovan Liberec
15
6
3
6
20 : 19
21
8
Zbrojovka Brno
15
6
2
7
25 : 31
20
9
FK Mladá Boleslav
15
5
4
6
24 : 23
19
10
1. FC Slovácko
15
5
4
6
18 : 26
19
11
Dynamo České Budějovice
15
5
3
7
17 : 29
18
12
Baník Ostrava
15
4
5
6
22 : 23
17
13
FK Jablonec
15
4
4
7
21 : 25
16
14
FK Teplice
15
4
4
7
21 : 34
16
15
FC Trinity Zlín
15
2
6
7
15 : 26
12
16
FK Pardubice
15
3
0
12
12 : 38
9

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (383)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Poslední domácí zápas podzimu, počasí tomu nepřeje, ale návštěva cca přes 12tis by měla být a kdyžtak mě opravte, ale mám tušení že se jedná o nejnavštěvovanější podzim na Letné tohoto století, navíc jsme doma neměli ani derby ani Plzeň. Doma jsme nikdy nešli pod 10tis, za mě super. Škoda akorát současného boje kotel vs zbytek, jsem zvědav jaká bude atmosféra.

Reagovat
ACSeRw!n

Sparta tlesk tlesk Sparta a Sparta - Praha, tot vse

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si. Proti Slovácku se jelo na konci i celostadionové Šalalala, pak "v Praze na Letný" a dej Sparta gól. Neříkám že to je terno, ale aspoň něco. Uvidíme na jaře, jestli se zformuje nový kotel.

Reagovat
ACSeRw!n

myslis, ze je sance. ze by se to vytvorilo na protilehly nebo kde ?

Reagovat
smazaný uživatel

V komunitě už menší návrhy probíhaly. Pokud bude sektor kotle stále zavřený, tak se zmiňovali možnosti typu vedle kotle směrem k protilehlé nebo nad kotlem. Teď je to na rychlo, ale pokud bude bojkot kotle trvat, tak si myslím, že na jaře se něco domluví.

Reagovat
ACSeRw!n

kde se fandi ?? zatim super !

Reagovat
smazaný uživatel

Hele nad kotlem měl někdo buben a bylo tam několik aktivních lidí, pak vedle kotle dole, kam dostali zdarma lupeny lidi z kotle, co chtěli jít a pak na protilehlé. Jasně, nebylo to zdaleka takové jak s kotlem, ale potenciál to má. Akorát to chce, aby se aktivní lidi spojili dohromady v jednom sektoru. Uvidíme co bude na jaře.

Reagovat
lichna.

Bojujte za Spartu zvládnou i ostatní.

Reagovat
Bex5

Reagovat
Selänne

Reagovat
HorajzmAmmann

návštěvy S+S jsou super

Reagovat
$$CaptainKokotko

Super. Čím vším to je? Prostě dobrý marketing? Mě přijde, že kromě vás, Slavie, Plzně a Baníku ( to si nejsem jistý) se vůbec do fanoušků neinvestuje a přijde mě to jako úplná demence. I kluby které mají malý rozpočet. To mě přijde jako první věc která by se měla řešit. No Fačr je třeba úplně marný s propagací naší ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

liga je samostatná, fačr ji neřídí.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak já to myslel celkově. Třeba teď repre pauza na Mol cup. Mě sere, že skoro všude návštěvnost klesá.

Reagovat
smazaný uživatel

Marketing je letos fakt na top úrovni, ten dělá hodně. Druhá věc je ten bodovací systém pro permice. Teď to díky tomu funguje tak, že kdo nemůže jít, dá svoje místo do prodeje a nebo ho nabídne známému či komukoliv ve skupinách/komunitách na sociálních sítích zdarma. Díky tomu máme třeba celý podzim prakticky plnou protilehlou. A můžou tak jít i lidi, co si třeba zrovna nemohou lupen dovolit. Tenhle systém se fakt povedl.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak to je skvělé

Reagovat
Bex5

Cert, Bonaparte a Sadek nikdy nespi

Reagovat
Sosi

Prijde Darida?

Reagovat
Bex5

Tuhle jsme to resili s borcema na tribune ... davalo by to smysl. Ma tu blizkou i sirsi rodinu. Ale detaily bohuzel nevim, takze bych kecal.

Reagovat
ACSeRw!n

Plzen to prej zatim jeste nebude, ale ve hre je Sparta

Reagovat
$dolar$

Reagovat
monty25

Góóól!!! Žák ve Fantasy

Reagovat
meno

Hyčka nějakej přemotivovanej ne?

Reagovat
meno

To má za to!

Reagovat
monty25

Ty vole, to jsou chyby...

Reagovat
HorajzmAmmann

livetabulka je úplně skvělá

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Köstl vypadá jak mukl, a ten loket plavsicovi teď

Reagovat
bobis21

Ze záběrů které byly na O2 měl ruku normálně u těla. Pokud se neobjeví nějaký další záběr, ze kterého to tak nebude, bylo to podle mě čisté.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on měl ten loket u těla a ve výskoku mu do zátylku. Ale chvilku předtim ho zase prislapl Pojezný, tak si holt zchladil žáhu na srdjanovi

Reagovat
HorajzmAmmann

prodejte půlku Ostravy a kupujte Plavšiče.

Mimochodem dneska po delší době celkem slušná návštěva nebo se mi to zdá?

Reagovat
bobis21

Jsem zvědavý co s ním dál bude. Že ho udržíme v Baníku beru jako nereálné, ale hraje u nás zatím fakt neskutečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Aby se v Teplicích vůbec dohrálo. Tam je mlha, že by se dala krájet...

Reagovat
djiros

Na ty dva týmy se stejně nedá poslední dobou dívat...

Reagovat
Coutinho10

slušná mlha v Teplicích ....na Slovácku se EL nehrála, ale liga v Teplicích proč ne

Reagovat
Kaspar

Rozkaz znel jasne, musi se vse dohrat

Reagovat
monty25

Aspoň oranžovej míč by si mohli vzít...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Horejše asi jebne, jak to tak vidím...

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
djiros

Zase redka, co v tom Jablonci žerou

Reagovat
KingMaster13

Ten Jablonec je šíleně nedisciplinovaný mužstvo. Být Horejšem tak je všechny nakopu do prdele

Reagovat
Mirek na tenisu

Bohemka více šancí a 0:2...Banik má zdrcující protiútoky hlavně díky oběma Jugošům. Bohemka zoufale brání někteří hráči už nestačí rychlostí (Jindřišek) fatální chyby dělá Janoš. Ještě před 2 lety v Baníku nejlepší defenzivní halv ligy. Jak ten kluk klesl ve výkonnosti.

Reagovat
monty25

Góóól!!! Urbi et orbi taky ve Fantasy

Reagovat
monty25

Hm, tak už je přerušeno kvůli mlze.

Reagovat
monty25

A zase se hraje.

Reagovat
Pablos

Pěkně Kovařík vs sněhulák

Reagovat
bobis21

Takové clonění míče jsem ještě neviděl. Jak je něco takového vůbec napadlo?

Reagovat
Pablos

Tam bude ještě otočka od Bohemky ...zatím sympatická snaha

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Velké hovno

Reagovat
Pablos

jj, ale mě to nevadí.. já jsem nestranej divák... a fajn fotbal

Reagovat
Pablos

Pěkně Plavšič... opci na něj Baník asi ani nemá co ? Pro něj i pro Baník by to bylo ideál.

Reagovat
bobis21

Opci nemá a budu se hodně divit, když u nás bude ještě na jarní část sezony. Ale už dlouho se nestalo, že by u nás posila byla takovým přínosem jako on.

Reagovat
bobis21

Laco vlastně minulý rok, ale jinak už fakt nevím

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
Pablos

bych si divil, kdyby Slávia dala někomu v lize opci

Reagovat
ratusek

na jednu stranu souhlas. Ale je potřeba říct, že u borce s takovou cenovkou a takovým platem by to mělo být automatické

Reagovat
Pablos

Bohemka

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Debakl

Reagovat
smazaný uživatel

VAR v Teplicích - jedna velká šedá zóna

Reagovat
KingMaster13

Kde ten Baník mohl být kdyby toho Hapala neodpálili při tom prvním vyjednávání a nevzali Vrbu. Vrba ten tým málem dokonale pohřbil

Reagovat
SuperBanikovec

Kdyby byl Hapal od začátku, tak jsme pátí a všichni by fňukali, že kdyby byl Vrba tak jsme první.... Je dobře, že přišel kdy přišel. Museli jsme si tím projít a je dobře, že už to máme za sebou.

Reagovat
KingMaster13

To je zase pravda. Ono upřímně nikdo ani nečekal že to pod Hapalem bude takto fungovat. Nicméně zatím je to pro mě stejné znamení jak Bílek, který se do ligy vrátil taky po dlouhé době a nikdo nic nečekal. Hapal mi ho zatím dost připomíná, uvidíme snad vám to bude šlapat dál

Reagovat
HorajzmAmmann

kdyby přišel na začátku Hapal tak třeba nemáme Plavšiče a máme bodů stejně...

Reagovat
thewall

Není co dodat. Podepisuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
čolo

Reagovat
swatm

Bačkovský jede

Reagovat
wwwx

Rozhodčí citlivě posoudil, že červená pro něj by Bohemce pomohla.

Reagovat
HorajzmAmmann

Almási taky půjde pryč... nemáme šanci je udržet

Reagovat
Pablos

Že Fila bude v Teplicích naskakovat na tři minutky, bych si teda před tím hostováním netipl... dobře ho Slavia zabila.

Reagovat
smazaný uživatel

Může si za to sám, nikdo ho nenutil přestupovat do klubu, kde má pozici v útoku ještě na dalších 5 let zajištěnou legendární kanonýr Standa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to očividně zatím nemá. PRoč by to měla být chyba hned Slavie? Ono je někde napsaný, že kdyby tam nešel, že bude zářit nebo co?

Reagovat
Pablos

Slavia ho zabila… ta věta funguje na obě strany ale…. i tak, že na ní neměl.

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

v mlžném triku

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
lampas

Gratulace, ale jinak bych blil. Kozel je už vyřízenej, stačí aby na někoho neplatila jeho taktika, a můžeme reálně vyhořet i s týmem z ČFL.

Reagovat
HorajzmAmmann

pyro > mlha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Neon

Minchev Haraslín

Reagovat
Coutinho10

jsem zvědavej, jak se bude mluvit / nemluvit o tom, co předcházelo gólu Sparty a to momentu, kdy hráč Budějovic těsně před vápnem soupeře byl podkopnutej a z protiútoku dostali gól (ani opakovačka nebyla), ale asi přes mlhu to nešlo vidět...

Reagovat
Neon

to byl zaprvé dive jako prase a zadruhé se budějčtí mezitím ještě jednou dostali k míči a do útoku.

Reagovat
Coutinho10

no nevim, jestli dive....ten hráč byl před tím hráčem Sparty

Reagovat
Neon

fakt nevim, jestli nemyslíš jiný moment, ale borec tam do Pavelky prostě skočil.

Reagovat
Coutinho10

byl tam vidět, že Pavelka vystrčil nohu, přes kterou přepadl

https://ibb.co/ZzqQy3J

https://ibb.co/7QYTwVr

nicméně byl by fajn pohled i z jiný kamery

Reagovat
Neon

hlavně tam bylo vidět, že padal ještě před dotykem, skrčil obě nohy v kolenou a letěl. bez tohodle by to faul pavelky samozřejmě byl.

Reagovat
Coutinho10

teď když na to koukám detailněji, tak asi tomu trochu přidal, asi Pavelka včas dal nohu pryč, ale nejde to říct na 100%, nicméně odpískané fauly jsme již za podobný situace viděli, ale asi teda ok

Reagovat
Neon

kdyby to pískl, tak bych se vůbec nedivil, ale nadával bych hodně na to přihrání

Reagovat
Coutinho10

j, asi si mohl vybrat no ...to je ta naše oblíbená šedá zóna

Reagovat
PBLead

Když to je těžký s tebou cokoliv řešit, když si sám poupravuješ realitu. "z protiútoku dostali gól" je hodně přehnané, když Budějovice získali míč, dostali se za půlku, kde míč špatně přihráli a až z toho protiútoku padl gól... Takže jako ten faul sice mohl být, ale určitě bezprostředně nevedl ke gólu Sparty...

Reagovat
Coutinho10

tak ne doslova, ale kdyby hra byla přerušená, tak se jim ta obrana neotevře

Reagovat
PBLead

Reagovat
Coutinho10

nebo takto, kdyby byla hra přerušená....to je jedno, jestli po odpískání faulu, či potom něco jinýho, tak by se to dalo brát, že to je zahraný, ale takto nebylo....minulý víkend se za podobnou věc na nás celkem sjel hate, tady v pohodě..

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
PBLead

hele, tak to měli českobudějovičtí po zisku míče zakopnout do autu, když si neumí přihrát. Opakuji, že už byli za půlkou, měli míč asi 20 vtěřin (odhadem, nepočítal jsem). Problém nebyl v tom faulu/nefaulu, problém byl v tom, že na debilním místě přišli o balon zrovna ve chvíli, kdy jejich krajní beci vyjížděli do protiútoku.

Reagovat
Coutinho10

jako jo, ok, ale Budějovicím hrozilo nebezpečí i před tím momentem, kdy pak ztratili, což teda souhlasím, že to byla ta příčina, proč měli otevřenou obranu

Reagovat
Neon

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
$dolar$

Vacino o tom ani necekne.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je?

Reagovat
PBLead
Reagovat
smazaný uživatel

Já vím. Jen nechápu, proč právě jeho pohled na věc je pro někoho důležitej.

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože kvůli situaci na úplně opačné straně hřiště dala Sparta gól? Trochu soudnosti prosím

Reagovat
Coutinho10

ok, ten první nával po tý sporný situaci přežili, pak šli ještě jednou do brejku a ztratili nepřesností, ale kdyby pískal, tak se toto nestane

Reagovat
Coutinho10

ikdyž nejde to úplně lehce rozklíčovat, chtělo by to záběr i z jiný kamery, vidět opakovačku

Reagovat
doshcz

ty si hotovej ty vole

Reagovat
Coutinho10

hele, úplně v pohodě , jenom mi ten moment minimálně přišel jako hraniční, kterej by se neměl jen tak přejít, což by se stalo, kdybych na něj neupozornil, nicméně po detailním zkoumání nemůžu ani vyloučit, že tomu mohl přidat, takže spíš O2TV mohla minimálně ukázat opakovačku...

Reagovat
Pyroman

První zápas bez kotle a viditelnost horší, než při všech letošních pyroshows dohromady. Doufám, že budou padat tresty.

Reagovat
HorajzmAmmann

nick

Reagovat
$dolar$

proc se tohle hraje, kdyz neni videt ani hovno?

Reagovat
smazaný uživatel

A co bys jako teď dělal?

Reagovat
ratusek

To asi ukončí a přeloží na jindy

Reagovat
HorajzmAmmann

ve Fantasy nemám ani jednoho Sparťana, takže OK

Reagovat
ratusek

no ted se to trochu vyjasnilo, tak nevím

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Neon

asi záleží, jak moc kameraman dokáže dobře nastavit vyvážení bílé

Reagovat
Neon

vezmou si rozlišováky a bude přimo na hřišti je asi vidět líp, ta mlha odráží víc světlo nahoru do kamery a to je problém

Reagovat
PBLead

no já teda vidím velký hovno jinak může mi někdo vysvětlit, v čem jsou ty Sadílkovy auty dobré? Mi přijde, že to letí moc vysoko a strašně pomalu. kdyby to házel jak Rory Delap tak ani neceknu, ale z téhle snahy už je mi za něj docela trapně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je to už pořád stejný. Aspoň nějakou alternativu k tomu by neškodilo mít.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasazení Wiesnera místo Mejdra do zápasu, kde se bude víc útočit a míň bránit je dobrý tah. Wiesner je dopředu hodně platný.

Reagovat
monty25

Hm, ale pro mou Fantasy to moc dobrý tah není. Čekal jsem v základu Mejdra.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta ti pošle omlvuný dopis s volnou vstupenkou na zápas A týmu žen

Reagovat
monty25

To by nejdřív musely hrát Ligu mistryň...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevím. Jaká je šance?

Reagovat
monty25

Malá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak holt dopis bez vstupenky...

Reagovat
monty25

Tak na kvalifikaci LM by to taky šlo...

Reagovat
Pablos

Ty retro dresy jsou bomba Proč sakra něco takového musí bejt jen retro a nemůže to bejt třeba venkovní sada (jasný s reklamou, ale i tak).

Reagovat
PBLead

Reagovat
Pablos

OT: jde vam prihlaseni pres PC ? Mně jen přes mobil… už nás pomalu lifrujou

Reagovat
smazaný uživatel

Nesedíte někdo na protilehlé? Mohli byste podávat zprávy, co se tam děje.

Reagovat
ZB 07

Neříkejte mi, že tohle je regulérní

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi Teplice odpoledne? Já ne a to jsem to měl zapnutý

Reagovat
ratusek

Reagovat
monty25

Reagovat
guzman

Reagovat
ZB 07

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Cotton

Reagovat
Konspirator

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Neon

když kamera nemá v záběru jeden z reflektorů, tak se to celkem dá, z kamer na úrovni hřiště je vidět, že je vidět přes celé hřiště

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pablos

je vidět úplně v pohodě... jen mi u TV hovno vidíme

Reagovat
ratusek

pičo já nevidím vůbec nic

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to sledování mlhy má asi nejlepší atmosféru za poslední roky. Mlha jde nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

MM11 opět nepřesvědčil.

Reagovat
ACSeRw!n

asistence, dalsi slusny prihravky, napadani.. ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dneska je to Skovajsova jedenáctka

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchta žlutá?

Reagovat
ratusek

faul před vápnem

Reagovat
PBLead

VAR přes mlhu nic neuvidí jinak Kuchta kkt, že padá místo toho, aby zakončil. Já bych nic nepískal a hrál dál.

Reagovat
lada.sp

VAR vidí hovno i když je azuro

Reagovat
Mass

Reagovat
Neon

Penalta pro Spartu a žlutá pro Kuchtu za simulaci zároveň.

Reagovat
monty25

Jestli to byl faul, tak před vápnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska druhý zápas sparty za sebou, co je neregulerní. Se Slováckem to měla být po těch dýmovnicích kontumace a dneska se snad nemůže, kvůli té mlze dohrát..šaškárna

Reagovat
PBLead

Tak to je vskutku šalamounsky posouzeno

Reagovat
ratusek

na poměry našeho VARu myslím, že dobrý. A Kuchta je debil, že padá místo toho aby zakončil. VAR by to řešil tak či tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Vsak se ho ani nedotkl, ani nebyl posledni.. Smesny.

Reagovat
Pablos

Minčev se Sadílkem Brazílie... mlha nemlha... už jsem viděl co jsem potřeboval

Reagovat
smazaný uživatel

Ty retro dresy jsou naprosto skvělé do mlhy. Možná by se z toho mohla stát povinná třetí sada dresů: Domácí, venkovní a mlhovky.

Reagovat
Neon

Sadílek

Reagovat
monty25

Kuchta To jsem si zase vybral kapitána...

Reagovat
smazaný uživatel

Budějky za ten závěr

Reagovat
Tromas

OT: Dnes finále MS ve florbale Česko: Švédsko na ČT sport. V 15:45 pro nás 2. účast ve finále v historii.

Reagovat
Mass

Sledoval sem je se Švýcarskem a tenhle tým je takticky vyzrálej.

Reagovat
Salfovic

florbal

Reagovat
Neon

hrozná plácaná. mi přijde, že je tam stále často ten lehký míček mimo nějakou kontrolu a moc často se člověk diví, kde vlastně ta bílá věc vyplave.

.

Reagovat
Salfovic

Já ho na gymplu taky plácal a nebylo to špatný. Ale radši bych se díval na mužské synchronizované plavání než na tohle.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kepy_FCB

v kolika státech má ta blbost nějakou úroveň? ve 3 nebo dokonce už 4 ?

Reagovat
HorajzmAmmann

to už je jejich problém... prostě patříme mezi TOP4 ve světě u florbalu. Místo toho, aby byl člověk rád tak se zase hledá někde nějaká chyba...

Reagovat
Kepy_FCB

Vymysli si sport, budeš ho hrát jen ty a každej rok budeš mistr světa amoleta do smrti

Reagovat
HorajzmAmmann

to ale není případ florbalu... ten hraje celý svět.

Tím pádem by jsi to mohl dát i na hokej, ten se hrál nedávno taky v 6 státech

Reagovat
Tromas

Logika Američanů a amerického fotbalu, který nikdo jiný nehraje a nikoho mimo USA tento sport nezajímá. Díky tomu se můžou prohlásit každý rok za mistry světa.

Reagovat
Kepy_FCB

Však jo narážím na opěvování "úspěchu" ve sportu který hrají 3-4 státečky

Reagovat
eleven11
Reagovat
smazaný uživatel

ve 2

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ZB 07

Pojďme ten podzim dojet důstojně Přezimování ve skupině o titul je strašně blízko, což by mě před sezonou ani ve snu napadlo, tak snad to klapne.

Reagovat
Pablos

Ani ve snu nenapadlo, přesto to teď považuješ za důstojnost... myslím, že ani prohra není přeci nedůstojná... měli jste se bát o přežití v lize... ale chápu s jídlem roste chuť

Reagovat
HorajzmAmmann

3 body na poháry a budou brečet

Reagovat
ZB 07

Důstojně spíš v tom smyslu, že se vyvarujeme komických chyb jako v posledních dvou zápasech Jinak o přežití v lize se bojím pořád, na baráž máme jen 4 body.

Reagovat
Salfovic

napadlo

Reagovat
Martin9719

OT: On jako Mlika hraje v 42 letech opravdu ještě za Sokolov?

Reagovat
czechfant

Koubek dnes v základu. Jsem na něj zvědavej. Mě zatím vůbec nepřesvědčil, ale Bohemáci tu tvrdili, že je dobrej.

Reagovat
Kepy_FCB

Tak už se spekuluje o výměně Amáši-Plavšič Nebrat

Reagovat
iamek

Reagovat
Greny

uz vidím Plavsice jak dobrovolně se vzdává tak 50 procent platů když má teď skoro mega mesicne

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne? Dostali byste za Almásiho 50 mega + Plavšiće, jaro byste bez něj nějak přežili a v létě ho máte zpátky, protože Trpiš zjistí, že se mu nehodí do systému.

Reagovat
Stannis Baratheon

Loučení s Ďolíčkem výhrou nad Plzní.

Reagovat
AjaxFans

Ty voe, to se dává

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jj, šilené

Reagovat
pingla

tomič tyvole, co to bylo

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
AjaxFans

Co myslíš? Byl jsem chvilku fuč

Reagovat
pingla

napálil ze tří metrů míč do obličeje ležícího Petržely, zřejmě kvůli tomu musel i střídat

Reagovat
AjaxFans

Aha, tak to jsem viděl.

Reagovat
AjaxFans

Pane Csaplar, prosím prosím

Reagovat
Mass

Teď sem si to zapnul, proč se tolik nastavuje?

Reagovat
AjaxFans

Asi 3 střídaní

Reagovat
Mass

3 střídání za 8 minut nastavení?

Reagovat
AjaxFans

ošetření apod

Reagovat
Slovácký trojboj

To jsou fakt prasata..

Reagovat
AjaxFans

aby zůstalo vůbec nějaké střídání

Reagovat
$$CaptainKokotko

Neudělal Harazím už tak 6-7 faulů a žlutou nemá? Pak ta naše liga nemá stát za hovno.

Reagovat
Mass

Chtělo by to sčítat fauly jako v basketu.

Reagovat
czechfant

Na fauly 9:8. Harazim tak 2

A to se do toho nepočítá Tomičův knockout na Petrželu

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jj, teď se na to dívam a asi jsem zaujatý. Je to frustrující. Nedáme ty velké šance, Petržela střídá protože ho narve Tomič a pak dostanem góla. Podle xG máme nejhorší zakončení v lize.

Reagovat
czechfant

Tak já jsem samozřejmě taky zaujatej, když fandím

Reagovat
AjaxFans

Jj, zaujatý, ale Petržela už ležel předtím, než dostal balonem. A není faul, jako faul. Od nich je to hodně důrazné

Reagovat
$$CaptainKokotko

Ale to nic nemění ma tom, že hrajete dost tvrdě a některé věci mě přijdou za hranou.

Reagovat
czechfant

Za mě se to zlepšilo. Daleko míň tam choděj vyloženě debilně nohama. Ty hlavičkový souboje choděj tvrdě, ale tam je to kolikrát spíš o smůle.

A ruku na srdce, spousta z nich jsou kopyta, takže to musíme urvat bojovností

Reagovat
$$CaptainKokotko

Díky bojovnosti si top6 zasloužíte ale dnes mě serete

Reagovat
czechfant

Reagovat
Slovácký trojboj

Platí u nás to pravidlo, že v případě zranění hlavy se střídání nepočítá?

Reagovat
Imos

ono to už je někde schválený?

Reagovat
czechfant

Co je tohle za faul. Smrž odehraje hlavu, ruce u tela a dostane žlutou

Reagovat
kecipep

tak hlavně, že si tam dal pro jistotu to kolínku nahoru, aby ho vzal stehnem a ne tělem. Tohle bylo čuňárna, zbytek náhody.. krom toho u závěrečného hvizdu

Reagovat
Pablos

Jsem rád, že se nepískla Plzni taková penalta ...je to sice smutné, že to musím chválit, ale bohužel chválím no

Reagovat
Mass

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Pablos

Jako strčil ho docela dost, takže by to písknout i šlo... ale líbí se mi tenhle trošku volnější metr v posuzování, takže jsem prostě rád, že to nepískl... a hlavně to musí i v tomhle trendu dopískat.

Reagovat
$dolar$

Mně nevadí, že nemáme penaltu, ale s VARem tohle musí bejt penalta, protože ten hráč neměl nejmenší snahu hrát balón, jen sejmul Vlčaka.

Reagovat
ttopi

Tohle je penalta. Ta intenzita byla až moc velká. Na Vlkanovu už letěl míč, mohl zakončit, nebyli v klasickém souboji na stejné úrovni.

Reagovat
$dolar$

Kde jsou všichni strážci VARu? Pro nás úplně jasná penalta a ani se na to nakouknou.

Reagovat
djiros

Co tam bylo jasného? Nedělej z toho basketbal a florbal

Reagovat
$dolar$

Ve kterým vesmíru není faul, když jdeš do hlavy a zezadu tě sestreli soupeř bez zájmu hrát balón?

Reagovat
djiros

Přiznej že hrajete picu proti poslednímu týmu tabulky a nehledej penaltu tam, kde nebyla.

Reagovat
$dolar$

To že nehrajeme dobře nemá nic společného s tím, že to mela bejt penalta.

Reagovat
Mass

Tohle by se nepískalo ani v basketu.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Mass

Twl ještě vám rozhodčí připískává, tohle byl jasnej faul na Pardubičáka.

Reagovat
$dolar$

Myslíš tu červenou pro Janoska?

Reagovat
Strojmír

Perníkáři

Reagovat
Mass

Už měl dát tu první, dřevák

Reagovat
djiros

Zkušeně zmátl obranu.

Reagovat
monty25

Černý gól? To už asi Plzni dochází dech.

Reagovat
Mass

Kdybys viděl to co nedal, navíc ten jeho druhej pokud byl prakticky do prázdný.

Reagovat
Mass

pokus

Reagovat
monty25

Už jsem to viděl, ale stejně. Ta jeho ligová bilance mluví za všechno...

Reagovat
Mass

Tak jestli má ten hráč nějaký kvality, že ho trenér pořád staví, tak nechápu, proč ne na nějakou jinou pozicii a i ten hráč má potřebu se neustále ztrapňovat v útoku.

Reagovat
monty25

Já si ho teda na jiné pozici nedovedu moc představit. On je prostě takovej sklepávač balonů, co vepředu dokáže udržet míč. Ale trochu se divím, že mu to pořád stačí na základ v 1. lize.

Reagovat
Pablos

Černý... on ho ještě dopovolá do repre

Reagovat
HorajzmAmmann

Černý Hlavně nikomu neříkej, že jsi místo zakončení ten balon poprvé poslal 3 metry vedle. Naštěstí mu to tam ještě dal zpátky

Reagovat
John Obi Mikel

To byla narážečka

Reagovat
Coutinho10

sám to přiznal v rozhovoru

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

trošku se ale u toho smál , ale pobavilo

Reagovat
meno

Ryneš bude hrozný dělo, nedivil bych se, kdyby si ho Sparta na zimu stáhla

Reagovat
monty25

Už v lednu jsem tady o něm psal.

Reagovat
czechfant

první dobrej zápas za nás :D

Reagovat
monty25

Ale když nebyl zraněný, tak hrál docela pravidelně základ, ne?

Reagovat
djiros

Vždyť má výbornou levačku, kdyby proti Pardubicím nebyli útočníci leví, tak mohl mít tři áčka za poločas.

Reagovat
AjaxFans

hopa

Reagovat
Slovácký trojboj

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Cotton

Zkurvená Plzeň mi zkurví tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Vazne se tam Chory chodi hadat s rozhodcim do pici?!

Reagovat
$$CaptainKokotko

Gooool

Reagovat
Slovácký trojboj

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
czechfant

To jen my dokážeme prohrát takovehle zápas

Reagovat
ttopi

Fanoušci Pardubic koukali na Narcos, tak se naučili slovo puta.

Reagovat
Pablos

Jim je tak 8 let ? Jestli někdo tak známé slovo jako puta zná ze seriálu, tak mu víc bejt nemůže.

Reagovat
Mass

Já co to tam na něj pořád řvou

Reagovat
John Obi Mikel

Nebo myslí, že je slepice

Reagovat
Spalovač šancí

Nebo fandí Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

Kováč na hrad!

Reagovat
Martin10

Chudák ten kluk, takhle se rozsekat

Reagovat
Coutinho10

tak pojďme to stáhnout

Sestava: Kolář – Masopust, Kačaraba, Santos, Jurásek D. – Hromada, Oscar – Douděra, Lingr, Olayinka – Jurečka

Lavička: Dvořák, Sirotník – Tiéhi, Tecl, Provod, Sor, Ewerton, Kričfaluši, Usor

Reagovat
Mass

Tiéhi ve Slavii zatím za očekáváním..

Reagovat
Remt

Já jsem tu asi jediný komu se docela líbí :D

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

vypadalo to, že bude lepší podle těch prvních zápasů, ale nezatracoval bych ho

Reagovat
$$CaptainKokotko

Na jaro to bude dělo

Reagovat
smazaný uživatel

No Tecl, no goals.

Reagovat
John Obi Mikel

Nevíš, co je s druhým Juráskem?

Reagovat
Coutinho10

* Zdravotní problémy nepustí do hry Aleše Mandouse, Tomáše Holeše, Jana Bořila, Davida Hovorku, Petra Ševčíka, Ivana Schranze, Ibrahima Traorého, Aihama Ousoua a Matěje Juráska.

Reagovat
Hasan Šáš

dyť ta Plzeň je naprosto otřesná.. rekulérně tak na úrovni nějaký Bohemky neboco.. jak tohle může bejt první?

Reagovat
mrtvej ofsajd

Hezky Pardubky!

Reagovat
Remt

Teď jsem se koukal na tu situaci s Vlkanovou ve vápně a tedy jak Plzni vůbec nedržím palce, tak tady ten bránící hráč neměl sebemenší snahu hrát nějakým způsobem míč. Nevím jestli bych tohle nefouknul jako penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem to, ale nepískal bych to.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Reagovat
Banikovec7

to jsme to neviděli stejně

Reagovat
Selänne

Reagovat
Cotton

Reagovat
Remt

No ne ale pro mě bývá penaltová situace to kdyz bránící hráč nemá žádnou šanci zasáhnout míč a ani se o to nesnaží a jde jen tvrdě do těla. A to tu bylo.

Reagovat
Imos

Tak pencle by snad měla být za víc jak tvrdý souboj

Reagovat
Remt

Tak v podstatě on se hotovil ke střele a obránce ho přistrčil, no. Nedivil bych se písknutí

Reagovat
Imos

jestli to bylo tělo na tělo a nebylo to podkopnutí, skluz, loket, zašlápnutí, nebo kung fu tak nepískat

Reagovat
Remt

No tělo na tělo.. to že hráče narempluješ zezadu není tělo na tělo.. tělo na tělo je rameno na rameno. Chápeš, tady prostě ten hráč vůbec nebyl ve hře.

Reagovat
Imos

Jak je to dneska v lize tak vágní ohledně intenzity a co se píská tak máš asi pravdu, že by se to písknout dalo, ale nevím moc

Reagovat
Remt

Ale souhlasím že ta hranice kdy tyhle zákroky písknout a kdy ne je taky dost tenká protože útočníci dneska taky často jen čekají trapně na kontakt aby upadli..

Reagovat
Imos

právě

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ratusek

Reagovat
Selänne

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ttopi

Byla to spíš penalta. Jak píšeš, od počátku jasný záměr s velkou intenzitou.

Reagovat
Firkraag

Tak se Slavií nás zařízli, proti Zlínu zase rozhodčí pomohl nám, tak teď je čas zaříznout Slavii proti Zlínu

Reagovat
John Obi Mikel

To už se stalo v prvním zápase, kruh je dávno uzavřen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Martin9719

Neřešil bych asi penaltu, protože výkon resp. naše kvalita v pokutovým území souepře je žalostná. Spousta akcí zabržděných a potom hrajeme pořád do plných. Střídání taky moc nechápu, prohráváme a přijde tam další obránce když je na lavičce třeba Pilař. Začneme hrát až když dostaneme gól což bylo naprosto ostudný bránění od všech, hlavně Pernici a Havla. Havel ukázal opět to co např. proti Interu kdy nepřebral hráče a stál tak špatně že už se neměl šanci dostat blíž. Necháme si dát gól od hráče co už dávno nemá v lize co dělat a ještě na ten gól potřebuje 2x nahrávku před prázdnou branku. Tyhle zápasy budou rozhodovat případně o titulu, ne vzájemný konfrontace - to je věta kterou řekl po zápase s Hradcem 2015 (2:3) Koubek. A tady se to potvrzuje. Veškerý náskok co jsme měli tak jsme darovali defakto ještě do konce podzimu. Na únavu bych to nesvaloval, jediný kdo vypadal v zápase opravdu vyčerpaně byl na konci Chorý. Navíc po gólu jsme začali hrát, takže to bylo vyloženě v psychickým nastavení hráčů. Ani s Brnem to nebyl bůhvíjaký výkon a tady jsme si mysleli a tady jsme si mysleli že to půjde stejně. Ne nepůjde. I tak je třeba klukům poděkovat za krásný podzim, v podstatě pořád jedeme umístěním v tabulce nad plán, ale mohli jsme na tom být i líp. Pro jaro je jednoznačně potřeba se zlepšit a pokud chceme hrát nejvýš tak začít tím že to potvrdíme v 1. třech zápasech jara/zimy.

Reagovat
bartes

tak to máš jedno s druhým. Plzeň není stroj a každý si najde tu svou slabší chvilku. A únava není jen o tom, že jim nefungují nohy. Je to celková únava z toho kolotoče a o to větší nápor na hlavu, než na tělo. Věřím, že Plzeň se o pauze srovná a zase bude v pohodě. Jsem spíš zvědavý na Spartu. Jestli po těch 3 výhrách dokáže pak navázat nebo to bude tragédie jako celý podzim. Sám se připojuju spíš k tomu, že se vrátí k mizernému podzimu.

Reagovat
Martin9719

Tak samozřejmě že tohle byla slabší chvilka. Svým způsobem nás to může nabudit do přípravy a říct nám že takhle prostě i proti poslednímu týmu ne. Musíme se koncentrovat na všechny zápasy.

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooooaaaaaaaaaaaaaal Lingrrrrrr

Reagovat
Coutinho10

krásná akce, patička Jurečky...nádhera

Reagovat
Mass

Sem to neviděl, stream se zrovna zasekl.

Reagovat
Coutinho10

škoda, ale určitě to ještě někde uvidíš

Reagovat
Mass

Gól kola?

Reagovat
Coutinho10

neviděl jsem úplně všechny góly z tohoto kola, spíš bych to nazval rychlý zaskočení soupeře a Lingr byl pak sám před brankářem, stejně jako ve 2. případě Douděra

Reagovat
Kaspar

na livesportu ty goly z cesky ligy jdou pustit

Reagovat
pingla

0:2, Jeleňu táhni už do prdele, snad zase budeš machrovat v okresu

Reagovat
Coutinho10

Oscaaar ten passík a Douděra chladnokrevně

Reagovat
Coutinho10

* jako od Nica

Reagovat
Remt

On tyhle pasy ale docela zkouší často že?

Reagovat
Coutinho10

j, to cítění tý hry má dobrý a tady to krásně vyniklo

Reagovat
Igner Farnsworth

Kua člověk to zapne o 5 min dyl a prijde dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Zlín neposere nějakým náhodným snížením a udrží si ideální skóre do poločasu.

Reagovat
Pablos

No ona spíš Slavia přidá do poločasu ještě min. jeden, takže jim to pokazí.

Reagovat
Pablos

a jak jsem napsal tak se stalo a pohádky je konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak můžou si nechat dát ještě jeden a zkusit zavést novou tradici supercsaplára, ale je fakt, že na 5 gólů za poločas už bych jim asi nevěřil, to by zvládli max. zplichtit.

Reagovat
Pablos

jenže on ještě příjde Standa

Reagovat
Coutinho10

úplně neobsazenej hráč a Kacharaba nalezlej na našem hráči

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaaal Olieeeeeeeee a ze standartky

Reagovat
PlackaSKS

*d

Reagovat
Coutinho10

no jo

Reagovat
mrtvej ofsajd

Pěkná hlava

Reagovat
mrtvej ofsajd

Barák gol proti AC

Reagovat
Pablos

Reagovat
Coutinho10

trochu haluz, ale počítá se https://streamin.me/v/9dbfc734

Reagovat
Pablos

no to nebude jeho gól... jasnej vlastní

Reagovat
Coutinho10

no, možná ne...ta jeho střela mířila na bránu, takže by mu to mělo zůstat, jestli ty pravidla v tomto mám správně zafixovaný

Reagovat
Pablos

jo tak možná, že jo ...já počítal jen s klasickým změna směru ...jestli se to takhle nebere tak oka.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Coutinho10

zase jsme nechali zakončovat soupeře ve vápně po centru

Reagovat
Mass

Hlavička z vysokýho centru a zády k brance, to nemělo moc šancí na úspěch.

Reagovat
Coutinho10

naštěstí ne, ale byla to už 2 situace za poločas, kdy je necháme zakončovat....být tam lepší zakončovatel, líp to trefit, tak to nemuselo takto dopadnout

Reagovat
Mass

To by tam museli mít Haalanda

Reagovat
Coutinho10

no vztahuju to i na tu první, která ta šance byla větší, ale jo, naštěstí to měl složitý

Reagovat
John Obi Mikel

Výsledek trochu zkresluje, první dva góly nám spíše darovali (byť příhry Jurečky a hlavně Oscara byly skvělé) a vlastně jsme proměnili všechny naše šance. Držení míče máme překvapivě menší a dozadu tam bylo několik okének a individuálních chyb. Poločas to určitě nebyl vůbec špatný, ale 3:0 úplně průběhu neodpovídá.

Hlavně to v klidu dohrát a Taras ať se nenechá vyloučit.

Reagovat
Mass

Bych tam za Tarase poslal Kričfalušiho.

Reagovat
Remt

Mě by zajímalo jestli Taras vždy když vběhne na hřiště nenechává mozek ještě v kabině. Za stavu 3:0 se nechá nesmyslně obejít (to by bylo ještě ok), pak ještě nesmylneji fauluje na žlutou (to nepochopím za toho stavu, kór když to bylo na půlce hřiště na kraji a za ním minimálně dva spoluhráči) a následně pět minut na to mohl jít klidně ven. To dokáže málokdo tohle. To je fakt takovej retard že to není možné. Udělejte z něj max třetího stopera a kupte dva lepší a nebo ho pošlete rovnou do hajzlu, to byste udělali nejlíp. Ten kluk občas udělá něco dobře, ale je absolutně nekonzistentní. Je to časovaná bomba která zápas co zápas udělá několik nesmyslných kixů.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mass

Však Kačaraba měl být 4. stoper. V zimě snad nějakýho stopera udělají, když už se jim to v létě nepovedlo a sám Tvrdík řikal, že to byla chyba. Asi taky neni jednoduchý najít nějakýho stopera do 24 let, kterej by měl evropský kvality a stál do 2M €.

Spoléhat se na Kačarabu se Santosem podle mě fakt nejde, jestli Slavia chce příště něco uhrát v Evropě, oba dva proti techničtějším útočníkům nezvládají a faulují.

Mě by se líbil třeba tenhle stoper, ale nevim kolik by za něj Groningen chtěl

https://www.transfermarkt.com/neraysho-kasanwirjo/profil/spieler/503640

Reagovat
Remt

Souhlas se vším co jsi napsal. Privedl se Santos a to nestaci. Pokud na to Ousou jednou bude mit, tak ted to rozhodne neni a musi se ucit vedle nekoho zkusenyho.

Reagovat
Remt

Protoze ten je schopnej stejne jako Kacaraba vymyslet takovou hovadinu a namazat trikrat za zapas do sance souperi v tom jsou podobni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je asi jedno, co by za něj Groningen chtěl (určitě ne to, co má na tm jako cenovku), ale hlavně nějak nevím, proč by hráč s ambicemi dostat se do budoucna do repre oranjes se chodil ve 20 letech zakopat do cz ligy, když hraje základ v týmu eredivisie.

Reagovat
Mass

Jo a ještě v jednom zápase měla Slavie menší držení míče než soupeř, v derby

Reagovat
John Obi Mikel

Tak jenom o tom to není. Ale měli i víc střel. Nám tam spadlo prakticky všechno, což se nám třeba v Evropě nedaří.

Reagovat
Mass

Ale dnes ty šance jsou mnohem kvalitnější, ne nějaký šmudly z dálky jako v EKLu.

Reagovat
ratusek

Spíš aby se Taras nechal vyloučit a dostat trest na 5 zápasů ne?

Reagovat
Coutinho10

Lingr

Reagovat
pingla

jaký "jihomoravský region"

Reagovat
Rothbard

Reagovat
Rothbard

Zlín chce být po Ústí n/L. a Jihlavou dalším krajským městem, kde se nebude hrát nejvyšší liga ani v hokeji, ani ve fotbale?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fotbale jsou asi největší "favorit" na sestup, ale v tom hokeji je to všechno strašně vyrovnaný, tam z těch, kdo se dostanou do playoff, může jít do baráže kdokoli. A proti Kladnu bude favorit, protože to má kromě brankáře extrémně slabej kádr.

Reagovat
monty25

No, ta poslední baráž s Jihlavou byla docela na pohodu a to si myslím, že Rytíři měli slabší tým než letos a navíc hráli v azylu.

Reagovat
Cotton

Ústí dokonce nemá ani v jednom sportu tým ani ve druhé nejvyšší

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ttopi

Jojo, to jsme my, krajské měso

Reagovat
Mass

Ve sběru kovovýho šrotu jsou ale jasně nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Hrají 1. ligu v basketu i volejbalu, to jsou větší sporty než hokej.

U fotbalu to ostuda samozřejmě je, tam by měli minimálně pendlovat mezi 1. a 2. ligou.

Reagovat
Cotton

Větší sporty

Reagovat
pingla

tady úplně chcípl pes po sportu, nejsou peníze. žije se tu fajn, ale na zdejší sportoviště nechceš chodit

Reagovat
Rothbard

Asi se potvrzují slova teď nevím koho (Páník? ), že moravské kluby to mají těžké v tom, že když mají dobré hráče, hned kolem nich krouží TOP3 a nějací nadějní mladíci na rozehrání půjdou z Prahy/Plzně někam blíž, tj. Jablonec/Liberec/Bolka atd a ne kamsi na Moravu až na hranice s Čoboly:D Tak se častěji dočkáme, že nějaký klub z Moravy spadne, když se mu sejdou faktory jako slabší kádr/špatný trenér/dementní vedení. Častěji než u týmů v Čechách, kde mají asi i lepší finance a soupisky jsou právě skrz ty hostovačky kvalitnější. Jakmile takový Zlín spadne, tak dojde k takovému exodusu hráčů, že se jen tak zpět do první ligy nepodívá. Ve fotbale to chápu, v regionu je úspěšné Slovácko, daleko není ani Olomouc a už i Brno je prvoligové, což představuje větší konkurenci pro fotbalisty z okolí, co by na první ligu třeba i měli, ale v hokeji? Jasně, Olomouc i Brno hrají extraligu, ale žádný tým jako Slovácko poblíž není a Vsetín je několik roků v Chance lize a evidentně na postup nemá.

Reagovat
DieFohlenBMG

Co to je za rozumbradu vedle Rajnýho?

Reagovat
ttopi

Kolik ti je omg?

Reagovat
DieFohlenBMG

Martin Vozábal

Reagovat
ttopi

Já vím, proto se ptám. Přišlo mi divné že by ho někdo neznal, to by musel být fakt člověk mladý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele