FORTUNA:LIGA - preview 1. kola nadstavby: Nadstavbu zahajují obě S

06.05.2023, 09:06, aktualizováno 07.05.2023, 09:09
Previews

Sparta se drží na čele a náskok může navýšit v Olomouci, Slavii bude následně čekat další vršovické derby proti Bohemians 1905. Rozehrána bude rovněž skupina o sedmé až desáté místo.

O titul

Sigma Olomouc - Sparta Praha

neděle 15:00

Sparta sice do nadstavbové části sezony vstupuje jako nejlepší mužstvo ligy, v posledních dnech a hodinách ale neřešila moc příjemné záležitosti. Zapomenou Letenští na veškeré trable a potvrdí své ambice v Olomouci?

Ještě v neděli si sparťané užívali vítězství v Liberci a zaváhání Slavie, díky čemuž se osamostatnili na čele ligové tabulky. Ve středu ovšem Letenští na vlastním hřišti nestačili ve finále MOL Cupu právě na Slavii, což je pochopitelně dost zarmoutilo. O další vzruch se pár dní nato postaral redaktor fotbalového webu Ruik, podle něhož neměli někteří z hráčů Sparty projít testem na drogy. Proti tomuto značně pochybnému a nedostatečně ověřenému tvrzení se ovšem vedení dotčeného klubu rázně ohradilo a hodlá podat trestní oznámení.

Ve zcela ideálním rozpoložení se každopádně Letenští nenachází. Kouč Brian Priske řeší především to, jak v nadstavbě uspět na Slavii. Jinak jsou totiž jeho vyhlídky na titul ve vážném ohrožení. "Slavia nás předčila v soubojích, sbírání odražených míčů a přímočarosti. Teď konkrétní odpověď na to, co musíme změnit, nemám. Převažují emoce. My musíme nejdřív vrátit naše hráče do formy a připravit je na nedělní utkání v Olomouci," řekl dánský trenér po neúspěšném středečním finále.

Moc dobrá nálada nevládne ani na olomouckém Andrově Stadionu. Tamní Sigma se sice dostala mezi šest nejlepších týmů soutěže, avšak už na samotném startu nadstavby musí dohánět značné manko. A vzhledem k formě Hanáků se nezdá pravděpodobné, že by mančaft lodivoda Václava Jílka dokázal vylepšit dosavadní šestou pozici.

Dopředu se ovšem Sigma nevzdává. "Ztrátu na nejbližší soupeře jsme si zapříčinili sami. Čeká nás ale pět nejlepších mužstev tohoto ročníku a to je pro nás fantastická možnost ověřit si, jak na tom v danou chvíli jsme. I pro sebevědomí hráčů, ať už do zbytku této sezony, nebo směrem k příštímu ročníku, je to důležité. Je to proces. Posunuli jsme se oproti minulé sezoně o nějakou příčku výš a do budoucna by ambice měly být zase o něco vyšší. Teď si můžeme dokázat, že na to máme," prohlásil Jílek.

Proti Spartě budou Hanáci postrádat křídelníka Jana Matouška a útočníky Antonína Růska s Jakubem Přichystalem. Hrát nebude ani záložník Jan Fortelný, jenž v Olomouci hostuje právě z Letné a kvůli pravidlům nemůže proti svému mateřskému klubu nastoupit. Pražané uvádí na své marodce pravého beka Jana Mejdra, křídelníka Jakuba Peška a forvarda Asgera Sörensena. Start stopera Asgera Sörensena je nejistý.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Stoppen - Pokorný, Beneš, Zmrzlý - Chvátal, Breite, Pospíšil, Sláma - Navrátil - Kramář, Chytil

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Vitík, Sörensen, Krejčí - Wiesner, Sadílek, Kairinen, Zelený - Karabec, Kuchta, Haraslín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.59 - 4.08 - 1.73

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Bohemians Praha 1905

neděle 18:00

Už s vědomím toho, jaký výsledek uhrála pražská Sparta v Olomouci, se její rival z Edenu pustí do dalšího vršovického derby. To bude od začátku dubna již třetím, přičemž i obě předchozí se hrála na Slavii a v obou domácí tým zvítězil.

V rámci osmadvacátého kola šlo pro sešívané o jednoznačnou záležitost. Jurečka, Olayinka a Douděra se již během první půle postarali o pohodlné vítězství, podstatně náročnější to ovšem bylo před měsícem v pohárovém semifinále. Tam se Klokani dostali dvakrát do vedení, na Hálovu trefu přitom dokázal Lingr zareagovat až v sedmé minutě nastavení. To ale slávisty povzbudilo a prodloužení rozhodl jediným gólem Jurečka.

A právě vítězstvím v MOL Cupu posilněni půjdou Trpišovského svěřenci do tohoto duelu. Ve středu totiž dokázali vyplenit Letnou, když po necelé hodině hry otevřel gólový účet Douděra a po chvíli jej následoval vlastencem Panák. Povedlo se jim tak zareagovat na předchozí nezdar, kdy kvůli remíze proti Hradci Králové přišli o prvenství po základní části.

Bohemians sice nedokázali překonat svého lokálního rivala, přesto zatím mohou být s průběhem sezony spokojeni. I pokud by v nadcházejícím duelu prohráli, udrží se na čtvrté příčce tabulky. Tu totiž v nadstavbě hájí před Slováckem, jež v sobotu v Plzni jen remizovalo a větší tlak tak na muže z Ďolíčku nevyvinulo. Klokani si ve třicátém kole smlsnuli na Jablonci, který rozdrtili 4:1 brankami Matouška, Jindřiška, Drchala a Prekopa.

"Přijde mi, že na Slavii hrajeme víc než v Ďolíčku, že jsme ob týden v Edenu. Se Slavií jsme ze tří soutěžních zápasů v sezoně dvakrát zaslouženě prohráli. Slavia si na nás asi i oprávněně věří. Víme, že to bude nesmírně těžké utkaní. Nemůžeme tam jít s nějakými velkými výroky, musíme tam jít odpracovat herní ostudu a zbabělost z prvního poločasu minulého vzájemného utkání. Byl bych rád, kdybychom byli pokorní, ale také zdravě sebevědomí a odvážní," naráží trenér Jaroslav Veselý na časté výlety do Fortuna Areny.

Oba celky se potýkají s početnými absencemi. Za hosty kvůli dohodě klubů nenastoupí zmíněný Matoušek spolu s Beranem, karetní trest zase nepustí do hry Puškáče s Vondrou. Zranění pak trápí Petráka se Shjebalem a Čermákem, stejně jako na druhé straně Masopusta a Olayinku. Otazník navíc visí nad Ewertonem, Hronkem, Ousouem a Ševčíkem.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Douděra, Ogbu, Holeš, D. Jurásek - Schranz, Oscar, Zafeiris, Provod, Jurečka - Van Buren

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Köstl, Křapka, Hůlka - Dostál, Jindřišek, Jánoš, Kovařík - Prekop, Hála - Drchal

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 6.31 - 12.90

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko

sobota 18:00

Hned v prvním utkání nadstavbové skupiny o titul si hráči Plzně mohou definitivně pojistit účast v evropských pohárech v příští sezoně. Potřebují k tomu zdolat Slovácko, které na dálku svádí souboj s Bohemians o čtvrtou příčku.

Po podzimní jízdě přišlo pro viktoriány tvrdé vystřízlivění, vždyť ve druhé polovině základní části byli ze šestice celků v elitní skupině dokonce úplně nejhorší. Nyní si alespoň mohou zajistit další účast v evropských pohárech, Slovácku totiž mohou odskočit na ve čtyřech utkáních nedostižných čtrnáct bodů. V dosavadních dvou střetech této sezony se výrazně projevila výhoda domácího prostředí, hosté v ani jednom případě neměli větší naději.

Plzeňští se ani v závěru základní části nedokázali chytit, aktuálně totiž drží sérii devíti zápasů s pouhými dvěma výhrami. Po porážce na Spartě přivítali minulý víkend doma o záchranu bojující Teplice, po poločase ovšem inkasovali z kopaček Hyčky a v závěru tak Chorý vystřelil Bílkově družině alespoň bod.

"V nadstavbě chceme posbírat co nejvíce bodů, minimálně udržet současnou pozici a samozřejmě se odvděčit fanouškům za celosezonní podporu. Čím rychleji nějaké body nahrajeme, tím dříve budeme mít jistotu třetího místa. Uvidíme, co se bude dít před námi. Se Slováckem máme spoustu zkušeností. Jejich mužstvo se moc nemění, jsou tam stabilní třicátníci, kteří hrají velmi dobře a drží konstantní výkonnost. Kromě maličkostí a chyb mohou rozhodnout i standardky," varuje Pavel Horváth, pravá ruka trenéra Bílka.

Ani muži z Uherského Hradiště na tom nejsou o mnoho lépe a například porážky v Pardubicích nebo doma s Baníkem si rozhodně za rámeček nedají. Do nadstavby se ovšem naladili vítězně, neboť ve třicátém kole jediným gólem Reinberka dokázali zdolat Brno. V týdnu je navíc mohl pozitivně naladit fakt, že zkušený obránce Michal Kadlec prodloužil v klubu smlouvu o další rok.

"Do finále ligy jdeme s odhodláním poprat se o čtvrté místo, které by nám zajistilo účast v pohárech. K tomu potřebujeme získat více bodů než Bohemians. Začínáme v Plzni, kde se nám výsledkově nedaří, ale jednou se to musí zlomit. Naším problémem je produktivita útočníků, třeba se někdo z nich v pravý čas probudí nebo za ně zaskočí někdo ze zálohy či obrany. Začít musíme vzadu, hrát na nulu, to bude základ. Plzeň je už ze hry o titul, ale stále má svoji kvalitu," upozorňuje asistent trenéra Svědíka Josef Mucha.

A k dispozici bude i v nadcházejícím klání, na rozdíl od zraněného spoluhráče Kohúta. Na straně Západočechů se nepředstaví vykartovaný Jemelka a zdravotně indisponovaní Bucha, Havel, Kopic, Pernica a Pilař.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Hejda, Kaša, Sýkora - Kalvach, Květ - Vlkanova, Vydra, Mosquera - Chorý

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Daníček, Havlík - Petržela, Juroška, Sinjavskij - Mihálik

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.75 - 5.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
30
20
8
2
70 : 29
68
2
Slavia Praha
30
20
6
4
81 : 25
66
3
Viktoria Plzeň
30
17
6
7
55 : 29
57
4
Bohemians Praha 1905
30
14
6
10
53 : 49
48
5
1. FC Slovácko
30
13
7
10
36 : 38
46
6
Sigma Olomouc
30
10
11
9
45 : 40
41

O 7. místo - semifinále - 1. zápasy

Dynamo České Budějovice - Slovan Liberec

neděle 15:00

Dlouho to vypadalo, že České Budějovice budou jedním z hlavních aspirantů na barážové boje. Jenže závěr se jim povedl a se štěstím se dokázaly dostat až do prostřední skupiny, kde vyzvou Liberec. Rovněž ten se může pyšnit solidní formou.

Dynamo v polovině dubna drželo černou sérii čtyř porážek v řadě, avšak anglický týden se jim vyvedl na jedničku. Dokázali rozdrtit Jablonec a hladce přehrát i Pardubice, do toho ještě bodovat v Brně, a výsledkem je desátá příčka po základní části. Tu přitom uhájili jen díky nejlepší bilanci v minitabulce v porovnání s Baníkem Ostrava a Jabloncem.

Slovan po kontroverzním závěru a dvou penaltách podlehl Spartě, na jeho sedmé pozici to však nic nezměnilo. Ačkoliv během března byl také zralý na spodní šestku, dokázal se zmátořit a sérií šesti zápasů bez porážky, převážně se soupeři okolo sebe, se vyšvihl do horní poloviny tabulky.

Chybět mu nyní jako pozůstatek zmíněného utkání se Spartou bude chybět potrestaný Ndefe stejně jako zranění Gebre Selassie, Mészáros a Višinský. Na straně domácích se pak nepředstaví Čolić, Mršić a Sladký.

Dvojzápas nemusí být příliš atraktivní pro diváky. Po návratu Jihočechů do ligy sice přišla gólová přestřelka, pak ale v osmi zápasech padlo dohromady jen devět branek.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Čoudek, Havel, Králik - Čmelík, Čavoš, Hora, Penner - Čermák, Hellebrand - Adediran

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Plechatý, Prebsl, Purzitidis - Fukala, Červ, Valenta, Ghali - Frýdek, Tupta - Olatunji

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.54 - 3.66 - 2.65

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové

neděle 15:00

Prostřední skupina se hraje vyřazovacím způsobem na dvojzápasy doma a venku, to však úplně neplatí o střetu Mladé Boleslavi s Hradcem Králové. Votroci totiž pro potřeby domácích zápasů stále využívají Lokotrans Arenu, a tak se v ní sehrají obě klání.

"Vloni jsme měli 40 bodů, teď 38 bodů. Řekl bych, že je to fantastický výsledek vzhledem k tomu, v jakých podmínkách pracujeme, že nemáme domácí stadion. Teď hrajeme dvojzápas s Mladou Boleslaví v Boleslavi. Ať mi nikdo neříká, že máme výhodu domácího prostředí. To je smutné," komentuje situaci trenér Hradce Stanislav Hejkal. Vše dokresluje i fakt, že v obou střetech tohoto ročníku se radoval papírově hostující tým ze tří bodů.

V prvním duelu budou Středočeši domácími i oficiálně. Za sebou však mají rozporuplnou sezonu, kterou plně dokreslil i její závěr. V posledních dvou kolech totiž remizovali s Teplicemi i Zlínem, což jsou o záchranu bojující celky. Zavděk tak museli vzít až devátým místem po základní části.

Hradečtí byli po podzimu ve hře snad i o evropské poháry, jenže jaro jim tolik nevyšlo a pouhými čtyřmi výhrami se propadli do středu tabulky. Před svým nadcházejícím soupeřem se nakonec v pořadí udrželi díky tomu, že, jak je již jejich tradicí, dokázali na závěr obrat Slavii. V Edenu po Kučerově trefě dokonce vedli, Gabrielův vlastní gól přisoudil utkání konečnou remízu.

Muži z města automobilů budou v utkání postrádat zraněné Látala, Tomiče a Šedu, hostům nepomohou Čihák, Pudhorocký a Ševčík. Otazník navíc visí i nad startem Kubaly.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Kubista, Suchý, Šimek - Suchomel, Matějovský, Donát, Mareček - Ladra - Kušej, Jawo

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Čech, Leibl - Gabriel, Kodeš, Smrž, Ryneš - Kučera - Trusa, Vašulín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.60 - 3.98

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

O udržení

FC Trinity Zlín - FK Jablonec

sobota 15:00

Jablonec zakončil základní část FORTUNA:LIGY prachbídně a namísto bojů o elitní šestku se tak nachomýtl do záchranářských bojů. Důležité tři body potřebuje získat hned na jejich úvod, kdy míří na hřiště posledního Zlína.

Ten se v posledním týdnu základní části vzpamatoval ze třech po sobě jdoucích porážek a dokázal nejprve jednoznačně 4:1 zdolat Bohemians, minulý víkend si pak dovezl cenný bod z Mladé Boleslavi. Tam prohrával po Ladrově gólu, dvacet minut před koncem ovšem srovnal Simerský.

Zato Jablonec se po šňůře čtyř vítězství výrazně zhoršil a v posledních šesti kolech pravidelně sbíral jen domácí remízy a venkovní prohry. Ta první v Plzni ještě byla se ctí, pětigólový příděl v Českých Budějovicích a čtyřgólový v Ďolíčku, kde Šulc jen v závěru korigoval skóre, se už dají označit za propadák.

Relativně přijatelná by pro oba celky byla zřejmě i remíza, ta se zrodila ve všech pěti posledních střetech. V této sezoně navíc skončily zápasy i stejným poměrem 2:2, pokaždé přitom bylo blíže vítězství hostující mužstvo.

Ševci pro utkání nemohou počítat se zraněným Čanturišvilim, hostům ze zdravotních důvodů nepomohou Houska, Kratochvíl, Krob, Malínský a Sejk, k nimž se ještě přidává vykartovaný Martinec.

FC Trinity Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Simerský, Kolář, Procházka - Hrubý, Hlinka - Vukadinovič, Slončík, Fantiš - Kozák

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Akpudje, Král, Souček - Šulc, Hübschman, Považanec, Polidar - Černák, Jovovič - Chramosta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.66 - 2.86

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Zbrojovka Brno

sobota 15:00

Ani vítězství v Olomouci neosvobodilo Baník od nutnosti hrát nadstavbovou skupiny o udržení. Před jejím zahájením si však Ostravané alespoň zlepšili náladu. Na rozdíl od Brna, které nezvítězilo ve třech posledních utkáních základní části. Na Slezany to ovšem Zbrojovka v probíhající sezoně umí a bude zajímavé sledovat, zda obranu Baníku opět roztrhá nejlepší střelec ligy.

Jakub Řezníček vsítil v aktuálním ročníku už 19 ligových branek. Tři z nich vstřelil Slezanům. Na konci srpna se jednou prosadil v Ostravě, kde přispěl k úspěšnému obratu, o půlroku později už výhru Brňanů režíroval hned dvěma přesnými zásahy. Především zásluhou svého kanonýra tak Zbrojovka získala v sezoně 2022/23 na úkor Baníku šest bodů ze šesti možných.

Skvostnou bilanci bude chtít Brno udržet i ve třetím vzájemném souboji. "Z vnějšku jsem zápasy Zbrojovky a Baníku vnímal jako největší moravskoslezské derby, na utkání se tedy těším. Vím, že Zbrojovka oba letošní zápasy vyhrála, ale to je minulost, teď se hraje nová soutěž. A není tajemstvím, že Baník do ní vstupuje v lepším rozpoložení, posílen vysokým vítězstvím v Olomouci," řekl trenér mužstva z moravské metropole Martin Hašek, jenž Zbrojovku vede teprve necelý měsíc.

Hašek má nicméně pravdu v tom, že dle aktuální formy lze víc věřit Baníku. Ostravané sice prožívají mizerný rok, v posledních týdnech se však alespoň trochu zlepšili a se ziskem 35 bodů vstupují do skupiny o udržení jako nejlépe postavený celek. To Brno má o čtyři body méně a ještě se bude muset pořádně snažit, aby zabránilo sestupu do druhé nejvyšší soutěže.

Bojovat ale ještě musí také Slezané, kteří chtějí Zbrojovce oplatit poslední porážky. "Je pravda, že jsme s ním (Brnem) v sezoně dvakrát prohráli, ale nic zvláštního bych v tom nehledal. V tom jarním zápase to bylo o neproměňování příležitostí, mohli jsme v Brně klidně něco uhrát. Doufám proto, že navážeme na nastolený trend a dokážeme se střelecky prosadit i proti Brnu," prohlásil kouč Baníku Pavel Hapal.

Na straně Ostravanů marodí brankář Jan Laštůvka a čtveřice středopolařů Daniel Tetour, Matěj Šín, Jiří Boula a Ladislav Takács. Zbrojovku trápí absence především v zadních řadách. Zranění zůstávají obránci Jakub Šural s Lukášem Endlem, vedle nich není fit ani křídelník Ondřej Pachlopník. Trest za žluté karty navíc nepustí do hry dalšího zadáka Matěje Hrabinu a záložník Filip Souček si po vyloučení proti Slovácku nezahraje dokonce tři zápasy.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Juroška, Bitri, Lischka, Fleišman - Kaloč - Cadu, Klíma, Kuzmanović, Plavšić - Tijani

Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Koželuh, Tijani, Hlavica, Granečný - Alli, Falta, Ševčík, Texl, Nečas - Řezníček

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.65 - 7.02

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Pardubice

sobota 15:00

Jelikož v případě Baníku a Jablonce se tak nějak počítá, že si dokráčí po pohodlnou záchranu, mezi zbylými čtyřmi celky je vše otevřené. Pokud by chtěly Pardubice uhrát záchranu už v základní části, potřebují nutně uspět na hřišti Teplic.

Právě skláři totiž po zlepšených výkonech v závěru jara a jediné porážce z šesti posledních zápasů okupují klíčovou třináctou pozici o bod před Zbrojovkou a o čtyři před Východočechy. Před týdnem na hřišti Plzně přitom byli blízko i šokujícím třem bodům, po gólu Hyčky ale v závěru stanovil konečnou remízu Chorý.

Rovněž Pardubičtí ve druhé polovině sezony předváděli solidní výkony a z celků ze skupiny o záchranu na tom byli dokonce nejlépe, vinou pokaženého začátku se ale musí ohlížet i za sebe, neboť zkušenější Zlín číhá pouze se dvoubodovou ztrátou, jejíž smazání by Kováčovy svěřence poslalo přímo do druhé ligy.

Hosté mají téměř prázdnou marodku, chybí jim jen Mareš se Solilem. To na straně domácích nejsou k dispozici Dramé, Knapík, Kučera a k tomu ještě potrestaný Grigar.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Mucha - Vondrášek, Chaloupek, Mičevič, Hybš - Mareček, Jukl - Urbanec, Trubač, Gning - Žák

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Nita - Icha, Hranáč, Vlček, Chlumecký - Vacek - Kostka, Hlavatý, Janošek, Darmovzal - P. Černý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.62 - 3.10

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
11
Baník Ostrava
30
9
8
13
43 : 42
35
12
FK Jablonec
30
9
8
13
46 : 57
35
13
FK Teplice
30
8
8
14
38 : 63
32
14
Zbrojovka Brno
30
8
7
15
40 : 56
31
15
FK Pardubice
30
8
4
18
29 : 58
28
16
FC Trinity Zlín
30
5
11
14
37 : 55
26

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (360)

Přidat komentář
bobis21

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2022-23/431061/tabulka-podle-ocekavanych-bodu-sparta-druha-se-ztratou-banik-v-sestce.html

Stacilo občas proměňovat šance...

Zajímavé taky je, že jediný tým, který s námi v "bodech pod" drží krok, je další angažmá Vrby. Dejte mu střelce

Reagovat
John Obi Mikel

Sparta jsou hrozní luckeři

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
clinger

Reagovat
Salfovic

Tak šli tomu štěstíčku naproti. Vždyť se ten fotbal neudělá sám.

Reagovat
Pan.Antonin

Hlavně že tu pár zápasů zpět nějaký Bartes nebo kdo tvrdil opak.

Reagovat
Freedo

Reagovat
$dolar$

Tak rozhodčí nejsou o štěstí..

Reagovat
PBLead

Reagovat
Martin9719

Kurz 3 na to že Sparta bude zahrávat penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by pro Spartu bylo double ten nejhorší možný výsledek. Ten tým zdaleka není vyzrálý a potřebuje ještě hodně doplňovat; případně dobře rozehrát lavičku. Na jaře jsme dokázali akorát sérii s výrazně slabšími soupeři, o čemž se Slavii a Plzni mohlo jenom zdát. Pokud by neztráceli, byli bychom stále hezky třetí a museli přemýšlet o tom, co se sebou do další sezóny. Zisk double by vedlo k usnutí na vavřínech.

Tým se dobře rozvíjí a jen tak dál. Ale letos ta dvě druhá místa (pohár a liga) pro nás budou jak dostatečnou vzpruhou, že to jde, tak i výzvou rozvíjet se dál.

Reagovat
inferno08

Takže vlastně když přijdete i o titul, tak zavládne spokojenost, protože tým není vyzrálý

To je správný přístup, to se mi líbí!

Reagovat
r.mrazik

jasny,zisk double byl spatna vec...dzizs,co se tu clovek nedozvi

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě lepší by bylo 10. místo, protože bychom viděli, kolik ztrácíme na špičku, vedení by konečně otevřelo oči, Křéťa peněženku a koupil by se v létě De Bruyne a Haaland.

Reagovat
andrew96

Reagovat
KingMaster13

Ty Budějovice

Reagovat
$$CaptainKokotko

Na livesportu od 11hacks to vypadalo trochu jinak. Sparta měla víc bodů a vy jste byli čtvrtí

Reagovat
ZB 07

Obdivuju ty, kteří dneska jedou na výjezd do Ostravy. Se současnou formou by byl zázrak, pokud bychom nedopadli jako Olomouc před týdnem.

Reagovat
JarousFCB

Na druhou stranu, my jsme tuto sezónu schopni fakt všeho.

Reagovat
ratusek

jebat nadstavbu

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Cotton

Reagovat
didosh

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
John Obi Mikel

Jestli nám ta nadstavba nějak pomůže, tak slibuju, že na ní nebudu příští sezónu nadávat.

Reagovat
KingMaster13

No minulý rok nám titul vzala, takže je skoro až povinnost aby nám ho teď dala

Reagovat
Martin9719

Tak teď taky nebudete mít pořádnýho soupeře.

Reagovat
KingMaster13

Tak největším soupeřem jsme my sami pro sebe no

Reagovat
Martin9719

Já si myslím že o titulu se může letos rozhodnout velice brzo. Lazaret a neforma hráčů Sparty + včerejší Čvančara to všechno hraje roli. Navíc ten tým po poháru taky nebude nahoře a fans dost možná začnou tlačit až uvidí že za letošek to bude opět nula.

Reagovat
Greny

Tak už vám pomohla tím že máte tu šanci titul získat, představ si že by minulý týden skončila liga

Reagovat
mistr129

Kdyby minulý týden končila liga, tak si to Bílek s Jardou taky pošéfí, o to bych se nebál

Reagovat
fabec1222

OT: Někdo diskuze k Eurovizi? Krom mě a Coutinha

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
fabec1222

Jak to vidíš letos?

Doufám, že vyhraje Loreen, mám na ní dost peněz, teď po zkouškou padl kurz na Finsko, které se mě nelíbí, ale je to ten typ bizáru, co maj lidi rádi Ale porota by ho měla sundat.

Jinak live diskuze pak ještě bejvá i na tipsportu. Plus ještě na CZ discordu Eurovize, kde je ale trochu jiná kultura, než jsme zvyklí zde

Reagovat
Kiss Me Polka!

ja songy dopredu cilene neposloucham. slysel jsem jen par sekund z nekolika rehearsalu, nasi (za me dost cringe, ale vypada to na slusnou podporu a stage v rehearsalu vypadal slusne) a finsko, kvuli tomu hypu uz jsem to chtel nenavidet, ale za me hudebne dobry a asi bych tomu pral radsi vyhru nez znovu loreen.. (genericke jako pokazde ze svedska).

v poslednich dnech to vypada, ze svedsko pada a finsko nebo francie roste, ja obcas projedu reddit esc a podle toho by to vyhralo finsko na plne care. no vetsinou tyhle skupiny, ktere se tomu venuji celorocne maji rady ty exoty, takze je to osidne, nakonec vetsinou rozhoduji lidi, kteri to vidi poprve behem finale..

no jinak me tento rok trochu desi, ze nikdo z klasickych tragedu (nemecko, uk, spanelsko) letos, zda se, nejede na posledni misto, to je vzdy vrchol vecera,kdyz dostanou 0

tipsport diskuzim se vyhybam a ten discord neznam

Reagovat
fabec1222

Na 0 jede Rumunsko, San Marino a kdyby Řecko nemělo ve svémi semi Kypr, tak možná i to.

Reagovat
fabec1222

Tak jak to vidíš před finále? Osobní predikce či preference?

Reagovat
Kiss Me Polka!

Na výhru fandim Finsku, pro mě je to nejlepší song a performance vlastně asi taky. Co sleduju ohlasy, tak mi přijde, že tím Finsko hodně žije a i proto jim to přeji, všude jsou jeho podobizny atd. jako tohle jim docela závidím, to se u nás nikdy nestane A narozdil od tebe na tom songu právě nejvíc cením závěr, kdy se to překlopilo do popovejsiho stylu

Pak fandím moldavsku protoze je to typický moldavsky bizar, izrael, baví mě ten závěr a podobne i chorvatsko.

Jinak 2. Sf byla tezka nuda, to byl strašný sesup. Z tama mě zaujalo jen Polsko (i kdyz treba reddit jede docela nenavist ) Austrálie a Rakousko (ale nebyla to žádná slava). A Albánie byla aspoň směšná s tím dedkem a babkou škoda vypadnutí Islandu to je asi jediný účastník, který mi bude ve finále chybět.

Počítám s tím, že vyhraje loreen, ten náskok se zdá moc velký a ona má bohužel u poroty body jiste...

Prvni pětku tipuju: swe, Fin, fra, spa, ukr

Poslední místo ideálně: UK/ger

Naše: 11.

Reagovat
Horcmen

mám ještě za 6,5 Kaariju, pravděpodobně to Loreen vyhraje, ale nemyslím, že by bylo Finsko jen o bizáru, je to dobrý song

Reagovat
Freedo

Proklikal jsem si všechny songy a pár mi jich přijde celkem v pohodě. Po dlouhý době mi ani nevadí český výběr a myslím si, že by se mohly umístit vysoko.

Jinak Liverpool je fakt dobrý místo pro konání, ale ta týdenní ukrajinská vesnice je fakt divnej nápad, co jsem četl na Guardianu

Reagovat
fabec1222

Dřív jsme to řešili tady přes poštu, ale to nám jaksi vedení zatrhlo

Za mě TOP bisexuální sexice z Norska, s tou by se dalo dělat věcí...

Pak Švédsko, Francie, Rakousko, Moldavsko, Slovinsko nějakej můj nejsilnější výběr.

Mám v tom dost peněz uloženejch, snad vše dojde podle plánu

Reagovat
Freedo

Já bych vybral Moldavsko, Slovinsko, San Marino, Irsko, Česko.

Ještě mi přijdou v pohodě z těch víc elektro věcí Belgie a Malta. Norsko je taky v poho. Švédsko se mi nelíbí, ale kámoš, co to hodně sleduje, jim věří na celkovou výhru.

Je škoda, že metal, kterej poslouchám ze žánrů spolu s rockem nejvíc, zastupuje docela trapná gothic kapela s německým přízvukem, ale nikdo seriózní by do Eurovize asi nešel. Přitom mě napadají věci, co by mohly i u běžného konzumenta uspět, nějaký metalcory atd. Škoda, že se tam tehdy nedostali Skywalker za nás, protože na naší scénu je to hudebně kvalita.

Reagovat
Freedo

Ještě jsem zapomněl na Lotyšsko, taky se mi líbí

Reagovat
oli9

Reagovat
Salfovic

Taky si myslím, že jsou horší jak monty

Reagovat
monty25

Dřív jsem na Eurovizi taky koukal, letos to v plánu nemám.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

MARO to měla vyhrát loni, letos nevím...

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Coutinho10

nicnéně asi to nebudu sledovat live, dám si to až po fotbalech v to úterý a čtvrtek

Reagovat
Coutinho10

Nevím, jestli nějakou máme, ale klidně úterní díl můžeme okomentovat tu, dokoukal jsem ho až dnes a za mě asi spokojenost směrem k postupům, protože nejvíc mě zaujalo: Švédsko, Norsko, Švýcarsko a Izrael a všichni jdou dál, ikdyž u Norska celkem nervy, protože je vyhlásili až jak poslední 10. zemi

Jinak postup Chorvatska celkem vtipný no

Co ty, kdo tě nejvíc zaujal, komu si to přál ten postup, komu ne a co čekáš od zítřejšího semifinále ?

Reagovat
fabec1222

Postoupilo 10z10 kurzových favoritů, takže první semi bez překvapení.

Měl jsem svoje favority už nakoukané. Norsko, Moldavsko, Švédsko. Z těch nikdo nezkamala. Pozitivně mě nejvíc překvapilo Portugalsko.

Myslím, že o celkovém vítězi je rozhodnuto. Loreen je dračice, vzít si to nenechá. Fin má údernou první polovinu, ale jakmile sleze z té bedny, tak mu začne docházet dech (jak písni, tak i jemu, prostě v takovém tempu to celé neudejchal). Nikdo jiný Loreen ohrozit nemůže. Jedině, že by začali Ukrajinu bombardovat atomovkama a lidi pro ní začali masivně hlasovat.

Izrael bude ve finále klasická země, která dostane tak 10 bodů od poroty a tak 200 od lidí.

Chorvatskej humor jde úplně mimo mě, tohle mě nebere.

Naštěstí ty největší odpady nepostoupili. Azerbajdžán, Irsko úplné tragédie...

Dneska by to mělo být o něco vyrovnanější. Z velkých favoritů je tu jen Rakousko a pak Gruzie a Arménie jsou někde na pomezí potenciální TOP10. Čekal se tu v druhém semi docela vyrovnanej souboj někde mezi 6. - 13. místem ale postupně se to tak nějak vykrystalizovalo, a tak jak je to teď na tipu, tak by se asi mělo i postupovat. Řek naprosto vybouchl na zkouškách, čekám, že tak v půlce vystoupení se rozbrečí a uteče z podia. Naopak Polsko je sice neskutečně špatný, ale ono je tak špatný, že se z něj stal virál a lidi se baví tím, jak je špatná a proto jí chtěj i do finále. Její vystoupení má z 99% nějaké doprovodné vizuální a zvukové efekty plus masivní podporu předtočených vokálů, aby maskovali její tragický živý zpěv. Zřejmě má za sebou hodně silnej produkční tým, kterej jí měl údajne prosadit "určitými způsoby" už v národním kole na úkor jiných interpretů.

Jinak se mi z toho druhého semi ještě líbí Slovinsko.

Reagovat
Coutinho10

Jo, Loreen skvělá, hned jsem si musel pustit i její první účast z 2012 tý bych to hodně přál, konečně by byl nějaký normální vítěz po dlouhý době

Ok, tak jsem na dnešní semíčko zvědavej, asi teda mrknu pak zase ze záznamu, tak se schválně zaměřim i na ty země, který zmiňuješ, jak to zvládnou a pak si to tu zase před sobotním finále shrneme

Reagovat
fabec1222

Tak jak to vidíš po druhém semi a před finále?

To druhé semi podle očekávání výrazně slabší. Rakousko bohužel jen tak 75% kvality z klipu, ale to se tak nějak čekalo, tam to byla výrazně klipová písnička. Plus teď ve finále je totálně zabije, že jsou hned na začátku.

Takže z mého pohledu pro mě nejlepší asi Slovinsko z druhého semi a docela překvapila Litva.

Bookie letos trefil 19/20 postupujících, ale zase mu ulítlo docela velké překvapení a to Gruzie, ta patřila mezi jasné favority na postup.

Popravdě bych se nedivil, kdyby celé to druhé semi vyhrálo opravdu Polsko, protože "Bejba krejza" je fakt všude a z těch songů z druhého semi se o ní mluví určitě nejvíce. Mohla by zaútočit i na TOP10 ve finále.

Finále za mě jednoznačná věc. Loreen ovládne s drtivým náskokem poroty. Fin jí pak asi stáhne u diváků, ale ne o tolik, aby mohl vyhrát.

TOP3 bych viděl komplet Skandinávie, Norka posbírá dost hlasů u obou kategorií.

Dál v TOP10 asi takto: 4. Francie 5. Španělsko 6. Izrael 7. Itálie 8. Ukrajina 9. Moldavsko 10. Polsko...Naše holky vidim tak na 12. místě.

Reagovat
Coutinho10

až dnes jsem ho dokoukal, některý představení jsem musel i přeskočit, protože to byla ztráta času viz to Řecko např.

jinak měl jsi pravdu, bylo to takový víc vyrovnanější, ale ne vyloženě nějaký bomby, takže některý ty vystoupení si myslím by měly daleko těžší cestu do finále z úterního semifinále než měly ve čtvrtek

to Slovinsko mě teda nějak extra neuchvátilo se musím přiznat, Litva byla fajn a přál jsem jí postup spolu s dalšími dle mě lehce nadprůměrnými vystoupeními, takže za Litvu jsem rád, stejně jako Arménii dle předpokladu a z těch, který jsi před tím nezmiňoval, tak Estonsko se mi líbilo, Belgie ušla, Kypr dobrá energie od toho borce a s favoritem Rakouska nemám problém

Co mě mrzí, že se do finále nedostal Island, ten bych tam osobně viděl radši než Slovinsko či rodinku z Albánie

k Polsku, tak s jejím postupem problém nemám, jak jsem zmínil výše, tak některý ty vystoupení měli štěstí, že byly v tomto 2. semifiinále a Polsko možná bude jedním z nich, nicméně jsem s tím ok, je to chytlavý a sexy, takže rád se na to podívám ještě jednou

Reagovat
Kiss Me Polka!

Za Slovinsko. strašně genericky poprock, to nesnáším, těm ty hlasy stejně posílají jen holky a gayove

Reagovat
fabec1222

Tak v tom případě...

Reagovat
Kiss Me Polka!

Hlasujes pro ně?

Reagovat
fabec1222

To ne, ale song dobrej, určitě si ho stáhnu

Reagovat
Coutinho10

tak finále a vítěz asi dle předpokladu, jak jsi zmínil, nicméně Fin jí stáhnul celkem o dost, čili jako nebylo to úplně nereálný, že by to Loreen měla v suchým triku, nicméně aspoň, že to dotáhla....nechápu, že ten Fin dostal tolik bodů

Reagovat
fabec1222

Já jsem spokojen, konečně sázkařké zadostiučinění - https://postimg.cc/gallery/dCxskZN

Každopádně Loreen bych fandil i tak, je to prostě dračice, bude z ní velká legenda Eurovize

Velmi příjemně překvapil ital, ten to hodně slušně zapíchl, to jsem vůbec nečekal, jak to tam na podiu odpálil, velkej profík

A největší šok na pozicích asi Estonsko. Tohle by netipl ani ten největší insider ESC, že se protlačí do TOP10

Naopak bohužel, moji favorité, Francie a Moldavsko, skoro největší propadáky

Reagovat
Coutinho10

tak aspoň ti z toho něco káplo + některý tikety koukám ještě budeš čekat na to, jak dopadne LM / MS v hokeji, ale dobrý, gratulace

Jo, je dobrá, taky jsem za ní rád

Reagovat
fabec1222

Jinak ČR 12 bodů od Švýcarska, takže od teď už žádné nákupy u Pšonků a výlety k moři do Chorvatska na čevabčici. Teď už jen Švýcarská čokoláda a Alpy

Reagovat
Coutinho10

aspoň někdo nám dal 12ku

Reagovat
Martin9719

Květ uprostřed zálohy je ta největší tragédie co se může stát. Já třeba nechápu proč se neprohodí s Vlkanovou když Vlk stejně z pozice AM hrál min. celý podzim víc z hloubky takže tu pozici 8 by zvládnul možná s přehledem.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pablos

Reagovat
C-M@ster

Ale já tomu obsahu článku teda věřím mimochodem.

Tomu, že Jankto prcá Mejdra i tomu, že Čvančara je odstavenej z jinýho důvodu než kvůli zranění.

Jestli je chce Kasík nachytat na tom, že třeba nebyla pravda s pozitivním dopingovým testem nebo nějakým útěkem z něj (což nemusí být) nebo podobně, tak je to chudák, no...

Reagovat
Martin9719

Tak teď už je jen otázka zda je pořád zraněn/nezraněn opravdu i Honza Kopic.

Reagovat
Salfovic

A já si říkal, co dělal s Vaňkem nedávno na Strahově.

Reagovat
Martin9719

Really?

Reagovat
Salfovic

Reagovat
C-M@ster

Tak že Kopic a další kluci z Plzně berou je snad veřejně známý už od toho soudního případu.

Jestli kvůli tomu hraje/nehraje mi už je asi celkem jedno.

Drogy jako takový jsou už minimálně mezi mladejma relativně společensky přijatelný. Boomer Kasík je mimo realitu, když z toho chce dělat kovbojku.

Reagovat
Whitemedia

"Klub podá v této souvislosti trestní oznámení."

RIP Ruik?

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Salfovic

Doufám, že u soudu předloží Čvančarův dopingový test podepsán wadou

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen Ruik, byl to článek na objednávku Slavie a ještě to udělali tak hloupě, že to nechali napsat svého bývalého hráče.

Reagovat
Martin9719

Ten původní zdroj je ale jakýsi člověk spojený přímo se Spartou.

Reagovat
Mass

No twl a teď ještě kdyby se zjistilo, že to info vynaší ze Sparty jiný bývalý hráč Slavie

Reagovat
jsemdement

nejsou no

Reagovat
andrew96

Reagovat
Martin9719

Otázka jestli si to někdo vymyslel. Mejdr se teda na kluka fotí dost podezřele a fotka s přítelkyní na instagramu chybí. Ale s Čvančarou mi je otázkou spíš to zranění, podle mě na tom třeba něco pravdy je ale zraněn je taky.

Reagovat
Greny

To je tak když jim řekneš že mají jezdit po lajně a po prdeli

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
delfin

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
thewall

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mass

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Greny

Reagovat
Mass

Reagovat
oli9

No v Plzni Slovácko prostě neumí. Bod by byl zázrak

Reagovat
Martin9719

Zázrak bude jestli na jaře vyhrajeme třeba 3 zápasy v řadě.

Reagovat
JarousFCB

Juroška při centru netrefil prvního hráče

Reagovat
monty25

Góóól!!! Trubač parádní rána a ještě ho mám ve Fantasy.

Reagovat
ACSeRw!n

a Pardubice snad sestup

Reagovat
Greny

Druháliga vola ... Snad postoupi Líšeň nebo Vyškov

Reagovat
Firkraag

Pokud Zlín vyhraje, vsadil bych na to.

Reagovat
Greny

Před týdnem byl na to kurz 7.2 že Brno spadne mám vsazeno

Reagovat
didosh

Dpč

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Baník válec, tímhle tempem to 4. místo ještě udělají.

Reagovat
HorajzmAmmann

Koukám na tabulku a jsme 1. tak nevím co to meles za píčoviny

Reagovat
Zdechlina

Asi poukazuje na to legendární "v podstatě čtvrtí"

Reagovat
HorajzmAmmann

Já to naštěstí (vzhledem k tomu, že jsem autorem hlášky) pochopil.

Reagovat
Zdechlina

Jo tak to jsem nevěděl že ty jsi autorem potom už taky chápu

Reagovat
HorajzmAmmann

Juroska slušný centry

Reagovat
JarousFCB

To musí být nějaká chyba v časoprostoru... Nebo jsem se ještě nevzbudil z poobědového šlofíka

Reagovat
HorajzmAmmann

Nechápu to, ale je to tak

Reagovat
Firkraag

Odvolá Brno ještě v nadstavbě Haška?

Reagovat
doocetung

S takovou spíš ještě v tomhle poločase

Reagovat
Didier Drogba

Ten sestup akceptuji jen v pripade, ze Bartonek konecne zdechne.

Reagovat
Firkraag

Docela by mě zajímalo, jak jste viděli vaši situaci před sezonou? Za mě jste např. byli kandidát na sestup n.1, ale chytli jste se zajímavě. Teď už vás prostě dle mě dohání jen ta (ne)kvalita kádru.

Reagovat
Greny

Já to zde píšu celou sezonu že spadneme a že kádr na to nemá Dostálek taky ne Hašek taky ne...

Není obrana víme to všichni

Bartoněk má raka a stejně to prodat nechce

Reagovat
HorajzmAmmann

Trošku jsem se bál jak Plavsic atp vezmou nadstavbu, ale zatím super přístup. Plavsice jsem si dost oblíbil, jedno z nejlepších křídel v lize a bude extrémně těžké ho nahradit. Každopádně aspoň Cadua podepsat, hraje taky dobře. Baník je v laufu, škoda, že to nešlo takhle celou sezónu. Banik ve skupině o záchranu nemá co dělat...

Reagovat
HorajzmAmmann

Bohužel tam bylo dost výpadků a 2 období, kdy byl tým dost dole (pod Vrbou a před repre pauzou). Vzhledem k vyrovnanosti soutěže od 4. místa dolů to dělá x pozic rozdílu. Škoda...

Reagovat
ratusek

Na příští sezonu se to rýsuje zajímavě. Doufám ale, že na poslední zápasy, kdy o nic nejde, budou hrát naši mlaďoši a ne třeba Miškovič

Reagovat
Greny

Hašek vystřídá Alliho a dá tam beka... Stejně jde do Belgie po sezoně nebo do Sparty... Ale tohle nepochopím nasrat si jednoho ze dvou nejlepších hráčů na jare

Reagovat
inferno08

Nechápu, že to ve Zlíně neukončí... Hřiště totálně pod vodou

Reagovat
Salfovic

Bárka se potápí, loď jde ke dnu.

Reagovat
KingMaster13

Tak ideálně už se tam bude hrát pouze 1 ligový zápas a půjdou dolů

Reagovat
Zdechlina

Ty svině se zachrání

Reagovat
KingMaster13

Věřím že je Pardubice doma porazí. Pak jsem koukal že doma mají Baník to by mohl být tak bod a v těch zbývajících venkovních duelech venku si myslím že víc jak 2 body neudělají. Hypoteticky je možná výhra nad Brnem ale ty zdolají i Pardubice

Reagovat
Zdechlina

No ale Pardubky taky nemají kdovíjakou formu Zlín se klasicky vyhecuje, a haluzacky někde urve nečekané 3 body

Reagovat
monty25

Pardubice 10:0 na rohy

Reagovat
Kily

co z toho, když 95% našich centrů končí za bránou, nebo trefí prvního bránícího hráče (většinou do kotníku)

Reagovat
monty25

No, byli jste celkově fotbalovější, ale na to se naštěstí nehraje. Slovy klasika: "Podstatný jsou tři body, na zbytek se vyser."

Reagovat
Kily

lol, právě že nejsou, my je nemáme

snaha byla, ale klasicky jsme soupeři venku věnovali první gól a pak hledali cestičku, z držení míče vyplynuly dvě šance Janoška a hromada zoufalých centrů, domácí vyskládali hráče na vápno a stačilo to...

Reagovat
monty25

To jsem myslel samozřejmě z pohledu Teplic.

Reagovat
HorajzmAmmann

To je Juroska nebo Roberto Carlos?

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
Salfovic

Řezník ještě žije Ale je od Plzně hezké, že ten zápas pojali jako jeho rozlučku

Reagovat
Martin9719

Já si myslím, že budoucností si nemůže být jistej absolutně nikdo komu končí smlouva. Zrovna Řezník je ale jeden z hráčů co kdyby hrál tak bude z těch lepších. Dnes to znovu prokázal, po takový době solidní výkon, i když ne bez chyb.

Reagovat
Slovácký trojboj

Zatím je to hrůza. Snad zafunguje Svědíkův fén

Reagovat
Firkraag

Tyvole, kokoti plzeňský

Reagovat
mistr129

Staněk

Reagovat
Firkraag

Debilní Staněk fakt!!!

Reagovat
$$CaptainKokotko

Aspoň ten náš boj bude zajímavější

Reagovat
Firkraag

Nguyen mě taky dost sere teda

Reagovat
oli9

Druhý gól Plzně z ofsajdu?

Reagovat
Slovácký trojboj

Nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra velmi početný výjezd do Olomouce, kdo může a váha, ať jede. Těším se.

Reagovat
emisarpravdy

Žampión ligy Sparta pojebe!

Reagovat
ACSeRw!n

tak hype Stanka konecne skoncil a uz snad nebude oxidovat v repre

Reagovat
Salfovic

Ty se k vašemu odchovanci chováš jak k nějaké zfetované děvce

Reagovat
Martin9719

Reagovat
exse

Hmm, ta sestava Sparty je ještě horší než u nás, tohle bez VARu nemůžou vyhrát.

Reagovat
Firkraag

Tam není VAR?

Reagovat
ACSeRw!n

sestava super, je dobre, ze tam furt nenechava ty hrace co sou totalne z formy

Reagovat
Witcher

V 98 minutě daj gola z penalty

Reagovat
Greny

Macík ty zápasy začal prodávat?

Reagovat
exse

A s ním asi i Jílek, když ho pořád staví.

Reagovat
thewall

U Krejčího centru mu to ještě nevyšlo, ale teď to konečně klaplo.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

krasne princ

Reagovat
naheCZ

Macík

Reagovat
Selänne

Macík

Reagovat
ACSeRw!n

Chytil pekne uklizenej za lajnu

Reagovat
John Obi Mikel

Proč hraje Sigma bez gólmana?

Reagovat
Remt

No rameno to nebylo, co si budem Ale jasná mi taky nepřijde

Reagovat
Freedo

Ruka

Reagovat
Remt

Spíš mi přišlo, že to byla ta oblast "rukávu", což být ruka nemá, takže za mě spíš ne. Navíc to bylo zblízka

Reagovat
Tevezinho

Beneše

Reagovat
Greny

Tam bych piskl penaltu za to že ses dřevák.. špatná malá domu, ještě u toho podklouznes nebo co tam nacvičoval a nakonec spadnes ještě rukou na mic

Reagovat
Pablos

Maradony

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
KingMaster13

Mistrovská radost! Slavia slaví dvě kola před koncem nadstavby titul

Ty kráso já to rozklikávám v šoku a domnění, že Spartě sebraly body a on ženský fotbal Do háje nedávejte to jako hlavní titulky, to je matoucí (myšlen sport.cz ne EF)

Reagovat
Remt

Bylo by srandovní kdyby chlapi, kteří taky jdou do nadstavby druzí o dva body za Spartou, nakonec ligu ovládli, stejně jako ženy

Reagovat
KingMaster13

A ženský šly do nadstavby teda za Spartou? Já právě nevím, nesleduju to

Reagovat
Remt

Já taky ne, ale myslím, že se to psalo v té expressce zde na EF na hlavní stránce, v druhým odstavci to tuším je

Reagovat
Salfovic

Však na tom to mají ti kokoti postavené

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Tyvole že zrovna ty se necháš nachytat

Reagovat
KingMaster13

Měl jsem slabej den no

Reagovat
doshcz

jasna cervena na Danka ale na to si tu nikdo nestezuje ..

Reagovat
Remt

Hele docela s tebou i souhlasím, že bych jí za to dal. Nicméně nemůžeš se divit lidem. Všichni to podle mě berou tak, že vy máte co se týče "štastných" zásahů VARu už letos vybráno. Za poslední 4 kola máte vybráno možná i za příští rok.

Reagovat
Stannis Baratheon

Vůbec mu nepiš. On není objektivní.

Reagovat
PBLead

ok

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Remt

To není nikdo z nás

Reagovat
Pablos

Chtěl jsem psát, Hradec ještě nedostal červenou jo ?

Reagovat
Firkraag

Jo, Červ i Smrž asi už hodně chtěli dovolenou

Reagovat
Martin9719

Toho Smrže jestli bude v lize dál někdo zaměstnávat tak má Šilhavý po rekordu za pár sezon.

Reagovat
noustres

Ten Černý v tom Holandsku chytil slinu.

Reagovat
Greny

Šilhavý se bude divit až se mu po sezoně na červnový termín omluví v repre

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Taky doufám, že zajde za klubovým doktorem, ať mu tam něco napíše. A ten kokot ať si dá na křídla třeba Wiesnera s Douděrou.

Reagovat
Stannis Baratheon

Uživatele EF víc ukřivdění než on.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Fendi

Myslím, že by se z toho Franco nehroutil

Reagovat
Coutinho10

twl Kacharaba rip

Sestava: Kolář – Kačaraba, Ogbu, Jurásek D. – Douděra, Zafeiris Oscar, Jurásek M. – Jurečka, Schranz, van Buren

Lavička: Mandous – Ousou, Tecl, Pech Dom., Provod, Bořil, Pech D., Hromada, Traoré, Lingr, Kričfaluši

Reagovat
Greny

Co je s Holesem?

Ta sestava bude asi jinak ne ?? Toto je hrozný paskvil

Reagovat
naheCZ

Psali akorát zranění, co přesně nevím. Tak předpokládám, že to bude 4-2-3-1

Reagovat
Coutinho10

už několikrát to odpovídalo...myslím, že to osvědčený 3-4-3 budeme držet i dnes

Reagovat
KingMaster13

Tohle jsem přesně čekal, že Holeš nevydrží zdravej a bude hrát buď Kačaraba nebo Ousou

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Remt

Časovaná bomba aka Kačaraba, reálně - kolikrát si myslíte, že dnes nesmyslně špatně vystoupí a propadne, nebo nahraje soupeři do brejku? Můj tip je: 2 a bude z toho 1 gól. Ale myslím, že jsem až přespříliš velký optimista a bude to víc

Reagovat
Coutinho10

radši to nechci počítat a ani nad tím přemýšlet

Reagovat
Remt

Já se nad tím ani moc zamýšlet nemusím, já to vidím před sebou kdykoliv, kdy vidím, že nastupuje. Tenhle hráč, rovná se jedna situace dobře vyřešená, druhá průser jako prase. Doufal jsem, že Ousou bude jiný a "vyhraje" se z toho, ale už si to přestávám myslet. Ogbu vypadá fajn, tak holt zbavit se minimálně jednoho z dvojice Kačaraba, Ousou a za to nakoupit jiného stopera. S těmihle už musela dojít trpělivost snad všem okolo Slavie.

Reagovat
Coutinho10

oba Ousou a Kacharaba byli jasní hned na začátku, ikdyž většina lidí s nima měla trpělivost, že potřebují čas atd., ale prostě a jednoduše, buď seš dobrej a máš na to a nebo ne....přesný opak a důkaz je Ogbu, to vidíš hned, že on je skvělej....Kacharaba a Ousou prostě ne no

Reagovat
Remt

Já u Ogbua viděl první zápasy dobrý i horší momenty, teda. Až po několika zápasech (což je ale docela logický), jsem mu začal víc věřit.

Reagovat
Coutinho10

Já tu kvalitu viděl hned teda...ještě že ho máme

Reagovat
John Obi Mikel

Co to je kruci za sestavu?

Reagovat
Coutinho10

aspoň tam narval i mladýho Juráska a Kacharaba bohužel

Reagovat
John Obi Mikel

Druhýho Pecha jsem ani neznal

Reagovat
Coutinho10

ani já

Reagovat
Mass

Třeba koupit ještě Ševčíka z Brna, když už máme dva Jurásky a Pechy

Reagovat
John Obi Mikel

Koupíme Oscara z Číny.

Reagovat
Kaspar

Kricfalusi tu sanci nedostane i kdyby kazdy stoper byl zrakveny

Reagovat
Coutinho10

možná úplně nepřesvědčil ani za B

Reagovat
Kaspar

Ale kdyz si vezmes ve Sparte situaci se stoperama, tak Vydra tu sanci pri absencich dostane, i kdyz to ze zacatku taky nebylo nic extra. Ve Slavii se tam zkousi porad ti co furt zklamavaji.

Reagovat
KnoxXx

presne to iste ma napadlo - v Slavii odchovanec sancu nedostane, v Sparte ziaden problem

Reagovat
Selänne

Upřímně, Vydra je náš stoper číslo 5. Pokaždé když hraje, tak je fakt špatnej.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tomu Trpisovi obcas fakt neni pomoci, odnekud z prdele zas vytahne Kacarabu.

Reagovat
Remt

No jenže na druhou stranu - koho jiného? Ono není moc odkud brát dokud nikoho novýho nekoupí.

Reagovat
Greny

OT :

https://twitter.com/nocontextfooty/status/1655185189192990726

Konečně nějakej zákrok kde můžeš říct hrajte dal, oba stejne

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
naheCZ

To byl zas signál ten roh

Reagovat
ACSeRw!n

zakopnout o svoji vlastni nohu, genialni

Reagovat
Greny

Byl tam vůbec kontakt

Reagovat
Rizek

si zakopl o vlastní nohu.

Reagovat
doshcz

dobry herec Buren

Reagovat
naheCZ

Buren nebezpečný sám sobě

Reagovat
Coutinho10

Otázka, jestli tam něco drobnýho nebylo v počátku, nicméně Jurásek sportovně zakopl z přímaku

Reagovat
Pablos

Kačaraba

Reagovat
John Obi Mikel

Taras

Reagovat
Pablos

A Ogbu fauloval …to preci nebylo cisty

Reagovat
Selänne

Kačaraba

Reagovat
Remt

Kacharaba zkrat č.1

Reagovat
Remt

*Kacaraba

Reagovat
Salfovic

Teprve Tak to bude jeho životní zápas

Reagovat
naheCZ

Jurečka

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečkaaaaa

Reagovat
Coutinho10

Jurečka pohotově

Reagovat
naheCZ

Kačaraba

Reagovat
John Obi Mikel

Na druhý straně by to určitě proměnil

Reagovat
Remt

Reagovat
John Obi Mikel

Taras

Reagovat
KingMaster13

Ten Kačaraba to je fakt vemeno A Jurečka je kanonýr

Reagovat
Coutinho10

Kacharaba omg kiks č. 2 mělo být 2:0, mohl i přihrát do prázdný

Reagovat
Remt

U některých míčů od Zafeirise si říkám, že se vyplatila každá koruna z těch 70 milionů za tohohle kluka. Ta přihrávka byla hodně nadstandardní

Reagovat
Coutinho10

a Drchal kartu nedostane ?

Reagovat
Remt

Nebylo to od něj hezký

Reagovat
Coutinho10

to opravdu ne no

Reagovat
Fendi

Pořád nechápu,co výjimečného vidíte na M. Juráskovi. Vůbec se JT nedivím, že ho často nechává sedět

Reagovat
John Obi Mikel

Celkově ten fotbal pořád moc nechápeš, Turboplastiku.

Reagovat
Fendi

Vždyť je ten chlapec zoufalej, stejně jako tvoje fotbalové znalosti

Reagovat
Mass

Nejlepší v produktivitě v lize vzhledem k odehraným minutám = zoufalej chlapec podle uživatele Fendi

Reagovat
Fendi

Tak proč ho JT nestaví pravidelně ty chytráku?

Reagovat
Remt

Když přišel tak docela často rozhodl zápas, to mi přijde docela zajímavý na tak mladého kluka. Neboji se jeden na jednoho. Vzácná vlastnost u českého hráče, na to potřebuje dost velké sebevědomí, stejně jako má např Olainka, kterému to třikrát nevyjde, zkusí to počtvrté a rozhodně zápas

Reagovat
Pablos

To se dá použít i na Karabce …jsou to mladý kluci, mají samozřejmě výkyvy.

Reagovat
naheCZ

Technicky je na tom skvěle, je hodně sebevědomej, ale celkem logicky každej dotyk s míčem perfektní mít nebude..

Reagovat
Mass

Co třeba kanadský bod každých 73 minut?

Reagovat
Salfovic

Tak to by měl zůstat u hokeje.

Reagovat
Mass

Hmm a má další ačko ty vtipálku.

Reagovat
Salfovic

Ty si vedeš kanadské bodování i diskuse

Reagovat
Losinho

Kačaraba fakt posere co může.

Reagovat
John Obi Mikel

Začátek nic moc, po gólu jsme měli dobrou pasáž, škoda, že jsme nedali druhý. Takhle se budu ve druhém strachovat, jestli tam vzadu něco zlého nevymyslí Tarry Kačaraguire a spol., už tam jeden přehmat vyrobil.

Reagovat
naheCZ

Snad budeme pokračovat tak, kde jsme skončili a nebude to vypadat, jak do toho gólu...

Reagovat
Pablos

Nemá někdo možnost ukázat ten záběr jak to Kačaraba namazal... jde mi teda spíš o ten zákrok Ogbua... to mi čistý vůbec nepřišlo tak ať mám v sobě pořád ten pocit, že měl bejt třeba i venku dokonce. Bohužel na tipáči si nic zpětně nevrátím

Reagovat
Pablos

*nemám ten pocit

Reagovat
Greny

Tam to bylo celkem ostrý, mě by zajímalo zda Jurečka nezavadil před gólem o toho beka Bohemky

Reagovat
naheCZ

Asi tam nějaký kontakt byl, ale faul fakt ne, to by jsme pak mohli chtít i penalty za dva souboje, kde skončil zas Jurečka na zemi...

Reagovat
Greny

Tak když pak vidíš Hulkovu žlutou tak by to mém být taky faul

Reagovat
naheCZ

Tak to faul fakt nebyl no, ale co s tím naděláš no. Rozhodčí to tak posoudil (a asi mu to tak přišlo) a s VARem si tak můžou říct, že to nic nebylo, ale nic s tím nenaděláš..

Reagovat
John Obi Mikel

Ve studiu nic neřešili, takže asi nic velkýho.

Reagovat
Pablos

Ok

Reagovat
Greny

OT : https://twitter.com/CANALSportCZ/status/1655238179790942209

Toto nechápu jak může nepisknout penaltu

Reagovat
Greny

Nebo je to stehno? Mě to přijde že spíš ruka z toho záběru zezadu

Reagovat
John Obi Mikel

Určitě se to dotklo ruky

Reagovat
Pablos

Zase ale už je poměrně u těla… tím pohybem jí dávat k tělu je to ošemetný… asi fakt nezvětšoval objem

Reagovat
thewall

Stehno. Rozhodnutí v pořádku.

Reagovat
Coutinho10

jasný stehno, ruku měl za ním

Reagovat
Tevezinho

Možná proto, že to je stehno?

Reagovat
naheCZ

Zafeiris dolů snad to není zranění

Reagovat
Greny

Zas nic druhou stranu proč by ho střídal když je to jeden z mála hráčů co něco vymyslí

Reagovat
naheCZ

Už posledně byl po nějakém lehčím zranění, je možné, že dnes tam byla domluva na 45 minut a nepřivodil si nic dalšího

Reagovat
John Obi Mikel

Snad spíš prevence proti čtvrtý, ale nevim. Snad nám to řeknou Pilný a Radotínský.

Reagovat
John Obi Mikel

*4.ŽK

Reagovat
Fendi

Není, střídal pro špatný výkon

Reagovat
Coutinho10

twl Zaf

Reagovat
John Obi Mikel

Jurásek

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečkaaaa

Reagovat
Coutinho10

Jirečka důležitej

Reagovat
naheCZ

Jurečka

Reagovat
Coutinho10

mu málem ustřelil hlavu, ještě že uhnul

Reagovat
Pablos

Jeden budiž, ale druhej… ten si koleduje o střídání.

Reagovat
naheCZ

A hattrick...okamžitě Tecla místo něj

Reagovat
Pablos

Reagovat
Pablos

No tak tohle už je rovnou do kabin

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

JUREČKA NA HRAD

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečkaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Coutinho10

Woooooow Haaaaaaattriiick Jurečka

Reagovat
John Obi Mikel

Douděraaa

Reagovat
John Obi Mikel

Za chvilku bych ho ale střídal, ať se nevykartuje na Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Douděra maže hejtry

Reagovat
Coutinho10

Douděra se tam hezky tělem dostal a ješte to zakončení

Reagovat
Pablos

Jak pravej útočník s instinktem zabijáka… čuměl jsem Ale obránce teda solidní chyba tohle nezavřít líp.

Reagovat
meno

Ten Ogbův centr Ta Douděrova pohotovost

Reagovat
meno

A Jurečka má dneska Midasův dotek

Reagovat
Fendi

Ogbu normální nákup dopředu na svého spoluhráče. Nevím,co na tom vidíš výjimečného

Reagovat
meno

lol

Reagovat
PhilipS

Douděra se snaží zbavit tý nálepky dřeváka. Tohle bylo fakt pěkný.

Reagovat
naheCZ

Douděra každým zápasem lepší

Reagovat
Mass

Wow Doudis!

Reagovat
naheCZ

Ať se toho nebojí a pošle tam toho mladého Pecha

Reagovat
Pablos

Oba Pechy …však ten taky musí bejt nasranej kam to vlezl

Reagovat
Stannis Baratheon

Pepa Jindřišek > Jágr

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jurečka má ve Slavii tuhle sezónu 16+5 asi za 1800min. To je super na to, ze se zranil hned v srpnu. Teď už chápe jak má ve Slavii hrát. Jsem zvědavý jak bude pokračovat.

Reagovat
Pablos

Přepisuj

Reagovat
Pablos

Tak ofsajd

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Pablos

Přepisuj

Reagovat
John Obi Mikel

Nemusí. Těsný ofsajd.

Reagovat
Selänne

O to větší nepochopení, že se nezapsal na soupisku pro EKL. Místo toho tam v polovině zápasů dostával šanci v základu Staník.

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečkaaaaa

Reagovat
Coutinho10

bohużel offside

Reagovat
Greny

Dunajská streda - Slovan hráče tam drží policajt na hřišti aby nevlitl na dalsiho

Reagovat
Remt

a co má dělat? pustit ho na něj?

Reagovat
John Obi Mikel

Co?

Reagovat
Greny

Hrají o titul... Weiss dal penaltu radoval se tak že dostal redku ještě to vypadalo že na něj vběhl sekuritak pak se to tam zduchalo, a najednou vidím jak tam hráče drží jednoho nejspíš policajt na hristi

Reagovat
naheCZ

Nějaký video by nebylo?

Reagovat
Mass

Reagovat
Greny

https://twitter.com/TKotlarik/status/1655263634170290179

Zde je kousek .. nevím zda je policajt, security nebo co

Reagovat
naheCZ

Nebude to vše security? Ale hovno to jde poznat no

Reagovat
Salfovic

Tomu nerozumím.

Reagovat
Salfovic

Tak nakonec Slovan posparťansku

Reagovat
Pablos

Standa

Reagovat
John Obi Mikel

Bureeen Pěkná akce

Reagovat
naheCZ

Buren ale celá akce parádní

Reagovat
Coutinho10

Konečně taky Mick

Reagovat
naheCZ

Jurečka

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečka.

Teclniesta áčko

Reagovat
KingMaster13

No výborně takže na Spartě posadí Trpišák Jurečku a bude hrát v základu Standa

Reagovat
John Obi Mikel

*Juráska posadí. Jurečku musí nechat, i kdyby nechtěl.

Reagovat
KingMaster13

No známe to

Reagovat
Coutinho10

Jurečka se přeci jenom dočkal 4. fíku

Reagovat
KingMaster13

Hlavně se tímhle zápasem neuchlácholit a předvést to i na Spartě opět. Pokud chceme titul tak tam musíme vyhrát

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mass

Reagovat
Freedo

Reagovat
John Obi Mikel

Tomáš Necid

Reagovat
Mass

Twl Jurečka dneska do čeho kopne to skončí v bráně

Reagovat
KingMaster13

Musíme ho namotivovat, že pokud chce korunu krále střelců tak musí dát na Letné alespoň 5 golů.

Reagovat
Pablos

A ta nula vzadu je jasnej signál, že bude Taras hrát základ i příště

Reagovat
KingMaster13

Proto musí 5 golů

Reagovat
Mass

Rozhodčí dostane ještě medaili za ochranu zvířat, nenechat klokana moc dlouho se trápit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele