Forsberg pokračuje v Lipsku, prodloužil do června 2025

12.05.2021, 20:07
Aktuality
Emil Forsberg (© AFP)
Emil Forsberg v lednu 2015 přestupoval z Malmö do RB Lipsko a letošní sezona rozhodně nebude jeho poslední v dresu předního německého klubu. Ofenzivní švédský fotbalista se s vedením dohodl na novém kontraktu, obě strany prodloužily spolupráci do června 2025...

Forsbergovi bude na podzim třicet let a za Lipsko zatím nastoupil k 211 zápasům, v těch nastřílel 47 gólů a dalších 56 branek pro své spoluhráče připravil. Původní smlouva mu běžela do června 2023.

"Postup do 1. Bundesligy, účast v Lize mistrů a teď nás čeká druhé finále DFB-Pokalu. Bylo to skvělé, emotivní a ve skvělém angažmá v Lipsku chci pokračovat," zdůvodnil své rozhodnutí.

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
Rothbard

Jeho klička

Reagovat
Neyjrayx

No od té doby co mu zatrhli přestup do utd. mi nepřijde tak dobrý jak býval, ale třeba jenom nechává zářit ostatní

Reagovat
czech_mira

Pamatuju si jak jsem ho viděl hrát poprvé za Malmo tehdy v předkole LM proti Spartě, super hráč

Reagovat
Rich

Výborně kvalitní hráč, který zůstane v Lipsku. Do Bayernu jsem si ho nikdy nepřál, ještě to chce, aby Barca získala Wijnaldum a Cavamingu někdo jako PSG nebo Real a budu spokojený.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele