Forlán zůstane v Atletiku, dohodl se na nové smlouvě

10.09.2009, 11:54
Aktuality
O Diegu Forlánovi se v létě spekulovalo v souvislosti s odchodem z Atletika Madrid, v klubu ovšem nakonec zůstal a navíc se s ním nyní dohodl na nové smlouvě. Uruguayský útočník po návratu z reprezentačního srazu podepíše v hlavním městě Španělska smlouvu do léta 2013...

"Forlán má zájem účastnit projektu Atletika Madrid," zdůvodnil Forlánův agent rozhodnutí svého klienta.

Forlán přišel do Atletika Madrid z konkurenčního Villarrealu a skvěle mu vyšla loňská sezona, v níž se stal nejlepším střelcem španělské Primera Division. Měl tak velký podíl na tom, že si jeho klub nakonec zajistil účast v předkole Ligy mistrů.

Atletiko vyřešilo budoucnost Forlána, nyní se tak bude moci zaměřit na podepsání nové smlouvy s dalším hvězdným útočníkem - Sergiem Agüerem.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rocne si pride na 5 milionov Eur ... ak to je teda pravda co tu bolo expreskach .... ani sa mu teda nedivim ze tam ostane keby atletico podavalo vyrovnanejsie vykony tak urcite by mohlo potrapit Real a Barcu

Reagovat
Swarley

výborný hráč doteď mě se*e, že se tehdy hodně brzo pakoval z Manchesteru...bohužel tam nepředváděl nějak oslnivé výkony...ale z odstupem času, když teď vidím co předvádí, mě to hooodně mrzí...

Reagovat
r.mrazik

nebyl to proste hrac na PL...stejne nezapomenu,jak tenkrat sestrelil Pool

Reagovat
smazaný uživatel

spíš nezapomenu jak střílel z každýho roku do branky a nic z toho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele