Forlán věří proti Barceloně v obrat

27.02.2008, 21:55
Aktuality
Útočník Atétika Madrid Diego Forlán věří, že proti Barceloně jeho mužstvo opět zabere. Zároveň odmítá myšlenku, že v případě neúspěchu by měly v táboře červenobílých nastat převratné změny.

"Zápas s Barcelonou rozhodně není žádné finále," říká Forlán. "pro dosažení našich cílů je to ale důležité utkání," připustil uruguajský forvard. Atlétiko by rádo po dlouhé době proklouzlo do prestižní Ligy mistrů a zatím drží čtvrtou příčku, která je vstupenkou do předkola milionářské soutěže.

"Bude to pro nás těžkých devadesát minut. Barcelona má skvělý tým a také potřebuje vyhrát, protože na Real ztrácí jen dva body. My ale budeme hrát sami za sebe," říká Forlán.

"V posledních utkáních jsme nehráli nejlépe, ale také nám občas chyběla trocha štěstí," hodnotí Forlán formu svého týmu. Proti Barceloně se Atlétiko možná bude muset obejít bez Kuna Agüera. "Uvidíme, jak se věci vyvinou. Snad bude v pořádku a nastoupí," doufá Forlán.

Pokud by Agüero nemohl přece jen hrát, pak by se vedle Forlána na hrotu pravděpodobně objevil mladý Camacho. "Je to velký talent, na trénincích to stále prokazuje," chválí Forlán mladšího spoluhráče.

V souvislosti s nepřesvědčivými výkony Atlétika se spekuluje o možném odvolání trenéra JAviera Aguirreho. "Trenér ví, co dělá. Nehráli jsme teď zrovna dobře, ale jsme na pozici zajišťující předkolo Champions League a musíme udělat všechno pro to, abychom tam zůstali," říká Forlán. "Trenér má naši plnou podporu, v tom se všichni shodujeme," uzavřel rozhovor.

Autor: Jiří Fišara / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

proti Barce to bude hodně těžký zápas, myslím, že i remíza by byla úspěchem, tipuji 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jedno kolo počkejte.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě to bude remíza, ale pokud atlético zabere může zvítězit

Reagovat
One-Real

Jedeme Atleti jedeme

Reagovat
smazaný uživatel

řikám to pořád, po odchodu maniche šli výsledkově i herně dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Takové řeči vedou pořád, ale nezlobil bych se kdyby jim to zrovna teď vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

poud se rozhodci zase neupiskne,tak to vidim na remizu....1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Madračky mají na Barcu po tom minuloročním zápase pěknou žízeň ...

A já se jim ani nedivím. Přál bych jim to zlepšení, i tu LM, ale ještě jeden špatnej zápas by dát mohli

Reagovat
smazaný uživatel

poradte mam tipnut X?????pls

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele