Foggia touží po návratu do Lazia

25.09.2007, 11:42
Aktuality
Zvláštní pocity bude ve středu zažívat Pasquale Foggia, 24letý fotbalista Cagliari totiž nastoupí proti svému mateřskému klubu. Foggia přišel na Sardinii z Lazia na roční hostování s opcí na trvalý přestup, rád by se však co nejdříve vrátil do Říma...

"Rád bych zůstal v Římě. Vím, že toto bude pro Biancocelesti důležitá sezona, hrají Ligu mistrů a mají velké ambice i v Serii A. Nikdy jsem nežádal o jisté místo v základní sestavě, chtěl jsem jenom dostat šanci bojovat. Vždy jsem doufal, že se vrátím do Lazia, ale Cagliari má právo na přestup," říká Foggia.

Lazio se sice kvalifikovalo do hlavní fáze Ligy mistrů, v ligové soutěži mu to ale příliš nejde. Římský celek má na svém kontě pouze tři body za stejný počet remíz, o víkendu navíc prohrál v Bergamu a klesl na 13. příčku. Vyskakovat si zatím nemůže ani Cagliari, to získalo čtyři body a je o jednu příčku před Laziem.

"Hrát proti Laziu bude divné. Doufám, že jeho fanoušci mě dobře přijmou. Pokud dám branku, nebudu se radovat. To, že nemůžu oblékat jejich dres, je největší zklamání mojí kariéry," dodává Foggia.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

je to dobrej player

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

tjn

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele