Flicka potěšilo, že je Bayern na správné koleji i v nové sezoně

19.09.2020, 11:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (42)

Přidat komentář
Smreky

Majú skvele poskladaný tím navyše Lewa vôbec nestráca na kvalite

Gnabry, Sane, Coman... vzadu Davies, Kimmich

Reagovat
smazaný uživatel

Goretzka, Süle, Pavard, Kouassi, Lucas, Nübel....na několik let vystaráno

Reagovat
Rich

Musiala a Richards.

Reagovat
Smreky

Reagovat
Rich

Bayern včera zdemoloval Schalke, jsem zvědavý, jak si vypořádají v superpoháru se Sevillou jsem zvědavý. Už jsem to říkal a řeknu to znova, Sané je prostě super posila, brejky Bayernu budou smrtící, kort v kombinaci s Gnabrym.

Reagovat
Freedo

Čtu interview s Wernerem na Guardian a tohle mě zaujalo: "This year Hasan Salihamidzic, Bayern Munich’s sporting director, said the German champions decided not to sign Werner last summer because they feared he would struggle against deep defences."

Byly to oprávněné obavy, nebo by i tak do hry Buyernu zapadl?

Reagovat
GabrielBatistuta

Byly to oprávněné obavy, ale možná by i tak do hry Bayernu zapadl.

Reagovat
herbage

Jak je na tom Jann Fiete-Arp? Dostane šanci nebo na Bayern nemá?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá. Mal by čo najskôr odísť do nejakého menšieho klubu, kde by sa vyhral, takto si zabíja roky, keď sa ešte môže zlepšovať...

Reagovat
herbage

hm, celkem škoda. Pamatuji si ho pár let zpátky, jak debutoval v Bundeslize a zakončení a výběr místa měl v tak mladém věku parádní. Přijde mi takový typ jako Gerd Müller, do čeho kopl, to skončilo v brance

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takých talentov už bolo, že... Problém je, že prechod od juniorov k tomu, aby sa stabilne presadzovali v áčku je extrémne ťažký a podarí sa to len malému percentu hráčov, z ktorých sa stanú topky. Arp má na útočníka medzi seniormi tragické čísla, za Hamburg dal v 38 zápasoch len 4 góly, z toho polovicu odohral v druhej BL a strelil tam jediný gól. Za juniorské výbery bol skvelý, ale za chvíľu má 21 a v dospelom futbale si zatiaľ nečuchol, mal by čo najskôr ísť niekde, kde bude môcť hrať. V Bayerne je aj tak Zirkzee, ktorý má určite lepšiu pozíciu ako on a cez Lewu proste ešte pár rokov absolútne nepôjde vlak.

Reagovat
herbage

no, čísla nic moc, ale v Bundeslize odehrál něco jako žolík a dal pár gólů, a to v 17 letech. Hamburk bych tolik v 2. Bundeslize nebral, protože to byl disfunkční tým. Bayern jede jak namazaný stroj, ale Lewa musí taky někdy odpočívat, takže prostor pro Fiepa mi přijde, že je. Zirkzee je typologicky jiným hráčem a proti slabším soupeřům do plných by mohl být platnějším hráčem. Loni celý rok promarodil, proto mě zajímalo, jestli už je zdravý a zda se s ním počítá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v BL sa trafil dvakrát v sedemnástich, v podstate v jeho prvých dvoch zápasoch, ale potom už vôbec nič a to odohral dosť minút.

Momentálne by mal hrať za béčko Bayernu v tretej lige, odkiaľ odišiel útočník číslo 1 Wriedt do Holandska. Arp by mal prebrať jeho miesto a hrávať základ za rezervu. Tak uvidíme, čo ukáže tam. Iná cesta do áčka Bayernu, ako tá, že bude hrať skvele aspoň za rezervu, asi nie je.

Reagovat
Rich

On ani pořádně nehrál za Bayern, nedostal moc velikou šanci jako Zirkzee, který mi přijde o dost lepší, na druhou stranu Flick dává šanci mladíkům, pokud v Arpovi něco uvidí, dá mu šanci.

Reagovat
esmuellert

Götze 2.

Reagovat
Rudnevs

Podľa mňa by čiste potenciál na Bayern a veľkú kariéru jedného dňa za ideálnych okolností možno aj mal, akurát v jeho prípade sú tie okolnosti proste o ničom, keďže začínal v trápiacom sa Hamburgu, ktorý bol v tej dobe pod dekou a prestup do Bayernu prišiel v dobe, keď tam ešte nemá čo robiť.

Možno by to mohol skúsiť cez Holandsko alebo tak nejak, verím, že tam by sa presadil... Ale úprimne neverím, že za súčasnej situácie dostane šancu v áčku Bayernu, hoc by som mu to prial.

Reagovat
Ferragamo7

Tie Saného zasekávačky v plnej rýchlosti,to je niečo famózne.Takto vypracoval včera niekoľko super šancí.Samozrejme ešte väčší efekt to má,keď je hráč rýchlostne nadpriemerný,ako Sané.Niekde som zachytil,že Bayern kúpil hráča z Ajaxu?Vie mi niekto napísať viac,alebo poslať link,kde by som si to prečítal?Ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ešte nekúpil, ale malo by sa to dotiahnuť v najbližších dňoch. Je to mladý, 19 ročný krajný obranca, dokáže zahrať napravo aj naľavo, takže univerzál, šikovný s loptou, je to produkt akadémie Ajaxu, takže futbalovosť mu nechýba. Zrejme v Bayerne dúfajú, že získajú za pomerne nízku sumu perspektívneho hráča ako v prípade Daviesa, ktorý by sa mohol vyhrať v svetovú špičku, potenciál určite má. Navyše hrá za americkú repre, takže aj marketingový potenciál hrá pre Bayern veľkú rolu...

Reagovat
Ferragamo7

Ďakujem za info

Reagovat
Rich

Jak je to teď s Alabou vůbec, včera nebyl ani na lavičce náhradníků?

Reagovat
esmuellert

Kvůli zdravotním problémům. Vzhledem k finálovému zápasu, co se bude hrát, zcela rozumný krok.

Reagovat
Rich

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Neporazitelní mniši.

Reagovat
Csaplárova past

Já se divím, že tu hudbu po každém gólu na stadionu zase vypnuli, to mohli nechat hrát celý zápas. Ty vole takový vylágoš

Reagovat
Rich

Vidíš, a mě se stýská po původní hudbě při golu, dva roky zpátky, ta nová se mi moc nelíbí.

Reagovat
Csaplárova past

jabadabadů

Reagovat
esmuellert
Reagovat
Rudnevs

Táto je lepšia. To, čo mali predtým, bolo strašne otrepané a neoriginálne.

Reagovat
Rich

Ona hlavně byla ta původní hodně dlouho u Bayernu, kolik 6-8 sezón možná? Možná i více? Každopádně, tak nějak jsem si zvykl.

Reagovat
Rudnevs

Tá predtým bola tuším od 12/13.

A mimochodom túto, čo majú teraz, používal Bayern dlhšiu dobu v 90. rokoch, čiže je to v podstate návrat k tradícii.

Reagovat
Rudnevs

Tak dokonca myslím že od 11/12.

Reagovat
Rich

Netušíš, jakou hudbu používal Bayern v 80 letech? Nebo ta hudba byla až od 90 let?

Reagovat
Rudnevs

Ťažko povedať, možno ani žiadnu, vtedy neboli Torhymnen tak rozšírené. Čo som hľadal, tak väčšinou nachádzam, že tá súčasná bola zároveň aj prvá Torhymne Bayernu.

Pre zaujímavosť celý zoznam: https://youtu.be/3Xt0zdKG3wA

Reagovat
Rich

Jsem zapomněl, jak strašně zněla v letech 2000-2002.. Příšerné...

Když to seřadím, tak první: 2011-2019, druhá: současná a z 90. let. A v neposlední řadě 2004-2005 se mi líbila. Jinak díky za odkaz.

Reagovat
Rudnevs

2004-05 je celkom neobvyklá a nemusí sa páčiť každému, ale mne sa taktiež dosť páči a za mňa asi najlepšia z nich. Škoda, že nevydržala trochu dlhšie, ale na druhú stranu, teraz ju tuším púšťajú aspoň pred zápasmi pri vstupe na ihrisko.

Inak teda okrem už spomenutej súčasnej sa mi celkom páči ešte z rokov 06-09. To by bola moja top trojka. A ináč Anton aus Tirol (00-02) je taká lyžovačková klasika, celkom ikonická pesnička, to sa mi ku klubu z Bavorska celkom hodí. Mne to neznie úplne zle, hoc tiež chápem, že sa to nemusí páčiť každému (ale myslím, že stále oveľa lepšie než súčasná torhymne Mageburgu alebo Halle ).

Reagovat
Rich

Ta 2006-2009 ještě jde, ale prostě nějak mi nesedí no. Ale rozhodně ta 2000-2002 to je příšerné. Doufám, že Bayern nepojede znova tyhle písně.

Reagovat
JozkokozleJ

2006-09 za mna suverenne najlepsia. Typicky bavorska a k Bayernu sa mi velmi hodi. Myslim, ze dodnes ju hravaju asi 5 min. pred zapasom, tesne predtym, nez hlasatel predstavuje zostavy.

Reagovat
JozkokozleJ

A ak by som odskocil od Bayernu, najviac ma bavi Torhymne Kölnu, ktoru si fanusikovia vedia uzit.

https://www.youtube.com/watch?v=2Bkd6Fgkf1Q&ab_channel=UltrasFootballFans

Reagovat
Rich

Není špatná.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
JuventusFC1897

Bayern neskutocny valec.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele