Flick: S touto mentalitou můžeme pomýšlet na úspěch

12.10.2021, 10:18
Aktuality
Hansi Flick předloni v listopadu vtrhl do světa velkého fotbalu, s Bayernem Mnichov posbíral řadu trofejí a úspěšně začalo rovněž jeho působení na mezinárodní scéně. Německá reprezentace má už nyní jistý postup na světový šampionát do Kataru, vše zpečetila výhra 4:0 v Severní Makedonii...

Němci ve Skopje neodehráli ideální první poločas, po změně stran ale už dominovali a dali čtyři branky. Vše těsně po změně stran odstartoval Kai Havertz, dvakrát se prosadil Timo Werner a účet navíc podtrhl Jamal Musiala.

"Odehráli jsme pět zápasů a máme pět výher, tým je třeba ocenit za jeho přístup," prohlásil Flick.

"První poločas byl trochu bláznivý, ale můžeme být šťastní - vyhráli jsme a postoupili," pokračoval.

Flick po mistrovství Evropy nahradil kritizovaného Joachima Löwa a jeho tým má aktuálně na kontě 21 bodů. Za ním se seřadily Rumunsko (13), Severní Makedonie a Arménie (oba 12).

"Naši hráči mají kvalitu, teď budeme mít k dispozici spoustu času na to, abychom zapracovali na nedostatcích a odstranili je. Do mistrovství světa nás čeká ještě dlouhá cesta, ale s touto mentalitou můžeme pomýšlet na úspěch. Jsem o tom přesvědčen," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
Rich

Německá mašina opět šlape.

Reagovat
Gazdo

Hanziho je skoda u hocijakej repre. Takito treneri chybaju v klubovom futbale

Reagovat
Rich

Jen ať je tam, kde je... V Bayernu si ho nevážili, vyhrál pro ně během jednoho roku 6 trofejí a 7 přidal pak na konci angažmá... A jaký respekt mu vedení dává? Takové, že na jednom zápase sedí sám v Alianz Aréně a chovají se k němu jako cizákovi... U mafiána Honesse se to dá čekat... U zbabělého Hainera taky, ale Kahn mě zklamal...

Reagovat
Gazdo

Hej tiez mi to prislo tak ze na to co s Bayernom dokazal sa mu tam dostava malo ucty. Ale inde by to mohlo byt lepsie

Reagovat
Rich

Otázkou je, jak dlouho bude u německé reprezentace a zdali se pak nevrátí do Bayernu... Ono přeci jenom, to co dokázal za tak krátkou dobu by svedl hlavně podle mě s týmem hrající Bundesligu... Nedovedu si ho představit trénovat v Anglii nebo Francii... I když údajně se o něj nějaké kluby zajímaly... Ale vedení mě naštvalo, zápas Ligy mistrů proti Dynamu a oni ho tam nechají samotného... Prasáci...

Reagovat
Gazdo

Tiez by som rad videl ako mu to ide mimo Nemecko ale u takychto trenerov mi je to jedno hlavne nech trenuju klub a nech sa im dari. Nevadilo by mi keby Klopp zostal celu karieru v nemecku a u Flicka tiez nie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele