Flick po nečekané porážce Bayernu pochválil Hoffenheim a Hoenesse

28.09.2020, 13:33
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (27)

Přidat komentář
Heresy

aspon nebreci a nevymlouva se..

Reagovat
PP

Jak se to vlastně stalo, že to takto dopadlo?? Byla znát únava po zápase proti Seville nebo tak nějak čekali, že se to uhraje automaticky samo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta obrana Bayernu to je hroznej nesmysl co hrajou. Akorat ostatni tymy se na to neumeli pripravit. Vsak maji stopery vytazeny na pulce skoro furt, staci davat balony za obranu a jsou nahrany. Krasne to bylo videt v PL, akorat to souperi bohuzel nevyuzili.

Reagovat
Gazdo

Uz v LM tak hrali a Barcelona ich vtedy mohla kludne trestat na zaciatku zapasu ked este nebolo rozhodnute. Problem je ked ti jednoho stopera hra Boateng a super vie o tomto style branenia. Boateng proste rychly nie je a nikdy nebol takze od neho to ani nejde ocakavat ze by to chytal. A Alaba mi tiez pride ze z rychlosti dost stratil oproti tomu ked bol mladas

Reagovat
PP

No, toto neberu. S tímto "nesmyslem" vyhráli přes 30 zápasů po sobě, většinou rozdílem třídy, takže kdyby to bylo tak jednoduché, tak budou prohrávat každý třetí zápas. Ono je asi něco jiného o tomto vědět a pak to proti nim zahrát.

Reagovat
El-Pistolero-68

To je něco jak Robbenova pověstná klička "dovnitř" a pak střela. Všichni věděli, že ji udělá, ale zabránit tomu nemohli.

Reagovat
cr7sux

Kadeřábek ukončil Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Upamecano a Hudson-odoi ideál

Reagovat
Seydou Doumbia

Odoi zbytečný hráč...místo něj se dá sehnat hodně lepších i levnějších hráčů

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Má potenciál byť World Class

Reagovat
Gazdo

To ma aj Emre Mor a aj tak by ho nekupila ani Aston Villa

Reagovat
El-Pistolero-68

*mal

Reagovat
gunner123

Reagovat
Bayern +

Treba nam RB a CM

Reagovat
smazaný uživatel

RB pavard, Stopery sú veľký problém ako sme mohli proti Hoffe vidieť

Tak isto tam nieje potrebná lavička ako minulú rok

Reagovat
Bayern +

Dve CB (Suleho a Hernandeza) si mal na lavicke, tam nas fakt bota netlaci, akurat Boateng sa coskoro odsunie na lavicku a bude to fajn.

RB Pavard ok, ale je to jedina volba, nemame tam ziadnu nahradu...

Reagovat
Gazdo

Presne tak...RB je ale problem vo vela kluboch to bude strasne tazke zohnat niekoho, a na CM by som si predstavoval niekoho kto vie dat hre myslienku a tu hru diktovat. V pripade zranenia Kimmicha je zaloha Bayernu takpovediac v prdeli pretoze Tolisso jeaz na strelu z dialky priemerak, a Alaba jednoducho za mna na CM nie.. Otazka je co Cuisance ci pojde prec alebo zostane a skusi sa to s nim alebo s Feinom ktory si myslim ze na to nema.. Ideal by mohol byt Aouar alebo Thiago Almada aj ked ten je este mlady a tu hru tak diktovat nevie a bola by to skor taka kupa do buducna

Reagovat
h8_sfatto

přijít o rekord pro papalášskýho synka ...

Reagovat
Beči

*pochválil Kadeřábkův Hoffenheim

Reagovat
Bayern +

Ziadny problem, stokrat radsej dostat stvorku v Sinsheime ako prehrat so Sevillou a BVB dvakrat 0:1 a stratit dve trofeje.

Takze este odmakat Supercup proti BVB, ulozit do vitriny poslednu trofej v kalendarnom roku 2020, ktoru mozeme ziskat a potom mozeme do Vianoc v klude oddychovat a hrat na 2.-3. miesto, nech je o co hrat aj v Ruckrunde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
esmuellert

Líp bych to nenapsal. Hoffenheim je zkrátka klub, se kterým ta prohra nebolí.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem ostuda. Vedení by mělo začít jednat o trenérovi

Reagovat
stas87

Ako to ty robis, ze kazdy dalsi komentar je taka sracka? Venuj sa radsej niecomu inemu, futbalu nerozumies tak sa realizuj niekde inde.

Reagovat
Bayern +

Alebo nech zasiera diskusie niekde v La Lige.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele