Fleišman prodloužil o rok smlouvu s Ostravou

11.03.2022, 10:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
Wyrda

Pamatuju si když jsme tady před 2 roky vedly debatu jestli obrana Baníku není přestárlá (Fillo, Prochy, Zio, Fleisman) a ze by se mela postupně nahradit u Jirky se pak debatovalo o Grancovi a Holzerovi. Jsem za Jirku rád ze v letosní sezone jasne ukazuje ze ohlasy ze uz na to nema nejsou na místě.

Reagovat
SuperBanikovec

No, já jsem za Jirku taky rád, v tuhle chvíli není lepší levý obránce u nás a ty jeho centry to je v naší hře důležitá věc. Nicméně se mi zdá že v poslední době Jirka seká hodně chyb především v obraně. Zdá se mi že na něj věk začíná pomalu doléhat a že někdy už mladším nestačí. Baník by měl opravdu urgentně začít hledat mu parťáka.

Reagovat
Wyrda

To je spíš tim ze Baník hraje daleko vice dopředu. Za Kozla i Paníka to bylo daleko zatazenejsi. Z toho pak bude pramenit daleko vice chyb protoze hold nemame v tymu Alexandra Arnolda a Robertsona

Reagovat
smazaný uživatel

Zájem o Arnolda byl, bohužel výměna za Sanneha nedopadla

Reagovat
Han střelil první

To je dobře.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele