FLACHI SI VYSLECHL ORTEL

31.05.2007, 16:51
Aktuality
Kariéra Francesca Flachiho se zřejmě chýlí ke konci, 32letý útočník Sampdorie se totiž na hřišti objeví až v sezóně 2008/2009. Důvodem není zranění, nýbrž disciplinární trest za doping...

Flachi se proti pravidlům provinil na konci ledna v utkání proti Interu Milán. Jeho tým nakonec prohrál a ve vzorku moči odevzdané útočníkem na pozápasové dopingové kontrole byly nalezeny stopy kokainu.

Flachimu původně hrozil dvouletý distanc, konečný verdikt disciplinární komise je o něco milosrdnější. Fotbalista janovského klubu dostal stop "pouze" na šestnáct měsíců, i tak ale dost možná ukončí svou kariéru.

Flachi neporušil pravidla poprvé, potrestán byl již loni. Tehdy byl usvědčen z nelegálního sázení na fotbalové zápasy a od svého zaměstnání si musel odpočinout dva měsíce.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*

blbec

Reagovat
smazaný uživatel

blbec je ten čo dopuje. Ale ten čo dopuje a nechá sa ešte aj chytiť je idiot

Reagovat
Shevchenko

ja je nechapu vzdyt to maji 100% jiste ze to zjisti

Reagovat
HOST*saw

Zase tak bych to neřešil, vždyt si dal jenom lajnu koksu, vždyt dneska fetuje polovina ČR, tak proč by neměl i vrcholový sportovec, vždyt je to taky jen člověk

Reagovat
Shevchenko

takze ty taky

Reagovat
HOST*saw

Ne koks určitě ne

Reagovat
Shevchenko

Jinak saw je nejlepší film

Reagovat
Xavi

Koks je luxus, jde vidět, že nemáš ani páru o čem to mluvíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

saw je super film . Dobrý nick

Reagovat
Tsigi

Tak to je pomalu jak kdyby někoho zabil a ne dal lajnu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele