FLACHI NEPROŠEL KONTROLOU

21.02.2007, 15:42
Aktuality
Nepříjemné starosti má Francesco Flachi. Útočník Sampdorie Janov měl po utkání s Interem Milán pozitivní test na kokain a pokud tento prohřešek potvrdí výsledek vzorku B, čeká ho možná až roční distanc...

Zápas mezi janovským a milánským klubem se hrál 28. ledna na stadionu Luigise Ferrarise a do dějin italské Serie A se zapsal hned několika způsoby. Inter ho vyhrál 2:0 a zaznamenal svou již 14. ligovou výhru v řadě. Již v sedmé minutě se opakoval moment z finále světového šampionátu v Německu, v hlavní roli byl opět Marco Materazzi, jehož tentokráte poslal hlavičkou na zem Gennaro Del Vecchio a rovněž on, podobně jako o půl roku dříve Zinedine Zidane, oslabil svůj tým.

Třetí zapamatování hodný moment z duelu Sampdorie s Interem vylezl na povrch až nyní. Ve vzorku janovského útočníka Franceska Flachiho byly nalezeny stopy kokainu a nyní se bude netrpělivě čekat, zda tento fakt potvrdí i vzorek B. Do té doby bude hráči pravděpodobně preventivně pozastavena činnost, poté ho čeká možná i roční distanc.

Flachi tak před sebou má v letošní sezóně již druhou nucenou přestávku. V září byl usvědčen za sázení na zápasy Serie A, za což byl jemu a obránci Morisi Carrozzierimu vyměřen trest o délce dvou měsíců.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kokain....lol

Reagovat
HOST*De Rossi

Kokain, sázky... Holt být slavným fotbalistou není žádná nuda.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

vypadá jak nějakej vyhulenej kluk

Reagovat
HOST**toni

uplne od veci...ale alp vzdy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele