Fischer: Bylo by hloupé uvažovat o evropských pohárech

24.11.2020, 14:02
Aktuality
Berlín dlouhé roky patřil Hertě, letošní sezona se ovšem zatím nese ve znamení nadvlády konkurenčního Unionu a ten se pohybuje hodně vysoko v první polovině tabulky. Nejoptimističtější fanoušci dokonce pomýšlejí na účast v evropských pohárech, což se nelíbí hlavnímu trenérovi celku z hlavního města...

Union v prvním kole přenechal doma všechny body Augsburgu, v dalších sedmi duelech ovšem nezakusil hořkost porážky a čtyřikrát bral všechny body. Na kontě jich má patnáct a v tabulce mu patří skvělá pátá pozice.

Na záda se Unionu dívají Borussia Mönchengladbach, Hoffenheim nebo Wolfsburg a až za ním je také Hertha. Už nyní je jasné, že do blížícího se derby půjde z lepšího postavení právě Union, ostře sledované utkání bude na programu za necelé dva týdny.

"Je to nesmysl, bylo by hloupé uvažovat o evropských pohárech," krotí nadšení trenér Urs Fischer.

"Cílem zůstává záchrana. O nějakém dalším cíli se můžeme bavit teprve ve chvíli, kdy splníme ten hlavní, samozřejmě bude záležet na tom, kolik utkání bude zbývat do konce sezony," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
Rudnevs

Schalke suspendovalo Harita s Bentalebom.

Ja už nemám slov.. títo chlapci, to je proste niečo neskutočné Bentaleb tuším piatykrát suspendovaný, ten si to zbiera jak body v kauflande.

Reagovat
montaigne33

S04 se třeba ještě zvedne...a do BL se ti vrátí HSV

Reagovat
Rudnevs

Tomu uverím, až keď uvidím! Po posledných (nie len) dvoch rokoch sa hádam zo všetkých fanúšikov HSV stali pesimisti, a to pritom zrovna ja bývam skôr naivný zasnený optimista než naopak. Ale v osobe Teroddeho sa kúpil cheatcode na druhú ligu, čiže fakt moc dúfam, že to výjde.

Reagovat
Kily

já si už od včerejška lámu hlavu s tím, koho bude Schalke schopné dostat v tabulce pod sebe, aby z toho bylo ideálně to 15. místo. A případně jaké možnosti bude mít na trhu, jestli se najdou alespoň nějaké prostředky na hostování několika hotových hráčů, kteří tu záchranu vykopou

Reagovat
andrew96

Arminia, Köln. S Mainzem to bude boj o 15.

Reagovat
Rudnevs

Taktiež mi všetky tieto myšlienky už prešli hlavou. Ako píše Andrew, boj o záchranu bude zrejme proti Bielefeldu, Kölnu a Mainzu, a tí zatiaľ tiež vyzerajú celkom márne, čiže šanca tam je. Akurát musí skutočne prísť tá prvá výhra, pretože akonáhle zmizne ťarcha tej strašidelnej série bez výhry (momentálne 24 zápasov, rekord je Tasmania Berlin s 31 zápasmi), tak sa bude hráčom hrať oveľa ľahšie, sebavedomejšie a uvoľnenejšie. Škoda toho zárezu rozhodcu proti Mainzu, už to tam mohlo byť.

Inak teda prostriedky nie su, ale aj tak sa budú v zime dať zrejme zohnať na hosťovačku nejaki mladíci alebo hráči, čo v svojich kluboch moc nehrávajú. Dnes mimochodom prišla celkom veľká čistka, okrem suspendovania hentých dvoch rozviazali kontakt s Ibiševićom i s technickým riaditeľom Reschkem. Naivne to beriem ako eliminovanie rušivých elementov a nie ako čistý populizmus a akcionizmus. Čo iné mi zostáva.

Reagovat
Shevchenko

Berlin nejlepší postava v Casa de papel

Reagovat
stas87

Nairobi.

Reagovat
Shevchenko

Lepší než Tokio

Reagovat
stas87

Ta ten serial posuvala dole, najhorsia postava, hned po nej Denver.

Reagovat
andrew96

Denver má zajímavý temperament. Spolu s Tokio mě nebaví Lisabon.

Reagovat
stas87

No, lenze to je malo na to, aby si si ku Denverovi vytvoril nejaky vztah. Aj ten Rio mal aspon to, ze vedel robit s pocitacmi a zabezpecovacim systemom. Charismatom mi vyhovoval Moskva, toho som si oblubil celkom rychlo. Postava Lisabonu je uz prekombinovana...ale to je vinou toho, ze uz to nie je v spanielskych rukach.

Reagovat
Rudnevs

Nevidel som to celé (dal som tomu šancu, ale nejak moc ma to nebavilo), ale z toho, čo som videl, tak ma bavil celkom ten profesor. Ten bol dosť v pohode.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele