Firpo se spekulacemi nezabývá, je spokojený v Betisu

30.06.2019, 15:37
Aktuality
Velmi zajímavé zboží na přestupovém trhu představuje Júnior Firpo. Dvaadvacetiletý krajní obránce podává spolehlivé výkony v dresu sevillského Betisu a zájem o něho mají bohaté anglické kluby. Fotbalistu do svých řad chtějí zlákat Liverpool a Manchester United, sám hráč ovšem na velký přestup stále nespěchá...

Firpo se v prvním týmu Betisu usadil loni v únoru a patří do základní sestavy. Z té vypadl letos na jaře a důvodem byly opakované svalové problémy, možná i kvůli tomu celku z Andalusie druhá polovina ligového ročníku nevyšla podle představ a nakonec skončil až na desátém místě.

Firpo před rokem podepisoval nový kontrakt platný do června 2023 a jeho součástí je výstupní klauzule nastavená na padesát milionů eur. Zaplacení této částky zvažuje Liverpool, celou situaci monitoruje i Manchester United.

"V Betisu mám smlouvu ještě na řadu let, všichni jsme v Seville velmi šťastní a já sám zůstávám klidný," reagoval Firpo na spekulace médií.

"Kvůli zraněním za sebou mám složitější období a s Betisem jsme navíc neskončili tak vysoko, jak jsme chtěli," hodnotí uplynulou sezonu.

Firpo je v tuto chvíli se španělskou jednadvacítkou na evropském šampionátu a v semifinále přispěl k výhře 4:1 nad Francií. Španělé se tak mohou těšit na finále, v tom budou měřit síly s Německem.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (26)

Přidat komentář
Smreky

Máte ho niekto nasledovného? Bol by naozaj dobrou kupou pre lfc?

Reagovat
smazaný uživatel

Je skvělý, ale IP.

Reagovat
Petrinho17

Vynikajúci hráč. V budúcnosti môže hrať v každom veľkoklube.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Finale Eura 21 vysiela aj slovenska RTVS2.

Reagovat
David4

i ČT Sport

Reagovat
blaugrana

Velmi talentovany. Blo by dobre ho kupit a nechat hostovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem ho do Realu, ale Mendy se mi zdá ještě lepší

Reagovat
vilp

Vallejo jasná rudá.

Reagovat
patas92

úlet

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Ed_Hazard

Riadne mu preplo. Práve pozerám záber z toho momentu. Ale čo tak pozerám od cca 35 min, tak zatiaľ hrá dosť v pohode. Ako vyzerá od začiatku zápasu?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ndombele přece jenom do Tottenhamu, podle L’Equipe za 72 mega.

Reagovat
vilp

Četl jsem.

According to @lequipe the deal between Tottenham and Lyon is total but Ndombele still hasn't agreed personal terms with Tottenham. So there's that.

Reagovat
vilp

Jinak by mě teď spíš zajímalo, kdy potvrdí toho Kovačiće. Včera měla ofiko appka Chelsea leak, kde už byl jeho rozhovor apod., ale furt nic...

Reagovat
pospech11

Olmo a Ceballos zatím famózní

Reagovat
Hristo Stoichkov

Olmo se mi hodně líbí, dokázal bych si ho představit zpátky v Barce.

Reagovat
Ed_Hazard

Ruiz tam teraz viac krát slušne zazmätkoval

Reagovat
Jordi Alba

Asi bych tam poslal Solera nebo někoho.

Reagovat
pospech11

Co on je za druhou národnost a nekoketoval on s tím, že by reprezentoval právě tu druhou národnost?

Reagovat
Jordi Alba

Dominikánec

Reagovat
vilp

Btw. to vypadá, že první tři zápasy v lize kvůli rekonstrukci nebudou na Bernabéu.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi neříkej..

Reagovat
Ed_Hazard

Lol, Ruiz hráč zápasu? Za čo preboha? V druhom polčase naprosto tuctový hráč, viac bolo vidieť aj Daniho ako jeho. Ruiz vynikol najviac pri tých 3 fatálnych stratách, čo tam mal v 2. polčase..

Reagovat
Mateo16

Oba góly zariadil

Reagovat
Ed_Hazard

Na druho gole ma viac zasluhu Dani ako on. Za to ze z takej pozicie po takom naservirovani dokaze trafit brankara, by som ziadnu slavu nerobil. O tych fatalitach co tam stvaral ale ocividne hovorit netreba.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele