Fiorentina získala další posilu, angažovala Duncana

31.01.2020, 11:51
Aktuality
Alfred Duncan po čtyřech a půl letech odchází ze Sassuola. Ghanský reprezentant se však nestěhuje daleko, neboť formou hostování s povinnou opcí zamířil do Fiorentiny...

Šestadvacetiletý záložník je odchovancem milánského Interu, za který si během sezóny 2012/13 připsal několik startů, poté však odešel na hostování do Livorna a Sampdorie.

Janovský klub sice Duncana následně vykoupil, ovšem ten se krátce nato znovu stěhoval, tentokrát pro změnu do Sassuola. Neroverdi po roce získali ghanského záložníka natrvalo.

Letos i vinou zranění odehrál Duncan za Sassuolo pouze 13 ligových utkání a další nepřidá, neboť odchází na hostování do Fiorentiny. Součástí dohody je rovněž povinná opce na přestup ve výši 15 milionů eur.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (15)

Přidat komentář
cresposuper

Commissova Fiorentina je zatial jeden velky fail

Reagovat
Seydou Doumbia

Možná si třeba zvyknout na to že jejich pozici přebírá Atalanta a Fiorentina se spíš bude pohybovat ve středu tabulky a vzpomínat na předešlé roky jako Udine, ne? Sice hráči jako Duncan a Cutrone jsou dobré posily, ale zbytek kádru je těžký průměr až průjem...Boateng, Dalbert, Caceres, Badelj, Ghezzal Chiesa to tam taky celé sám neutáhne

Reagovat
cresposuper

Duncan za 15 mega je podla mna zly nakup, Cutrone ok. Ale skor mi ide o celkovu koncepciu, respektive jej absenciu. Najprv tam nechaju trageda Monetellu, vyhodia ho omnoho neskor, nez by bolo rozumne, potom tam pride slaby Iachini... Okrem Riberyho nikoho poriadneho cez leto nekupili. Najlepsie by urobili, ak by strelili Chiesu, kym je onho zaujem.

Reagovat
9augi9

Hlavne keď sa vyjadrili, že ten tím idú budovať okolo neho.

Reagovat
Pinturicchio

Emre Can se přiblížil k odchodu z Juventusu. Německý reprezentant odcestoval do Dortmundu, kde podstoupí zdravotní prohlídku, načež je pro něho připravené půlroční hostování s povinnou opcí.

Can pryč, dřevěný důchodce Matu dostane novou smlouvu. Kurva, do jakého extrému chtějí tu zálohu přivést?

Reagovat
Seydou Doumbia

Duncana jsem čekal teda výše než do labilní Fiorentiny...a nebo jeho forma šla dolů a potenciál u něj nebyl tak velký, jak jsem čekal?

Reagovat
Largo

Zatím je to v podání Violy spíš kvantita než kvalita.

Reagovat
Deki

Tak prý bereme Zazu. S Torinem domluveno 3+13 opce. V souvislosti, co se s námi spojovalo, je to ještě asi ok. Na půlroku, takhle na rychlo...

Reagovat
cresposuper

Sanchez je tragicky, takze to niekoho asi chcelo, ale Zaza...

Reagovat
Deki

samozřejmě bych radši vzal Girouda (ale ten by byl platově jinde a navíc přímý přestup), nebo Llorenteho, ale včera jsem četl o Panděvovi a fakt to nebyl článek z roku 2009.

Zaza není žádná výhra samozřejmě, ale marketingově bude dobrej. ta jeho penalta je nesmrtelná

Reagovat
cresposuper

Zaza je nesympaticky exjuventino, kvalitou nic moc. Neviem, ci by nebolo lepsie nechat to miesto Espositovi. A tak Pandev je legenda, na ten jeho gol s Bayernom nikdy nezabudnem Giroud je asi platovo nepristupnejsi, no, ale toho Llorenteho sme mohli rovno zahrnut do dealu s Politanom.

Reagovat
Deki

Nakonec nedošel nikdo, protože bylo málo času to beru jako velký negativum našeho mercata. Alexis je mimo a Esposito v 17 letech může nabídnout maximálně zarputilost a odhodlání. Takže to celý musí oddrit ti dva, nedejbože jestli se zrání. A v krajních případech může na hrot v 80.min Ranocchia...

Reagovat
oli9

Reagovat
Petrinho17

A Haraslín do Sassuolo. Hosťovanie s povinnou opciou v prípade záchrany v Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

Krok vpred pre jeho futbalovú kariéru. Lechiu už dávnejšie prerástol.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele