Fiorentina potvrdila příchod trenéra Pioliho

06.06.2017, 16:47
Aktuality
Stefano Pioli v minulosti šest let hrával za Fiorentinu a pro klub z renesančního města bude pracovat ještě jednou. Někdejší kouč Boloni, římského Lazia a naposledy Interu Milán se stane novým trenérem Violy, která dnes potvrdila informace italského tisku...

"ACF Fiorentina oznamuje, že se dohodla na angažmá se Stefanem Piolim, který dostane důvěru vést první tým," oznámil toskánský celek prostřednictvím oficiálních internetových stránek.

Pioli bude veřejnosti a fanouškům představen zítra na Stadio Artemio Franchi, jehož prostředí dobře zná. V letech 1989 - 1995 na něm hrával a za Fiorentinu nastoupil celkem ke 156 zápasům.

Dnešním prohlášením se definitivně uzavírá působení Paula Sousy ve Florencii. Jeho jméno bylo s odchodem spojováno už delší dobu a Pioliho jmenování znamená, že někdejšímu kormidelníkovi Basileje nebude prodloužena končící smlouva.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (61)

Přidat komentář
andycek1

Sousa teda kam??

Reagovat
olis

vraj mozno Porto

Reagovat
andycek1

Akurát majú nového mohol by zostať v SA

Reagovat
The Krupy

A o rok s nimi skončí pred Interom.

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
maras93

S tím prasetem v zádech stejně Gigio neodehraje celou kariéru v AC. Raiola to ňák vymyslí, aby shrábl prémii a mohl dál jet lifestyle víno, ženy, crack.

Reagovat
Pinturicchio

Četl jsem, že do té Donnovy smlouvy chce dát podobnou / stejnou provizi, jakou měl u Pogby, to se pak vašemu vedení nedivím, že by ho nejradši poslalo do prdele, když je jasný, že ho pak kvůli tomu bude chtít dostat z AC pryč.

Reagovat
maras93

Také jsem to četl. Přijde mi, že to na něm Gigio moc nechává. V 18 letech dostat nabídku na 4,5 mio. € je snový. Pokud mu nestačí nabízené podmínky, tak sorry jako, ale ať si jde, protože mu vedení vychází hooodně vstříc.

Reagovat
Milan.B

neviem co by chcel chlapec, ked si vezmes ked bol 2 roky dozadu

Reagovat
maras93

Já teda nevím, jak funguje ta komunikace hráč - agent, ale nevěřím, že pokud hráč řekne, že nabízené podmínky jsou ideální a chce zůstat, tak že ho agent neuposlechne. To je totiž furt plácání po znaku a tvrzení "Chci zůstat.", ale pak se to vleče. Nejdřív kecy o tom, že chtějí znát plán následujícího vedení. To jedná, maká už první dny přestupáku, ale najednou to je málo a už se začínají objevovat klauzule v případě nepostupu do LM příští rok a podobně. Ale ani mě to nepřekvapuje, dnešní fotbalový svět a trh je tak nastaven.

Reagovat
Milan.B

ked raz chcem ostat tak ostanem ne?? agent mi to nemoze zakazat

Reagovat
maras93

Mám rozhodně stejný názor.

Reagovat
Milan.B

ale raiola je velka špina.... ten take decko dokaze pobluznit urcite

Reagovat
maras93

Má v tom už praxi. Raiola je prase, který myslí jen na svojí kapsu. Uvidíme, jak se to vyvine. Lepší počítat se všim..

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Airus

Mino pracuje trochu jinak... s hráčema se baví pouze obklopenej luxusem a dává jim ochutnat vysokého životního stylu. Pak se už ženou jenom za prachama. O sportovní stránce hráčů mluví pouze před přestupovím oknem aby o ně zvednul zájem.

Reagovat
Pinturicchio

Určitě, původně se psalo tuším o polovičním platu. Raiola je totální brainwasher, hráče zblbne, udělá z nich narcisy (namluví jim, jak jsou úžasní, jak si zaslouží speciální zacházení a kdesi, cosi) a nemyslící loutky, za které pak rozhoduje úplně všechno.

Reagovat
maras93

Souhlas, jiný názor na něj nejde mít. Z pohledu byznysu to dělá dobře, to se musí nechat. Vypadá to, jak chce pro hráče to nejlepší a aby se měli dobře, ale všude nahází klauzule, procenta, prémie a pak si sám žije jak prase v žitě.

Reagovat
Pinturicchio

On má hráče u prdele, ať si říká, co chce, vidí jen prachy. Svoji práci dělá dobře, ale mně osobně se takový přístup hnusí.

Reagovat
maras93

To mně také.

Reagovat
DelPiero137

A nemysli vobec na fanusikov, ktory tiez robia z hracov hviezdy, ked im posle oblubeneho hraca do ineho klubu.

Mohol by Silvio zriadit na stare kolena poslednu "nehodu" a zbavit sa ho

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Yanek

Curva Sud se vyjadrila vyborne.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
maras93

Viděl jsem. Je dobře, že se k tomu taky vyjádřili. Raiolovi jde stejně jen o jedno. Když vím, že mu dělá agenta, tak jsem pesimista. Při nejhorším by se postupně dostával do hry Plizzari.

Reagovat
Yanek

Reagovat
CubONE

Reagovat
Milan.B

Reagovat
olis

ja mam hlavne dost velke pochybnosti o hracoch ktory ho chcu mat za agenta, ok zaisti mu kralovsky plat, ale iny agent by mu zaistil podobne dobry pricom by mu stacila ovela obycajnesie odmena a cele by to prebehlo bez tolkych kontroverzii

Reagovat
Pinturicchio

Však víš, jak je to s fotbalistama, má nabídku na 3,8, ale on chce 4 a Raiola mu to vydupe.

Reagovat
olis

ved hej no, len ja mam potom dost velke pochybnosti o charaktere toho hraca ked mu nevadi ake prasa ho zastupuje, Dona mi pride zatial ako v pohode clovek ale potom ked vidim ake prasa ho zastupuje tak o tom zacinam mat pochybnosti...

Reagovat
Pinturicchio

On má talent ty hráče zblbnout a přesvědčit je, že mu na nich záleží.

Reagovat
olis

to je dost blbe a smutne, a zaroven to hovori o tom ze ti hraci budu dost jednoduchi ked sa nechaju takto zblbnut

Reagovat
Pinturicchio

Tak ono většina hráčů nějak vysokou inteligencí neoplývá, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Narovinu , jak a kolik moc toho musi odpracovat ten pizzar aby hraci jako Pogba , Mkhitaryan , Donnarumma, Ibra dostali velky plat, podle me tihle hraci uz automaticky dostanou ranec , tenhle jedlik si to jen hraje do vlastnich karet , mohl bych toho agenta delat taky s takovyma hracema. Hlavne ze Bonaventura si rekl ze chce zustat v milane a zustal ( ma taky raiolu ) ale gigio kterej je velky milanista ma stim problem...nonsense

Reagovat
maras93

Tady jde asi i o to, že Bonaventura nemá takovou cenovku, aby ho nějak přemlouval + je starší (a rozumnější). Gigio je přece jen ještě mladej klučina, kterej třeba nemá tolik svojí hlavu, nechá si něco nakecat a má potenciální cenovku, z který Raoilovi koukají mnohem větší peníze, např. právě případná % z dealu, a proto ho může zkusit nějak naťukávat řečmi, že má na víc a na lepší tým.

Reagovat
10

on se ale od jiných agentů moc neliší, jen je lepší

Reagovat
olis

tazko povedat co sa deje v zakulisi, ale nemyslim si ze vsetci su takto zakerny alebo ako to nazvat... ja ako priklad dobreho agenta berem napriklad Venglosa ktory zastupuje Hamsika

Reagovat
10

zrovna Hamšík s Raiolou spolupracoval nějak, ne?

Reagovat
olis

jeden cas sa pisalo ze by sa mohol stat jeho agentom ale nastastie z toho nic nebolo

Reagovat
olis

a mozno sa angazoval v ramci mozneho prestupu do Juve ci AC, agenti zvyknu medzi sebou spolupracovat takze vylucit sa to neda, jeho hlavnym agentom je ale stale Vengloš

Reagovat
olis

OT: Neapol toto leto na Audi Cupe

Reagovat
Pipo123

Palermo letos sestoupilo z italské nejvyšší soutěže a krize v jeho případě není jenom sportovní, ale rovněž finanční. Sicilský celek nemá mnoho prostředků a už bylo zahájeno vyšetřování, které může v krajním případě vést až k insolvenci. (football-italia.net)

10 to tu predpokladal, Parma 2

Reagovat
danko10

Haha, a je to tu. Zampa to dokázal, čurák hlúpy.

Reagovat
10

to při pohledu na toho novýho "prezidenta" nebylo zase tak těžký odhadnout, jedinej rozdíl byl v tom, že tenhle měl zuby...závazky Palerma skončí někde v nenávratnu s tímhle magorem, bohužel s ním i celý Palermo

Reagovat
olis

nutno podotknut ze Palermo patri stale Zamparinimu

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/103748/bonucci-open-premier-league

Ne, že by The Sun a podobným kravinám byla potřeba přisuzovat nějakou důležitost

Reagovat
Pinturicchio

... kurva

... ale mám pocit, že Leo letos půjde a Medhi se kupoval právě kvůli jeho odchodu.

Reagovat
Airus

nestraš

Reagovat
Pinturicchio

Nechci malovat čerta na zeď, ale mám takové tušení, jako tenkrát u Pogby. Bonyho syn už je v pořádku, nabídky měl už loni, v CFC by měl Conteho a plat 8 milionů, co se tak psalo. Koupil se Benatia, který sice může během léta odejít samozřejmě, ale moc tomu nevěřím ... pak je tam Dani, Chiello, Barza, se kterým se pořád počítá, koupil se Caldara, který by prý teoreticky mohl přijít už tohle léto, i když on, podle vlastních slov, se na Juve zatím necítí.

Pokud Allegri zůstane u čtyřčlenné obrany, tak 5 hráčů, navíc takové kvality, je na 4 místa moc. Leova odchodu bych se zase tolik nebál, jelikož Rugani ukázal, že ho nahradit dokáže, respektive když hrál, tak byl po Bonuccim jasně nejlepší stoper. Ale vzhledem k jeho poměrně častým zdravotním problémům je to risk, protože Bony je terminátor schopný odehrát každý zápas v sezoně.

Reagovat
CubONE

Z pohladu Chelsea to az taky zmysel nedava. Na CCB maku Luiza, ktory hral super, vyvazal loptu, rozohraval, oni by skor pottebovali stopera nalavo.

Reagovat
Pinturicchio

Tam může hrát Bonucci taky. Taky bych se moc nedivil tomu, kdyby Conte hrál příští rok něco jiného.

Reagovat
Airus

Benatia byl prostě hloupej nákup... ale kdo-ví, možná tam byla splněná nezveřejněná podmínka, že se koupit musel. Caldara by byl blázen kdyby to chtěl zkusit v Juve. Jeden pohled na Ruganiho a musí vědět že by byl pod Allegrim v prdeli. Barza je kvalita, ale ta rychlost mizí. A i když ji kompenzuje skvělím čtením hry, všechno má svůj limit a ve čtyřčlené obraně už podle mě nemá místo. Obvzlášť kdyby měl bránit díru po pozičně retardovaném Alvésovi.

Já si myslím, že po těch zdravotních problémech jeho láska k Juve jenom vzrostla, ta podpora a sympatie fanoušků byla úžasná. A jestli ho něco udrží v Turíně, tak to bude tohle.

Reagovat
andycek1

Bonucci ostane nechlastaj už toľko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Allegri will extend his contract until 2019. Tomorrow will sign the deal €7/year.

Reagovat
Yanek

To je solidni raketa...

Reagovat
Airus

s takovejma prachama doufám že nedostane totální kontrolu, jak se předtím psalo.

Reagovat
Largo

Manolas zitra podepise!

Reagovat
Lech

Yeeees

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele