Fiorentina chce Jovetiće udržet, nabídky nad 30 milionů ale zváží

10.07.2012, 12:59
Aktuality
Fiorentina v posledních třech letech zažívá ústup ze slávy, čehož by chtělo využít hned několik klubů a získat do svých řad Stevana Jovetiće. Toskánský klub ovšem prodej čenohorského útočníka neplánuje, nabídku vyšší než třicet milionů eur by nicméně jeho představitelé zvážili...

V souvislosti s dvaadvacetiletým kanonýrem již padala jména klubů jako Chelsea, Neapol či Juventus a právě posledně jmenovaný celek údajně zůstává nejvážnějším zájemcem o odchovance bělehradského Partizanu.

Fiorentina ovšem žádnou nabídku dosud neobdržela a své opory se navíc vzdát nechce. ”Je to hráč, který má potenciál stát se fotbalistou formátu Francesca Tottiho. Nehodláme ho prodat,” prohlásil sportovní ředitel Violy Daniele Prade.

”Připouštíme ale, že máme s hráčem dohodu, podle níž bychom určitou nabídku zvážili. Žádnou jsme ale dosud nedostali a budeme se zabývat jen částkami nad třicet milionů eur,” dodal Prade, který ve Florencii nahradil Pantalea Corvina.

V italských médiích se objevila informace, podle níž chce Juventus za Jovetiće nabídnout vedle peněžní náhrady také jiného útočníka Alessandra Matriho. ”Je to dobrý hráč, ale nejednali jsme o něm a navíc má plat, který je mimo naše parametry,” reagoval na tuto spekulaci Prade, který ze stejných důvodů vyloučil také příchod Marouaneho Chamakha z Arsenalu. Útok Violy má místo toho posílit Mounir El Hamdaoui z Ajaxu.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (495)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele