Fiorentina bude mým posledním klubem, potvrdil Toni

10.11.2012, 22:55
Aktuality
Luca Toni za svojí kariéru vystřídal nespočet klubů, ten současný Fiorentina ale bude tím posledním. Pětatřicetiletý útočník má o této otázce jasno, zatím ale nechává otevřené, zda pověsí kopačky na hřebík již po této sezóně nebo v toskánském klubu bude hrát i další rok...

”Vím, že Fiorentina bude mým posledním mužstvem. Zatím ale netuším, zda tato sezóna bude tou poslední,” prohlásil bývalý italský reprezentant a mistr světa z roku 2006.

Toni ve Florencii působil již mezi roky 2005 a 2007, kdy se ve fialovém dresu stal nejlepším střelcem Serie A. Zpět do Violy se pak vrátil v závěru letošního srpna a na stadionu Artemia Franchiho podepsal smlouvu do konce sezóny.

”Vím, že Fiorentina přede mnou měla jiné přestupové cíle, ale když jsem dostal příležitost se vrátit, tak jsem zkrátka podepsal ve městě, které miluji a je mým domovem. Cítím, že mám Fiorentině stále co vracet,” dodal bývalý hráč Bayernu Mnichov, Juventusu, AS Řím či Janova.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
The Krupy

Luca

Reagovat
smazaný uživatel

Toni

Reagovat
Pipo123

zabil

Reagovat
Han střelil první

Už měl skončit..

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je platným hráčem

Reagovat
Inter Eterno Amore

Luca Toni telefóny Berlusconi

Reagovat
smazaný uživatel

pokazde mi ta uchylarna taky v hlave naskoci

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Nespočet = 14

Reagovat
Arne

15

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele