Finále Ligy mistrů bude v Portu. Každý klub může mít 6 tisíc fanoušků

13.05.2021, 12:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: Jiří Fišara, ČTK / bbc.co.uk

Komentáře (198)

Přidat komentář
AC Sparta Praha good

Myslím, že oproti Wembley riskují, že tam stejně tolik fanoušků nepřiletí

Reagovat
smazaný uživatel

M A N C H E S T E R C I T Y T R E B L E 2 0 2 1

Reagovat
t0mmy33MCFC

nepredbihej

Reagovat
smazaný uživatel

no ale šanc tu prostě je, tým je sehranej, dokáže mít vítěznou mentalitu a tuchel je prostě sus

Reagovat
smazaný uživatel

....vsiml sis treba, ze nejsou ani ve finale FA cupu? ...treble ve smyslu vyhranych jakychkoli trech titulu? To je jako co? Treble = win PL,FA cup, LM... nic jinyho neni treble. A to nikdy city nevyhraje. V anglii to dokazal jen jendnou United. ju?..

Reagovat
smazaný uživatel

M A N C H E S T E R C I T Y T R E B L E 2 0 2 1

Reagovat
smazaný uživatel

Vymyslel sis svoji realitu a tim ze to budes opakovat si sam chces vnutit, ze to tak je. Ale NIC TO NEZMENI NA TOM, ZE TREBLE CITY NIKDY NEZISKA. níííííkdyyyyyyy. Smir se s tim, nic jinyho ti nezbyva. Blázne tupá

Reagovat
t0mmy33MCFC

myslim, ze kazdej kdo ma trochu rozum, tak by tohle nikdy nenapsal , protoze vi, ze je to jen otazka casu... ja si treba netroufnu napsat, že United nikdy nezískají 100 bodů a všechny anglické trofeje v jedné sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

otazka casu je, kdy city zase splaskne na svuj standatd a bude bojovat o 12 misto. Kdyby ti nebylo 13 a nefandils mestanum 2 sezony, tak vis, ze do prichodu ropnych magnatu hrali o preziti.

Reagovat
t0mmy33MCFC

kdybys ty nebyl uplnej omezenej retard, tak se podivas na moje datum registrace zde a mozna, ale dost o tom pochybuju, bys zvladl spocitat, ze jsem si tezko zalozil ucet s nickem MCFC ve 2 letech a neboj , City urcite nesplaskne, tim si muzes byt jistej

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak tohle je zas blbej nazor, treble to je, ale proste jen jinej a s tim "nikdy" bych byl hodne opatrnej, Fergie taky rikal , ze City nevyhraje titul nikdy v jeho zivote a to ho asi nenapadlo, ze City prekona vetsinu rekordu a 29.5. snad bude taky o jedno "nikdy" min

Reagovat
smazaný uživatel

ne, treble je proste FA cup,LM,PL. To ohybani kdyz se to zrovna hodi si strcte nekam. City muze ziskat 2 ze 3 trofeji, ktere jsou potreba k zisku proper treble. Jste schopni to s vasi inteligenci nekdy pochopit, nebo je potreba k tomu dodat dalsi vysvetleni jako pro opice? Treble city nikdy nevyhralo a nikdy nevyhraje. Nota bene letos, protoze uz tu sanci prosralo. Cemu na to nerozumis?

Reagovat
fenixLFC

treble znamena tri trofeje omg

Reagovat
Pharrell

přesně

pokud City letos dá trofeje (EPL + Carabao C. + LM)

Reagovat
Pharrell

Podobné jako (FA Cup/LM/EPL). Taky jsou to 3 trofeje v 1.sezóně.

Reagovat
t0mmy33MCFC

jo tak jestli to myslis tak, ze City LETOS uz NIKDY nevyhraje ten "proper" treble, tak v tom pripade s tebou souhlasim letos uz ho opravdu neziskame

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smetos

Kolik stal nejlevnejsi lupen na posledni finale lm s plnym stadionem? Ď

Reagovat
Mercury

0,26 tehdejsi hodnoty bitcoinu

Reagovat
smetos

Super merkjury a ted v kkorunach ceskych

Reagovat
Mercury

tuto menu jiz nepouzivam, takze bohuzel neporadim

Reagovat
smetos

To jsi borec, az pudes pro kebab dej vedet co ti na to Mahmut rekne

Reagovat
j_mrazik

Danke.

Reagovat
smazaný uživatel

merhaba

Reagovat
smazaný uživatel

To ti neřeknu. Ale v roce 2015 jsem dával 160 euro (3. kategorie). Ale to bylo přímo přes klub/fanklub.

Reagovat
tom.arnost

co jsem se díval, tak naposledy, když bylo plno, tak se dal koupit lupen 500-1000 euro

Reagovat
smazaný uživatel

To musej bejt turci pěkně nasraný, už podruhý jim to odložit...

Reagovat
REPLIKATOR

dobře jim tak

Reagovat
kilobyte

A příští rok Erdogan něco vyvede a seberou jim to úplně.

Reagovat
Kepy_FCB

Vsak nepatri do Evropy!

Reagovat
Benfica

a stále do Portugalska

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalsko > Turecko. Takže vše v pořádku a pro fotbal jen dobře.

Reagovat
Benfica

hej no mňa to celkom potešilo.. aj keď tí fans už mali byť na štadiónoch skôr.. PS mám celkom rád, ale niektoré veci nechápem..

Reagovat
TheMally11

umělý týmy s umělými fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Trocha čtvrteční frustrace

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Figurehead

Chelsea je tak umělý klub, že dresy na příští sezonu jsou vyrobeny ze 100% recyklované tkaniny, která je vytvořena ze 100% recyklovaných plastových lahví...

Reagovat
Bucky

Chelsea měla dvě sezóny před Abramovičem průměrnou domácí návštěvnost 39 tisíc/zápas. Před COVIDem to bylo lehce přes 40 tisíc. Jestli se to týká fanoušků na stadionu, tak tam žádný rozdíl není. U Manchesteru City se návštěvnost v Premier League před nákupem pohybovala mezi 35-47 tisíci (průměr na zápas na sezónu), před COVIDem to bylo 54 tisíc. Jenže na tom je nejvíc podepsané rozšíření stadionu, kdy se kapacita zvedla z nějakých 47 tisíc na 55 tisíc. Takže tyhle "umělé" kluby měli i před akvizicí podobnou nebo vyšší návštěvnost než spousta tradičních týmů (když nepočítáš ty giganty s monstrózními stadiony). Přijde mi, že si tady vy "tradicionalisti" nalháváte něco o tom, že před příchodem Abramovice a šejků se tam hrála amatérská soutěž na poli před 500 diváky.

Reagovat
t0mmy33MCFC

to nema cenu, je fakta nezajimaji jsou proste totalne zoufali a uz nevi co by si vymysleli, aby shodili momentalne nejlepsi tymy Evropy

Reagovat
Benfica

a koľko fans mali v zahraničí? Angličania domácim fandili vždy, ale fans zo zahraničia o nich ani nezakopli..

Reagovat
The Krupy

Cítiš sa vtipný, keď za každou vetou dávaš vysmiateho smajlíka, aj keď to vtipné nie je?

Reagovat
Benfica

ten emontikon je tam preto, lebo vtipne to príde mne.. samo o sebe to čo som napísal ja nie je vtip ani nemal byť, ani nemal nikoho rozosmiať..

Reagovat
Salfovic

Fans v zahraničí jsou v 90 % trapní gloryhunteři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benfica

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Trand

Jako fanoušek Arsenalu můžu potvrdit, začali jsme všichni fandit kvůli trofejím, Spurs jsou na tom podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

A kolko fans v zahranici by meli united bez uspechu? nebo to funguje tak, ze se 15 lety cinan rozhodne fandit wigamu ze dne na den?

Reagovat
Benfica

tak mne je jedno aký dôvod majú ľudia dôvod na fandenie niekomu.. ale to, že klub míňa veľa peňazí na nákup hráčov je blbý dôvod.. že si niekto potrebuje honiť ego na klube, ktorý momentálne vyhráva.. ok bandwagon tu bol vždy.. ale stále to nie sú skutoční fans.. poznám viacero fans napríklad Real/Barcelona a nedokázali dať ani 5 mien aktuálnych hráčov, ako sa volá štadión a podobne.. úplne basic veci.. fandia lebo je to momentálne in..

Reagovat
Bucky

A proč kluby jako Real, Barca, United apod dělají tour po Číně, USA apod? Mají fanoušky celosvětově od svého založení?

Reagovat
Benfica

od svojho založenia určite nie.. Real, Barcelona a United sú ale tradičné kluby.. s bohatou históriou a bohužiaľ to veľa "fans" v zahraničí ani nepozná.. česť výnimkám..

Reagovat
Bucky

Většina fanoušků tu historii nebo aspoň její hrubé obrysy zná. Já třeba ale nevěřím na uzavřený klub těch "vyvolených", kteří tu byli od začátku. Že se smí fandit jen těm tradičním klubům a jinak se za to musí člověk stydět. Kluby jako Manchester City, Chelsea nebo PSG by bez finanční injekce nebyli tam, kde dnes jsou. Ale takováhle finanční injekce přišla někdy do každého velkoklubu, v různých podobách, ať už od majitelů nebo zkrátka tím, že klub byl na výsluní ve správné době, kdy přicházel jeden z finančních skoků fotbalu. Tyhle kluby jsou za normálních okolností téměř nedosažitelné, protože mají takové příjmy z marketingu a dalších činností, že by se jim nemohl nikdo bez peněz vydělaných mimo fotbal dlouhodobě ani přiblížit.

Já chci, aby byl fotbal zajímavý a součástí toho je i provětrání předních příček a vytvoření tlaku na ty pohodlné bohaté kluby. Stačí se podívat, jak špatně se ty ostatní velkokluby zvládli s jejich nástupem vyrovnat. Takový United to chvíli zvládali, ale stačilo pár špatných přestupních období a klub se strachoval spíš o poháry, než o titul. Arsenal to semlelo úplně a série špatných rozhodnutí posílá klub spirálou dolů do středu tabulky. Jsem rád, že k těmhle věcem dochází. Fotbal je o ně zajímavější.

Reagovat
Bucky

A ne, nerozhodují jen peníze. Rozhoduje pořád fotbal. Tyhle týmy s penězi pracují koncepčně, investují spousty peněz i do mládeže, do tréninkových center, nikdo z nich se nepokoušel o nějaké Galacticos. Jasně, nějaká ta hvězda se koupí, ale City postavilo svůj úspěch na důvěře v Guardiolu, který staví silný a vyvážený kádr, ale zdaleka ne hvězdný. Z většiny hráčů udělal opravdové hvězdy až on v City. Chelsea taky nepostavila nějaký all-star tým. Své největší úspěchy postavila na odchovanci Terrym, Lampardovi za 16 milionů € (který přišel před Abramovičem), do té doby prakticky neznámém Drogbovi a skromném klukovi z malé České republiky Čechovi. Tuhle osu se dařilo doplňovat a v kombinaci s trenérskými dovednostmi Mourinha to neslo úspěchy. Když si člověk vezme, že ve stejné době ve Španělsku budoval Real své naprosto nefunkční a hvězdami nabité Galacticos, nemůže si na přístup Chelsea stěžovat.

Ale tohle platí i o ostatních týmech. PSG se bere jako největší vykupovač hvězd a má k těm Galacticos asi opravdu nejblíž (Neymar, Ibrahimovic, Cavani, Di Maria, Silva), ale ten tým taky hodně vděčí odvážným a chytrým investicím do mladých hráčů jako Veratti, Marquinhos, Mbappé. A i na těch méně úspěšných jako Aurier, Lo Celso, Guedes se jim podařilo udělat pěkný zisk (i když je pravda, že i ztráty jako Pastore nebo Lucas to zase vyvažují na druhou stranu). V Německu nenáviděné Lipsko zainvestovalo peníze do mladých a talentovaných hráčů a dokázal obsazovat přední příčky v lize s nejmladším kádrem v lize (letos poprvé od postupu do BL nemají nejmladší tým). Přijde mi zkrátka, že se tyhle týmy a jejich fanoušci zbytečně hejtují, přitom dělají fotbal zajímavější a dělají konkurenci, která donutí k jednání i ty občas trochu zkostnatělé tradiční týmy.

Reagovat
Benfica

*Manchester City poskladalo tím z už hotových hráčov a to tým, že ich kúpili za väčšinou veľké peniaze a popravde majú momentálne Galacticos, aj keď to takto neprezentujú..

*Chelsea prvé úspechy začali dávať potom čo vykúpili Porto, ktoré vyhralo LM..

*PSG bez peňazí by mohli o sérií titloch len snívať.. tiež len skupujú hotových hráčov.. Mbappe nie je výnimka.. PSG ho nevychovalo.. taktiež ostatní mladí hráči už tam prišli s tým, že boli hviezdy niekde inde..

*Red Bully no coment.. to sú čisté pakluby bez histäorie, bez tradície bez ničoho.. teda vlastne len s tými peniazmi..

btw mne je to už aj tak jedno, futbal doviedli do nezaujímavého stavu a ešte prišli aj s tou shitligou.. a nie vo futbale, už nerozhoduje futbal v pravom zmysle slova.. peniaze zaručujú úspech nie futbal ako hra.. a to len začínajúc nákupmi hráčov..

ale cele toto je hlavne o tom (z mojej strany), že väčšina "fans" v zahraničí "fandí" tímto klubom len preto lebo je to nejakým spôsobom in.. honia si ego, alebo alebo proste len sa chcú medzi kamošmi chváliť, že ich tím vyhral.. no a pritom nedokážu vymenovať ani viac ako 5 hráčov toho klubu a čo sa týka nejakej histórie, tradícií a podobne ani nehovorím..

Reagovat
xhejl

Jakoze City a Chelsea nemaji bohatou historii?

Reagovat
Benfica

Trocha s nadnesenim.. adi tak ako Tatran prešov.. dokiaľ nedošli love od rusa/araba nič moc.. City napriklad až teraz nejaký úspech v LM..

Reagovat
xhejl

wut? do prichodu arabu 2 ligovy tituly, 4 FA cupy, vitezstvi v PVP. To je skoro to samy jako Tatran Prešov jako trolling slaby..

Reagovat
Benfica

2 ligove tituli za 120 rokov to je mi historia.. o Tatran Prešov som písal že S NADHĽADOM, keďže je to starši klub ako City..

Reagovat
Kepy_FCB

Sejk vs oligarcha

Reagovat
smazaný uživatel

Výkřik do tmy.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Nejodpornější finále co pamatuji

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem člověk

Reagovat
DUCK11

Prečo to nenechaloi v anglicku??

Napr. Tottenham má krásny štadión, je tam wembley, do toho emirates, old trafford...

Reagovat
kilobyte

Hlavouni asi radši do Portugalska za sluníčkem než do Anglie za deštěm.

Reagovat
smazaný uživatel

Milenky a manželky rozhodly.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomel jsi na nejdulezitejsi kategorii - sousedky

Reagovat
smazaný uživatel

sousedky zmínil jako první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale sousedky davaji zadara. Milenky chteji darky

Reagovat
smazaný uživatel

sousedky zadara? takže mě zase vzali na hůl

Reagovat
smazaný uživatel

Prece lahev tvrdeho neni darek, protoze to pijes s ni.

Nebo ty davas sousedkam jeste neco jineho ?

Reagovat
smazaný uživatel

dávám jim taky láhev tvrdého ale jinak

Reagovat
Stannis Baratheon

Protože to není anglická soutěž, a fakt že ve finále jsou dva anglické kluby na to nic nemění.

Reagovat
Creespoo

Není ale finále je anglické, a když už to stěhovat kvůli pandemii tak proč ne do anglie? Fotbal pro fanoušky. Takhle bude muset cestovat min. 12k fanoušků z Anglie do Portugalska úplně zbytečně.

Reagovat
t0mmy33MCFC

pravy duvod je zminen pode mnou, ale zas je pravda ze Chelsea by byla skoro doma... i kdyz City je ve Wembley taky jako doma kdyz tam myslim vyhrali 8 finale z 9ti , nebo 9z 10ti ted nevim presne

Reagovat
fenixLFC

nie, pretoze to neodsuhlasili urady

Reagovat
Mimalu

protože britská vláda nedala výjimku lidem přijíždějícím ze zahraničí a tak by museli podstoupit karanténu

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
QooBo

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham má krásný stadion, proto by byla škoda nechat tam jeden z těch špinavých klubů vyhrát trofej.

Reagovat
fenixLFC

hadam nepokazite trofejove panictvo vlastneho stadiona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Adyss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Proč to rovnou neodehráli na Ostrovech Zase zbytečný cestování tisícovek fanoušků a obou klubů kvůli jednomu zápasu do jiné země.

Reagovat
nani92

to sú magori, už nech vznikne Superliga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Superliga by se hrála klidně i v USA nebo v Číně. Tam by se s nějakou logikou vůbec nesrali.

Reagovat
t0mmy33MCFC

jn vsude kde by to prineslo tem americkym zazobancum jeste vic penez

Reagovat
smazaný uživatel

To by se LM měla od roku 2027 hrát taky. Jedno kolo skupin se bude hrát na neutrální půdě všude po světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
czech_mira

Vysvětlí mi někdo tohle rozhodnutí? Když už přesunout, tak do Anglie.

Zbytečné cestování jak týmů, tak fanoušků...

Kluby z Londýnu a Manchesteru, finále v Birminghamu ideálka

Reagovat
ttopi

Údajně by museli v Anglii do karantény fanoušci, což nedává moc smysl. Takhle je to tedy lepší.

Reagovat
Mimalu

no spíš rozhodčí, delegáti, bafuňáři a sponzoři + VIP

Reagovat
Benfica

prečo? myslíš, že tie 2 tímy majú fans len v Anglicku? aj tak tie peniaze čo to bude stáť zaplatia nejaký bandwagoners..

Reagovat
ttopi

Já si nic nemyslím. Já jen říkám, co jsem někde četl.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
t0mmy33MCFC

Birmingham

Reagovat
ACSeRw!n

vsechno lepsi, nez ten trapas s Aston Villou

Reagovat
Hokaido

Proč? Villa Park byl v Anglii vždy neutrální stadion a podobný zápasy se na něm hrály.

Reagovat
penepi

Pretože Villa Park pri tom ako vyzerá mohol hostiť finále LM niekedy v 80. rokoch.

Reagovat
Benfica

Reagovat
bobis21

No asi ne, když má současnou podobu nějakých 20 let

Reagovat
penepi

o to horšie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Ako vyzerá? Tys tam někdy byl, že to víš tak s jistotou? Ani bych se nedivil, kdyby byl v lepším stavu, než třeba Camp Nou.. Že to není ultramoderní nově postavený stadion neznamená, že to je nějaká ruina.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak camp nou je zricenina udrzovana ve stavu zriceniny

Reagovat
Benfica

Reagovat
Hokaido

Docela nefér, že City tam bude moct mít všechny fanoušky a my jen 6k.

Reagovat
Hokaido

*teda Chelsea

Reagovat
John Obi Mikel

Jsi zase zapomněl, že jsi s Chelsea seknul.

Reagovat
Selänne

masopust pls

Reagovat
fenixLFC

ved to je v pohode, polovica ich fans presla od vas

Reagovat
Svatej

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fodbalysta

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

A k tomu bude 12tis papalasu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

V cem je ucast papalase horsi nez ucast vypitka z doku?

Reagovat
Liveral

Hustý. Some less known football facts:

Paul Scholes only started 1 out of the 4 Champions League Finals under Ferguson

Mario Balotelli’s only assist in the Premier League was for Sergio Aguero’s title winning goal vs QPR

Steve Bruce was once Man United's top scorer for a full season playing as a centre-back

Bolton Wanderers is the only Premier League team Sergio Aguero has not scored against

Dundee United have played and beaten Barcelona 4 times in professional fixtures, giving them a 100% win record

Gary Lineker played 567 competitive games in his whole career and was never carded.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Chelsea ve finále na stadionu Porta. To je parádní kombinace

Reagovat
Salfovic

A trofej bude předávat Mourek.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Komentovat v studiu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě vyhrát.

Reagovat
hitZor

Jako je to celkem funny. S Atléticem sme museli hrát někde ve východní Evropě, protože se do Španělska nesmělo z Anglie. S Portem se hrálo ve Španělsku, protože se nemohlo do Portugalska. A teď budeme hrát finále v Portugalsku, protože papaláši z UEFA nemůžou do Anglie.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
r.mrazik

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Freedo

debílek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

12k naockovanych ovci to bude publikum

Reagovat
Kepy_FCB

12 tisic pokusnych kraliku

Reagovat
Jardin

tj. kdo by do sebe cpal něco co mu způsobí třeba pocit na zvracení, zvracení, pálení žáhy, průjem nebo třeba proděravění sliznice trávicího traktu, poškození jater, srdeční selhávání, otoky... jé sorry, to je z příbalového letáku na ibalgin.

Reagovat
Salfovic

A tobě někde nutí brát Ibalgin abys mohl třeba na fotbal ?

Reagovat
Salfovic

re: někdo

Reagovat
Manik...

A fanoušky někdo nutí chodit na fotbal? Nenutí. Nechceš jít s testem/vakcínou? Fajn, nemusíš.

Do práce už je to něco jiného..

Reagovat
Salfovic

Psal jsem třeba na fotbal, místo fotbalu tam může být prakticky cokoliv jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

A rozhodnuti NSS (nejvyssi spravni soud;)) o tom ze vladni narizeni o testovani zamestnancu byli proti zakonne. Posudek US (ustavni soud) ze to bylo/je proti ustavni te minulo? sick je ze to stejne dal vynucujou napr na skolacich apod

Reagovat
Manik...

A stejně se to musí

Reagovat
smazaný uživatel

Prave ze nastesti nemusi. Je to zdravotni zakrok a s odvolanim na US a vyrok NSS je muzes poslat do pi... at uz zamestnavatele, kontrolora v mhd, ci prislusnika - nicmene je lepsi mit sjednane pravni zastoupeni a sveho pravnika informovaneho o tom ze takto budes jednat a at je k dispozici vzdy alespon zastoupeni;)

Reagovat
fenixLFC

a teba niekto nuti ist na futbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Vzhledem k tomu, jak běžné je užití Ibalginu v ČR jsem to použil k názornosti toho, jaké vedlejší účinky jsou u tohoto "běžně dostupného léku". Odmítači očkování stále argumentují vedlejšími nebo neznámými účinky covid vakcín (a souhlasím, že velká kontrola a další studie jsou potřeba), přitom z příbalového letáku hloupého Ibalginu je vidět, že i ten má docela nepěkné vedlejší účinky a to i u 1 z 10 lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz zapijes ibalgin kvalitni vodkou, tak se nemuze nic stat

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvetsi pruser tehle vakciny at je z ruska ciny ci us je ze ti zvedne rust vnitrnich uzlin odhadem na 10-15 let .. jde se na 2 injekce min co 2 roky .. postupne budou nutit i zdravou a mladou populaci a onkologove si zamnou ruce neb rakovina je pro zdravotnictvi nejlepsi bussines ackoli ted se zda ze to docasne muze neco prekonat .. ale neboj za vcas prijde ockovani na rakovinu - sice to budou tak 3 injekce rocne a pekne mastne ale za to budes bez covidu a raka a i tve deti a rodice a to je prece vic nez si kupovat na hypoteku barak a auta:D do it

Reagovat
LAM

Celej život se lidi normálně nechávali očkovat, brali různý prášky(ženský antikoncepci) jedli různorodý sračky a najednou se jede fáma jak je očkování proti covidu hrozný

A většinou právě ti co nejvíc nadávají na lockdown, tak brečí že se nedají očkovat. Opravdu ti naní jasný, že pokuď budou ty čísla vyšší a když bude hodně lidí v nemocnici, tak to bude pořád do nekonečna?Prostě očkování v těch zemích kde jede nejrychleji ukazuje, že je to asi jediná cesta mít vše otevřený a žít skoro normálně.

Já sám už mám první očkování od Pfizeru za sebou a v půlce červnu přijde druhá.Nic mě nebylo a dle mě je to jediná možnost jak zase normálně cestovat atd.. pokuď nechceme aby na podzim přišlo vše nanovo a ještě horší.Teda pokuď se nechce člověk nechat testovat pořád dokola.

Reagovat
Benfica

Reagovat
Hiko

souhlas

a ještě sis jako bonus doma posílil pokrytí wi-fi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

A tebe máma nenechala očkovat proti tetanu nebo spalničkám?

Reagovat
Kepy_FCB

Ano, to jsou ale skotecne nebezpecne nemoci

Reagovat
Fakt

Jo tak to potom jo.

Reagovat
Shevchenko

Tak to řekni mému švagrovi, který byl na dva týdny v kómatu kvůli covidu

Reagovat
Kepy_FCB

A zase citove vydirani ale pochop ze my odmitaci nemuzeme za to ze je nekdo bez imunity nebo prestarly

Reagovat
Shevchenko

Potápěč který nemá ani 40 no

Reagovat
Kepy_FCB

Tak to ho odpalil respirator nebot viry ktere meli do sveta vdechoval stale zpet

Reagovat
Shevchenko

Určitě

Reagovat
Jardin

Reagovat
Shevchenko

taky mám prvního pfizera, den mě trochu bolelo rameno, jinak nic.

Reagovat
Kepy_FCB

To se mas com chlubit ze predbihas krehkolid

Reagovat
Shevchenko

Tobě to ale může být jedno ne?

Reagovat
Kepy_FCB

Vsak je ale ty si Mirek Dusin

Reagovat
Shevchenko

Já si to o sobě nemyslím.

Reagovat
fenixLFC

beztak si zobral tvoju davku takze mu este podakuj ze ty nemusis ist, ked si ani nechcel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Řešíte výrobce vakcíny, jak kdyby šlo o značku, jestli Android nebo iPhone, tyvole jste už z toho úplně vymletý.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ty jsi dobře debilní ovečka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ACSeRw!n

proc mu to vysvetluejs ? ztrata casu

Reagovat
Shevchenko

A nebudeš ovce spíš ty?

Reagovat
Fakt

Jestli nebude spíš debil.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
t0mmy33MCFC

Volny Blok - demonstrace za lizatko

Reagovat
Stephanos

OT: Koukněte na můj web, hokej, fotbal a ostatní sporty + blog o Football Manageru, své dotazy nebo náměty, co zlepšit piště do komentářů. Díky :) http://twisport.cz/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele