Fillo a Fleišman prodloužili o rok smlouvu v Ostravě

31.03.2021, 16:44
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
ratusek

Ale snad budou dostávat více prostoru náhrady

Reagovat
smazaný uživatel

Pánik zatím podepsaný není?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl důvod oba dva neprodloužit. Nicméně očekávám, že dostanou už mnohem méně prostoru, jelikož nalevo se hezky rozehrál Holzer a napravo máme několik možností.

Reagovat
bobis21

Tak oba už teď dostávají méně prostoru, ale v kádru se pro ně určitě místo pořád najde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, nemají na to aby se i díky nim Baník pohyboval na pohárových příčkách a na střed tabulky zbytečně drahý luxus a to ještě střed tabulky díky Laštůvkovi, Stronatimu a Azevedovi, bez nich by Baník byl rád, že je před Brnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo byl naprosto klíčový v té sérii, kde se nasbírala většina bodů. Fleišman naopak byl pod Kozlem neotřesitelná jednička na beku. Baník se pohybuje, tam kde je i díky nim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen říkám, že jsou to dnes průměrní hráči pro průměrný klub a Baník nechce být průměrný klub.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím ale nelze souhlasit. V jakém měřítku to bereš? V rámci ligy jsou oba určitě nadprůměr. Například levý bek, tak kdo je opravdu lepší? Bořil, Limberský, Hancko

Ale tím jsme skončili. Srovnatelný bude Krob, když privřu oči, tak možná Mikula, Kalabiška.

Na pravém beku ta konkurence bude o něco větší, ale taky by jsme došli závěru, že Fillo patří k těm lepším.

Nicméně pokud se na to lze koukat i tak, že nejspíš Baník moc změn do nové sezóny nepřipravuje, protože kde jinde dělat personální změny než u hráčů, kteří mají blíž 40ti než 30ti.

Reagovat
Banikovec7

Nevím, jak Fleišman, tipuju že taky, ale Fillo měl klauzuli o prodloužení po nějakém počtu odehraných zápasů, takže tam Baník ani změny dělat nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký zdroj? Oficiální stránky informují o novém kontraktu, nic o nějaké opci. To kdyby Baník dal do smlouvy takto starým hráčům, tak by to bylo dost amatérské.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc za info. Tento rozhovor mi úplně unikl. Nicméně se nemohu zbavit dojmu, že tohle je dosti amatérský přístup. Jako nic proti jeho setrvání nemám, ale připadá mi to trošku postavené na hlavu.

Reagovat
Banikovec7

Tak taková klauzule má smysl právě spíš u starších hráčů ne? Tím, že hrajou tak ukazujou, že nějaký význam pro ten tým ještě mají. A taky to musíš brát z druhé strany, že ten hráč chce taky mít nějakou jistotu a asi se jim v té době nechtělo ještě podepisovat smlouvu jen na rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Dle mého nedává smysl u žádného hráče. Ty si víceméně toho hráče zavazuješ do další sezóny. Ale může se stát, že v létě dojde nový trenér, který nebude s těmito hráči chtít pracovat, ale najednou je v týmu máš a jsou neprodejní. Jako z pohledu hráče je to výhodné, ale jaký smysl to dává pro klub?

Reagovat
Banikovec7

No tak já jsem si jistý, že klub by určitě i v té době radši smlouvu na jeden rok, ale jak jsem psal předtím, hráč to zase vidí jinak a chtěl by třeba smlouvu na 2 roky, takže tohle vidím jako takový kompromis. Mi by teda nevadilo se s nima rozloučit už letos nebo když bych měl vybrat jednoho, tak nechat jen Fleišmana, ale chápu, že v době kdy ty smlouvy podepisovali tak byla situace i jejich výkony jiné.

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase raději Filla, může stále hrát v záloze, je o rok mladší. Ale nějak skrytě sem doufal, že teď do konce sezóny se tam budou rvát mladí, třeba i na úkor výsledků. Jsem na léto hodně zvědavý, co vedení vymyslí.

Reagovat
Banikovec7

Tak z hlediska výkonů jsem taky pro Filla, ale na jeho post máme víceméně 3 náhrady a taky, ale to je jen můj subjektivní pohled, mi přijde, že Fleišman je ochotnější přijmout to, že bude spíš sedět a hrát jen jednou za čas.

Reagovat
kbtk23

Jo jsou to borci. Buďme ještě rádi, že je máme.

Reagovat
Alan_Shearer

Flaskovi to preju, u nas byl ke konci bidnej, ale pak se skvele rozehral. Byl bych rad, kdyby spis sel na rok k nam, kor kdyz tu bydli.

Reagovat
Han střelil první

U nás asi na ty staré roky dostane lépe zaplaceno, no.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Gelu28

Fillo umí zahrát ...ale musí se vysrat na to neustále gestikulace směrem ke spoluhráčům a na rozhodčí...fotbalista dobrej....ale charakterově to bude asi šmejd...bohužel.....prý do Baníku mohl jít Václav Pilař, ale kvůli Fillovi nechtěl....že už v Plzni nebyl vůbec hráč do kabiny.....

Reagovat
mayday

Tak Filla stačí někde vidět a slyšet 30 sekund v Dohránu a už z toho projevu je vidět, že je to asi celkem zmrdeček

Reagovat
Losinho

Reagovat
dontcallmeandre

V plzni ho tenkrát ale dost dusili. Vrba měl své koně, a i když fillo zahrál lépe, příště stejně zase hrál ďuriš, tak nevím jestli je to úplně vypovídající, z ppohledu pilaře, který naopak vrbův kůň byl.

Reagovat
db18

Se myslím, říkalo, že tehdy Fillo po Vrbovi omylem hodil kopačku...

Reagovat
dontcallmeandre

Bych se nedivil. A chápu, že ani pro trenéry není individuální výkon na hřišti jediným kritériem pro nasazení. když jsem měl možnost v práci vybrat si tým, tak jsme taky nevzal největšího dříče, protože toho sice udělal nejvíc a kvalitně, a to s náskokem, ale ostatním se vysmíval, že nejsou tak dobří jako on, lidi s ním nechtěli dělat, dávali kvůli němu výpovědi, takže ve výsledku to s ním šlo hůř, než bez něj. K čemu ti pak je, že sám sobě maká jak šroub, když je to kokot?

Reagovat
El-Pistolero-68

co za práci to bylo?

Reagovat
dontcallmeandre

obchodní tým středně velkého eshopu se sítí kamenných prodejen, který se staral o jednu vertikálu.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, že nechtěl. Fillo

Reagovat
Witcher

Fillo byl u nás dvě sezóny výbornej pak útěk za prachama a šel doprdele a je to dobře to samé jak Potočný

Reagovat
HorajzmAmmann

a

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele